|
Post by carolinebingley on Jul 8, 2021 17:09:16 GMT 2
Мандаринке, значи, мислим еднакво. Еми, колко му е да го спретнем, ще станем като панелистите на Гала, само, че с повече умствен капацитет. Ей, на, и Патрашкова си имаме.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 17:10:26 GMT 2
Къде пише името на бебето на Милена? Дебна я цял ден, никъде не го видях. Ние може да нямаме време за видеа, ама един подкаст може да спретнем, ще е много яко. Сериозна съм, напълно. Смятам, че ще е много вървежен и ще избухнем. Ама така анонимно, ще стане сензация. Те някои си заслужават порицание. Ще е като кафе с приятелки, аз и темата така я възприемам. Разбира е ще казвам и положителните неща. Ей, чак си го представих, а малко акто помисля ще измисля и подходящо заглавие. "На по мусака " примерно, варианти има. В инстаграм профилът на съпругът й Мики .Беше публикувал как държи бебка ( не се виждаше разбира се, повита беше) ,но той беше написал в описанието името на бебето
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 8, 2021 17:16:18 GMT 2
Мандаринке, значи, мислим еднакво. Еми, колко му е да го спретнем, ще станем като панелистите на Гала, само, че с повече умствен капацитет. Ей, на, и Патрашкова си имаме. Всичките ще ни слушат - гаранция 🤣🤣🤣 те и без друго нямат какво да правят по цял ден 🤭
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 8, 2021 17:16:54 GMT 2
Къде пише името на бебето на Милена? Дебна я цял ден, никъде не го видях. Ние може да нямаме време за видеа, ама един подкаст може да спретнем, ще е много яко. Сериозна съм, напълно. Смятам, че ще е много вървежен и ще избухнем. Ама така анонимно, ще стане сензация. Те някои си заслужават порицание. Ще е като кафе с приятелки, аз и темата така я възприемам. Разбира е ще казвам и положителните неща. Ей, чак си го представих, а малко акто помисля ще измисля и подходящо заглавие. "На по мусака " примерно, варианти има. В инстаграм профилът на съпругът й Мики .Беше публикувал как държи бебка ( не се виждаше разбира се, повита беше) ,но той беше написал в описанието името на бебето Така си и помислих, аз затова не съм го видяла.
|
|
|
Post by okay on Jul 8, 2021 17:20:34 GMT 2
Вие си мислите, че Гана нямала приятелки, но сте в грешка. Ето че само Радост липсвала на Каваци, па даже и Гого. Нищо, че май никога не са се виждали наживо. И да, беше пределно ясно, че Гергуц е със съквартирантката си. Може момичетонда е развило стокхолмски синдром и вече да обожава Гергуц. Не виждам по какъв друг начин може да търпи това чудо. Другият вариант е да са двойка, в което няма нищо лошо, но все си мисля, че си е хетеросексуална.
|
|
|
Post by sunny on Jul 8, 2021 17:34:29 GMT 2
Пепата вече е отвратителна с тези снимки по бански, като цяло рядко дразнеща женица. Всички деца са хубави, и Матиас дете като дете, но на мен как изглежда ми не ми харесва. Като жаба в лицето. А Гана не беше ли казала че има още една случка която още не иска да споделя , но беше по темата : изнасилване , насилие …. такива работи. Че май тя и това е преживяла но не е готова да разкаже.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 17:40:49 GMT 2
Мандаринке, съсипа ме хахахахаха. До сега не съм виждала така някой да си дърпа деколтето надолу само, за да си покаже силикона А аз видях сторитo на Андреа певицата Онази снимка на колелото ряпа да яде пред тази с кошницата Култова е
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 17:43:18 GMT 2
София е същата лигла като Ния, като не стане по тяхната и веднага циврят. Липсва възпитанието и си личи от километри. И на мен Матиас не ми харесва, знам че за деца не се говори така, но просто не ми е чаровно бебе. Пепето пак са забили само на басейните в комплекса, ясно че времето е малко кофти, но ми е интересно и идните дни като е хубаво времето дали пак ще са там или те вече ще си тръгнат.
|
|
|
Post by maggi on Jul 8, 2021 17:44:29 GMT 2
|
|
132 posts
Member is Online
|
Post by emma on Jul 8, 2021 17:55:07 GMT 2
Много ми харесва избора на име на Милена. Ноеми е сред най-любимите ми женски имена, заедно с Амели и Алина. Да им е жива и здрава малката!
|
|
|
Post by The Judge on Jul 8, 2021 17:59:54 GMT 2
Оле, оле, "да се наслаждават на продукцията". Наум, ако не беше Шопов, щеше да се моли някой да го отрази изобщо, с оглед на таланта му. Тейчето е по-незначителна и от него. Не е лошо да не забравя, че е Теа на Наум, а той е Шопов 😉Аз също чакам да станат платени абонаментите. Тогава ще се забавлявам искрено на просията за абониране-като гледам сега как се молят, а е безплатно, ако всеки канал е платен, ще окапят като гнили сливи.
Докато има дебили, които да гледат Гергана, ще ги вади от попски джоб. Толкова е неадекватна, че изобщо не е наясно как изглежда отстрани. До утре да го гради тоя онлайн живот, 1 човек като я види на живо, се разбира каква невзрачна и елементарна истеричка е, с всичките проблеми, говорни дефекти и социална вдървеност на фона маУките и пУетвнциите. Това да нямаш капка реалистична самооценка, а и никой да ти помогне в това отношение, е чак тъжно.
|
|
|
Post by sunn on Jul 8, 2021 18:06:28 GMT 2
Живо и здраво да е бебето на Милена и Мики! ❤️ Гергуц като ѝ видях банята как я е натрупала ще кажеш, че ще живее в тоя хотел.. А с Италия какво се случи не знам, тя май редовно забравя за какво е лъгала и мазала. 😂😂 Мама Сиси не съм я гледала от много време, сигурно от 1-2 месеца, само като ви чета и ме избива на агресия. Пълен мързел е, за жалост детето от нея ще гледа, та едва ли ще е по-различно.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 18:26:04 GMT 2
Специално за мен, мандаринка и всички останали, които сме се притеснили, че днес Мари на Гала САМО ВЕДНЪЖ НИ КАЗВА, ЧЕ ВЕЧЕ Е РУСА, СПОКОЙТО момичета!! Качила е стори № 2 за деня, в който ни казва, че е руса. Лично на мен ако тя не ми каже поне по 2-3 пъти на ден, аз изобщо няма да забележа... Пишете долу в коментарите, вие как сте по този въпрос: prikachi.net/image/6cNqR
|
|
|
Post by /*/ on Jul 8, 2021 18:26:06 GMT 2
Това диор/шанел/меркари девойче, защо не се вземе в ръце най-накрая? Няма ли близки и роднини да видят демидж щетите от тъй нареченото и инфлуенсърство? Според мен, на никоя от нас реално не и пука дали зъбите и са оправени, сама ли е, или пък дали пътува със самолет. Що за комплекси са това нейните! Ние не падаме от Марс, също си имаме партньори, а ако нямаме не си измисляме въображаеми такива. Повечето момичета са пътували доста по света, а пък дори и да не са, си караме ларж с обикновени коли до морето, измислените самолетни дестинации все не сколасваме да ги хванем . Ей Коко Шанел от Дупница, знам че четеш, затова запомни НЕ НИ ПУКА за теб. Гледаме те за сеира и се забавляваме на небивалиците, които бълваш. #соринотсори# Другата хубостница - ТиПо. Аз ли бъркам, но когато се прави влог не се ли показват различни места, интересни сбирки и културни събития? Откриват и се изследват малки ресторантчета и кафененца, показват се книги, говори се за театър, хубава музика, ако ще показваш тренировка, покажи НАИСТИНА такава. А при ТиПо - 15мин. продукти и пр пратки, 5мин. поредния манджорляк, 5мин. камилско копито /бляк, бляк и бляк/ и 5мин. тайни кадри от неназован корейски ресторант. Имам чувство, че влоговете ги прави на конвейер и по списък: - откриващо интро с нелепа самоирония - тук - показване на животно - тук - разговор с въпросното животно - тук - кафяв грим и червило - тук - коса на една страна - тук - дърпаща се постоянно бяла блуза за паднало рамо - тук - бял филтър на цялото видео, за да се избелиш като корейска поп звезда - тук - филии хляб и салата - тук - колко работя и се старая, а вие не оценявате - тук - 1 билион продукти на една еко, био, мио, минималистка, грижеща се за природата а.к.а ТиПо - тук - камилско копито - тук Ааааа, чудно имаме всичко от списъка, турваме му име влог и го постваме в тубата.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 18:27:00 GMT 2
Случайно попаднах на видеата на тази двойка, последните видеа са от България като обиколиха доста места и са много естествени и сладки и си казват точно какво им харесва и какво не. Няма ги рекламмите като на нашите инфлуенсъри, не са спонсорирани нощувките им и са приятни за гледане. Изкефиха ме как им харесаха мекиците и като цял бългрската кухня. www.youtube.com/channel/UCVv-y0k91qAA-uI_K46UBvg
|
|
|
Post by lama on Jul 8, 2021 18:29:14 GMT 2
- някой ми се обажда по телефона - тук
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 8, 2021 18:41:57 GMT 2
Разгледах профила на майката на Гането - виждам откъде Гучи е наследила желанието си да се хвали с придобивки, пардон-"инвестиции". Качва какви подаръци получава от голямата дъщеря, как се гордее с Гането.. И да не пропусна снимките на честити и икони, задължителни за бг жените над 55 (тук не искам да засегна никого).
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jul 8, 2021 18:56:53 GMT 2
Забравих да коментирам показания коментар от профила на Телешопов - оставилата го ми е бивша колежка, имам и оше една такава, която често оставя коментари под постовете на Теа. И двете са умни, образовани момичета, чак ми е нереално, че коментират и възхваляват тия търтеи, брр. А да плащам за реклами е върха на сладоледа, то те трябва да ми дадат пари да им гледам рекламите и между тях оплакванията, че са вечно изморени от нищоправене.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 8, 2021 19:06:47 GMT 2
Разгледах профила на майката на Гането - виждам откъде Гучи е наследила желанието си да се хвали с придобивки, пардон-"инвестиции". Качва какви подаръци получава от голямата дъщеря, как се гордее с Гането.. И да не пропусна снимките на честити и икони, задължителни за бг жените над 55 (тук не искам да засегна никого). А! Ето, някой да види за какво става дума! Размишления за пореден лапсус, с желание да замажем колко не знаем елементарни неща-тук х3 🤣
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 8, 2021 19:10:38 GMT 2
Ама Гането добре ни метна 😄 Тръпнахме в очакване да видим миланското летище и накрая созополски гледки 😃
Не очаквах миланската принцеса да пазарува от Лидл за квартирката. Искаше ми се да видя малко лукс, ама нищо другия път😃
Аз също съм За качването и в Инстагеан страницата, както и за скриване на лЯйковете😃
|
|
|
Post by fif on Jul 8, 2021 19:42:43 GMT 2
|
|
|
Post by mandarina on Jul 8, 2021 19:43:26 GMT 2
Специално за мен, мандаринка и всички останали, които сме се притеснили, че днес Мари на Гала САМО ВЕДНЪЖ НИ КАЗВА, ЧЕ ВЕЧЕ Е РУСА, СПОКОЙТО момичета!! Качила е стори № 2 за деня, в който ни казва, че е руса. Лично на мен ако тя не ми каже поне по 2-3 пъти на ден, аз изобщо няма да забележа... Пишете долу в коментарите, вие как сте по този въпрос: prikachi.net/image/6cNqRАХХАХАХАХАХХАХАХХА, Ади, не мога
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 19:59:54 GMT 2
Това момиче го признавам за най-кухата евър, отишла на плажа за 2 часа докато ВАЛИ и пита хванала ли е тен. Да вземат родниите ѝ да я заведат при някой психиятър, че наистина не е добре с главата, трябва да излезе от тоя филм, в който е влязла и да ѝ забранят социалните мрежи поне за 1 година.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 20:16:01 GMT 2
И на мен ми направи впечатление как Сиена и другото момиченце бяха адски непринудени, а София щом усети-щрак усмивката и позата.Все едно гледам Пепита ама в умален вариант.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jul 8, 2021 20:18:52 GMT 2
То и да беше хванала тен в дъжда как да го видиш с тоя филтър (facepalm) Тази реклама ми излезе в инста. Полина не изпращаше ли същите медальони като пр пратки? Този сайт нейн ли е или и те зареждат същото от алиекспрес? (За пръв път прикачвам изображение, дано се получи) prikachi.net/image/6cOFB
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 20:22:18 GMT 2
Може ли пак да споделите линка от онзи инкогнито сайт през който разглеждате инстаграм сторита. За една блокирана приятелка питам. Сън няма да се спи ако ГанЧа не я видя.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 20:40:47 GMT 2
Много ми харесва избора на име на Милена. Ноеми е сред най-любимите ми женски имена, заедно с Амели и Алина. Да им е жива и здрава малката! За първи път чувам Ноеми, знаех Наоми. Да е жива и здрава и цялото им семейство!
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 8, 2021 20:43:27 GMT 2
На мен по-скоро не ми допада името Ноеми. Очаквах нещо много по-красиво и различно. Не го възприемам, защото за мен името е Наоми, то ми харесва много повече.
Да, реално Ноеми е вариант на името Наоми, звучи като френско, нежно име е, отива си с това на Амели, даже ми е прекалено сходно с нейното. На мен ми се оплита езика като го кажа. Но определено си отиват много с имената на другите им деца.Не се очудвам от избора изобщо, тя изглежда си пада по такъв тип имена. Беше ми много интересно как ще я кръстят.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 8, 2021 21:01:32 GMT 2
Прочетох сега поста на Андреа за Кан, само, защото тук го споменахте и ми стана любопитно. Не стига, че роклята е потресаваща, но и самите й снимки са много грозни, някак изкривено е застанала. Е, като за Кан можеше да се постаре много повече. И така го е изкарала сякаш е огромен нейн успех, толкова величествено и гръмко звучи, абсолютно сама да е стигнала до там не ми се вярва. По-скоро случайност или са я набутали с връзки. Казвате, че нямала базови познания по кино изкуство, пък го е завършила. Е, откъде ще имаш това самочувствие, тя се изказва доста уверено и е като многознайка в Гала. Мен ще ме е срам така да се излагам, ако съм го завършила пък не знам елементарни неща. Много хейт ли е отнесла заради Кан, я кажете? Мързи ме да чета коментари. Предполагам злобее и се обяснява.
|
|
|
Post by Nicole on Jul 8, 2021 21:16:37 GMT 2
Пинкото е голям смях,тя нямала доверие на “български професионалисти,дори и от чужбина също” . Тя си се развива от клипчета в тубата и даже може да каже на феизьорите как се случват нещата. 😁 А пък техниката на процедурата е толкова професионално обяснена,че трудно можеш да схванеш какво иска да каже оратор Йо. 😁
|
|