|
Post by rachelgreeb on Jul 8, 2021 21:40:42 GMT 2
Гера се мие със сЪпун ако не знаете...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 21:52:52 GMT 2
Крайно изтъпяха всички вече. Със сЪпун се миела. Ако можеше да ѝ измие сбърканата чернова и да започне отначало. Ама късно е, либе, за китка. Отдавна е отишъл коня..
|
|
|
Post by mandarina on Jul 8, 2021 21:56:50 GMT 2
Прочетох сега поста на Андреа за Кан, само, защото тук го споменахте и ми стана любопитно. Не стига, че роклята е потресаваща, но и самите й снимки са много грозни, някак изкривено е застанала. Е, като за Кан можеше да се постаре много повече. И така го е изкарала сякаш е огромен нейн успех, толкова величествено и гръмко звучи, абсолютно сама да е стигнала до там не ми се вярва. По-скоро случайност или са я набутали с връзки. Казвате, че нямала базови познания по кино изкуство, пък го е завършила. Е, откъде ще имаш това самочувствие, тя се изказва доста уверено и е като многознайка в Гала. Мен ще ме е срам така да се излагам, ако съм го завършила пък не знам елементарни неща. Много хейт ли е отнесла заради Кан, я кажете? Мързи ме да чета коментари. Предполагам злобее и се обяснява. От опита ми от телевизията, ходенията по такива събития са или защото е въпрос на престиж да има твой човек там или ако смяташ, че така ще си направиш програмата по-динамична/актуална/интерактивна. При първия случай се оглеждаш и пращаш водещия/журналистът, който обикновено е с ресор кино/лайфстайл, но не баш голямата риба (примерно Мондьо), защото те са твърде "тежки" да се мъкнат до там, за да се бутат по конференции. При втория пращаш този от екипа, който е от по-младите с надеждата, че ще го направи по-разчупено и готино. Мисля, че при Банда Банда е някой от горепосочените сценарии. ДЕМЕК (по луксозному) - Не е БАШ кой знае какво постижение
|
|
|
Post by The Judge on Jul 8, 2021 22:02:52 GMT 2
Да, такъв парцал има Емануела в една чалга. После що ни се носи негативна слава. И какви са тия връзки отгоре?! Тя тая рокля дори не е по мярка.
Пп. Таа па (подчертавам таа па) не спря да мрънка, егати журналистката. Да беше си седяла в Бг и без това не виждам нищо интересно да е предатавила. Тия журналисти, които ходят на 1-ва линия във военните зони какво ли да кажат 🤣 Ама те не са допринесли със СЪДЪРЖАНИЕ като нея 😂
За какво доверие говори Йоана? За изкуственяка патрахил, който носи като изкуствена коса ли става дума?
Преливането ѝ не е нищо особено-изглежда си гадно жълто русо на турбо изгорена в края изкуствена коса. По принцип естествената ѝ такава като знам как изглежда, не знам защо си вярва толкова. И напротив, в Бг има много добри фризьори и колористи, просто тя не е попадала на такива явно.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2021 22:19:32 GMT 2
Само ще кажа ужасТ.. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by emma on Jul 8, 2021 22:30:20 GMT 2
Ноеми не е ли еврейско име, идващо от Ноемин. Означава красива. Поне така знам аз. Може и производно на Наоми да е. Всъщност и двете имена произлизат от еврейското Noomi, което означава прекрасна, възхитителна, впечатляваща. Най-добрата ми приятелка от детството се казваше Ноеми, после и съученички съм имала с това име.
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 8, 2021 22:44:22 GMT 2
А как се произнася реално Ноеми или Наоми? Лично на мен повече ми допада второто.
|
|
|
Post by emma on Jul 8, 2021 23:02:04 GMT 2
А как се произнася реално Ноеми или Наоми? Лично на мен повече ми допада второто. Понеже не съм много добра в обясненията, намерих в youtube точно начина по който ние го произнасяхме.
|
|
|
Post by carrie on Jul 8, 2021 23:07:01 GMT 2
Бандата мега много се излага. На път съм да дам ънфолоу… изкарай си там програмата, направи си материала и покажи, че можеш да извадиш интересна информация и кадри. Защо си седнала да дуднеш, докато си в Кан, вместо да покажеш максимума? За мен Нова трябва да се самосезират тук. Излагация, нот сори… и цялото това чудо си е за инстаграм профила: как да се излагам по чужбинаТА по време на работа или как да върна на критиката и да изместя Кан от фокус 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 8, 2021 23:09:50 GMT 2
Благодаря ти, Ема. Определено е нещо различно. Вероятно бих свикнала с името, ако се споменава често покрай мен. Аз живея в чужбина и имам колежка Michaela, която се произнася Макейла и друга Michaela, която е Мишел 😃 Та затова и попитах как точно се произнася.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Jul 8, 2021 23:11:18 GMT 2
Йонкото на последната снимка как се е смачкала и издължила, чак Елеонора изглежда много едра на фона на кака си, а май е точно обратното. В лицето Йонко е неразпознаваема
|
|
|
Post by eve44 on Jul 9, 2021 0:02:28 GMT 2
Е как да се довери Йо на някакви фризьори, те не владеят като нея толкова начини на подстригване. Тя ряза хоризонтално, вертикално, перпендикулярно, успоредно, диагонално, линейно... Направо ги сложи в малкия си джоб.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 9, 2021 0:17:47 GMT 2
А някой може ли да ми обясни защо си е подстригвала изобщо удълженията? Всъщност преливането за подстригване ли се отнася? Аз реших, че за боята. Защо просто не си е купила други по-къси? 🙄
|
|
|
Post by lyra on Jul 9, 2021 7:10:42 GMT 2
Честита дъщеря на Милена и Мики. Името е хубаво, отива си с другите. На мен не ми се отварят нещата от prikachi, та ако някой има решение да сподели.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2021 7:17:34 GMT 2
Рапърът Virgo е пуснал сторита, в които обяснява решението си да изключи брояча на лайкове в инстаграм и призовава всички свои колеги да го направят също за да не дават лош пример на младите си последователи, нито да хранят егото си чрез повече лайкове. www.instagram.com/virgogotsauce/Интересно ми е колко ли БГ изпълнители ще го последват в това.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 9, 2021 7:34:51 GMT 2
Честита радост на Милена! Да им е жива и здрава!
Аз също си оплитам езика с името, не ми харесва.
|
|
|
Post by plam on Jul 9, 2021 8:31:52 GMT 2
Еее нее,Тъпа тъпа ме е блокирала защото бях харесала един коментар под снимката на роклята с ресните,че изобщо не е за повода и,че е трябвяло да се поинтересува малко. Ехх,колко е лесно да блокираш 😉жалка душица
|
|
|
Post by ☀ on Jul 9, 2021 8:35:44 GMT 2
Колко е абсурден обаче този онлайн живот. Нещо като не ти гали егото и блокираш, сякаш спира да съществува. А в реалността да приемаш критика, да чуеш друга гледна точка, да се замислиш над някои неща може да те обогати. Всичко е толкова имагинерно онлайн, че после като се сблъскаш с нормални човешки реакции или ситуации в живота и получаваш паник атака. Какво поколение доживях да видя /аз, с душа на 80г/
|
|
|
Post by minimoi on Jul 9, 2021 8:38:50 GMT 2
Милото ГерГучи толкова и се лети със самолет , че колата и се струва като самолет . Постнала две маски, които спасявали кожата и защото има нужда от хидратация след полет 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂😂 . Каваци ми е Милано Освен един път до Милано нямам спомен толкова често да е летяла със самолет prikachi.net/image/6jBUHSent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2021 8:43:50 GMT 2
Милото ГерГучи толкова и се лети със самолет , че колата и се струва като самолет . Постнала две маски, които спасявали кожата и защото има нужда от хидратация след полет 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂😂 . Каваци ми е Милано Освен един път до Милано нямам спомен толкова често да е летяла със самолет prikachi.net/image/6jBUHSent from my iPhone using Tapatalk И аз идвам от там . Тази е болна верно ,щом си вярва или лъже ,подвежда че пътува със самолет . Моля да бъде качена на страницата ,както и Андреа . Нали е над нещата ,а втори ден сипе злоба из нета .
|
|
|
Post by okay on Jul 9, 2021 8:47:39 GMT 2
Ахахаха, Гана според мен трябва да бъде освидетелствана. Тя никъде не е казала, че е летяла, но наистина много ѝ се иска явно. Горката, наистина не искам да си представям какво се случва в главата ѝ всеки ден и с кой акъл ги измисля тия стратегии, за да се прави на лъкжъри пред дечурлята. А това пък да отида на почивка и да готвя - е няма как да стане просто, още повече с банския ми на Диор. Нищо, че е от миналогодишна колекция.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jul 9, 2021 9:02:53 GMT 2
Само ще кажа ужасТ.. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Мразя тези обувки.
|
|
|
Post by abinem on Jul 9, 2021 9:09:04 GMT 2
От къде разбрахте името на Миленка момичето 🙄 споделете го 😁
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 9, 2021 9:10:31 GMT 2
От къде разбрахте името на Миленка момичето 🙄 споделете го 😁 Споделено е, бебето се казва Ноеми, сами са го обявили в профилите си.
|
|
|
Post by abinem on Jul 9, 2021 9:12:16 GMT 2
Рапърът Virgo е пуснал сторита, в които обяснява решението си да изключи брояча на лайкове в инстаграм и призовава всички свои колеги да го направят също за да не дават лош пример на младите си последователи, нито да хранят егото си чрез повече лайкове. www.instagram.com/virgogotsauce/Интересно ми е колко ли БГ изпълнители ще го последват в това. Още като излезе тази опция аз бях писала ,даже питала и тук дали смятате да я приложите. Мисля че , тези които щяха да си спрат лаковете , вече са го направили. Остатъка , мисля че е ясно защо не го правят. Аз също съм си го спряла, дори не виждам някакъв смисъл в тях 😋😒
|
|
|
Post by GGWP on Jul 9, 2021 9:21:47 GMT 2
Идеята да спрем лайковете на ИГ профила е добра, но мисля, че хората, които не са си ги спрели пак могат да ги виждат. Примерно аз виждам на този virgo, който споделихте, лайковете. По тази логика, дори да ги спрем в ИГ профила на форума, звИздите пак ще ги виждат и ще блокират наред.. не знам дали при всички е така или аз не съм ъпдейтнала приложението и затова ги виждам. Някой ако знае, моля да сподели.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 9, 2021 9:47:10 GMT 2
На Гера главата е по-празна и от сутиена ѝ... Какви са тези въпроси тип 1-2 клас - какво правите, какво пиете.. И това ми бил маркетинг експерт, не знае как да генерира по друг начин трафик и позиционира анкетите така,пе без да искаш маркираш нещо... За изцепката със самолета не искам и да коментирам 🤣 представям си как се вълнува, че е заблудила 10-годишните фенчета и десетките хиляди купени индийски абонати в профила, които даже не и въртят трафик.. Тюх #dmsГангучи
Заслужава не един, а няколко поста в профила на темата
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2021 9:51:04 GMT 2
Идеята да спрем лайковете на ИГ профила е добра, но мисля, че хората, които не са си ги спрели пак могат да ги виждат. Примерно аз виждам на този virgo, който споделихте, лайковете. По тази логика, дори да ги спрем в ИГ профила на форума, звИздите пак ще ги виждат и ще блокират наред.. не знам дали при всички е така или аз не съм ъпдейтнала приложението и затова ги виждам. Някой ако знае, моля да сподели. Уви ,вярно е . И аз виждам все пак кой харесва .
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2021 9:56:11 GMT 2
Флора е пуснала клипа с БСП и Корнелия Нинова Ето на това викам разнообразно съдържание, и с Бойко, и с Мая Манолова ще има EDIT: Не мога да повярвам, че го казвам, но другарката изглежда направо приятна жена.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2021 10:05:18 GMT 2
Пепе изглежда супер изтощена на последните сторита. Да вземе да си почине малко от социални мрежи и всякакви ангажименти, няма да е зле. А не да ходи на почивки, че да снима ПР пратки и да води родата на почивки. Няма да е зле да отидат само с Фифито някъде за 4-5 дена, но от друга страна с 3 деца е доста сложно да ги остави на някого. Едно е с две големи момичета, но с бебе.. 🤷🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|