|
Post by emmilie on Jul 8, 2021 5:51:46 GMT 2
На Попова идеята с влоговете в началото беше ок. Но влог аз разбирам да си някакъв по лежерен, да показваш около теб гледки, хора, да улавяш някакви интересни моменти. Започнах последното ѝ видео/влог, тя отново беше седнала, стативи, обективи, фокуси. За мен това си е абсолютно статично видео, както си ги прави тя в основния канал🤷🏼♀️
|
|
|
Post by ☀ on Jul 8, 2021 7:31:42 GMT 2
Да оставим вак УУма, ама как да има петънце бе Радостче, като няма досег с кислород в случая? Това инфлуенсърите в пещери ли са живяли преди инстаграм
|
|
|
Post by dzyn on Jul 8, 2021 7:44:08 GMT 2
Вакуум си е правилното изписване. Това, че така емпирично открива ефекта му на тея години чак, е някак по детски забавно. 😂
Тоя синият клин се е впил като инфлуенсър в пр пратки.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 8, 2021 8:02:32 GMT 2
Вак уум си е правилното изписване. Това, че така емпирично открива ефекта му на тея години чак, е някак по детски забавно. 😂 Тоя синият клин се е впил като инфлуенсър в пр пратки.Ох не мога
|
|
|
Post by okay on Jul 8, 2021 8:16:31 GMT 2
Какво, за Бога, значи "горкото дете"? Това е ритуал като ритуал, евреите дори правят обрязването на осмия ден от раждането. Попова не знам как има още хора, които я гледат. Наистина в голяма скука в последно време в родния ЮТ, но чак да я гледам, не бих си го причинила, нито майката на Ния, нито Валери. Каква липса на емпатия, особено към бебе. Това е досто болезнена процедура, а евреите я правят без упойка, което е направо варварско изтезание за малкото човече. Има и женско обрязване, препоръчвам ти да прочетеш книгата "Пустинно цвете" на Уерис Диъри. Ти би ли се съгласила да се подложиш на този "ритуал" без обезболяващо? Сигурна съм, че ще е нищо работа за теб, само трябва да резервираш билет до Сомалия. Женското обрязване няма нищо общо с мъжкото, практикувано от мюсюлмани, евреи и християни. Щом го смяташ за осакатаяне, мисля, че трябва да прочетеш още доста по темата, и тогава да се изказваш. "Пустинно цвете" съм гледала, така че няма какво ново да ми кажеш с коментара си.
|
|
|
Post by teguhka on Jul 8, 2021 8:26:46 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 8:53:27 GMT 2
Джой ще е точно като Пепе, в фризиьорския салон всичко е прекрасно, но като не е идеално подредена от фризьор ще е доста грозно. Цвета на кичурите и на мен не ми харесват, поне да ги матира да не са такива жълти. С нейния детокс аман вече, голямо показване на целини и магданоз, пий си там смутита, не е нужно всяко смути да се показва на стори. Уж детокс, а яде гранола, която е пълна с захар. 🤷🏻♀️
С тия рокли, които гледа и харесва, на сватбата ще бъде като циганска булка от сега го усещам и като се знае от кой край на БГ е, като надуят чалгата ще е голяма гледка, рокля за няколко хиляди и чалга до дупка. 🙈
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by veereto on Jul 8, 2021 9:02:35 GMT 2
За тялото на Попова бих казала, че по-скоро е пищна и ако започне да си подбира правилно дрехите, които да отговарят на сегашното ѝ телосложение ще изглежда чудесно. Трябва да забрави за такива клинчета, които да ѝ очертават така интимните части. Така впит този клин ще стои потресаващо и на слабо момиче. Едит: krisinka14 said:
С тия рокли, които гледа и харесва, на сватбата ще бъде като циганска булка от сега го усещам и като се знае от кой край на БГ е, като надуят чалгата ще е голяма гледка, рокля за няколко хиляди и чалга до дупка. 🙈
този манталитет не е до родно място.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 8, 2021 9:05:39 GMT 2
Целта на спортните екипи не е ли да поддържат тялото /бюст/ и да дават удобство, като в същото време материите са дишащи и приятни при изпотяване? Тонка кво се натъпкала като наденичка и се прави, че е удобно за едните хонорари? Всеки нормален трениращ знае колко е важен комфорта, ама то за 5-8мин едва ли усеща нещо де.. И ще помоля да не си снима петичките за реклама на крема на Руми, с която вероятно е в дългосрочно партньорство, достатъчно беше, че каза че ѝ се 'пишка' и ще се изпусне..
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jul 8, 2021 9:07:39 GMT 2
Гергана за по-кратко минава през Бургас напът за Милано 😆 Много е нелепо това момиче, не я следя, отварям след ваши коментари да се посмея. Въпросите ѝ са като за лексикон на второкласник, иначе лъкшъри лайфстайл показва, няма друг такъв парадокс като нея.
|
|
|
Post by livia on Jul 8, 2021 9:17:25 GMT 2
Симпатична ми е Банда и я следя в инстаграм (а попринцип не следя почти никой от тук коментираните), но доста ме учудиха заяжданките тези дни. Явно неласкавите коментари за Кан са я засегнали, тя попринцип не отговаря така.
Също пише в едното стори, че журналистите трябвало да не се набиват на очи, пък е избрала лъскава, златиста рокля с голямо деклоте..
|
|
|
Post by Midori on Jul 8, 2021 9:21:40 GMT 2
Каква липса на емпатия, особено към бебе. Това е досто болезнена процедура, а евреите я правят без упойка, което е направо варварско изтезание за малкото човече. Има и женско обрязване, препоръчвам ти да прочетеш книгата "Пустинно цвете" на Уерис Диъри. Ти би ли се съгласила да се подложиш на този "ритуал" без обезболяващо? Сигурна съм, че ще е нищо работа за теб, само трябва да резервираш билет до Сомалия. Женското обрязване няма нищо общо с мъжкото, практикувано от мюсюлмани, евреи и християни. Щом го смяташ за осакатаяне, мисля, че трябва да прочетеш още доста по темата, и тогава да се изказваш. "Пустинно цвете" съм гледала, така че няма какво ново да ми кажеш с коментара си. Не само аз го смятам за осакатяване. И в Германия са имали проблеми с нетерапевтичното мъжко обрязване по религиозни причини, даже един съд в Кьолн беше го обявил за наказуема телесна повреда. Не знам какво става с Попова?!? Тя е изгубила всякакъв срам, щом говори свободно за телесните си нужди освен за съмнителните си хигиенни навици.
|
|
|
Post by fif on Jul 8, 2021 9:22:43 GMT 2
|
|
|
Post by veereto on Jul 8, 2021 9:27:11 GMT 2
Тази ми е на първо място по нечистоплътност в ютуб. Показват това, за което им стига капацитета. По вида на рекламите може да им рабереш нивото.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 8, 2021 9:36:23 GMT 2
Ох, тази не я гледам, но от снимките тук ми изглежда адски нечистоплътна. Тонка... Не знам вече, дори не ми се анализира НО тази сутрин си върша някакви неща, на фон е почнало "На кафе" и чувам как Гала се жалва от едните си съседи, че били много шумни и ги описа цветущо, и от няква нейна друга съседка, как онази очаквала Гала да я поздрави, ама никога тя не поздравявала Гала. В следствие на което Гала чувствала напрежение, че е длъжна да го прави, че никога не се усмихвала, и каза, ако съседката ми не го гледа, се надявам някой да й каже какво съм казала WTF Преди това я описа като "няма да казвам нищо за нея, освен че е нисичка" и демек съседите на Гала ще се сетят. Ама едно такова настървено я насоли... Не ме разбирайте погрешно, има всякакви дразнещи/нагли съседи, не отричам че въпросната може да е пълно зло, но така да нападаш човек в ефир от позицията на силния, без жената да може да каже своята гледна точка... Егати нахалството. Въпросната съседка нито е публичен човек, нито нищо. Не че нещо, но сега ще я говори целия квартал. Супер ниско ниво, Галке, пак си плю на царствеността. И за капак, адашката на нашето Патраши вметна по едно време колко добре била възпитана Мари и това се виждало. И Галка веднага изпъна перата П.П. Значи, момичета, скандално е това "На кафе". За 10 минути слушам като събирам боклука или някаква подобна свръх интелектуална дейност и се потрисам какви неща и с какъв размах се мяткат в ефира. Да, това е сутрешно лежерно токшоу ама такива простащини има понякога, такива заклеймявания на хора ей тъй щото Гала така си е решила....
|
|
|
Post by okay on Jul 8, 2021 9:40:35 GMT 2
Женското обрязване няма нищо общо с мъжкото, практикувано от мюсюлмани, евреи и християни. Щом го смяташ за осакатаяне, мисля, че трябва да прочетеш още доста по темата, и тогава да се изказваш. "Пустинно цвете" съм гледала, така че няма какво ново да ми кажеш с коментара си. Не само аз го смятам за осакатяване. И в Германия са имали проблеми с нетерапевтичното мъжко обрязване по религиозни причини, даже един съд в Кьолн беше го обявил за наказуема телесна повреда. Не знам какво става с Попова?!? Тя е изгубила всякакъв срам, щом говори свободно за телесните си нужди освен за съмнителните си хигиенни навици. Ами, по тази логика предлагам да известим всички страни от Близкия и Далечния Изток и Африка, че се оскатяват момчетата. Щом в Германия са го казали, то това обезателно значи, че решението трябва да се издигне до ценност и светът мигом да се промени. И нека изясним защо е осакатяване, след като по никакъв начин репродуктивната функция не се засяга. Много ми е интересно да чуя аргументи. Следвайки тази линия, то не бива децата да участват в религиозни ритуали и да принадлежат към конфесионални общности, защото те не могат сами и осъзнато да вземат решението дали желаят да са християн, юдаисти или будисти. А към дамата, която каза за мита от хигиенна гледна точка: на база какво стигнахте до това заключение? Провели сте социологическо проучване сред обрязани и необрязани мъже ли?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 9:42:51 GMT 2
Гергана за по-кратко минава през Бургас напът за Милано 😆 Много е нелепо това момиче, не я следя, отварям след ваши коментари да се посмея. Въпросите ѝ са като за лексикон на второкласник, иначе лъкшъри лайфстайл показва, няма друг такъв парадокс като нея. И аз не я следя, но ми стана интересно за този багаж и реших да видя сторитата. Само едно не разбирам. От Пловдив до Бургас с Wizzair? Някой да каже от къде да си купя билет, че не ми се пътува в задръстването утре след работа.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 8, 2021 9:45:13 GMT 2
Има коренна разлика между мъжкото и женското, ама не ми се навлиза в тази тема. Със сигурност на момчетата не ѝм се случва това като в Пустинно цвете, а именно отрязване почти/изцяло на външни полови органи...
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 8, 2021 9:46:06 GMT 2
Мандаринке, аз за сефте ги пуснах днес и издържах точно 5 мин..... Говореха за пчели. Станкулова е скандално тъпа! И по нея всички останали. За 5 мин. загубих прекалено много мозъчни клетки...
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 8, 2021 9:51:26 GMT 2
О, аз започне ли предаването на ГОла (вода) и компания - моментално превключвам канала, явно не съм единствената. Продуцентите на предаването сигурно са на Валидол след получаването на пийпълметричните данни. Много се надявам скоро тази подигравка със зрителите най-накрая да престане и да го свалят от екран... Иначе - В Норвегия са приели нов закон, който задължава инфлуенсърите да отбелязват всички снимки, които обработват, преди да публикуват. profit.bg/svetat/nov-zakon-zabranyava-na-influensarite-da-obrabotvat-snimkite-si/Ако го въведат и тук- ще е голям смях с нашите звезди.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 8, 2021 9:56:59 GMT 2
И покрай темата със закона се сетих за Теди, която беше се включила и тук преди време. Май се е сгодила в Чехия, а мислех, че е сингъл. А за Гергана - Созопол ми е Милано С паспорт стигна до морето..
|
|
|
Post by Pushy66 on Jul 8, 2021 9:58:08 GMT 2
На Тона влоговете са напълно безсмислени, гледам ги за кринджа. Пълно е с реклами според мен. Чуди се каква слънцезащита да ползва, след като наскоро имаше видео, спонсорирано от бранд за такива продукти 😀 Някой бил писал, че спрейовете не са надеждна защита и тя вече се колебаела дали да вземе такъв - заради един коментар. Ами седни прочети, информирай се, нали хората те гледат да споделяш опит и мнение. Постоянно показва нови неща за мазане по лицето, а.к.а. грижа за кожата. Кое как и' действа, като ги сменя постоянно, не знам как преценява. Пак кафяво гримче и експертното "да, да, да". Маже хайлайтър на пръст и вижте колко е хубав...то на пръст може и сенки от китайския да имат пигментиран цвят. Целият влог е какво яде, включително отрупана с многооооо храна маса в корейски ресторант, чието име не беше споменато. Ясно е, че нищо не и' се случва, затова може влоговете да са по-редки, но по-смислени. Премести се в Симеоново, за да била близо до природата, пък веднъж не е показала разходка някъде из квартала. Аз не ходя там и би ми било интересно, живеейки в града, да видя ежедневие на място в полите на Витоша. Тотално е забила и се мисли за много забавна с изтърканите си лафове. Имам чувството, че снима по задължение и няма какво да каже и покаже.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 8, 2021 10:03:17 GMT 2
Защо никога не съм виждала стори от Попова да разхожда кучето примерно? Сега се замислих
|
|
|
Post by ☀ on Jul 8, 2021 10:07:24 GMT 2
Защо никога не съм виждала стори от Попова да разхожда кучето примерно? Сега се замислих Докато я следвах виждах поне 3-5 пъти, с клинчето тип кренвирш Леки
|
|
|
Post by mandarina on Jul 8, 2021 10:10:12 GMT 2
|
|
|
Post by kalea on Jul 8, 2021 10:16:55 GMT 2
Много жалко, че не е цитирала корейския ресторант. Аз загледах влога и си обещах днес по-късно да го изгледам докрай, за да науча името, но уви - ще си го търся в гугъл. 😂 Много е лицемерно да рекламираш само това, за което са ти платили. Пепе е същата. Никакъв обективизъм. Още помня как diss-наха Gelato & Latte с придворния Фифи, който като клакьор повтаря целия "вайб" на Пепе.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 8, 2021 10:29:48 GMT 2
Корейският ресторант е The Bibimbap, името се вижда на подложката за хранeне. Ех, Тоне, Тоне, пак направи реклама, макар и да не искаш да упоменаваш изрично и без да са ти платили. www.facebook.com/thebibimbapsofia/
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 8, 2021 10:38:46 GMT 2
Превъртях влога на Попова, ами извинявайте, обаче и на Капитонова са по-интересни даже. Попова все едно се е сраснала с този диван - няма мърдане от него. И този мишмаш колко пъти ще го показва - да ок,хубав е,но ако готвиш едно и също всяка седмица какъв е смисълът да го показваш.Клинът е потресаващ с тази подчертана 🐫, обаче бюстието не е по-добре. Сигурно пак е излъгала,че е е размер М и затова така й седят - Тонке примири се - ти си жив L. Тези от МР трябва да са ненормални,че да изберат нея за рекламно лице.
Иначе не знам защо цари мнение,че Гала е много класна и много интелигентна. Страшна простакеса под прикритие също като оперния певец, който е кацнал на хранилката в нейно ляво. Патраши може да е начетена,но е мега нафталин и си живее още с порядките и разбиранията от по времето на комунизма. Никол и онзи рижав 🤡 Малкоданска няма и смисъл да ги коментирам - и двете глупави,а едната даже отдалече грозна, отблизо страшна. Дарин е изключително натрапчив и определено не остарява добре - косата му е вече почти толкова малко,колкото броя мозъчни клетки на Андреа. Последният панелист "мачо" - не му знам даже името - гледах го в Черешката и изобщо не ми е забавен, даже ми е кринджав точно като Тъпа Тъпа - поредния псевдо-интелектуалец. Като бяха Ева Веселинова и Илиан го гледах за дневна доза криндж,но вече и за това не става.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 8, 2021 10:46:41 GMT 2
Ами и аз не знам защо цари такова мнение за Гала, даже не съм сигурна, че цари, по-скоро тя си го повтаря, ккато и гъзолизците около нея и разбира се колегите й в Нова. Които и орангутан да им беше колега, щяха да го хвалят. Иначе свръхизчерпателно описание на панелистите, не бих могла да добавя нищо Не знам само какъв мачо е Блажев, такива мачовци като него в училище им викахме загубеняците на класа
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 10:46:53 GMT 2
Хахахах, патрашче, посмях се 😂 това е и моето мнение, даже без да го гледам, за този фарс "На Кафе". Просто норманите хора, не ние(все пак, докато работим, клюкарим), са на работа по това време и си знаят таргета 😂
|
|