|
Post by carolinebingley on Jul 8, 2021 15:02:53 GMT 2
Ох, аз не хванах спатиите на Гергана, защото не я следя. Последно в Пловдив ли е, В Италия ли, на родното Черноморие ли? От скука рекох да отворя Йокото. Какво е правила тази жена? То бузи ужасни, то очи супер дръпнати, сложила една резка за очна линия, която стои супер нелепо, фдт й е с разлика поне 2 тона, личи си, оранжевее, веждите ужасни, от километри личи, че са нарисувани, и то супер несполучлив микроблейдинг, бузите наляти. Тази жена защо си го причини това? Не се ли гледат в огледалото, толкова ли комплекси имат, не е грозна, даже е симпатична. Стани ми любопитно за Стефи, тя защо така напълня някой знае ли? Не съм я следила активно никога, не съм запозната с историята й, но съм я виждала преди и разликата е огромна. И ми стана интересно. Гледах, че е издала втора книга, чиято история доста ме развълнува и смятам, че ще е добра.
|
|
|
Post by Foxy on Jul 8, 2021 15:06:01 GMT 2
У мен пробужда само смях тази девойка, но си представям да имам дъщеря, която да боготвори образа на Гергана и започва да ме дразни. Смятам, че е редно да я качим в профила.То е лъжа, след лъжа. Не може такива хора да се подвизават необезпокоявано в интернет пространството. Че е дребна риба, дребна риба е, ама има деца, които я следят, нали?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 15:22:12 GMT 2
Ако Гането беше започнала истинска работа на морето щеше да ме зарадва ,ама уви още работи за shooting days . Пуста ми клюкарска душица все пак се пита от къде според вас има пари да преживява ? Та скоро показва пазар на висок клас марки козметика . Все пак сметки ,храна и тн. Виждам ,че няма платени партньорства ,а повече ПР. пратки . Ето сега е на почивка , таксита за снимки , скъпи обувки и тн .
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 8, 2021 15:22:31 GMT 2
И аз съм за качването на Гергана в профила. Другите за всякакви по-дребни излагации ги качваме, а Гергана все минава между другото.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Jul 8, 2021 15:23:42 GMT 2
Понеже съм блокирана и чак сега изгледах сторитата на Гергана. Къде видяхте Уиз еър? Както и си е ясно, че пътува с кола, не със самолет. Просто е използвала картинка. За профила не е. Според мен.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jul 8, 2021 15:27:14 GMT 2
Гането с всичките си изцепки е за профила. Може да не казва, че пътува със самолет, но сторито е подвеждащо, както всичките и лукжъри покупки. Да не говорим как и сама си пише картички. А за това от къде има пари-или нейната приятелка плаща всичко, или ги вади от буркана с 20к. Пхаха.
|
|
|
Post by notacliche on Jul 8, 2021 15:27:22 GMT 2
Понеже съм блокирана и чак сега изгледах сторитата на Гергана. Къде видяхте Уиз еър? Както и си е ясно, че пътува с кола, не със самолет. Просто е използвала картинка. За профила не е. Според мен.
|
|
|
Post by plam on Jul 8, 2021 15:27:43 GMT 2
Аз докладвах сторито ѝ със самолета. Да не би да са го изтрили или само на мен не ми излиза 😀
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jul 8, 2021 15:30:28 GMT 2
Аз докладвах сторито ѝ със самолета. Да не би да са го изтрили или само на мен не ми излиза 😀 Още се вижда. Много е хитра. Пуска махата за разни глупости и ако хората се вържат-супер. Ако не - "ама вие не сте ме разбрали"... Ей затова ми се иска и да имаме ютюб канал и там да си получават хейта и всички да го виждат. Ама уви, ние поне работим и нямаме времето да се хабим за техните глупости.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 15:31:05 GMT 2
Момичета не знам дали може ,но все пак защо и ние не скрием харесванията на Инстаграм акаунта на форума . Така нашите красавици няма да виждат кой харесва и няма да ни блокират . Повечето блокират на този принцип . Не знам дали въобще правилно разсъждавам ,но ако може защо пък не ?
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jul 8, 2021 15:32:25 GMT 2
Понеже съм блокирана и чак сега изгледах сторитата на Гергана. Къде видяхте Уиз еър? Както и си е ясно, че пътува с кола, не със самолет. Просто е използвала картинка. За профила не е. Според мен. Под лексикон въпроса “Къде отивам?” и опциите за гласуване “На море/На планина”. И аз съм за качването в групата, тази вече наистина е нелепа. Няма такива полети до Бургас, баща ми работи на летището там. Зимата имаше до Варна. В гардероба обаче имаше мъжки ризи струва ми се, а леглото в хола ми се стори застелено като за спане, та аз гласувам, че пак е трето колело на някого.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 15:33:44 GMT 2
Аз докладвах сторито ѝ със самолета. Да не би да са го изтрили или само на мен не ми излиза 😀 Още се вижда. Много е хитра. Пуска махата за разни глупости и ако хората се вържат-супер. Ако не - "ама вие не сте ме разбрали"... Ей затова ми се иска и да имаме ютюб канал и там да си получават хейта и всички да го виждат. Ама уви, ние поне работим и нямаме времето да се хабим за техните глупости. Гаранция ти давам ,че наш ютуб канал би разбил Бг тубата ! Доста хора биха искали да разберат кой стои зад никовете ни .🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Foxy on Jul 8, 2021 15:40:57 GMT 2
Понеже съм блокирана и чак сега изгледах сторитата на Гергана. Къде видяхте Уиз еър? Както и си е ясно, че пътува с кола, не със самолет. Просто е използвала картинка. За профила не е. Според мен. На сторито с куфара пльоснала стикер с паспорт и самолетен билет, а на следващото стори все едно снимала от самолета. Еми за нас е ясно, че пътува с кола. Но пак ще има прехласнати по великата бизнес дама и успешна влогърка Гери.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 15:41:52 GMT 2
Странно ми е, защо Пепе и Галя напоследък правят едни и същи реклами. Бански, винарския комплекс...струва ми се, че покрай moiatakozmetika са се сближили. Отиде й на Галя тоника... Това според мен е най-сериозния проблем на денонощието.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 8, 2021 15:46:05 GMT 2
Според мен Галя е собственик на моята козметика и Пепе е на хонорар при нея. Иначе Ади, като ти изчетох поста за Мари и русото се смях много. Днес пак се вживява колко страхотно решние било да се изруси. Според мен е пасивно отиграване на коментари, които получава, че не й отива. В действителност аз също смятам, че не й отива. Има хора, които русото ги озарява, нея я загрозява, изглежда ми по-пълна в лице, сякаш й изкривява чертите, абе малко ми е с магистрален привкус, нещо русото е едно такова в стил метла и оттам предполагам.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 15:46:07 GMT 2
Честито на Милена за новият член на семейството- тяхната дъщеричка.Да им е живо и здраво детенцето.Сега погледнах кръстили са я Noemi. Няма значение името ,важното е да е живо и здраво, така и те самите да са живи и здрави и техните две пораснали Амели и Брайън.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 15:59:32 GMT 2
Най-накрая успях да ви изчета и да наваксам пропуснатото.
И ще се включа с няколко коментара: 1-во тази Банда Банда видях облеклото й и сторитата й- толкова нелепо облекло. И вече се оправдава, че тя не е в участието си на звезда, а като журналист.Хубаво, че е като журналист, но дори и в светлината на такава трябва малко да се спретнеш, да облечеш нещо по-стилно.Има толкова много модели, които ще паснат много по-добре и пак няма да се открояваш толкова, но същевременно ще си в духа на събитието( щом иска така да е ). 2-ро Тази мама Сиса отдавна спрях да я гледам и от вашите коментари като чета, че нов влог има днес"Няма време да снимам", а чета ,че всеки ден нещо ново е снимала.А, добре де като нямаш да снимаш, защо всеки ден качваш ,Сисо мърлява? Още, когато я гледах навираше камерата в бюста си ,където през блузата си и личаха зърната( толкова гнусно).Като някой ще снима да сложи един сутиен спортен , ако нормалният не е удобен или да не навира камерата там .И единствено спрях да я гледам- 1во, защото този мустак нейният ме дразни,2-ро това кикотене и този нейн развален говор-"ко ши идеш", "туй не ти казвам" ит.н. И на последно 3то място- просто едно и също.Безинтересна е. 3-то Антоанет Попова тотално я отследвах и нея.Падна дъното с ПР-пратки и реклами .Очаквах да вдигне нивото на видеата си като съдържание, както беше обещала в началото, но стана обратното.
4то-Галя детенцето й е толкова лигаво.Наскоро гледах видеото й, в което отговаря на въпроси и казва, че е имало проблем някакъв .Според мен това не оправдава факта, че докато тя снима ,то не престава да прекъсва майка си .А, това за мен е лошо възпитание. Напоследък само отследвам, отколкото да ми допада някой и да си намеря моята чаша чай. Радвам се за Стефи от книжният канал, че се омъжи и ще има детенце .Много приятно момиче и видеата са й приятни.Ще видим в каква посока ще е каналът й след като роди.Радост искала да дари косата си, но не е могла, защото била боядисвана и се учудваше на едно стори Аз също ще даря моята коса, но чакам още да порасне.Смятам ,че въпреки това е много благородна постъпка
|
|
|
Post by mandarina on Jul 8, 2021 16:12:16 GMT 2
Леле, прецъках до последна снимка на карусела на Банда Банда с роклята с ресни, ама тя на последната снимка почти се е свлякла отпред
|
|
|
Post by plam on Jul 8, 2021 16:13:44 GMT 2
Айде,Матиасчо започна здраво да работи и той 😀 Мама Пепа го изтипосала до перилните препарати на Тео. Ейй,богато семейство бе. Кой като нея дечурлята да работят,тя само да ражда.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 16:14:57 GMT 2
Да, според мен също изобщо не й отива. Затова не разбирам, нужно ли е всеки ден да обяснява, че много се харесва. В началото си помислих, че тъй като всички я знаят като дъщеря на майка й, се е боядисала руса, заради Гала. Освен, че изглежда по-пълничка в лице мисля, че косата й се е посъсипала от процедурите. Според мен Галя е собственик на моята козметика и Пепе е на хонорар при нея. Иначе Ади, като ти изчетох поста за Мари и русото се смях много. Днес пак се вживява колко страхотно решние било да се изруси. Според мен е пасивно отиграване на коментари, които получава, че не й отива. В действителност аз също смятам, че не й отива. Има хора, които русото ги озарява, нея я загрозява, изглежда ми по-пълна в лице, сякаш й изкривява чертите, абе малко ми е с магистрален привкус, нещо русото е едно такова в стил метла и оттам предполагам.
|
|
|
Post by mimsi on Jul 8, 2021 16:16:07 GMT 2
Мисля, че границата между това да имаш психически проблем и да си такова голямо уонаби е много тънка.
Гането още преди историите с рака и дома за сираци, когато снимаше от общежитието, ми беше странна. Имаше едно видео за грим колекция, което дума по дума се препокриваше с видео на Елица на същата тема. Оттогава ми е направила впечатление, че обича да послъгва. Личи си, че няма и приятелки и цялото инфлуенсърско общество страни от нея. СлучаЕност?
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 8, 2021 16:20:22 GMT 2
Айде,Матиасчо започна здраво да работи и той 😀 Мама Пепа го изтипосала до перилните препарати на Тео. Ейй,богато семейство бе. Кой като нея дечурлята да работят,тя само да ражда. И пак филтърът е "препечен хляб"...
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 8, 2021 16:30:12 GMT 2
Как ли ще си изкарват парите ако един ден забранят рекламите, в които участват деца със закон. Май положението няма да е тъй розово и мама Пепка ще трябва да поработва малко повечко от 2-3 часа на ден.
Edit : туко що видях сторито на ФелипЕ 3ти. София циври, защото вали и не може да си играе... Страшна глезла...
|
|
|
Post by Foxy on Jul 8, 2021 16:42:36 GMT 2
|
|
|
Post by mandarina on Jul 8, 2021 16:42:53 GMT 2
А аз видях сторитo на Андреа певицата Онази снимка на колелото ряпа да яде пред тази с кошницата Култова е
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 8, 2021 16:48:09 GMT 2
Къде пише името на бебето на Милена? Дебна я цял ден, никъде не го видях. Ние може да нямаме време за видеа, ама един подкаст може да спретнем, ще е много яко. Сериозна съм, напълно. Смятам, че ще е много вървежен и ще избухнем. Ама така анонимно, ще стане сензация. Те някои си заслужават порицание. Ще е като кафе с приятелки, аз и темата така я възприемам. Разбира се ще казваме и положителните неща. Ей, чак си го представих, а малко акто помисля ще измисля и подходящо заглавие. "На по мусака " примерно, варианти има.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 8, 2021 16:53:14 GMT 2
А възможно ли е Алфа да е на съквартирантката, а лудото Гери да го ползва за снимки и да се прави,че е нейн?
|
|
|
Post by maggi on Jul 8, 2021 16:55:07 GMT 2
Xxaxaxa много ми стана смешно, когато тъкмо махна завесата, видя че не е ок и бързо бързо я сложи пак 😀😀😀 Гането си показа гледката от спалнята в хотела. Много luxury lifestyle, чак припаднах
|
|
|
Post by mandarina on Jul 8, 2021 16:59:44 GMT 2
Ние може да нямаме време за видеа, ама един подкаст може да спретнем, ще е много яко. Сериозна съм, напълно. Смятам, че ще е много вървежен и ще избухнем. Ама така анонимно, ще стане сензация. Те някои си заслужават порицание. Ще е като кафе с приятелки, аз и темата така я възприемам. Разбира е ще казвам и положителните неща. Ей, чак си го представих, а малко акто помисля ще измисля и подходящо заглавие. "На по мусака " примерно, варианти има. И аз си го представих и би било много яко Но и подкаст си е времеемко. "На по мусака" Чак ми хрумна и темата тук така да се прекръсти Не знам само в подкаст как ще овладяваме ожесточените спорове
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 17:08:45 GMT 2
Как ли ще си изкарват парите ако един ден забранят рекламите, в които участват деца със закон. Май положението няма да е тъй розово и мама Пепка ще трябва да поработва малко повечко от 2-3 часа на ден. Edit : туко що видях сторито на ФелипЕ 3ти. София циври, защото вали и не може да си играе... Страшна глезла... Според мен , ако това стане ще спрат с видеата , защото идеите ще им са изчерпани или друг вариант е да е само с ПР-пратки като Тонка
|
|