|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 13:40:15 GMT 2
Аз не мисля, че е сама. Даже ми се струва абсурдно 😂
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 13:41:40 GMT 2
Раян Еър може и да имат, но Уиз нямат, а тя е пуснала стори точно от самолет на Уиз. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Foxy on Jul 8, 2021 13:44:11 GMT 2
Проверих в сайта им и не ми излезе нищо - нито София - Бургас, нито София - Варна. Да не говорим за Пловдив.
PS Може и аз да не знам как да търся, де
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 13:45:47 GMT 2
Единствено Bulgaria Air изпълняват Варна София ,за Бургас София , Варна-Бургас също те. . Но сторито беше от Wizz. Полет е имало и има София-Бургас в 20:30 вечерта с България Еър. Така ,че Гане ако ти трябват снимки за нови сторита от самолет ми пиши 😘😘😘😘
|
|
|
Post by haladriel on Jul 8, 2021 13:48:50 GMT 2
Взела/откраднала го е сторито от някой и го е постнала. Все пак живее в Италия и България, трябва да има и такова съдържание, за да изглежда всичко по-достоверно Съквартирантката ѝ сигурно си е взела отпуск и са отишли за малко на морето с нейната кола.
|
|
|
Post by donatela on Jul 8, 2021 13:51:17 GMT 2
Гането си показа гледката от спалнята в хотела. Много luxury lifestyle, чак припаднах
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 13:59:47 GMT 2
Леле мале... Е Гергучи толкова ли не знае, че от няколко години вече са спрени вътрешните полети на wizz в България.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 14:00:45 GMT 2
Оффф и на тия ли трябва да им плащаме да им гледаме съдържанието, тая е някоя върла фенка. Те не могат да навият хората да се абонират в безплатна платформа, а ако е платена да не говорим. 😂😂 А и какво могат да предложат да покажат, че да си заслжат парите? 🤔 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Foxy on Jul 8, 2021 14:01:59 GMT 2
И какво излезе ? Наша Гана удари всички колежки в земята! Специално за нея, Уиз Еър пуснаха полет до Бургас Аз на това му викам влияние и класа
|
|
|
Post by healthy1 on Jul 8, 2021 14:05:10 GMT 2
Иначе в банята е една четка за зъби, ама чак пък сама да тръгне на почивка, странно ми се струва
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 14:11:50 GMT 2
Оххх...Мари, Мари на Гала, не знам, защо всеки ден, ВСЕКИ ДЕН има стори, в което коментира, че вече е с руса коса и е много доволна. Спрях да я следвам, но просто ми е любопитно до каква степен ще стигне сеира на такова wanna be. Все повече любопитство изпитвам да видя участието й на tedX. Ще черпя с мусака, ако някой го намери и постне тук.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 8, 2021 14:16:57 GMT 2
Иначе в банята е една четка за зъби, ама чак пък сама да тръгне на почивка, странно ми се струва Човек, който си хваща такси и отива на гребната база с торбички, за да се преоблича и снима сама с апарат на статив може и сам на почивка да отиде.
|
|
III
Junior Member
|
Post by III on Jul 8, 2021 14:18:21 GMT 2
Каква е тази баня? Гледам снимката и Монк-а в мен се буди, искам да подредя.
|
|
|
Post by pringles on Jul 8, 2021 14:19:38 GMT 2
И какво излезе ? Наша Гана удари всички колежки в земята! Специално за нея, Уиз Еър пуснаха полет до Бургас Аз на това му викам влияние и класа To e смях, ама се чудя дали не е по-добре такива неща да се докладват чрез платформите. На практика излиза, че Гана въвежда в заблуждение последователите си, че могат да летят до определена дестинация с определена компания. Днес е тая смешна лъжа, но утре може да е нещо друго... А аудиторията често не е особено критична, а и предполагам малки деца и се кефят...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 14:20:05 GMT 2
Дам, прави сте, изобщо не се замислих, че Уиз не летят от Пловдив/София до Бургас. Гледката от самолета не ми прилича да е в БГ изобщо сега като се загледах, защото се виждат долу вдясно някакви сгради и не съм виждала такива по тази отсечка. А и ако беше на летището все щеше да си снима билета, да има сторита и т.н. Отделно е с Алфа, защо не обясни как е пътувала с него в самолета, Виктория колко приготовления прави с Оливия, памперси, клетка и т.н.
Патологична лъжкиня, за мен си е за профила с всичките ѝ лъжи, изцепки, самолети, рекламни кампании на Диор и не знам си какво.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 8, 2021 14:23:31 GMT 2
Патологична лъжкиня, за мен си е за профила с всичките ѝ лъжи, изцепки, самолети, рекламни кампании на Диор и не знам си какво. Тъкмо това идвах да напиша, за профила е тази лъжкиня.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 8, 2021 14:23:38 GMT 2
Най-логичното обяснение за мен е, че Гането има раздвоение на личността. Ходи навсякъде сама, казва "ние", готви за 1 човек, слага прибори за двама, живее във въображаем свят, пише, че е в Милано, но е в Созопол. Това момиче трябва да отиде на лекар.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 8, 2021 14:25:00 GMT 2
Ами тя умело използва една техника и ще ви отговори, че е сложила фон за анкетата море/планина, никъде не е казвала, че е летяла тя, не е подвеждала и т.н. Както беше историята с рака, че е живяла в дом за сираци, Георги /така ли беше?/ е избрал името на кучето, а то момчето хал хабер си нямаше от глупостите ѝ. Така както правят тинейджърките от едно време /сегашните са опасни/ - имам гадже, ама е тайна и няма да ти кажа
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 8, 2021 14:26:40 GMT 2
И сега да разбирам ли, че правенето на клипчета в интеренет се нарича продукция! Ехааа! ВЕРНО ЛИ? Сърбят ме ръцете да им напиша по нещо, ама няма. Гана не ми е грам интересна. Видях Вила Арте дето са Полина,доста ми хареса. Нанси прави доста нелепи реклами да, а е приятно момиче, аз много я харесвам още от формата, в който участва преди години, много ми е сладка. Ама и тя е професионално нереализирана и хвана вълната с бебетата и пратките,че понеже е известна и най-лесно. Най-нормално се държи Дани като бременна, но пък тя е много потайна. Май не каза пола на бебето,а всеки момент ще ражда. Ще видим те двечките със Стефи ще се превърнат ли в поредните мами влогърки.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 8, 2021 14:35:12 GMT 2
Братовчедът То (Йо) си подстригва екстеншъните в youtube. С тази огромна перука и нисък ръст е втора Нора Недкова.
|
|
|
Post by supernova on Jul 8, 2021 14:37:50 GMT 2
Най-логичното обяснение за мен е, че Гането има раздвоение на личността. Ходи навсякъде сама, казва "ние", готви за 1 човек, слага прибори за двама, живее във въображаем свят, пише, че е в Милано, но е в Созопол. Това момиче трябва да отиде на лекар. От всички партакеши дето показа няма и помен от вещи на друг човек, дет се вика един чорап мъжки не видяхме! И с всичките й претенции как можа да си снима разхвърляното легло и чаршафът на топка не знам..
|
|
|
Post by ☀ on Jul 8, 2021 14:41:44 GMT 2
На 2км имало Лидъл и напълнила торбите, ще готви в кухнята. Явно за 5 дни съдържанието ще е както и в Пловдив, само с отскачане до морето...А като инфлуенсър може да снима вечерки и места, които ѝ допадат като обслужване/качество, ама скъпо.
|
|
|
Post by plam on Jul 8, 2021 14:42:24 GMT 2
Каква е тази баня? Гледам снимката и Монк-а в мен се буди, искам да подредя. Голяма сергия е разпънала 😂😂 все едно съм на сбора на село.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 8, 2021 14:42:52 GMT 2
+ че е взела само 2 шишета минерална вода от Лидл. Покупките също не са много.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 8, 2021 14:50:32 GMT 2
Сега очаквам : - рутина на море ; - хакове как да не си мокрим косата във водата ; - 3271 начина да вържем шал върху бански ; - как да не претоплим кучето на плажа ; - изгрев ; - залез ; - вечерна разходка с почервенял от слънцето нос и грим ; - как да си сплетем косата за плаж ; - сладострастно мазане на слънцезащитен продукт с блестящи частици на фона на пясък ; - хак как да предпазим хавлията от пясък ; - минимум 4 тик-тока и 8 рийлса за седмица с комбинации за летни вечери ;
- отзиви за хотела ;
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jul 8, 2021 14:50:46 GMT 2
Ох, защо в профила на темата нямаме постове за това как Гането лъже... това недоразумение знам, че не го следят много хора, но все пак..
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jul 8, 2021 14:51:13 GMT 2
Питах приятелка, на която мъжът й работи на Летище Пловдив. Няма никакви полети от Пловдив до Бургас, на никоя авиокомпания. Нито чартъри, нищо. Гана е за профила пак. Такава патологична лъжкиня като нея друга няма...
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 8, 2021 14:54:49 GMT 2
Hi I exist , пропусна, снимка на крачета, баджаци, кореми и и дупета по шезлонги, както и питиета,менти, коктейлчета и прочие нещица от плажа.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 8, 2021 14:57:02 GMT 2
Hi I exist , пропусна, снимка на крачета, баджаци, кореми и и дупета по шезлонги, както и питиета,менти, коктейлчета и прочие нещица от плажа. Права си, ама ако си носи чашата от Старбъкс може вкъщи да си бърка кафето и да го носи до плажа, нали е 5-10мин пеша Гане, представи си, че има хора, които ти следят хронологията, правят скрийншот на снимките ти и могат с факти да докажат лъжите ти. Ще се спреш ли ?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 15:01:18 GMT 2
Да не вземе да се окаже, че снимките от морето не са нейни и е наела просто апартамент в Пловдив и снима от там, за да се прави на интересна. А например сестра й е на морето и й изпраща снимки На 2км имало Лидъл и напълнила торбите, ще готви в кухнята. Явно за 5 дни съдържанието ще е както и в Пловдив, само с отскачане до морето...А като инфлуенсър може да снима вечерки и места, които ѝ допадат като обслужване/качество, ама скъпо.
|
|