|
Post by eve44 on Jul 3, 2021 13:19:37 GMT 2
И на мен ми омръзна Деница всеки път да показва едни и същи покупки, разходка с кучето и возене в колата. Странно ми е и как се изразява за колежките - към новата все подхожда с недоверие и критика, към предишната голямо тръшкане как е свикнала с нея и ѝ е мъчно, ще каже човек, че на жената не ѝ предстои нещо прекрасно, ами е отишла в изгнание или емигрирала завинаги някъде. За Гошковците има нещо вярно, не ги виждам Деница, Евелин, Сиси и Джой без техните как ще се оправят.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 14:03:55 GMT 2
Наистина е много неприятно постоянното обсъждане на КЛИЕНТКИ и колежката. Как пък не, да ме обсъждат във всяко видео и да не кажа нищо.. Без значение с хубаво или лошо 🤦
Гането пак с покъртителни вАпроси на сторита, не ми се занимава да скрийншотвам, ама нищо не сте изпуснали, де. Пълна тъпотия е всичко в нейния профил.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 3, 2021 15:04:23 GMT 2
Забравих и още нещо.. никога не излизат на ресторант, заведение? Само салона, вкъщи, колата.. страх я е да се храни навън, за да не качи килограми ли? Веднъж беше “на кафе” с приятелка, отиде примерно 12:00ч, снима някаква кутия, следват кадри, в които си тръгва и е 12:30? Да кажем, че 20 мин е снимала боклуците от кутията, за 10 минути ли се е видяла с приятелка? Тя живее в един затворен кръг.. липсва ѝ комуникация с хора извън салона, Гошо и кучето. Всичко е за пратките, във видеото от днес показва рокля на Лорети за 2 секунди, хвърля я и почна да трепери над пратката от About you. 😂😂 Хванала се е за Георги като удавник за сламка. Какво да се очаква от човек, който идола му е нечистоплътната Никол… Беше отговорила в Тик Ток защо обсъжда момичето и каза, че тя била запозната, но искала клиентите ѝ да получанат нужното качество, което е било до момента. “Данито” когато започнала и тя била на това ниво, но тя я научила и изградила. Добре, че е Деница, че не знам тези момичета как са съществували до сега. И как очаква да идват клиенти при новото момиче, след като тя само повтаря, че не е добра? Това си е анти реклама от нея за нея. Тези краставици са ѝ изпили мозъка. vm.tiktok.com/ZMdHfPmkG/А тази карикатура не искам и да я коментирам. Никол: [/spoiler{
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 15:26:04 GMT 2
Тая Деница звучи като мама Сиси ама още без деца. Въртят се в един омагьосан кръг, Гошко, яденето на боклуци и снимане на безсмисленото си ежедневие. Мен ме изумява мама Сиси и те как нямат социални контакти, всичко стига до среща със сестра ѝ ядене на шкембе чорба или до някаква си приятелка на пясъка. Един път не излязоха някъде на заведение, на разходка в някой по-голям град с приятели и познати. Все пак Гошко поне работи и има някакви контакти. Единственото, което правят е да ходят до магазина за боклуци и в парка с Ния, иначе живота в Германия е прекрасен просто и се бие в гърдите къде живеем ама не сме видяли и 1/8 от истинският живот там и си живеем по български.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 15:35:17 GMT 2
Виждала съм Деница защото моята маникюристка е точно до нейния салон. Беше седнала на кафе с айкос естествено, намръщена и сърдита на света жена. А за Никол тъй като е съседка на приятеля и я засичаме доста често в квартала. Лъха си на неподържано момиче, може да бъда критикувана обаче не виждам нищо симпатично в нея. Приятеля ми както се изрази за нея плоско същество с сателитни чинии вместо уши.
|
|
|
Post by Adalind on Jul 3, 2021 15:35:23 GMT 2
И аз гледах апартамента на Анастасия и се чудех къде ще ги слагат тези деца. Строителите инженери да кажат може ли да се направи допълнителна стая за сметка на част от терасата. Която е яка, но мен ме мързи да слугувам на големи тераси. Така и така сме на думата - не ми се смейте, ама многото мебели как ги опазват при дъжд и буря? С покривала някакви? Ма не ми се вярва нонстоп да дебнат кога ще завали, че да ги намятат.
Повече се зачудих на Виктория, 1000 лева й е бил наемът на апартамента, от който се изнася. Не бих ги дала за подобно жилище, било то и с гараж
|
|
|
Post by muffin on Jul 3, 2021 16:01:08 GMT 2
И аз изгледах видеото на приятелката на Виктория. Обаче момичето говори ужасно зле български, в сравнение с Виктория. Пък и двете живеят тук от едно и също време, но разликата е огромна Но пък е симпатично момиче за разлика от противната си приятелка
|
|
|
Post by mandarina on Jul 3, 2021 16:10:24 GMT 2
Не мисля, че е чак УЖАСНО зле, освен това притеснението си казва думата. Все пак това й е първият влог на български. Първте на Виктория са също по-зле откъм български. Но на мен така или иначе не ми звучи зле българският й. Повече ми стържат в мозъка диалектът и акцентът на БГ влогъри И сега ще си спечеля поне 10 куршума в гърба, но примерно Кристина Ян ме побърква в това отношение Има и един Коби, който е ПО-КЪР-ТИ-ТЕ-ЛЕН откъм говор в моите уши.
|
|
|
Post by jane16 on Jul 3, 2021 16:30:01 GMT 2
Палина и семейство пътуват пак за моренцее. Питаме въпрочсчета, че много път и ѝ е скучно в колата. Имаше реклама на ароматизатор за кола. Страхотен подарък за муж, момичитааа. Луксозно опакован. Отиват във вилата на Белослава.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 3, 2021 16:32:40 GMT 2
Интересно дали ще я насоли по неин си начин Ако си собственик на хотел трябва да трепериш като разбереш, че Полина идва да летува при теб Ще ми е интересно все пак, мислила съм си да ходим там.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 16:46:55 GMT 2
Добре, че ме заваля дъжда, че да се прибера и да започна с голееемия спам хаха. Днес на Севастопол (във Варна) съм почти та 100%, че видах Зорница и малкото й момиченце. Но ММ ме подхвана с някаква тема и не успях да ги огледам добре. След плаж от морската вода косата ми става много къдрава и във въпросния момент беше по-къдрава от косата на Зорница. Странно, но момиченцето имаше доооста руса е права косичка. Реших да отворя профилите на тези, които често коментараме, защото повечето не ги следя... Галя Симеонова е качила 100 сторита от Капана с приятелки. Общо взето ми изглежда, че дамите хапват и не им е много до това Галчето да ги снима, но махат колкото да отчетат дейност. Сестрата на Телешопова е качила снимка на нея и Тейче, тагът от мястото е "Greece" Сериозно ми е супер интересно, защо Телешопови и Елица се крият, къде ходят?! Особено пък Телешопови, кой е примрял за тях, че да не споделят, къде са на море. Това не са Меган и Хари, за да смятат, че хората ще ги снимат тайно и ще искат автографи... Полина е ужасна с тези пластмасови бижута и връзки за очила. Приличат точно на детски бижута. Видях ето този пръстен от сайта на toptrends. 19 ЛЕВА?! Казвам си WTF, правя скийн на екрана и влизам дирееектно в търсачката на aliexpress. Воала, оказва се, че същият струва 3 ЛЕВА и дори си е позволила да използва директно снимката от aliexpress. Пръстена в toptrends: toptrends.bg/product/elastichen-prasten-s-perli-i-kamacheta-copyПръстена в aliexpress: www.aliexpress.com/item/1005002398575952.html?invitationCode=VVVLSzRUaXFueDBkS3dZeVdtNi9tTmNGaWJ4NnB1U2pOVGhOQjg3bWhuQnQrZ1lkdDlmeUZnPT0&srcSns=sns_Messenger&spreadType=productdetail&bizType=sellerinvite&social_params=20239056812&spreadCode=VVVLSzRUaXFueDBkS3dZeVdtNi9tTmNGaWJ4NnB1U2pOVGhOQjg3bWhuQnQrZ1lkdDlmeUZnPT0&aff_fcid=93b010caabb142a9bb602bd56d61a4e6-1625323601088-06688-_mt7gUqZ&tt=MG&fbclid=IwAR0bo-XRM3auv0YzYP5yD0ohB42t2xThvmuXnNt_snyHCWevCt3g7mAdJ8I&aff_fsk=_mt7gUqZ&aff_platform=default&sk=_mt7gUqZ&aff_trace_key=93b010caabb142a9bb602bd56d61a4e6-1625323601088-06688-_mt7gUqZ&shareId=20239056812&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=e49f0bdc475940dd8cd328a4b1362237
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 16:46:56 GMT 2
Не ги знам тия хора как с новородено седмица през седмица са на море. На мен би ми писнало от багажи и само по пътицата, като си решил, че искаш цяло лято на морето наеми си един апартамент и стой 3 месеца там или във времето, което нямаш спонсорирано море в хотел.
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 3, 2021 16:52:17 GMT 2
Идвам от новото видео на Валката. Ох, горкичката тя, разделя си тампоните на две, щото било "по-удобно и пестеливо". Нямало какво да снима по морето, ама как да има, това нали не е Малдивите, що трябва да покаже нещо интересно, а не е като да няма. Издразни ме и изказването, че хората с деца било по-добре да ходят на плажа, а не да седят на басейна, щото на басейна имало млади хора, коктейли, музика, и вайба бил различен. Прозвуча ми малко като "младите хора, които са дошли на купон не са длъжни да ви слушат децата". Също така не разбирам как може да си на почивка по морето и нито един ден да не отидеш на плаж. Ама както казах нали това не са Малдивите... Впрочем добре, че и подариха безплатна почивка това и миналото лято, че да я видим на родното черноморие. Сигурно не и се струва инстаграмъбъл - всички знаем, че тя пътува единствено с цел снимки и да си разходи новите попълнения от зара.
Относно дали може да се обособи стая върху тераса - зависи дали терасата е конзолна, т.е. дали излиза извън сградата, или стъпва върху плочата на етажа и/или върху колони. Във всички случаи е необходимо издаването на разрешително за строеж, но силно се съмнявам, че при първия случай това е възможно или поне е законно.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 3, 2021 17:27:28 GMT 2
На Полина бизнесът ѝ е като от прохождането на зрънчо "Лъки бой".
|
|
|
Post by veereto on Jul 3, 2021 17:30:43 GMT 2
Добре, че ме заваля дъжда, че да се прибера и да започна с голееемия спам хаха. Днес на Севастопол (във Варна) съм почти та 100%, че видах Зорница и малкото й момиченце. Но ММ меподхвана с някаква тема и не успях да ги огледам добре. След плаж от морската вода косата ми става много къдрава и във въпросния момент беше по-къдрава от косата на Зорница. Странно, но момиченцето имаше доооста руса е права косичка. Реших да отворя профилите на тези, които често коментараме, защото повечето не ги следя... Галя Симеонова е качила 100 сторита от Капана с приятелки. Общо взето ми изглежда, че дамите хапват и не им е много до това Галчето да ги снима, но махат колкото да отчетат дейност. Сестрата на Телешопова е качила снимка на нея и Тейче, тагът от мястото е "Greece" Сериозно ми е супер интересно, защо Телешопови и Елица се крият, къде ходят?! Особено пък Телешопови, кой е примрял за тях, че да не споделят, къде са на море. Това не са Меган и Хари, за да смятат, че хората ще ги снимат тайно и ще искат автографи... Полина е ужасна с тези пластмасови бижута и връзки за очила. Приличат точно на детски бижута. Видях ето този пръстен от сайта на toptrends. 19 ЛЕВА?! Казвам си WTF, правя скийн на екрана и влизам дирееектно в търсачката на aliexpress. Воала, оказва се, че същият струва 3 ЛЕВА и дори си е позволила да използва директно снимката от aliexpress. Пръстена в toptrends: toptrends.bg/product/elastichen-prasten-s-perli-i-kamacheta-copyПръстена в aliexpress: www.aliexpress.com/item/1005002398575952.html?invitationCode=VVVLSzRUaXFueDBkS3dZeVdtNi9tTmNGaWJ4NnB1U2pOVGhOQjg3bWhuQnQrZ1lkdDlmeUZnPT0&srcSns=sns_Messenger&spreadType=productdetail&bizType=sellerinvite&social_params=20239056812&spreadCode=VVVLSzRUaXFueDBkS3dZeVdtNi9tTmNGaWJ4NnB1U2pOVGhOQjg3bWhuQnQrZ1lkdDlmeUZnPT0&aff_fcid=93b010caabb142a9bb602bd56d61a4e6-1625323601088-06688-_mt7gUqZ&tt=MG&fbclid=IwAR0bo-XRM3auv0YzYP5yD0ohB42t2xThvmuXnNt_snyHCWevCt3g7mAdJ8I&aff_fsk=_mt7gUqZ&aff_platform=default&sk=_mt7gUqZ&aff_trace_key=93b010caabb142a9bb602bd56d61a4e6-1625323601088-06688-_mt7gUqZ&shareId=20239056812&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=e49f0bdc475940dd8cd328a4b1362237 Ама Полина вече не си прави и труда да направи нови снимки, а си ги използва директно и после пак ще се обяснява каква бизнес дама е с китайските си пластмасови боклуци.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 17:38:48 GMT 2
Галя е в Пловдив. Видях я по-рано днес в Капана. Май и друг път съм я засичала, де. На живо изглежда по-добре, отколкото на видео. Ама явно и аз, защото взаимно се огледахме от горе до долу 😂😂
|
|
|
Post by The Judge on Jul 3, 2021 18:00:01 GMT 2
Що не ѝ каза "ммммхм не, мусаката е по - приятна от Нарцизо"
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 18:10:33 GMT 2
Тя може и да е предположила, че съм някоя долна скумрия от форума, защото гледам лошо, а и нямам вида на кифлите, които сиг ѝ се кефят 😂
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 3, 2021 18:16:40 GMT 2
Ееее.. Цяяял ден бях НА Пловдив и как не можах да мерна някое светило.. Я Гана, я Галя..
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 18:40:07 GMT 2
Луци, Галя сигурно е очаквала да ѝ искаш снимка, автограф, да и се възхитиш колко добра инфлуенсърка е, а ти само гледаш лошо, бива ли злобна муседжийке.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 18:43:49 GMT 2
Мари на Гала просто ме разбива. Конкурира дори Валката по мързел, че може и да я минава. Това стори ( prikachi.net/image/6qUkG ) е от днес, но вече трети ден за една седмица тя пише, че отдавна не е имала свободен/почивен ден Най-смешното е, че за нея съсипващото и изтощителното явно е просто да отиде на фризьор, за да й боядисат корените. Не си боядисвам косата, но в салона, в който се подстригвам час и половина е времето, за което ми правят целия пакет подстригване (измиване, подстригване и сешоар). Не съм излязла от салона с мускулна треска и без капка живец нито веднъж. Но все пак на мен не ми правят корените руси...моля пишете в коментарите, дали действително е толкова съсипващо да ти боядисват корените.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 3, 2021 18:44:11 GMT 2
Не ги знам тия хора как с новородено седмица през седмица са на море. На мен би ми писнало от багажи и само по пътицата, като си решил, че искаш цяло лято на морето наеми си един апартамент и стой 3 месеца там или във времето, което нямаш спонсорирано море в хотел. Точно това съм си мислела и аз. Това стягане на багаж и премъкване като ненормален за мен е убийство. Дори само с едно дете. Допълвам се: В Полининия случай обаче няма как да премъкне всички Монтесори реквизити и децата й ще останат НЕгении.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jul 3, 2021 18:48:53 GMT 2
Мари на Гала просто ме разбива. Конкурира дори Валката по мързел, че може и да я минава. Това стори ( prikachi.net/image/6qUkG ) е от днес, но вече трети ден за една седмица тя пише, че отдавна не е имала свободен/почивен ден Най-смешното е, че за нея съсипващото и изтощителното явно е просто да отиде на фризьор, за да й боядисат корените. Не си боядисвам косата, но в салона, в който се подстригвам час и половина е времето, за което ми правят целия пакет подстригване (измиване, подстригване и сешоар). Не съм излязла от салона с мускулна треска и без капка живец нито веднъж. Но все пак на мен не ми правят корените руси...моля пишете в коментарите, дали действително е толкова съсипващо да ти боядисват корените. Марийка е една готованка и мързеланка. Добре че е майка й, че светът да чуе за нея. Но като цяло е страшно безинтересна. Или накратко казано боза, ама вкисната.
|
|
|
Post by Vanillia on Jul 3, 2021 18:51:09 GMT 2
Момичета, дайте да съберем пари да купим на Гането сутиен. Това нейното вече е като гротеска, със сутиен поне може да не излежда като на 16 ...
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 3, 2021 19:03:09 GMT 2
Момичета, дайте да съберем пари да купим на Гането сутиен. Това нейното вече е като гротеска, със сутиен поне може да не излежда като на 16 ... Не знам защо мисли, че подобен тип рокля и седи добре….
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 19:14:30 GMT 2
Момичета, дайте да съберем пари да купим на Гането сутиен. Това нейното вече е като гротеска, със сутиен поне може да не излежда като на 16 ... Не знам защо мисли, че подобен тип рокля и седи добре….
Това момиче е дъното просто, все едно е облякла на баба си комбинезона. Винаги като видя някоя нейна снимка и гледам гадният ѝ кафяв зъб, толкова е дразнещ, толкова ли не може да го оправи. Ужасно грозно е и от километри си личи, че не е само крив, а и болен зъб.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 3, 2021 19:20:03 GMT 2
Обявявам Гергана за най-безвкусното уонаби. Отвратителна липса на усет за комбиниране на неща. Какъв е тоя комбинезон вижда ли изобщо, че седи като на закачалка?! Зеленият парцал, изваден от кучи гъз няма да го захващам. Ютия не са ли виждали цялото им сборище там? Да хванат да изпросят една. И ми споделила онази шведката с тъпизмите как да сме по-класни държанки 🤣 Ингилиският пак е флуънт. Тази така зоби Гугъл транслейта, че трябва да ѝ взимат такса.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 19:24:40 GMT 2
Просветлeте ме моля, какво значи слочове и слоучвах? Попова се уби да ги ползва в послдното си видео и се чувствам тъпа, че не знам такива модерни думи. Иначе обичайното прави грим с бежАвки сенки, брокат и очна линия. Лицето ѝ без грим е ужасно и се нуждае от дост процедури. Изключително дразни как си преправя гласа и се превзема.
|
|
|
Post by diamond on Jul 3, 2021 19:28:29 GMT 2
Момичета, дайте да съберем пари да купим на Гането сутиен. Това нейното вече е като гротеска, със сутиен поне може да не излежда като на 16 ... Потресаващо грозна рокля, която на наша Ганка седи още по-ужасно. То ти става неудобно да я гледаш чак. Ей това е, когато нямаш капка женско излъчване и сексапил в себе си. Като тук изобщо не визирам липсата на бюст при нея. Гането просто не от онези жени, които пръскат женственост около себе си. Изгледах с превъртане видеото с грим продукти на г-жа Продукт, тъй като такива видеа ми са интересни. Определено кожата на лицето ѝ не е в добро състояние. Ако аз разполагах с нейните финанси и позиции, първото нещо, което щях да направя, е да се свържа с видните дерматолози и да се погрижа за кожата си. Тъкмо се запитах защо на Тонка пращат гримове за тестване, а не на Боряна Стефанова, която би могла да даде много по-изчерпателна и адекватна информация за тях, тъй като е гримьор и знае кое как правилно да се нанася. И си отговорих сама - наша Тонка има много по-голяма (и заблудена) аудитория от Боби. Така че реклама да има, а ние ще слушаме глупостите на Продукт Попова.
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 3, 2021 19:29:35 GMT 2
Просветлeте ме моля, какво значи слочове? Попова се уби да го ползва в послдното си видео и се чувствам тъпа, че не знам ткаива модерни думи. Не съм гледала видеото, но да не би да говори за суотчове (от swatches?) Не знам да имаме български еквивалент на тази дума, представлява нанесен върху кожата/или пък хартия грим продукт 😂😂😂Стана ми смешно, но наистина само в контекста на гримове и лакове за нокти съм срещала да се ползва. Идеята е да видиш как стои ПРОДУКТЪТ нанесен 😂
|
|