|
Post by The Judge on Jul 4, 2021 3:49:03 GMT 2
Какво е казала? Не ми се иска да отварям.
|
|
|
Post by /*/ on Jul 4, 2021 7:01:11 GMT 2
Какво е казала? Не ми се иска да отварям. "Супер Марио се опита, но не може да му стъпи на малкия пръст /малоумно лендзене/. Супер надценен, с много голямо его, голям комплексар е, всичко лошо, което аз мисля за него /отново избухва в истеричен смях/. За съжаление, аз не мога да оценя неговото творчество /бреее, ми що тогава сипеш жлъч!?/и ъъъъъ не знам какво всички толкова му харесват, ъъъъъ да и танцува също така, /мляс, мляс/ ъъъъ, но нека е жив и здрав. Щом хората го харесват, да го харесват......" /изключителна дама, много добра, възпитана и с невероятно богат речников запассссссссссссс/
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 4, 2021 8:10:31 GMT 2
Какво е казала? Не ми се иска да отварям. "Супер Марио се опита, но не може да му стъпи на малкия пръст /малоумно лендзене/. Супер надценен, с много голямо его, голям комплексар е, всичко лошо, което аз мисля за него /отново избухва в истеричен смях/. За съжаление, аз не мога да оценя неговото творчество /бреее, ми що тогава сипеш жлъч!?/и ъъъъъ не знам какво всички толкова му харесват, ъъъъъ да и танцува също така, /мляс, мляс/ ъъъъ, но нека е жив и здрав. Щом хората го харесват, да го харесват......" /изключителна дама, много добра, възпитана и с невероятно богат речников запассссссссссссс/Дори Стъни беше възмутен от тази селска пръчка.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 8:14:35 GMT 2
Отдавна не следя и не гледам Пинко, но като чета коментарите... Първо се изказа просташки за наемодателя си, а сега за този треньор. Сериозно ли е толкова групава и елементарна?! Александра Петканова се скъсва от реклама на Biobaza от месец насам. Пепе май повече няма да се дореди там
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 8:58:44 GMT 2
Снимките на Теа на плажа са много хубави, банският ѝ стои много добре и колкото и да не яде здравословно и да не тренира си има много силен ген и тялото ѝ е много стройно!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 9:23:11 GMT 2
И аз ще се включа с похвален пост, да не е само "хейт" от мен: Веждите, които прави Р. Тодорова са доста хубави. Не съм потребител на такава услуга, но нейните резултати ми харесват. Полина не знам да я хвали ли или.. въздушни бани, шарена сянка-браво, че се опитва някак да закалява Амалия, Но не знам какво е било в ризорта. На Теа тялото е хубаво, определено. И не на последно място-Не я следя drmodernmommy, но пък ми излизат вече публикации. Наградили са я "Най-добър млад преприемач в Пловдив", представила е план за инфо портал свързан със захранването и храненето на децата. Смятам, че идеята е много добра. Лично мен това по ме радва като успех за инфлуенсър, пред Форбс измислената класация.
Много се смях за Гергана и" цедилки за мляко"тип деколте. Последната ѝ реклама за джигитком е страшна. Обичала да гледа нАучни предавания, с които релаксирала- предполагам за езерните цихли , но тъй като работела и пътувала, често ги пропускала. Та, затова си има джигитком устройството, което слага в Гучито! и пътува, вероятно за бивша Танганайка.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 4, 2021 9:35:29 GMT 2
Снимките на Теа на плажа са много хубави, банският ѝ стои много добре и колкото и да не яде здравословно и да не тренира си има много силен ген и тялото ѝ е много стройно! Sent from my iPhone using Tapatalk Аз мисля,че Теа тренира - не колкото преди Амая,но чат пат ходи да побяга на пътеката, определено не е без хич.факт е,че тя гена си го има,но смея да кажа,че и аз го имам,но грам не ходя на фитнес и каквото и да е не съм чак така стегната. Отделно,че нали казват,че тялото има памет и според мен това също играе роля при нея,защото преди бременността тя беше доста активна. Теа ли ще прави портал за захранване на деца? Питам се защо някоя инфлуенсърка като роди и се чувства като най-големия експерт в педиатричната област 🤣 също като мъжът на Джугани.
|
|
|
Post by Crowdbreaker on Jul 4, 2021 9:48:22 GMT 2
Гана преди седмица се хвалеше как си купила тениска за вкъщи за 5 лв. От Пепко. Днес качила сторита ама защо да даваме супер много за дрехи за навън, като всъщност дрехите за вкъщи били още по-важни. То затова я подиграват хората - един ден едно, друг ден тотално различно. Като добавим и този зъб, недоумявам как не го е оправила до сега. Аз ходя за най-малкото притеснение, имам график за махане на зъбен камък и профилактика и ми са непонятни хора, които нехаят за толкова важно нещо като усмивката.
|
|
|
Post by magica on Jul 4, 2021 10:00:47 GMT 2
Ох, хубавелка си е Теа. Много ми харесаха снимките ѝ и на мен. Личи си, че тренира, не знам в момента колко често го прави, но такъв корем няма как да се оформи без упражнения. Има хора, на които просто по-бързо се повлияват мускулите, а и както казахте то тялото си има памет.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 4, 2021 10:02:11 GMT 2
Гледахме с мм влогът за апартамента на Анастасия. На мен ми хареса почти всичко като махнем зелените плочки и абажурите - те са типично руски стил.Книгите тип кутии също не са нашето,но всеки си има виждане. Понеже и на нас ни предстои обзавеждане си "откраднахме" идея за огледало отгоре до долу без рамка в коридора и този тип вградени шкафове,които ги имаше на няколко места в апартамента. Пердетата също много ги харесахме. Реално не разбрахме какво е предимството на опънатите тавани,но не искам да я занимавам да я питам - ще се разровя в нета. Ако някой тук знае моля да ми спести проучването Терасата е топ - искрено й завидях. С такава тераса не ти трябва да ходиш в парка 🤣🤣🤣 Тази екстра доста оскъпява имота и браво на тях,че са можели да си го позволят. Поне на мен нейното видео до тук ми беше най-полезно и смятам,че се държа доста по-адекватно от Незнайко (Попова 🤣) и жилището е в пъти по-спретнато от това на Мърльо Шаренини (Теа 🤣). Колкото до езика не мисля,че го говори зле. Нормално е българският на Виктория да е по-добър,защото тя все пак е с българин и си го упражнява доста повече.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 10:16:44 GMT 2
Определено Тейче изглежда много добре по бански, но при нея тренировките преди да роди и гена ми изглеждат като 90% от вида й. И сестра й, и тя имат хубави тела. Но продължава да ми е странно, защо нито едната не носи банските, на които бяха лица миналата година.
Ивана е качила ново видео с покупки за бебето, но не ми е на дневен ред, затова по-скоро ще го пропусна.
Малко грубо ще е, но...не мислите ли, че Гергана действително може да има психически проблем? Не я следя, само тук момичетата бяха постнали видеа за кучето й, тях съм гледала. Не изглежда лошо момиче, но всичко като се събере на едно място и изглежда като човек, който не е съвсем наред.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 10:20:31 GMT 2
Не за Анастасия, а като общо:На мен ми писна от едно и също по отношение на обзавеждане. Все едно сме в соц-а, еднакви бани, еднакви интериори-бяло, сиво, бежаво,мрамор,еднакви боклучета от Джъмбо,Айко, Юск и т.н.еднакви "картини" от Пинтерест. Разликата е в дребните акценти само. И като кажат-"харесвам минималистичен стил", бльоп. По онова време не е имало кой знае какъв различен избор,а сега-всичко, което пожелаеш, че и с интериорни дизайнери работят. Конкретно-терасата е хубава, определено,стаите(спалня)-кутийки.
|
|
|
Post by okay on Jul 4, 2021 10:39:41 GMT 2
Не съм гледала видеото на приятелката на Капитонова, но ще споделя моето мнение защо всички си обзавеждат по един и същ начин апартаментите. Да, не сме в соца, има голям избор, но сега е модерен минимализмът. Не мога да кажа дали тяхното обзавеждане наистина е в този стил, защото не ми се гледа, но когато заложиш на по-изчистена визия, е много по-лесно. Да не говорим, че ако работиш без интериорен дизайнер, много по-бързо и лесно взимаш решенията. Още повече има много по-голям избор с оглед на факта, че има и много масово производство.
Гергана и аз подозирам, че има някакви психически проблеми, но не нещо, което изисква медикаментозно лечение. По-скоро смятам, че е обсебена от социалните мрежи и желанието да се доказва. Тя е изтъкана от комплекси, което не ѝ дава мира. За мен трябва да се консултира с психолог, но според самата нея тя е на върха в кариерата си. Хората около нея или са като нея, или не им дреме.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 4, 2021 10:40:28 GMT 2
Опънатите тавани се правят, доколкото ни обясниха, с някакви платна (пвц или гумоподобни). Нятъпкват краищата и после, ако е сложено както трябва, таванът става съвършено гладък и без гънка. Фактически са тип окачени, но могат рсзлични десени да се сложат-с картинки, с небе и т. Н. Но основната им функция е изправща/декоративна.
Йоана е доста куха лейка. Гана не мисля, че има отклонения. Просто е турбо елементарна и катстрофално невъзпитана.
|
|
|
Post by veereto on Jul 4, 2021 10:44:28 GMT 2
Малко грубо ще е, но...не мислите ли, че Гергана действително може да има психически проблем? Не я следя, само тук момичетата бяха постнали видеа за кучето й, тях съм гледала. Не изглежда лошо момиче, но всичко като се събере на едно място и изглежда като човек, който не е съвсем наред. По едно време и аз си мислех, че Гергана има някакъв проблем, но с времето започнах да се разубеждавам (имам предвид истинска диагноза) и да вярвам, че си е напълно наред. За мен при тя има два конкретни проблема: абсолютно сбъркана ценностна система и тотално грешна представа за себе си. Гледала е някога разните там тийн сериали и е решила, че тя може да е едно от тези обикновени момичета, които не са се родили със сребърна лъжичка от малкия град, което е станало преуспяла бизнес дама, която се справя сама с живота. И някой е пропуснал да и каже, че успеха не е само гучита, шанели и т.н. Никой интелигентен човек над 12 год. няма да я приеме за преуспяла с потресаващата и грамотност и развалените ѝ зъби. Гледах апартамента на Анастасия и като цяло ми хареса. Има неща, които не са по-моя вкус, но е важно те да си го харесва. Мнохо ми допадна начина, по който го представи. Далеч от претенциите на Попова. При Теа не мисля, че е само ген. Има доста хора, които с честа физическа активност и относително спазване на някакъв режим им е по-лесно да поддържат форма. С Наум рекламират доста вредни храни, но аз не вярвям, че изяждат всичко.
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 4, 2021 10:53:21 GMT 2
Гледахме с мм влогът за апартамента на Анастасия. На мен ми хареса почти всичко като махнем зелените плочки и абажурите - те са типично руски стил... И аз изгледах видеото, след коментарите тук, Анастасия е сладурана и от нея не лъха тази надменност, която струи от Виктория Намирам я за приятна и даже се абонирах. Българският ѝ не е перфектен, но ѝ се разбира, отчитам и факта, че тя е женена за руснак, вероятно си комуникират само на руски, а и ако работи с руски по цял ден, нормално е този език да е доминантен. Хареса ми апартаментът като цяло, откраднах си и аз някои идеи, обаче не разбрах има ли още една спалня? Къде ще ги гледат тези деца, за които споменаха, освен на терасата. Единственото нещо, което не ми допадна, е въпросната тераса Излишно голяма ми се вижда (на фона на квадратурата на жилището), бих предпочела допълнителни стаи, вместо тази тераса като футболно игрище. Най-хубавият инфлуенсърски апартамент, който съм виждала, е този на Janine Wiggert (който отдава под наем, не семейният). Беше пускала сторита, където сподели информация за интериора, скрийншотнах си абсолютно всичко и с удоволствие, стига да имам възможност, бих си направила подобен. Целият беше в много разчупен минималистичен стил, с акценти в различни нюанси на зеленото, напълни ми очите.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 10:57:27 GMT 2
Да, и според мен става въпрос за проблеми, които ще се разрешат с помощта на психолог. Има много хора, които си създават илюзорен свят, може би тя е една от тях.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 4, 2021 10:58:31 GMT 2
В крайна сметка Теа е на 27 - когато аз бях на 27 ядях основно пици,макдоналдс,кфс и гофрети - схващате картинката - никога не съм се ограничавала и бях 51 кила на 169см без спортувам изобщо. Когато човек е млад при добър ген може да прави каквото си поиска. А ако спортува няколко пъти в седмицата нещата си стават доста прилични. Тя според мен яде повече "вредни" неща от Наум или поне оставам с такова впечатление от начина,по който той говори.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 11:25:04 GMT 2
Теа хапва по не-здравословна храна от Наум и аз това съм забелязала във видеата им, обаче Наум има и кофти памет на клетките. Показвал е негови снимки, на които е с наднормено тегло и това няма как да не му се отразява и днес.
Като гледам сторитата на Полина, явно можело всичко да се носи от мъжа, визирам Патрик. Не като Филети и Телешопови, при които дамите мъкнат повече от нещата. Темата с пътуването и за мен е странна. Ние с ММ лятото сме почти цялото (тази година от средата на юни, може би до началото на октомври, зависи от времето) във Варна. Не си представям обаче да събирам багажи през 4 дни и да ходя от почивка на почивка, особено с 2 малки деца, едното новородено. Най-вероятно и аз ще предпочитам да почивам по 10 дни всеки месец ако не съм на морето, но това нон стоп да се пътува на големи разстояния с новородено, ми се струва доста странно. Миналата година също ми беше странно, че Пепе бременна обикаля с 2 деца постоянно. Айде там се плаща, но при Полина не знам дали действително това са работни ангажименти или почивка на техни разноски. Може би и няма как да се разбере, защото тя не споменава дали е партньорство или не е партньорство. По пътя на логиката ако не е отбелязано следва, че престоят се покрива от тях. В България обаче редовно дори платените реклами никъде не са обявени за такива.
Елица Бехар нещо ми е все по-несимпатична. Красив фийд има, обаче заговори ли определено не е моята чаша чай. В момента има моминско парти, а скоро й предстои сватба. Тези дни доста дами постват снимки от момински партита, явно сега е сезонът на сватбите.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 4, 2021 11:46:05 GMT 2
Гледахме с мм влогът за апартамента на Анастасия. На мен ми хареса почти всичко като махнем зелените плочки и абажурите - те са типично руски стил... И аз изгледах видеото, след коментарите тук, Анастасия е сладурана и от нея не лъха тази надменност, която струи от Виктория Намирам я за приятна и даже се абонирах. Българският ѝ не е перфектен, но ѝ се разбира, отчитам и факта, че тя е женена за руснак, вероятно си комуникират само на руски, а и ако работи с руски по цял ден, нормално е този език да е доминантен. Хареса ми апартаментът като цяло, откраднах си и аз някои идеи, обаче не разбрах има ли още една спалня? Къде ще ги гледат тези деца, за които споменаха, освен на терасата. Единственото нещо, което не ми допадна, е въпросната тераса Излишно голяма ми се вижда (на фона на квадратурата на жилището), бих предпочела допълнителни стаи, вместо тази тераса като футболно игрище. Не мисля,че има други стаи - тя каза,че в жилището има две врати - една към спалнята и една към банята. И аз това се замислих за децата,но те си знаят. Не мисля,че в новите сгради е позволено освояване на тераси, за да не се разваля визията на сградата. Като цяло аз също бих предпочела още една стая за сметка на една идея по-малка тераса,но то е и въпрос на средства. Ако можех да си позволя апартамент с две спални и такава тераса няма да го върна 🤣🤣🤣 за съжаление нямам и ще си кисна на 2те си 5квадратни метра тераси и ще гледам видеата на Анастасия - друго не ми остава 🤣
|
|
|
Post by emma on Jul 4, 2021 11:48:31 GMT 2
Ади, аз лично не съм виждала рускиня/ украинка да мъкне багаж при наличието на мУж, независимо неин или чужд. Радостина (darostinta) също са във Виларте, но те от поне едно 10 години са всяка година там. И говорейки си за обзавеждане, апартамента на Радостина ми е топ сред инфлуенсърите, много уютен ми се струва, аз бих добавила малко цвят, но като цяло много ми харесва.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 12:21:40 GMT 2
В крайна сметка Теа е на 27 - когато аз бях на 27 ядях основно пици,макдоналдс,кфс и гофрети - схващате картинката - никога не съм се ограничавала и бях 51 кила на 169см без спортувам изобщо. Когато човек е млад при добър ген може да прави каквото си поиска. А ако спортува няколко пъти в седмицата нещата си стават доста прилични. Тя според мен яде повече "вредни" неща от Наум или поне оставам с такова впечатление от начина,по който той говори. Завиждам на такива хора и 90% от приятелките ми са такива “вещици” както ги наричам аз. 😄 За жалост аз съм обратното и малко да се отпусна и ми личи. 🤷🏻♀️ Галчето имам чувството, че от вчера не са ставали от маси. Голямо снимане на сторита с менюта, манджи и какво ли не. Елица се завърна в Дания и пак се загуби, никакви сторита, няма го Бирк на летището, нещо не са розови нещата май там в последно време. 🤔 Едит: Докато казах и Елица пусна сторита от някакъв музей. 😂 Тая Гана защо като има “шутинг дей” и пуска само сторита от таксита и коли. 🤷🏻♀️ Имам чуството, че си наема кола и се првоблича, за да пуска сторита. Наистина изглежда като човек вглъбен в социалните мрежи и измисленият ѝ живот там. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by booky on Jul 4, 2021 12:21:49 GMT 2
Преди няколко седмици видях Теа в Южния парк и е доооста слаба, фина, миниатюрна, дори. Не вярвам да е повече от 1.58-1.60м. И наистина е много, много слабичка. От инстаграм бях останала с впечатление, че е по-висока и с по-оформена мускулатура.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 12:26:47 GMT 2
Ясно е, че има всякакви мъже, но ми прави неприятно впечатление да са мъж и жена, а жената да мъкне всичко. Тук не говорим за дамска чанта, а за раници, раници с деца и какво ли още не. Дори в училище преподавателката ми по БЕЛ все казваше, че когато види мъж и жена да вървят и жената да носи торбите, й прави ужасно впечатление. Може би е до въпрос на възприятие, но за мен е по-нормално мъжа да носи багажа, а не жената. Дори и това да е раница с дете.
Телешопови и двамата са тапишончовци. Снимките създават голяма изюция, аз също мислех, че двамата са по-високи, но като видях в "На кафе" до къде бяха на Гала ми стана ясно, че са много ниски, особено Наум за мъж. Пък и откакто тук се коментираха уши му, не ми излиза представата за някакво джудже/елф като се спомене Телешопов.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 4, 2021 12:33:48 GMT 2
Ясно е, че има всякакви мъже, но ми прави неприятно впечатление да са мъж и жена, а жената да мъкне всичко. Тук не говорим за дамска чанта, а за раници, раници с деца и какво ли още не. Дори в училище преподавателката ми по БЕЛ все казваше, че когато види мъж и жена да вървят и жената да носи торбите, й прави ужасно впечатление. Може би е до въпрос на възприятие, но за мен е по-нормално мъжа да носи багажа, а не жената. Дори и това да е раница с дете. Телешопови и двамата са тапишончовци. Снимките създават голяма изюция, аз също мислех, че двамата са по-високи, но като видях в "На кафе" до къде бяха на Гала ми стана ясно, че са много ниски, особено Наум за мъж. Пък и откакто тук се коментираха уши му, не ми излиза представата за някакво джудже/елф като се спомене Телешопов. С риск да прозвуча като Виктория - много ми е грозно,когато мъж кара жена си да мъкне като муле. Няма да забравя имахме гости и ги заведохме да си напазаруват от един бг магазин до нас. Те си накупиха две стабилни торби неща и мъжът най-безцеремонно ги връчи на жената,докато той вървеше с празни ръце 🤣🤣 останах потресена просто.
|
|
|
Post by emma on Jul 4, 2021 12:37:41 GMT 2
Ади, аз съм съгласна с теб, много ми е байганьовско да видя мъж с ръце в джобовете, а до него жената нарамила дисаги. Елица е качила преди малко сторита от Националния исторически музей в Копенхаген.
|
|
|
Post by tsvetentse on Jul 4, 2021 12:40:53 GMT 2
Изгледах видеото на госпожа Кузманова за сватбената рокля. Ми, щях да се разрева. Нещо майка й ми се стори малко poker face, но предполагам й е било голямо вълнение и може би не е искала да го споделя с всички, които евентуално ще видят видеото/т. К. Да си запази личния момент/. Ива е прекрасна и им желая щастие. Лично за мен да сключиш брак на 20 години не е оптималният житейски избор /мисля, че и родителите й тогава в едно видео като ги питаха дали подкрепят идеята, подкрепиха колкото за пред хората, нямаше го момента на огромното вълнение, така го усетих/. И все пак, да са здрави и да се разбират им желая от сърце!
Едит, допълвам се: някаква жена е писала коментар на Ивана, че откакто Флори е роден, се ползва само за рекламни цели. Съответно Ивана благодари за обратната връзка. Наистина не разбирам как е възможно подобно заключение, след като има персони, чието основно съдържание представлява реклами на гърба на 3 деца.
|
|
123
Junior Member
|
Post by 123 on Jul 4, 2021 12:45:31 GMT 2
И аз гледах видеото на Анастасия за апартамента и определено ми хареса как беше представено.беше си класи над това на Тонка, а и определено има доста практични решения, по които личи работата на дизайнера, не като при Емма 😀 Иначе по отношение на спалните, като човек раборещ в бранша, мога да кажа че и в старите сгради усвояването на балконите е незаконно и трябва проект и разрешително от общината, нещо което не се е случило за 90%от преустройствата. А и при тях със сигурност не биха им дали от гледна точка на отстоянията, които трябва да се спазят. Ако беше позволено инвеститора щеше да го е заложил в проекта, защото той печели основно от жилищна площ. Пс: да се допълня за Гана - наистина продължавам да недоумявам как възрастен човек може да се държи като нея и да живее в толкова измислен свят.
|
|
|
Post by plam on Jul 4, 2021 13:05:01 GMT 2
Поредната кринджава идиотщина от Филетови 🤣🤣🤣🤣 Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 13:10:21 GMT 2
Апартаментите на Анастасия и Виктория ще са много близки, почти еднакви като стил, защото и двете са ползвали един и същи интериорен дизайнер и проектите са изпълнявани под ръководството на майката на Виктория. Бтв, съвсем закономерен въпрос...защо Виктория като една същинска жена минус си сглобява разните там лампи и щуротии сама, вместо като жена плюс да остави мУж да ги свърши тез неща
|
|