|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 19:36:40 GMT 2
Просветлeте ме моля, какво значи слочове? Попова се уби да го ползва в послдното си видео и се чувствам тъпа, че не знам ткаива модерни думи. Не съм гледала видеото, но да не би да говори за суотчове (от swatches?) Не знам да имаме български еквивалент на тази дума, представлява нанесен върху кожата/или пък хартия грим продукт 😂😂😂Стана ми смешно, но наистина само в контекста на гримове и лакове за нокти съм срещала да се ползва. Идеята е да видиш как стои ПРОДУКТЪТ нанесен 😂 Точно това е ама тя го произнася слочове.. нали е завършила в Англия и има "перфектен" изказ, чак го връщах няколко пъти да чуя правилно думата.
Мерси, че ме просветли!
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 3, 2021 19:46:58 GMT 2
prikachi.net/image/6qe2qНормалните хора, Гане, прекарват само събота и неделя вкъщи, а не бездействат по цял ден на дивана. И нормалните хора ходят на работа, а не наричат работа снимането на 15 снимки на гребната. Ай стИгни сА малко. П.С. тая бяла рокля е като нощница, едно време верно баба имаше подобна.
|
|
|
Post by didib on Jul 3, 2021 19:52:21 GMT 2
Уф тая Гергуца, като вземе да намига на всяко стори с този крив зъб и фейс, направо ми идва да си хвърля телефона.. Няма ли кой да й каже ,че прилича на пълен олигофрен , така ми се иска да й пиша , че е мега смешна ама не искам да ме блокира и да си губя дневната доза криндж.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 19:59:28 GMT 2
Обявявам Гергана за най-безвкусното уонаби. Отвратителна липса на усет за комбиниране на неща. Какъв е тоя комбинезон вижда ли изобщо, че седи като на закачалка?! Зеленият парцал, изваден от кучи гъз няма да го захващам. Ютия не са ли виждали цялото им сборище там? Да хванат да изпросят една. И ми споделила онази шведката с тъпизмите как да сме по-класни държанки 🤣 Ингилиският пак е флуънт. Тази така зоби Гугъл транслейта, че трябва да ѝ взимат такса. О да ,явно в последно време Гането доста се е вдъхновила от Анна и поства всякакви простотии стил луксозен живот у дома и класна и успешна дама . Гане ,моля те виж и видеата на Анна за личното здраве ,та най накрая го оправи този пуст зъб . А ако наистина има и кариеси ,както се споменаваше ,е тогава вече нямам думи .
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 3, 2021 20:17:47 GMT 2
Който има луксозен живот и не ходи на работа си има нужда от домашни дрехи, да 😃 ама повечето се прибираме само за да спим и ядем 🤷♀️
Гане, давай го Миланото, не издържам да видя италиански лукс и модни придобивки🥸
|
|
|
Post by mandarina on Jul 3, 2021 20:23:50 GMT 2
Мари на Гала просто ме разбива. Конкурира дори Валката по мързел, че може и да я минава. Това стори ( prikachi.net/image/6qUkG ) е от днес, но вече трети ден за една седмица тя пише, че отдавна не е имала свободен/почивен ден Най-смешното е, че за нея съсипващото и изтощителното явно е просто да отиде на фризьор, за да й боядисат корените. Не си боядисвам косата, но в салона, в който се подстригвам час и половина е времето, за което ми правят целия пакет подстригване (измиване, подстригване и сешоар). Не съм излязла от салона с мускулна треска и без капка живец нито веднъж. Но все пак на мен не ми правят корените руси...моля пишете в коментарите, дали действително е толкова съсипващо да ти боядисват корените. Хахаххаа, Ади, много се смях на излзиането от салона с мускулна треска и без капка живец Съсипа се това момиче, имам чувството, че дори себе си отегчава и търси помощ
|
|
|
Post by lama on Jul 3, 2021 20:25:16 GMT 2
Суочове си казва Попова, не бърка думата.
За новото видео на Валери, щеше да е приятно да включи малко разходка из Варна. Странно, че не спомена май кой е хотелът и не направи обиколка, обикновено прави такива като им ги плащат. На мен това с басейна ми се видя предупреждение към хората с деца, а не, че децата ѝ пречат. Даже си е полезна информация, че е по-скоро насочен към възрастните, може би и няма плитък басейн или пък музиката наистина е силна.
Вчера видях Флора на Графа, беше доста лъчезарна, усмихна ми се, явно видя, че я познах.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 3, 2021 20:32:37 GMT 2
'Начи, влизам в YT и веднага ми изскача ПАК ново видео от Попова, пак тества продукти, не се ли натества това същество. Пуска клип през ден и все тества, и все много, и все нови. Козметиката не ми е хоби, но чак пък толкова много марки ли има, остана ли нещо, което да не е тествала тази саможертвена тестерка, и пише: тествам МНОГО нови продукти... Майкоооо Че ти стари имаш ли изобщо? Тези хора не могат да насмогнат да си изхвърлят боклука, какъв минимализъм, какви пет южнокорейски вона
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 3, 2021 20:35:21 GMT 2
Заради вас отговорих профила на Гана. Представях си, че роклята и седи зле... Но надмина и най-беглите ми представи. Дядо ми облича по-секси плашилото на нивата.
|
|
|
Post by maggi on Jul 3, 2021 20:39:33 GMT 2
Геуганка, излизала с прятели, вчера вечерта, пу пу да не са й уроки 😀
|
|
|
Post by Purple on Jul 3, 2021 20:40:29 GMT 2
Пуснах Тонката докато обядвам и тя е поредното олицетворение на израза "Всеки ден покоряваме нови дъна". Адски безсмисленото видео, в което не може да състави едно цяло изречение в 85% от времето и на всяко запъване кадърът се приближава в лицето ѝ. Който я е излъгал, че е дори малко забавна, трябва да ходи да полага общественополезен труд. Гримчето ѝ дори няма нужда от коментиране. Но пък поредната доза липса на елементарни познания пак е налице- Тонката НЕ знаела какво е това обем на миглите- повдигане ли било, какво било? (21:13). После как да не се ядосаш, че на ей такива нелепици им се плаща да си показват простотията на камера.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 20:41:33 GMT 2
Майко мила, Гането как може да облече такова нещо 😮 грам не ѝ стои, то е празно пространство изцяло 😮 има къде-къде по-подходящи рокли за момичета с нищожен бюст. Айде, аз тогава отивам да я видя и нея 😂😂 как ще преживея нощта след толкова звездно присъствие около мен днес, не знам 😂
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Jul 3, 2021 20:55:33 GMT 2
Ееее.. Цяяял ден бях НА Пловдив и как не можах да мерна някое светило.. Я Гана, я Галя.. Галя от Пловдив ли е? Мислих, че живее в София. А, разбрах, че е била временно пребиваваща. 😁
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 21:16:22 GMT 2
Пепе постригва Матейко да е по инстаграмабъл за морето. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 3, 2021 21:34:20 GMT 2
Мили хора, половин форум е блокиран от Гана, хвърлете една снимка да я видим със секси роклята.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 3, 2021 21:45:08 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 21:46:31 GMT 2
Ох тази рокля ще стои по добре на мъжа ми честно . 🤣 Една идея повече ще я запълни. Никой не е виновен ,че няма гърди но Гергана не се ли е видяла в огледалото,че не може да я запълни . При нея забелязвам ,че често избира абсолютно не пасващи ѝ дрехи . Или широки ,големи ,последната ѝ шапка очевидно е малка за главата ѝ. Също така прически с прибрана коса въобще не са ѝ от полза . Дефектът със зъба и ушите и изпъкват още повече ,а и изглежда като 14годишна. Попова има наистина потресаващо зле кожа . При финансовите възможности , които има и цялата козметика която използва ,лицето ѝ изглежда плачевно . Много е вероятно и това да е реакция от цялата мацаница ,която търпи лицето ѝ.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 3, 2021 21:47:50 GMT 2
Не искам да съм груба и дребнава, но на Гергана и краката са ѝ криви….
|
|
|
Post by The Judge on Jul 3, 2021 21:51:06 GMT 2
То тоя парцал, който е надялала Гана би седял добре на 5% от неаселението. Онези 5,които и чувал да облекат, ще са секси. Извивки и излъчване на жени, съблазнителки. Тя няма нито височината, нито пропорциите, нито пълнежа. И като дръпне тая коса назад с тази глава и чело, не си прави никаква услуга. Не съм виждала друг човек да подчертава само лошите си страни. Самата рокля е грозна, права, скучна и безформена и трябва ееее.... тялото, че да я изпълни да седи различно от цедилка за кисело мляко или комарник. Но тук имаме наличие на едно много просто същество, което смята, че като копира 1:1 нещо на някого, ще го докара фйешън, ама е мода за бедни. Нищо, че ДиоЪу.
|
|
|
Post by abc on Jul 3, 2021 21:54:39 GMT 2
Гането с тази нощница, зловещ поглед и снимана в дълги бели коридори, ми е като шляеща се из някоя психиатрия, бррр
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 3, 2021 21:58:37 GMT 2
Хахахаха Благодаря ти, Джъсти, оправи ми вечерта 😂😂😂 Наистина е като бягаща от лудницата с тоя бял чаршаф по коридора 😂😂😂 Иначе наметнала пуловера 😳 аз до колкото следя прогнозите в България е над 30 градуса, защо по ягодите е нужен пуловер? Може би е някоя скъпарска марка и да не го държи вкъщи🤦🏻♀️ Ох, трагичен случай е 🤷♀️
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 22:04:55 GMT 2
Лелее! Снимките, които сте постнали на Гергана дори не знам, как да коментирам. Аз също имам малък бюст (не чак тооолкова малък като нейния, но това е ген, не е виновна), но един push-up сутиен и подходящи дрехи веднага оправят положението. Не разбирам, защо не вложи мааалко усилия, като подбере подходящи дрехи и аксесоари, за да скрие недостатъците си. Тя все едно се опитва да ги подчертае по всеки възможен начин. По-добре да отиде да си купи подходящи дрехи от fast fashion магазин като H&M, Bershka, Mohito и др. , вместо Dior и подобни, след като изглежда така... Може би зъбите й са най-големият проблем, който обаче има лесно решение. Не знам, какво се случва с това момиче, за да живее в такъв измислен свят, в който е по-нормално да си купуваш чаши по 200лв., но да изглеждаш така...
|
|
|
Post by Adoralova on Jul 3, 2021 22:06:02 GMT 2
Гергучи е изкукуригала,честно. Прилича ми на героиня от филм на ужасите.Бррр.
|
|
|
Post by sunny on Jul 3, 2021 22:11:48 GMT 2
Мен ме хвана срам от последните 2-3 сторита на Гана ( за десерта дето се яде от дами в рокля като нея)! Как само грачи превъзбудено , не е истина.
|
|
|
Post by diamond on Jul 3, 2021 22:25:23 GMT 2
Мен ме хвана срам от последните 2-3 сторита на Гана ( за десерта дето се яде от дами в рокля като нея)! Как само грачи превъзбудено , не е истина. Препратка към нас, злобните мусакаджийки, хм? Поне на мен така ми прозвуча коментарът ѝ "За да може да се яде от дами в рокли като мен". То пък роклята да беше хубава... И с тези грозни и груби маратонки с хавлиените чорапи... /припадащ мишок/ Ох, Ганеееее... 'оди си купи някакви нормални дрехи, марката няма значение (за нас). И по-добре си къдри косата, стои ти по-прилично и изглеждаш една идея по-добре.
|
|
|
Post by plam on Jul 3, 2021 22:25:43 GMT 2
Еединствено за пижама бих ползвала Ганинаата рокля...даже се чудя дали и за това става 🥴лош вкус,много лош.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 3, 2021 22:39:02 GMT 2
Какви дами, бе? Тя е социално осакатена, дама била. Толкова познания по етилвт и поведение ѝ липсват, че няма един живот да ѝ стигне.
Бюстът не е проблем. Избор на дрехи за всякакви фигури-бол. Ама да имаш акъл и вкус трябва. Тя просто копира, защото друго не може.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jul 3, 2021 23:48:52 GMT 2
Какво й се чудите на Пепе, че Матейко бил изложен на яркото слънце? То при нея си е практиката ги "калява" така децата. Преди две години Сиена на почти същата възраст стоеше по памперс без шапка на плажа докато "новите татковци" се снимаха с нея.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 4, 2021 0:02:52 GMT 2
Гана е олицетворение на Самара с тази рокля..
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Jul 4, 2021 2:41:45 GMT 2
Злобното Пинко как лъсна във влога, докато коментираше някакъв треньор (?) - много грозно, както казвс Мара отварачката - Йонко, не е дамско.
|
|