|
Post by The Judge on Jul 2, 2021 19:23:41 GMT 2
В какво се изразява умнотата на Гана? Ако няма 20-те клишета, зазубрени от 2-те прочетени книги, ще общува с ръце. Да не говорим, че е неграмотна на всички езици, които ползва. Няма клип, сниман с друг човек, в който да не се държи като расла в гората дивачка, която няма никакъв усет кога какво. Не виждам, освен едно и също видео по 100 пъти с различни парцали, нещо друго да е направила/постигнала/сътворила. Даже движенията и позите ѝ са еднакви. Измислиците и лъжите не ги броим.
|
|
|
Post by kalea on Jul 2, 2021 20:41:42 GMT 2
Не съм изчела последните страници, но попаднах на това и не се сдържам да го споделя... Наистина някои от нашите инфлуцки само това не са направили още 😀 prikachi.net/image/6ZGHmКак бе! Та Цеци клизмата не направи ли тъкмо това? Тя обаче май залезе и не стигна до ранг инфлуенсър, а си остана със с***ето.😂
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2021 21:00:35 GMT 2
Попова пак ще яде пържен лук и чесън за нея това е вкусно и добре, че чете мемета и да си ги пресъздава за нейни постове. Вчера четох същият пост за Приятели само, че на английски. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2021 22:05:51 GMT 2
Всичко, което пуска Пепе и на сторита, и във фийда й е все реклама/партньорство или там както му се вика. Все повече се убеждавам, че тези хора нямат цедка и нямат никакво реално съдържание. Как си представяте, че ще съществува канала й, ако няма реклами? Само красиви снимки на децата и до там. Елица е качила стори от самолета, прибира се в Дания.
Отворих профила на Мона, отново в следствие на коментарите тук. За мен е пълна мистерия, как някой ще застане с името си зад раздаванка за 1 ЕДИН! балсам за устни. Не знам по какъв начин си договарят условията, ама толкова ли не могат да предоставят поне по 1 комплект, който да съдържа всички видове балсами. Тя за разлика от останалите бездарници има глас, пее от малка, като актриса също се справя много добре (нищо общо с Чехляка), защо се прави на маймуна?! Поли Генова е същата.
По ред на номерата отворих и профила на Попова - амиии...какво да кажа за новата й снимка?! Такава изкривена и странна физиономия е докарала, че вече наистина я съжалявам.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 2, 2021 22:32:53 GMT 2
И пак смe с бялата блуза със заголените раменца, кривия бретон, подобието на къдрица и така. Не знам лелята леля ли е, ама тази е пълна тетка. Добре, че се роди български бУанд с качествени дрeхи, които да са в унисон с интелектуалния и емоционален багаж на такива badasses. img321.com/view/image/c71a0f66-5269-451d-8ffa-7ce032183e0dРадвам се, че такива достойни мъже като "Aйханеца" могат да изразят себе си и успешна, красива и амбициозна бизнес дама като Йоко е дала своя принос за това. img321.com/view/image/c71a0f66-5269-451d-8ffa-7ce032183e0dБих ви направила един п*** от мусака по нейн пример, но не съм толкова зряла, за да предложа такава класа.😉
|
|
|
Post by umma on Jul 2, 2021 22:40:27 GMT 2
Елица е качила стори от самолета, прибира се в Дания. Значи, ако не видя стори с Бирк и роза на летището… ще повярвам в конспирацията за гръм в рая.
|
|
|
Post by okay on Jul 3, 2021 7:59:31 GMT 2
Деси Стоянова май също има проблеми с пазаруването. То нв бяхя грозни чехли, грозни сандали, скъсани чехли, връщане, вземане, пак връщане...Тя е поредното доказателство, че парите не могат да купят стил. Облича се покъртително - худита, някакви огромни кецове или тези безумни чехли, и официална чанта. Няма такава досада като последния ѝ клип.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 8:11:08 GMT 2
Това момиче изглежда супер евтино, такава чанта може да си вземеш сигурно и от ОЛХ. Да не говорим за стърчащи конци на роклята, която изглежда дори избеляла и часовника от 2003 година. Не я следя реших да отворя профила ѝ за сеир и направо се изплаших. Отваряйте снимки внимателно! 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Jul 3, 2021 8:14:29 GMT 2
Добре, бе, може ли така да изглеждаш и да се праснеш доброволно в нета?! Не са всички моделки, ама абсолютно всичките ѝ недостаръци са силно подчертани тук, филтърът само ги влошава, "стилът" е като от някой контейнер за дарения. Никой не може да ме убеди, че нормален човек ще хареса такова нещо и такава "визия".
|
|
|
Post by smurfina on Jul 3, 2021 8:19:47 GMT 2
Деси Стоянова май също има проблеми с пазаруването. То нв бяхя грозни чехли, грозни сандали, скъсани чехли, връщане, вземане, пак връщане...Тя е поредното доказателство, че парите не могат да купят стил. Облича се покъртително - худита, някакви огромни кецове или тези безумни чехли, и официална чанта. Няма такава досада като последния ѝ клип. И аз го гледах вчера - лигла и половина, която се чуди какво да си прави парите. После ще ми прави видеа за финансова култура, културно я моля да се изнесе от тубата.Изключително скучна е, седнала да се оплаква, че мола в Бургас не бил като моловете в София Обяснява, че "не вижда смисъл да има н на брой боклуци (некачествени обувки)", или нещо в този смисъл беше, а си е поръчала 3-4 чифта, доста еднакви при това чехли. Единствено и' правя евала, че се е занимавала да връща скъсаните чехли, аз рядко го правя и трябва да е нещо много фрапантно.
|
|
|
Post by smurfina on Jul 3, 2021 8:26:22 GMT 2
Добре, бе, може ли така да изглеждаш и да се праснеш доброволно в нета?! Не са всички моделки, ама абсолютно всичките ѝ недостаръци са силно подчертани тук, филтърът само ги влошава, "стилът" е като от някой контейнер за дарения. Никой не може да ме убеди, че нормален човек ще хареса такова нещо и такава "визия". Ако позволиш, няма да се съглася Когато бях студентка осъзнах, че няма значение от малък град ли идваш или от голям, имаш ли пари или не - има хора, които се обличат покъртително, нито цветове, нито съобразено с фигура,нито малки детайли,а са доста готини мацки, които не живеят в измислен свят като Гергана. А това, че е хубаво според мястото/ ангажимента да си облечен подобаващо съвсем не го коментирам. П.С. извинявам се за двойния пост
|
|
|
Post by The Judge on Jul 3, 2021 8:30:07 GMT 2
Да, да, няма спор. Просто се чудя на всички претенции и тъпни, Диори и марки, как може да се издокара така... Ужасна е!
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 8:40:21 GMT 2
Много обичам да гледам апартамент-тур. Тази мацка ми излезе случайно.Само това видео съм и гледала за сега. Рускиня е ми се струва, говори развален български и много се забавлявах с нея. Хареса ми апартамента им. Плочките в банята и кухнята приличат на тези на Попова, но направени качествено. Това е приятелката на Виктория- Анастасия и на мен случайно ми беше излязла преди няколко дни.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 9:02:40 GMT 2
Мен лично Гергана ме плаши на тези снимки, няма да съм груба, но не бих искала да имам нищо общо с нея. Незнам дали всичко е едно голямо превземане или наистина става въпрос за психично заболяване.
|
|
|
Post by smurfina on Jul 3, 2021 9:20:48 GMT 2
Анастасия и аз я гледам - приятна мацка е. В апартамента има ли друга стая, която не е показала? Питам, понеже говореше за терасата, че когато имат деца ще я използват на 1000%, което ме учуди - аз 2ра спалня (детска) не видях. В нейните клипове Виктория изглежда нормално, симпатично момиче, без много претенции, държанието и' към нея също е ОК, чак би ми станала симпатична.
Относно Гергана - аз съм блокирана, но някой да ме просветли - това с филтъра със сините очи и кожа на мулатка някаква нова мода ли е?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 9:31:53 GMT 2
Много обичам да гледам апартамент-тур. Тази мацка ми излезе случайно.Само това видео съм и гледала за сега. Рускиня е ми се струва, говори развален български и много се забавлявах с нея. Хареса ми апартамента им. Плочките в банята и кухнята приличат на тези на Попова, но направени качествено. Това е приятелката на Виктория- Анастасия и на мен случайно ми беше излязла преди няколко дни. И аз го гледах вчера ,апартамента е ок . Някои неща не ми харесваха ,но аз гледах дългите крака през цялото време 🤣🤣🤣🤣 Завидях !
|
|
|
Post by mandarina on Jul 3, 2021 9:34:21 GMT 2
Полина последните дни с тези пластмасови боклуци, с които се кичи (гривни, пръстени, обици), с едно кроп топ боди, от което извира сутиен от 50 места, честно хора, не искам да засягам никой, но е ужасна цигания. Знам каква е модата и същите боклучки ги гледам в сайта на Зара по моделите, НО са някак със стил. Не че бих си ги купила, но просто изглежда добре. Полина е като сергия от левче до касата. Преди сетех ли се за нея ми изникваше образ на спретната мацка, сега - на сдъвкана повлекана. Ако иска да изглежда неглиже, не й се получава изобщо. Пепе този вид по го докарва (да, аз съм онази единствената във форума, която харесва спортните раздърпани визии на Пепе , обичайте ме такава каквато съм ).
|
|
|
Post by veereto on Jul 3, 2021 9:54:23 GMT 2
Ама тези пластмасови боклуци, които показва Полина са покъртителни. Кичех с такива, когато бях на 10-12 години. Не мога да си представя една жена над 20 да носи подобни неща.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 3, 2021 10:05:30 GMT 2
Точно, в моите очи това е модата на 10 годишните от 90-те и 2000-та Супер евтинджос изглежда
|
|
|
Post by livia on Jul 3, 2021 10:16:03 GMT 2
Ахаха,тази жена сигурно ѝ се подиграва, не може да е сериозна
умна - неграмотна на родния си език амбициозна - безработна от поне година независима - спи на дивана на приятелка домакиня - хич не ѝ вярвам, че сама си направила всичко..
|
|
|
|
Post by livia on Jul 3, 2021 10:23:53 GMT 2
Пепе не съм пускала, много ме напряга, но и аз съм забелязала кофти отношението и към Филяка. Още от преди да обявят връзката си се държеше зле с него, никакво уважение няма, а за мен лично това е най-важното в една връзка. И аз съм ЗА компилация в профила за нелепи и обидни giveaways, ако на някой му се занимава И последно - всеки път се потрисам като чета тук за онази мама Сиси, бие по тъпотия и ограниченост всички други. Горките деца, не стига, че с такава майка, но и пред целия интернет растат.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 10:54:54 GMT 2
Пепе продължава да филтрира Матейчо, че да изглежда рус и синеок.. 🤦🏻♀️ Жалко, че няма как и на видеата да слага такъв филтър. 🤷🏻♀️
Eдит: Ако това нещо го приемат в БГ, родните инфлуенсъри ще си срежат вените.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 3, 2021 11:37:16 GMT 2
Не мога да разбера какъв е тоя зор да изглежда малкия светлоок и русокос. Детето е толкова красиво каквото е. За мен лично няма по-хубави от пъстрите очи.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 3, 2021 12:06:19 GMT 2
Деница Василева, за мен, води много странен начин на живот. Винаги говори пренебрежително за другите, освен за Георги. Имам чувството, че всяка нейна дума, той ѝ я казал. Дори за кучето говори с един гаден тон.. В последния влог, отново мрънка за отменен час и пише, и звъни на клиентката от 16ч. да отиде в 11ч. Сигурно и на нея ще се сърди, ако не успее да дойде. Нали си е взела капарото. Била много заета, ами.. не приемай всички часове. Говори за новото момиче.. била бавна, имало какво да се желае. Все едно тя е топ и знае всичко. Моделите,на новото момиче, ми харесват повече от нейните. ✌🏼
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 12:18:47 GMT 2
На последното стори на Попова помислих, че на банана има мравки, каква е тая простотия банан с чия.
|
|
|
Post by yoo on Jul 3, 2021 12:32:17 GMT 2
Деница Василева, за мен, води много странен начин на живот. Винаги говори пренебрежително за другите, освен за Георги. Имам чувството, че всяка нейна дума, той ѝ я казал. Дори за кучето говори с един гаден тон.. В последния влог, отново мрънка за отменен час и пише, и звъни на клиентката от 16ч. да отиде в 11ч. Сигурно и на нея ще се сърди, ако не успее да дойде. Нали си е взела капарото. Била много заета, ами.. не приемай всички часове. Говори за новото момиче.. била бавна, имало какво да се желае. Все едно тя е топ и знае всичко. Моделите,на новото момиче, ми харесват повече от нейните. ✌🏼 Много е зле милата, тя друго освен Георги не знае😂 наистина, че много странно живеят, и какви са тия напъни всеки път да показва какво е купила от Лекси 😂 прясно мляко, сирене, домати и краставици, ама пакетирани, вечеря чипс и нескуик.. Абе малко като някакви отшелници са ми с тоя нейния златен Гошко😂😂
|
|
|
Post by smurfina on Jul 3, 2021 12:37:49 GMT 2
Деница Василева, за мен, води много странен начин на живот. Винаги говори пренебрежително за другите, освен за Георги. Имам чувството, че всяка нейна дума, той ѝ я казал. Дори за кучето говори с един гаден тон.. В последния влог, отново мрънка за отменен час и пише, и звъни на клиентката от 16ч. да отиде в 11ч. Сигурно и на нея ще се сърди, ако не успее да дойде. Нали си е взела капарото. Била много заета, ами.. не приемай всички часове. Говори за новото момиче.. била бавна, имало какво да се желае. Все едно тя е топ и знае всичко. Моделите,на новото момиче, ми харесват повече от нейните. ✌🏼 Аз на това момиче му дадох шанс - някак ми попадна още с първите си 2-3 видеа и ги гледах, но после положението стана трагично. Не мисля, че има какво толкова да показва, да си беше направила канала с точно една определена насоченост, влоговете са мрънкане, злепоставяне и пак мрънкане. Изключително отрицателен "вайб" (тази прекрасна бг дума ) ми носи. Не бих била клиент на такъв човек - обсъжда си клиентките, оплаква се и им мести часовете както и' хрумне. Аз ако съм си записала час за 16ч. явно тогава мога и тогава ми е удобно, тя ще ми каже кога да си ползвам часа. По принцип бих разбрала, ако е еднократно (както, когато и' се беше наложило да си пусне болничен), но тя прекалява. Всеки, който има някакви умения в рисуването би се справил, не я виждам да прилага кой знае какви техники, продукти или нещо невиждано.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 12:43:13 GMT 2
Да ви кажа честно и в реалния живот имам познато семейство, в което съпругът е с титлата "Гошко". Това явно е патология, хихи. Много са послушни тези "Гошковци". И аз я намирам за много странна госпожица Деница, нищо не се случва в живота ѝ. Абсолютно нищичко. В крайна сметка управлява само един салон с две работни места!? Как ли ще ѝ минава деня, ако отвори още един, не знам 😂 а ако колежката ѝ не отиде един ден на работа? Малииииии, ще стане война, ще получи публично порицание в ютуб 🤦
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 3, 2021 12:49:49 GMT 2
На тая Деница не и ли хрумва, че въпросното момиче, което нарича бавно, може би ще и гледа видеото и ще чуе как говори за нея?😳 Не съм и гледала видеата, но що за глупост е това да коментираш клиентите си, от които си вадиш хляба 🤷♀️ Ако не и допада професията, то съвсем спокойно може да я смени, никой не я притиска да бъде маникюристка. Ако разбера, че ме коментират в някой салон бих избрала да си давам парите някъдр другаде..
Гане, кога ще го видим Миланото?
|
|