|
Post by Vanillia on Jul 7, 2021 19:20:15 GMT 2
Да залагаме кога ще се прибере (ако изобщо замине). Аз залагам на 2 седмици. Аз залагам на 1 седмица
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 7, 2021 19:26:00 GMT 2
Бандата се перчи на стори за това, колко трудно било да се добереш до червения килим в Кан, а видиш ли-тя успяла. Опитва се всячески да замаже вчерашната издънка...
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 7, 2021 19:27:37 GMT 2
Охооо, Гането ми чу молитвите!!! Ще се лее разкош по миланските улици! Нямам търпение италианският живот да започне 🥳🥳🥳
|
|
|
Post by plam on Jul 7, 2021 19:38:56 GMT 2
Познахте ли я? 😂 . Сега осъзнавам колко скандално много корекции има Йокото, която се хвали колко е младолика без ботокс. Ох, ше падна.😂😂😂 И не казвам, че не е изглеждала добре, а, че е напълно различен човек все едно. Може би единствено зениците й са автентични в момента, красиви очи има. Изпратено от моят HTC U11 с помощта на Tapatalk Преди корекциите повече ми допада. Да малко е зловеща,но е нормална,а сега стои една подута,подпухнала,дръпнати очи като китаец...
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jul 7, 2021 19:41:55 GMT 2
Б*хти краката...цяла Китайска стена. 😂 То бива, бива ама чак не бива...
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 7, 2021 19:48:27 GMT 2
Значи аз като цяло си харесвам Бандата, ама тези последните сторита... Не. Голямо не! Злоба и арогантност си лъхат от тях
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 7, 2021 20:16:33 GMT 2
Айде и Галя с реклама на прословутия замък, дето всички се изредиха да ходят и реклама да му правят, ми смешно е вече. Много тегаво стана вече, много реклами, изродиха се нещата, съвсем се промени влогърството, чак е отегчително вече. Ще видя сега и Стефани ще яхне ли вълната като се роди бебето. Оф, скука голяма. Едно и също от всички.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 20:30:55 GMT 2
Не знам защо продължавам да си причинявам Попова (сигурно от скука), само с интрото ме издразни. И тя като Наумчо не си била вземала почивка от супер дълго време (щото много натоварено ежедневие има да седи и да редактира). Пирин Голф не го смятала за почивка, защото докато се настанила и трябвала да си ходи, сега щели да бъдат 10 дни на море (предполагам спонсорирано). Нямала плажни кърпи, защото си била купила миналата година от Джъмбо (WTF) и нямала джапанки и била взела от майка си миналото лято, майко милаааа. Умряха ми хиляди мозъчки клетки и я спирам тая женица, че наистина не е нормална.
Едит: Превъртях видеото и на какво попаднах... Не Тонке, не те очертават добре, направо ти видяхме всичко през тоя клин дето си го опънала до ушите.
|
|
|
Post by maggi on Jul 7, 2021 20:37:57 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 20:45:39 GMT 2
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 7, 2021 20:52:46 GMT 2
Флор е качила видео тип ''Един ден с всяка партия". Не знам дали ще ѝ стигнат дните за всички маймунки на клона до изборите, но е различно и интересно.
|
|
|
Post by stelsko on Jul 7, 2021 21:09:03 GMT 2
Ейй тоя стоп кадър на Тонка с клина е отврат хаха
Хилял се активизирала в Инстаграм. Много е нередовна. И бая е наляла кокал. Правили обрязване на детето заедно с първия рожден ден. Горкото дете,мислех че това се прави по-късно...
Видяхте ли новата реклама на кисело мляко в профила на Нанси - мис България. Нарисувала си корема и го храни с лъжица мляко...Виждала съм я на живо и дори сме общували преди доста време,изглеждаше приятно момиче,но покрай бременностите излиза с все по-тъпи реклами...
Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Jul 7, 2021 21:14:41 GMT 2
От днес има стори на Петканова по бански, в което си търсят тема за семеен спор. 🙄 Там се вижда как едната ѝ гърда направо под мишницата ѝ се е озовала. 😏 prikachi.net/image/6uVLwП. П. От този скрийншот се вижда, че Петканов е зарязал ПАК тренировките. 😜
|
|
|
Post by yoooobooo on Jul 7, 2021 21:17:30 GMT 2
Не знам защо продължавам да си причинявам Попова (сигурно от скука), само с интрото ме издразни. И тя като Наумчо не си била вземала почивка от супер дълго време (щото много натоварено ежедневие има да седи и да редактира). Пирин Голф не го смятала за почивка, защото докато се настанила и трябвала да си ходи, сега щели да бъдат 10 дни на море (предполагам спонсорирано). Нямала плажни кърпи, защото си била купила миналата година от Джъмбо (WTF) и нямала джапанки и била взела от майка си миналото лято, майко милаааа. Умряха ми хиляди мозъчки клетки и я спирам тая женица, че наистина не е нормална.
Едит: Превъртях видеото и на какво попаднах... Не Тонке, не те очертават добре, направо ти видяхме всичко през тоя клин дето си го опънала до ушите. За опъването не знам, но 🐫🐫🐫.
|
|
|
Post by okay on Jul 7, 2021 21:41:47 GMT 2
Ейй тоя стоп кадър на Тонка с клина е отврат хаха Хилял се активизирала в Инстаграм. Много е нередовна. И бая е наляла кокал. Правили обрязване на детето заедно с първия рожден ден. Горкото дете,мислех че това се прави по-късно... Видяхте ли новата реклама на кисело мляко в профила на Нанси - мис България. Нарисувала си корема и го храни с лъжица мляко...Виждала съм я на живо и дори сме общували преди доста време,изглеждаше приятно момиче,но покрай бременностите излиза с все по-тъпи реклами... Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk Какво, за Бога, значи "горкото дете"? Това е ритуал като ритуал, евреите дори правят обрязването на осмия ден от раждането. Попова не знам как има още хора, които я гледат. Наистина в голяма скука в последно време в родния ЮТ, но чак да я гледам, не бих си го причинила, нито майката на Ния, нито Валери.
|
|
|
Post by Midori on Jul 7, 2021 22:11:04 GMT 2
Ейй тоя стоп кадър на Тонка с клина е отврат хаха Хилял се активизирала в Инстаграм. Много е нередовна. И бая е наляла кокал. Правили обрязване на детето заедно с първия рожден ден. Горкото дете,мислех че това се прави по-късно... Видяхте ли новата реклама на кисело мляко в профила на Нанси - мис България. Нарисувала си корема и го храни с лъжица мляко...Виждала съм я на живо и дори сме общували преди доста време,изглеждаше приятно момиче,но покрай бременностите излиза с все по-тъпи реклами... Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk Какво, за Бога, значи "горкото дете"? Това е ритуал като ритуал, евреите дори правят обрязването на осмия ден от раждането. Попова не знам как има още хора, които я гледат. Наистина в голяма скука в последно време в родния ЮТ, но чак да я гледам, не бих си го причинила, нито майката на Ния, нито Валери. Каква липса на емпатия, особено към бебе. Това е досто болезнена процедура, а евреите я правят без упойка, което е направо варварско изтезание за малкото човече. Има и женско обрязване, препоръчвам ти да прочетеш книгата "Пустинно цвете" на Уерис Диъри. Ти би ли се съгласила да се подложиш на този "ритуал" без обезболяващо? Сигурна съм, че ще е нищо работа за теб, само трябва да резервираш билет до Сомалия.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 22:12:16 GMT 2
Правили обрязване на детето заедно с първия рожден ден. Горкото дете,мислех че това се прави по-късно... Какво, за Бога, значи "горкото дете"? Това е ритуал като ритуал, евреите дори правят обрязването на осмия ден от раждането. Ъм...далеч не е ритуал като ритуал, чисто осакатяване си е и е абсолютен мит, че е по-хигиенично, полезно за мъжа и т.н.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 22:20:12 GMT 2
Unfollow за Банда Банда . Толкова кухо парче,та чак дрънка. Или е чела тук или отделно и други хора са я насолили яко за излагациите ѝ. Тръгнала да снима хората (скришно,забранено) и да пита кои са ,защо са там или как си ровят из телефона . И какво отрази дефакто тя от филмовия фестивал ? Нищо ! Ама знае да се заяжда и злобее. Същата злобарка е и тя ,ама с шанелите . До гуша ми е вече от връзкари без грам покритие...
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 7, 2021 22:21:36 GMT 2
Хилял писала, че би било по-добре изобщо да не познавала някои инфлуенсъри. Кого ли има предвид?
|
|
|
Post by plam on Jul 7, 2021 22:22:21 GMT 2
Оффф,цици гледахме,зърна гледахме,сега и п***ки ли трябва да гледаме в соц мрежи?? Абе ТЕЗИ "ДАМИ" как може така да се излагат,бе??
|
|
|
Post by dreamtime on Jul 7, 2021 22:24:21 GMT 2
Тонке, Тонкеее... с тези филийки на всяко хранене (ако ще да са "черни", нисковъглехидратни и пр.) няма да заслабнеш скоро Не се ли лишиш, поне за известно време, от снаксчета преед ТВ, филийки и др. глезотийки, няма да има никакъв прогрес. Реално за отслабване си трябва калориен дефицит или иначе казано - гладуване. Ако трябва, ще ядеш миш-машчето без хлебец известно време. Същата простотия Сиси - много съм дебела, ама ще си поръчам бургер, пък като родя ще отслабвам. Ама вярно голяма скука из пространството в последните дни...
|
|
|
Post by The Judge on Jul 7, 2021 22:46:09 GMT 2
Голямо достойнство да се завлачиш в Кан с визия на треторазрядна фолкаджийка и представа защо си там - нулева. Банда ли е, к'ва е не я знам, ама е пълна нелепица и вероятно абсолютно никой не е разбрал коя е, от къде е и как се е озовала там. И да я светна, че Мария Андреева беше в Кан преди нея и визията ѝ беше доста по-класна от нейната. Да не говорим, че поне беше разбрала къде е отишла. То не става само с парите на тате😉
Антоането, Антоанетоооо, че си извънмерно проста го видяхме всички, но спри да си опъваш клинчето до брадата, защото това втъкнатото в чатала ти е турбо отвратителна гледка. Не е лошо като "редактираш" тия пусти "видя" да се погледнеш как се излагаш. Разбрахме ги вече, че клиновете са впити до посиняване от предишния път, в който беше прещипано всичко, няма нужда по 100 пъти. Отделно - джапанки назаем? Srsly си толкоз мизерна, че нямаш 5 лв да си купиш едни чехли, след всичките претенции?!
Накрая ще направя класация коя е най-жалка. Конкуренцията е безпощадна.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 7, 2021 22:56:33 GMT 2
Пепе дето не млъква за Дания във всеки влог, как не е пуснала стори да подкрепи любимата си държава на полу-финала на Европейското? И знаменце има, можеше да го развее в подкрепа. 🇩🇰
За обрязването и аз съм на мнение, че е ненужно за един мъж от хигиенна гледна точка и недоумявам как някои майки го причиняват на децата си без да имат религиозна причина. В Майките на София редовно се обсъжда колко дивашко било да пробиват ушите на момиченцата и че трябва да им се даде избор, когато пораснат и поискат сами, но пък за обрязването е напълно окей майката да взима това решение вместо сина си в такава крехка възраст. Разни хора е ситуацията разбира се, просто за мен е странно. 🤔
|
|
|
Post by scalestone on Jul 7, 2021 23:00:57 GMT 2
Пепе дето не млъква за Дания във всеки влог, как не е пуснала стори да подкрепи любимата си държава на полу-финала на Европейското? И знаменце има, можеше да го развее в подкрепа. А де! И Фифи агитка!
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 7, 2021 23:12:20 GMT 2
Датската майка и специалист по датски бит и култура не избухна ли днес по повод мача на вечерта? Изрреварили са ме, сега видях.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 7, 2021 23:19:50 GMT 2
Майките на София? За ФБ групата ли говорим? Точно те пък не биха били за мен никакъв капацитет по темата да дупчене на уши и по каквато е да е друга тема. И там е една простотия, една комплексарщина, едно многознаеене. Точно две-три седмици стоях, докато още живеех в София, и след като една простакеса, без извинение, "голямата СофиЯнка" обиди майките от провинциален град по някаква тема, и взе да обижда по родно място скорострелно се махнах. Най-много обичам да ми се възхвалява "великия божествен град София", и да ми се обижда на тема София-провинция.
Много скоро ще се махна от всички подобни групи. Дивашко е послената дума, която описва пробиване на уши, камо ли да се сравнява с обрязване, то е за секунда и не боли изобщо. Напоследък се прекалява с това да се правим на модерни, на интересни като обясняваме на някоя майка какво и как трябва да прави. Монтесори, великата тъпотия захранване, водено от бебето, та до едни уши и продупчването им. Не е лошо само да поиска детето, но не смятам, че е варварско да идеш да продупчиш ушичките на дъщеря си. Голяма работа, всеки да решава за свотето дете. Понякога и се дърлят и карат по най-жалкия начин, да се чудиш направо къде си попаднала. Тонка е уникум, как не я срам да се качи ва такъв вид? Завиждам затова,че не й пука, че фигурата й е далече от слаба, ама чак толкова.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 23:20:20 GMT 2
На Гергана малко малък ми се вижда куфара, който показа, нали уж щяла да живее в Милано 😂Сигурно разчита, че като пристигне в модната столица и бУандовете надушат, че е там ще я заринат с дрехи.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 7, 2021 23:23:57 GMT 2
Да, за ФБ групата става въпрос, като уточнявам, че съм член, за да се забавлявам и със сигурност не ми е капацитет по никакви въпроси. Единствено има отзиви за лекари, които намирам за полезни.
|
|
|
Post by flyme on Jul 7, 2021 23:32:06 GMT 2
Нямах нищо против бандата, до днес… За мен тя е прекрасен пример за поколеноето милениали/аз също съм от това поколение/, поколението, което отказва да порасне. Мързелива с големи претенции и нищо насреща. Да страхотно е,че си се добрал до Кан, но вземи тази възможност на сериозно. Тя освен, че нищо не отрази, разбрахме само, че е изморена да чака по опашки за да влезе в прожекция или конференция. Имала на разположение всички рокли от ФД, но си избираше рокля ден преди полета. Крайно несериозно поведение, за човек поставил се в ролята на отразяващ събитие, да беше казала, че е на разходка с гаджето в Кан. Никой нямаше да коменира дрехите и поведението ѝ. Дали се замисля, че догодина няма да е в Кан, нито на оскарите, ФД няма да и дават дрехи фор фрий, не се прави така момиче. Нищо.. нищо полезно от теб. Арогантността ти граничи с простотия и се надявам да четеш тук.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 0:28:59 GMT 2
Ahahha, Попова вече няма видео без да е казала или показала някоя глупост. Абсурд да си я пусна в момента, не искам да си развалям нощта. Но се посмях на снимката с камилското 😂 същинска лелка е наистина и то от онези загубените, които не знаят колко са смешни отстрани.
|
|