|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 10:50:56 GMT 2
Не само аз го смятам за осакатяване. И в Германия са имали проблеми с нетерапевтичното мъжко обрязване по религиозни причини, даже един съд в Кьолн беше го обявил за наказуема телесна повреда. Ами, по тази логика предлагам да известим всички страни от Близкия и Далечния Изток и Африка, че се оскатяват момчетата. Щом в Германия са го казали, то това обезателно значи, че решението трябва да се издигне до ценност и светът мигом да се промени.И нека изясним защо е осакатяване, след като по никакъв начин репродуктивната функция не се засяга. Много ми е интересно да чуя аргументи. Следвайки тази линия, то не бива децата да участват в религиозни ритуали и да принадлежат към конфесионални общности, защото те не могат сами и осъзнато да вземат решението дали желаят да са християн, юдаисти или будисти. А към дамата, която каза за мита от хигиенна гледна точка: на база какво стигнахте до това заключение? Провели сте социологическо проучване сред обрязани и необрязани мъже ли? Okay, трябва ли да ти се засегне репродуктивната функция, за да го броим за осакатяване, извинявай? Пълна липса на емпатия към мъжете, честно. Препуциумът предпазва главичката на пениса и когато се отстрани, води до раздразнения и намаляване до изчезване на чувствителността, почти постоянна болка и т.н. Има аргументи и за нарушаване на сексуалния живот и репродуктивните способности, защото заради липсата на чувствителност, мъжете не могат да достигнат до оргазъм, а за разлика от нас, жените, на тях им е крайно необходим, за да могат да имат деца... И въобще, що за странна логика е "жените са ги осакатявали по-зле, нищо им няма на мъжете, прочетете повече по въпроса" Аргументът ти за "децата не трябва да участват еди-къде си" не е напълно точен, защото в единия случай имаме определен мироглед, който детето може да надрасне, а в другия имаш ТРАЙНА физическа промяна. Иначе и аз не смятам, че не трябва да се участва в религиозни ритуали и общности. И понеже аз бях тази, която каза за хигиенната гледна точка, не, не съм водила "социологическо проучване", но мога да ти цитирам бол статии от престижни журнали като Lancet и Nature, публикували предостатъчно медицинска и научна литература по въпроса. Митът идва от това, че жлезите под препуциума (жлези на Тайсън) произвеждат смегма, която била "вредна", та затова като се отстрани препуциумът, уж било по-хигиенично, намалявало рисковете от рак, UTIs и т.н. Друг е въпросът, че 1. Последващи проучвания показват, че това с жлезите не стои точно така 2. При мъжете този секрет изпълнява овлажняваща функция, която е от критично значение за сексуалния им живот и то не само откъм удоволствие, а и откъм комфорт и добро здравословно състояние. Та така...аргументи ПРОТИВ обрязването бол. Колкото до удебеленото...ако масово мисленето беше такова, още щяхме да сме няколко века назад от медицинска и хуманна гледна точка.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 10:51:13 GMT 2
Попова е тип мама Сиса, готви едно и също, пържи всичко и се оплаква как има много работа. 😄 Попова с едно дете я виждам същата. Сега почна да се оплаква, че чушките и бавно омеквали, ами ако си купиш или направиш печени чушки ще стане за 10 минути, малко акъл Тонке ама да дойде навреме. 🤷🏻♀️😄
Телешопови май си тръгват от Гърция и ще правят Q&A за 588559 път, въпросите под поста са потресаващо тъпи, но какво се очаква като фенчетата са им главно дечица и подрастващи. 🤷🏻♀️ Какво може да питаш през няколко месеца хора, на които ежедневието им е едно и също? 🤔
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 8, 2021 11:02:43 GMT 2
Попова е тип мама Сиса, готви едно и също, пържи всичко и се оплаква как има много работа. 😄 Попова с едно дете я виждам същата. Сега почна да се оплаква, че чушките и бавно омеквали, ами ако си купиш или направиш печени чушки ще стане за 10 минути, малко акъл Тонке ама да дойде навреме. 🤷🏻♀️😄 Sent from my iPhone using Tapatalk Попова да си купи един чушкопек, да включва модерния абзорбатор и да почва 🤣 само се моля да си намери бял,че иначе няма да й се връзва на кухнята и ще страда както със синята ръчна прахосмукачка 🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by The Judge on Jul 8, 2021 11:17:22 GMT 2
Тя Антоанет го изкоруби тоя диван.
Тия от МП, ако ѝ гледат ревютата, значи са същите смотляци като нея, което обяснява зашо са спонсори на Сульо и Пульо. Пращаш спортни екипи на човек, който очевидно няма никакво отношение към спорта, освен бутафорно в рамките на 10 минути и то със спорна последоватвлност; второ-никоя нормална жена, която е с интелект и критерии, надхвърлящи баненски налъм, няма да иска във фитнеса да ѝ се очертават половите органи и да се излага по тоя начин, следователно екип, който го постига, не виждам кой ще си го купи. Освен грозни коментари и погнуса, нищо друго не предлагат чрез покупката на тоя ПРОДУКТ. И трето - съдейки по менютата, които показва, тази жена само имагинарно следва режим на хранене. Виктория Капитонова е много по-добър избор и на нея ѝ седят добре клиновете. На Ани Джефри също, например-нищо впито, нищо очертано. Не е в клина проблемът.
Правенето на влогове от дневната за мен е безпредметно. Влогът се предполага, че е динамичен, вълнуващ, пълен с нови неща. Тьотка ви няма какво да покаже, не знам защо се пъне въобще. И после ще ни се изсули поредният да ни ибясби как грозни коментари били писани-нещо друго ли се предполага?! Пп. Комбинацията на Гергана от вчера е покъртителна. 1 с 1 не си подхожда, нито текстурата на платовете, нито цветовете, нито бабешките сандалети с грозното токче. Това, че бяло на всичко върви, не е съвсем така 😉
|
|
|
Post by okay on Jul 8, 2021 11:30:03 GMT 2
Ами, по тази логика предлагам да известим всички страни от Близкия и Далечния Изток и Африка, че се оскатяват момчетата. Щом в Германия са го казали, то това обезателно значи, че решението трябва да се издигне до ценност и светът мигом да се промени.И нека изясним защо е осакатяване, след като по никакъв начин репродуктивната функция не се засяга. Много ми е интересно да чуя аргументи. Следвайки тази линия, то не бива децата да участват в религиозни ритуали и да принадлежат към конфесионални общности, защото те не могат сами и осъзнато да вземат решението дали желаят да са християн, юдаисти или будисти. А към дамата, която каза за мита от хигиенна гледна точка: на база какво стигнахте до това заключение? Провели сте социологическо проучване сред обрязани и необрязани мъже ли? Okay, трябва ли да ти се засегне репродуктивната функция, за да го броим за осакатяване, извинявай? Пълна липса на емпатия към мъжете, честно. Препуциумът предпазва главичката на пениса и когато се отстрани, води до раздразнения и намаляване до изчезване на чувствителността, почти постоянна болка и т.н. Има аргументи и за нарушаване на сексуалния живот и репродуктивните способности, защото заради липсата на чувствителност, мъжете не могат да достигнат до оргазъм, а за разлика от нас, жените, на тях им е крайно необходим, за да могат да имат деца... И въобще, що за странна логика е "жените са ги осакатявали по-зле, нищо им няма на мъжете, прочетете повече по въпроса" Аргументът ти за "децата не трябва да участват еди-къде си" не е напълно точен, защото в единия случай имаме определен мироглед, който детето може да надрасне, а в другия имаш ТРАЙНА физическа промяна. Иначе и аз не смятам, че не трябва да се участва в религиозни ритуали и общности. И понеже аз бях тази, която каза за хигиенната гледна точка, не, не съм водила "социологическо проучване", но мога да ти цитирам бол статии от престижни журнали като Lancet и Nature, публикували предостатъчно медицинска и научна литература по въпроса. Митът идва от това, че жлезите под препуциума (жлези на Тайсън) произвеждат смегма, която била "вредна", та затова като се отстрани препуциумът, уж било по-хигиенично, намалявало рисковете от рак, UTIs и т.н. Друг е въпросът, че 1. Последващи проучвания показват, че това с жлезите не стои точно така 2. При мъжете този секрет изпълнява овлажняваща функция, която е от критично значение за сексуалния им живот и то не само откъм удоволствие, а и откъм комфорт и добро здравословно състояние. Та така...аргументи ПРОТИВ обрязването бол. Колкото до удебеленото...ако масово мисленето беше такова, още щяхме да сме няколко века назад от медицинска и хуманна гледна точка. В медиите се пише какво ли не, дайте да вярваме на всичко. И това вкарване на думи, които не съм казала, моля д ане се практикува, тъй като лишава целият спор от смисъл. Аргументи "за" и "против" винаги ще има. Ако това, което се пише е вярно, то репродукцията на хората от въпросните конфесионални общности би била сериозно засегната, което противоречи на истината. Евреи и мюсюлмани имат масово по минимум 3 деца, така че репродуцирането не е засегнато заради обрязването. И след като не си имала пряк контакт с хора, които са преминали през обрязване по религиозни причини, не виждам на какво се базира това яростно мнение против. Също така това е гледната точка на западните медии, които имат навика да манипулират действителността спрямо собствените си западни ценности. Това е като износът на демокрация от САЩ в Близкия Изток, всички знаем как приключи. Още повече в България на обрязването винаги ще се гледа като на нещо ужасяващо, имайки предвид предразсъдъците, които сме развили в миналото, и закоравялото ни мислене. Моля, Хилял и Мимо да бъдат осведомени сейчас, че детето им е осакатено. Често казано ми е писнало поамериканчените разбирания за демокрация и човешки права да се бутат абсолютно навсякъде, къде с причина, къде без. В случай смятам, че това е тотално безпочвено, което дори може да бъде счетено за обидно спрямо културните и конфесионалните ценности на няколко общности, ако поамериканчената палачинка се обърне от страната на свободата да се изпълняват религиозните ритуали според вярванията на човек.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Jul 8, 2021 11:54:57 GMT 2
Ако Попова тренира с Мадфит, не е странно, че има 🐫😂 Шегата настрана, но много се разсейвам при нейните тренировки, като огащи клина така. Иначе си я харесвам, де. 😘
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 11:55:12 GMT 2
Ооо...тъкмо обядвам. Това е просто отвратително! Може би тя е инфлуенсърката с най-неприятен маникюр. Не ми се мисли под ноктите й за какво става въпрос....
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 12:05:18 GMT 2
В медиите се пише какво ли не, дайте да вярваме на всичко. И след като не си имала пряк контакт с хора, които са преминали през обрязване по религиозни причини, не виждам на какво се базира това яростно мнение против.
Често казано ми е писнало поамериканчените разбирания за демокрация и човешки права да се бутат абсолютно навсякъде, къде с причина, къде без. В случай смятам, че това е тотално безпочвено, което дори може да бъде счетено за обидно спрямо културните и конфесионалните ценности на няколко общности, ако поамериканчената палачинка се обърне от страната на свободата да се изпълняват религиозните ритуали според вярванията на човек. Медии не съм споменавала, много удобно извърташ думите, както ти е удобно. Споменах научни и медицински журнали, които са много далеч от медии. Ако за теб са едно и също, проблемът си е твой. Обясних ти и чисто анатомично как се случват нещата. Освен това, имала съм пряк контакт с обрязани хора, но мнението на единиците няма никакво значение, защото това е емпиричен опит, който по никакъв начин не репрезентира масовия случай. Още повече, че обрязването се извършва на толкова ранна възраст, че мъжете не познават друга реалност и за тях сухотата и намалената чувствителност се възприемат като нещо нормално. Въпросът тук е: необходимо ли е? Какво точно носи това обрязване като позитиви, освен криворазбраното възприятие, че "така се става мъж"? И въобще не става дума за поамериканчване, американците са рядко прост народ и бтв, точно в Америка обрязването е масово практикувано, защото населението им има еврейски корени някъде назад в родословието. Поне като спориш, се осведоми, защото към момента в САЩ, около 70% от момчетата са обрязани, като тенденцията върви към спад последните години. Колкото за обидата към културните ценности и религиозните ритуали: ЧУДЕСНО! Дай, за да не ги обиждаме хората, да си затваряме очите за женското обрязване, за многоженството и за идеята, че жените не могат да карат, да унаследяват и т.н. Става дума за базова хуманност, която ти политизираш излишно в момента. О, и като послепис: точно от страх да не обидим горките хорица от религиозните общества, се стигна до там да толерираме ексцесии като масовите изнасилвания в Кьолн и Дюселдорф на Нова Година в Германия 2015-2016 година, понеже за всевъзможните имигранти лекото облекло на жените било достатъчна покана и трябвало да проявим уважение към културните и религиозните различия. Ами не. Не желая да проявявам никакво уважение и разбиране към такива вярвания, сори.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jul 8, 2021 12:05:47 GMT 2
Гана е турбо нелепа. За момент и аз се излъгах с тоя паспорт, че ще Оди на Миланото най-накрая, ама йок. Даже бих се обзаложила, че като есента дойде и Делта щама ни залее (както се говори от сега) Гана ще го използва като извинение защо Миланото отишло по дяволите.😵🤣
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jul 8, 2021 12:08:23 GMT 2
Гана е турбо нелепа. За момент и аз се излъгах с тоя паспорт, че ще Оди на Миланото най-накрая, ама йок. Даже бих се обзаложила, че като есента дойде и Делта щама ни залее (както се говори от сега) Гана ще го използва като извинение защо Миланото отишло по дяволите.😵🤣 Ама иначе си е ъпдейтнала в инста профила локацията на БГ и ИТ. Турбо нелепа ѝ пасва турбо точно 🤣
|
|
|
Post by maggi on Jul 8, 2021 12:14:30 GMT 2
Така, аз съм мюсюлманка, и като такава всички около мен в моето семейство, моят род, моите близки и приятели-мъже, винаги са били обрязвани. Не им е повлияло на живота по никакъв начин. Относно женското обрязване, това се прави само от необразовани, варварски народи, които го правят само с една единствена цел - именно жените да загубят желание за секс, и по този начин да не изневеряват на мъжете си. Никъде в цивилизованите страни това не се прави. Ами, по тази логика предлагам да известим всички страни от Близкия и Далечния Изток и Африка, че се оскатяват момчетата. Щом в Германия са го казали, то това обезателно значи, че решението трябва да се издигне до ценност и светът мигом да се промени.И нека изясним защо е осакатяване, след като по никакъв начин репродуктивната функция не се засяга. Много ми е интересно да чуя аргументи. Следвайки тази линия, то не бива децата да участват в религиозни ритуали и да принадлежат към конфесионални общности, защото те не могат сами и осъзнато да вземат решението дали желаят да са християн, юдаисти или будисти. А към дамата, която каза за мита от хигиенна гледна точка: на база какво стигнахте до това заключение? Провели сте социологическо проучване сред обрязани и необрязани мъже ли? Okay, трябва ли да ти се засегне репродуктивната функция, за да го броим за осакатяване, извинявай? Пълна липса на емпатия към мъжете, честно. Препуциумът предпазва главичката на пениса и когато се отстрани, води до раздразнения и намаляване до изчезване на чувствителността, почти постоянна болка и т.н. Има аргументи и за нарушаване на сексуалния живот и репродуктивните способности, защото заради липсата на чувствителност, мъжете не могат да достигнат до оргазъм, а за разлика от нас, жените, на тях им е крайно необходим, за да могат да имат деца... И въобще, що за странна логика е "жените са ги осакатявали по-зле, нищо им няма на мъжете, прочетете повече по въпроса" Аргументът ти за "децата не трябва да участват еди-къде си" не е напълно точен, защото в единия случай имаме определен мироглед, който детето може да надрасне, а в другия имаш ТРАЙНА физическа промяна. Иначе и аз не смятам, че не трябва да се участва в религиозни ритуали и общности. И понеже аз бях тази, която каза за хигиенната гледна точка, не, не съм водила "социологическо проучване", но мога да ти цитирам бол статии от престижни журнали като Lancet и Nature, публикували предостатъчно медицинска и научна литература по въпроса. Митът идва от това, че жлезите под препуциума (жлези на Тайсън) произвеждат смегма, която била "вредна", та затова като се отстрани препуциумът, уж било по-хигиенично, намалявало рисковете от рак, UTIs и т.н. Друг е въпросът, че 1. Последващи проучвания показват, че това с жлезите не стои точно така 2. При мъжете този секрет изпълнява овлажняваща функция, която е от критично значение за сексуалния им живот и то не само откъм удоволствие, а и откъм комфорт и добро здравословно състояние. Та така...аргументи ПРОТИВ обрязването бол. Колкото до удебеленото...ако масово мисленето беше такова, още щяхме да сме няколко века назад от медицинска и хуманна гледна точка.
|
|
|
Post by okay on Jul 8, 2021 12:29:50 GMT 2
В медиите се пише какво ли не, дайте да вярваме на всичко. И след като не си имала пряк контакт с хора, които са преминали през обрязване по религиозни причини, не виждам на какво се базира това яростно мнение против.
Често казано ми е писнало поамериканчените разбирания за демокрация и човешки права да се бутат абсолютно навсякъде, къде с причина, къде без. В случай смятам, че това е тотално безпочвено, което дори може да бъде счетено за обидно спрямо културните и конфесионалните ценности на няколко общности, ако поамериканчената палачинка се обърне от страната на свободата да се изпълняват религиозните ритуали според вярванията на човек. Медии не съм споменавала, много удобно извърташ думите, както ти е удобно. Споменах научни и медицински журнали, които са много далеч от медии. Ако за теб са едно и също, проблемът си е твой. Обясних ти и чисто анатомично как се случват нещата. Освен това, имала съм пряк контакт с обрязани хора, но мнението на единиците няма никакво значение, защото това е емпиричен опит, който по никакъв начин не репрезентира масовия случай. Още повече, че обрязването се извършва на толкова ранна възраст, че мъжете не познават друга реалност и за тях сухотата и намалената чувствителност се възприемат като нещо нормално. Въпросът тук е: необходимо ли е? Какво точно носи това обрязване като позитиви, освен криворазбраното възприятие, че "така се става мъж"? И въобще не става дума за поамериканчване, американците са рядко прост народ и бтв, точно в Америка обрязването е масово практикувано, защото населението им има еврейски корени някъде назад в родословието. Поне като спориш, се осведоми, защото към момента в САЩ, около 70% от момчетата са обрязани, като тенденцията върви към спад последните години. Колкото за обидата към културните ценности и религиозните ритуали: ЧУДЕСНО! Дай, за да не ги обиждаме хората, да си затваряме очите за женското обрязване, за многоженството и за идеята, че жените не могат да карат, да унаследяват и т.н. Става дума за базова хуманност, която ти политизираш излишно в момента. О, и като послепис: точно от страх да не обидим горките хорица от религиозните общества, се стигна до там да толерираме ексцесии като масовите изнасилвания в Кьолн и Дюселдорф на Нова Година в Германия 2015-2016 година, понеже за всевъзможните имигранти лекото облекло на жените било достатъчна покана и трябвало да проявим уважение към културните и религиозните различия. Ами не. Не желая да проявявам никакво уважение и разбиране към такива вярвания, сори. Не чета медицински журнали, ще ме извиниш. Само не мога да разбера къде точно се припокрива описаното в тях с реалността и твърдението, че репродуктивнитв функции са засегнати? За разнообразие може да прочетеш и защо се смята за полезно обрязването, но не знам дали до там се простира ограничеснотта на мисленето ти. Не се интересувам в дълбочина и от американския начин на живот, пак ме извини. Това, че набеди населението на цяла една държава, за тъпо и просто, говори доста за това кякво се случва между ушите ти. Интересувам се в момента на тази дискусия само и единствено от правото на човек да изпълнява религиозните си ритуали без да бъде съден и да му бъдат натрапвани мнения защо, видиш ли, не трябвало. Ти в момента извърташ нещата, поставяйки на една плоскост изнасилването и мъжкото обрязване, така че не виждам как мога да споря с теб. Явно си част от българите, които просто си имат насадени предразсъдъци и туй то. В исляма и юдаизма изнасилване като ритуал, не съм запозната да има. И като си тръгнала да ми се правиш на феминистка, вземи прочети малко повече по въпроса, а не тръгвай да водиш писмено битки, които не са твои, и то с цели общества. Сега, естествено, ще бъда набедена, че не съжалявам горките поробени жени в ислямскитв държави. Не, просто дискусията не е за това. Отделно не смятам да водя спор по тази тема с човек, който не е достатъчно запознат с действителността. И тия жокери с изнасилванията в Германия не мисля, че им е мястото в дискусията. Просто доказват как в главата ти се правя някакви паралели между събития, които просто нямат общо едно с друго. Ти все пак уведоми ли Мимо и Хилял за несветлото бъдеще на Миран? Просто с хора, чиито доводи се простират само до обхващането на собствената им точка, няма как да се води интересен спор.
|
|
|
Post by maggi on Jul 8, 2021 12:30:58 GMT 2
Отварям youtube ииии Ния и мама - нов влог "Нямаме време да снимаме", умрях от смях 😀😀😀😀 И само показва корема си, аман! То вярно, няма какво да снима, ама никой не е умрял да и гледа корема през две минути.
|
|
|
Post by stelsko on Jul 8, 2021 12:32:29 GMT 2
Айде стига с това обрязване. Споменах го,не защото се възмущавам от ритуала,а защото се прилага на БЕБЕ?! Знаеш ли колко е голям половия орган на бебе? Какъв човек трябва да си,за да упоиш и да подложиш едногодишно на това,само за да спазиш традицията. Ок нека го обрязват,ама поне да беше по-голямо детето.
Спирам повече да говоря по тази тема. Само добавям,че нямам против нито една традиция ,етническа разлика и каквото и да е друго.
Друго,което ме дразни в Хилял е,че нямала муза да снима,нямала време,ама дойде ли някоя пратка веднага вади камерата. Много е непостоянна,не че ако снимаше редовно щеше да покаже нещо различно от мама Сиси и Поповица...
|
|
|
Post by ☀ on Jul 8, 2021 12:45:55 GMT 2
Айде стига с това обрязване. Споменах го,не защото се възмущавам от ритуала,а защото се прилага на БЕБЕ?! Знаеш ли колко е голям половия орган на бебе? Какъв човек трябва да си,за да упоиш и да подложиш едногодишно на това,само за да спазиш традицията. Ок нека го обрязват,ама поне да беше по-голямо детето. Спирам повече да говоря по тази тема. Само добавям,че нямам против нито една традиция ,етническа разлика и каквото и да е друго. Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk Точно на тази възраст нямат и спомен от случващото се /а и под упойка и с лазер, а не с камъни и бръсначи като в Пустинно цвете/, докато на по-големите като се прави се плашат, че ще ѝм отрежат *****те, което изобщо не се случва де...Нека спрем, че само това не бяхме обсъждали в темата. Да вземе Пепе да зачене 4то, че голяма скука
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 12:46:34 GMT 2
Гергана даже в профила си написала BG/IT, ще каже човек, че живее между двете държави. И да се качи на самолет от Пловдив до Бургас ми е супер странно, защото тя по-бързо ще стигне с кола като сложим цялото туткане по летището, проверки и т.н., после да стигне до Созопол... Но нали трябва все пак луксозен начин на живот да показва.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 12:49:28 GMT 2
Okay, отново драматизираш излишно :д Не можеш да направиш разликата между притежаване на силна позиция по даден въпрос и натрапване на мнение. Натрапване щеше да е, ако бях тръгнала да обяснявам на Хилял какво да си прави с детето. Това за американците го казах, защото ТИ спомена поамериканчване. След като не си запозната с нещо, защо го споменаваш извън всякакъв контекст? И да, набедих цял народ за глупав, когато става дума за сексуално образование. Sue me. Американците наистина са пословични с липсата си на базово разбиране по медицински въпроси и с липсата си на адекватно структурирана здравноосигурителна система. Също така, чела съм защо се смята за полезно обрязването, но това, че нещо се смята за такова, не означава, че е. Или съм пропуснала, че личните мнения вече са започнали да се възприемат като факти? Колкото за предразсъдъците - много сладко. Поиска някой да ти обясни защо обрязването от хигиенна гледна точка е мит, обясни ти се и ти писваш, че човекът отсреща имал предразсъдъци, удобно пропускайки аргументацията от медицинска гледна точка, защото "ти такива неща не четеш". Ами започни. От мене толкоз.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Jul 8, 2021 12:50:07 GMT 2
Гергана няма кола. Та сигурно не е навила милото да я закара. А на една Прада не ѝ подхожда автобус. 😜
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 12:50:54 GMT 2
Аз си мисля ,че Гергана показа стори със самолет само да се направи на интересна . От къде ще е тръгнала ? То си има разписание Бургас летище пристигащи.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 8, 2021 12:59:35 GMT 2
Като гледам Гергана за месец-два се е нанесла направо. Пише 'ние', но от целия тур, който направи няма и помен от друг човек. Нищо лошо да почива сама все пак, ама..
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 13:02:18 GMT 2
Като гледам Гергана за месец-два се е нанесла направо. Пише 'ние', но от целия тур, който направи няма и помен от друг човек. Нищо лошо да почива сама все пак, ама.. Може на морето да е започнала най накрая реална работа .
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 13:05:14 GMT 2
Попова не я гледам, обаче тези клиновее...не не не и не! Ужасна е, просто ужасна. Не мисля, че тялото й изглежда толкова кифти в действителност, колкото тя го докарва с неправилни размери на дрехите. Стила й също е ужасен, но в случая говорим за съвсем basic клин и спортен сутиен. Единствения вариант нещата да не са както трябва е да си избереш по-малък на твоя размер и да го вдигаш до гърлото...
Нищо лично към дамите, но да се обсъжда в темата това с обрязването ми идва too much...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 13:08:23 GMT 2
Гана кога тръгна от Плд, кога хвана самолета за морето, явно от София? Подреди си ЦЯЛАТА козметика и вече сиг е на плажа. Teleportation mode. Или както би казала тя transportation. Няма с какво да ме учуди вече. И не мисля, че е psycho с официална диагноза, а едно голямо уонаби, което просто не може да e това, което така отчаяно ѝ се иска да бъде.
|
|
|
Post by Foxy on Jul 8, 2021 13:10:17 GMT 2
Хич не вярвам да е летяла Герганата! И според мен е със съквартирантката + колата, в която се е снимала с Алфа е също нейната. Ама нали трябва да се поддържа лъкшъри лайфстайла и до Бургас летим с Wizzair - а .
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 13:14:27 GMT 2
Аз съм от простолюдието и не съм летяла до нашето море. Но има ли въобще полети Бургас-София? И то с Уиз Еър 😂
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 13:22:40 GMT 2
Аз съм от простолюдието и не съм летяла до нашето море. Но има ли въобще полети Бургас-София? И то с Уиз Еър 😂 Не, нито има Пловдив-Бургас, има само София-Варна. Абсолютно лъже, за да се направи на интересна, както и за хотела/апартамент, в който е. Ако реално се обличаш с маркови дрехи само на Гучита и Шанели няма да тръгнеш в такъв апартамент и ще имаш претенции за лукс и няма да се радваш, че имаш кухня. Щеше да е като Пепе, Тейчеви и др. и да я канят в 5-звездните хотели за без пари. Но тъй като тази “звиздЪ” никой не я смята за лЯйфстайл инфлуенсър си ходи по-обикновенни почивчици и си ги плаща сама. Аз лично за тоя апартамент не бих дала такива пари и даже да не виждам морето от терасата си. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Jul 8, 2021 13:26:24 GMT 2
Аз съм от простолюдието и не съм летяла до нашето море. Но има ли въобще полети Бургас-София? И то с Уиз Еър 😂 Не, нито има Пловдив-Бургас, има само София-Варна. Абсолютно лъже, за да се направи на интересна, както и за хотела/апартамент, в който е. Ако реално се обличаш с маркови дрехи само на Гучита и Шанели няма да тръгнеш в такъв апартамент и ще имаш претенции за лукс и няма да се радваш, че имаш кухня. Щеше да е като Пепе, Тейчеви и др. и да я канят в 5-звездните хотели за без пари. Но тъй като тази “звиздЪ” никой не я смята за лЯйфстайл инфлуенсър си ходи по-обикновенни почивчици и си ги плаща сама. Аз лично за тоя апартамент не бих дала такива пари и даже да не виждам морето от терасата си. Sent from my iPhone using Tapatalk Съгласна съм за парите, но не всеки хотел приема с домашен любимец. Освен това като си кукувица и ще се подвизаваш сам с реквизита от ментета е по-добре да си на каше сякаш.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 13:27:01 GMT 2
Момичета, май има полети Пловдив-Бургас, но са по-редки... Беше ми се мярнала някаква статия за това.
Честно казано, разбирам... С тези ремонти по магистралата в момента, пътуването е ужас. Има откъде да се заобиколи, но предвид, че Гергана няма кола, по-добре със самолет, отколкото да се юрне с автобус в тия жеги.
|
|
|
Post by Foxy on Jul 8, 2021 13:32:07 GMT 2
Ама какъв автобус, та тя се е снимала /тагнала е Бургас/ с кучето в кола. Първо - не тя шофира. Второ - видя се страничното огледало, на цвят не прилича на такси. Тоест си е взела рент - а - кар автомобил след като е слязла от самолета ? Не мисля.
|
|
|
Post by kalea on Jul 8, 2021 13:40:00 GMT 2
Сигурно е взела споделено пътуване 🤷
Гала от На кафево не мога да я понасям отдавна. Много е подмолна тази жена. Ако я настъпиш, става същата скрипя като ИринИ Тенчевата.
|
|