|
Post by VashtaLelia👀 on Jul 9, 2021 10:11:45 GMT 2
Хич даже не ми изглежда изтощена. И аз съм с две големи момичета, ама изглеждам по - изтощена от нея. Иначе нямам нищо против да се изтощавам по почивки. 😜
|
|
|
Post by The Judge on Jul 9, 2021 10:21:35 GMT 2
Колко е абсурден обаче този онлайн живот. Нещо като не ти гали егото и блокираш, сякаш спира да съществува. А в реалността да приемаш критика, да чуеш друга гледна точка, да се замислиш над някои неща може да те обогати. Всичко е толкова имагинерно онлайн, че после като се сблъскаш с нормални човешки реакции или ситуации в живота и получаваш паник атака. Какво поколение доживях да видя /аз, с душа на 80г/ Абсолютно. Инстаграм създаде едни турбо кухи егоцентрици, които като цяло не стават, но упорито си завират главите в пясъка. И после затова всеки е с паник атаки, защото е модерно, не можеш да налагаш на хората и да ги запушваш. Едно доста изгнило общество се гради така. Фалшиви животи, фалшива визия, фалшива любов. Неадекватно. Преди 10-тина години всеки 3-ти тийн в САЩ се режеше като дебил, защото в тренди. Тези, които наистина имат проблеми, до голяма степен не споделят за тях. Честно казано г-жа Янг яко оспами сто пъти за нейните антидепресанти и тн., което лично аз никога не съм одобрявала за подрастваща аудитория. Не е нещо, което трябва да споделяш на асоциативни незрели мозъци, колкото и резерва да оставяш с "изписани са ми от лекар". По никакъв начин не помага, само оставя убеждението, че това е единственият изход. Гергана е фрапиращо елементарна. Кой нормален човек пита с 20 филтъра в нета дали е хванал тен??!?!?! Кой би знаел по-добре от теб? Не я знам кой ѝ е казал, че разбира от маркетинг, но това са най-тъпите и грешни похвати и не е чудно, че има по 2000 лайка макс на снимка при аудитория 150 к или там колкото е. Фейк е отгоре до долу и отвътре, и отвън. Не е чудно, тя просто няма какво да предложи, освен изкривяване и позьорщина. Милена не съм я гледала, защото ужасно ми прилича на Галя в лице. Ноеми е странно име, Наоми го харесвам, но във всеки случай да им е живо и здраво детето.
|
|
|
Post by Crowdbreaker on Jul 9, 2021 10:25:46 GMT 2
Ахахаха, Гана според мен трябва да бъде освидетелствана. Тя никъде не е казала, че е летяла, но наистина много ѝ се иска явно. Горката, наистина не искам да си представям какво се случва в главата ѝ всеки ден и с кой акъл ги измисля тия стратегии, за да се прави на лъкжъри пред дечурлята. А това пък да отида на почивка и да готвя - е няма как да стане просто, още повече с банския ми на Диор. Нищо, че е от миналогодишна колекция. Точно за готвенето исках да пиша, да забъркваш същите неща, които си готвиш всеки ден не го разбирам. За мен и повечето хора около мен, удоволствието в почивката е и в пробването на нови места, на които да хапнеш и да откриеш нещо ново, което ти харесва. Особено в Созопол - толкова много морски ресторанти има, даже и непретенциозни такива, как ли пък ще ям скир и паста от лидл.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jul 9, 2021 10:29:29 GMT 2
Е тя Гането в Пловдив не си показва носа навън, само за снимки пред блока, пък вие искате в Созопол да излиза. Ще вземе някой да й открадне шЪнелите, моля ви се..
|
|
|
Post by minimoi on Jul 9, 2021 10:30:37 GMT 2
Защо всички рускини си мислят, че са супер компетентни по въпросите за връзката муж+жена 🤦🏼♀️ Сега ми излезна и Анастасия (приятелката на жената плюс) дава съвети как да не живее една жена без брак с муж , защото видиш ли никога няма да се омъжи .Тези девойки само брак ли им е в акъла. Та нека налей малко и на Вика нали тя “живее с гадже” преди брака 🤦🏼♀️. Като започнат да дават съвети тип Кобилкина и чак им се чудя на акъла .
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2021 10:38:23 GMT 2
Ахахаха, Гана според мен трябва да бъде освидетелствана. Тя никъде не е казала, че е летяла, но наистина много ѝ се иска явно. Горката, наистина не искам да си представям какво се случва в главата ѝ всеки ден и с кой акъл ги измисля тия стратегии, за да се прави на лъкжъри пред дечурлята. А това пък да отида на почивка и да готвя - е няма как да стане просто, още повече с банския ми на Диор. Нищо, че е от миналогодишна колекция. Точно за готвенето исках да пиша, да забъркваш същите неща, които си готвиш всеки ден не го разбирам. За мен и повечето хора около мен, удоволствието в почивката е и в пробването на нови места, на които да хапнеш и да откриеш нещо ново, което ти харесва. Особено в Созопол - толкова много морски ресторанти има, даже и непретенциозни такива, как ли пък ще ям скир и паста от лидл. Именно, аз обичам да ходя на почивка именно заради храната и заради плажа естествено. Паста и скир мога да ям всеки ден. Да не говорим тоя скир колко е “хелти” като е бъкан с захар, че и мед да му сложиш.. файда, но нека сме тренди. 😄 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by hriems on Jul 9, 2021 10:46:40 GMT 2
Защо всички рускини си мислят, че са супер компетентни по въпросите за връзката муж+жена 🤦🏼♀️ Сега ми излезна и Анастасия (приятелката на жената плюс) дава съвети как да не живее една жена без брак с муж , защото видиш ли никога няма да се омъжи .Тези девойки само брак ли им е в акъла. Та нека налей малко и на Вика нали тя “живее с гадже” преди брака 🤦🏼♀️. Като започнат да дават съвети тип Кобилкина и чак им се чудя на акъла . Sent from my iPhone using Tapatalk Като съм чела Изворът на женската сила на Лариса Ренар, изглежда, че в руската култура женатя не смята, че е сериозно обвързана ако няма пръстен.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 9, 2021 10:58:04 GMT 2
Доста точно казано.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2021 10:58:33 GMT 2
За мен поведението на Гергана дори е плашещо. Съжалявам, че давам квалификации и диагнози, не е така, просто съдя по познати хора, които са имали подобно поведение. ММ има роднина, който също има паралелен живот (абсолютно плод на въображението му с деца, приятели, жена и какво ли още не). Негови роднини са се консултирали с психолог и наистина това е състояние на психиката, което се води за лечение. В случая на Гергана не знам дали момичето е като споменатия мъж, може да е просто лъжкиня, която иска да се представи в добра светлина.
Бандата тотално е cancelled за мен. Отдавна съм я отследвала в инстаграм, защото при мисълта за това, как говори в ефир и не може да каже дори 1 изречение без да се запъне, ми призлява. Държи се ужасно нагло и най-вероятно приятелките й с повече последователи като Мари на Гала и Ая са решили да й ударят едно рамо, след като са видели коментарите под снимките й и мрънкането й в сторита.
Славена Вътова е качила reels, в който краката й от предната снимка с дължината на автомагистрала Хемус, нещо ги няма... Разбирам донякъде Андреа фолкпевицата и Пинко, които са 150-160см. високи, с трътлести тела да се дърпат, но момиче като Славена с поддържана и хубава фигура....
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Jul 9, 2021 10:59:46 GMT 2
Защо всички рускини си мислят, че са супер компетентни по въпросите за връзката муж+жена 🤦🏼♀️ Сега ми излезна и Анастасия (приятелката на жената плюс) дава съвети как да не живее една жена без брак с муж , защото видиш ли никога няма да се омъжи .Тези девойки само брак ли им е в акъла. Та нека налей малко и на Вика нали тя “живее с гадже” преди брака 🤦🏼♀️. Като започнат да дават съвети тип Кобилкина и чак им се чудя на акъла . Sent from my iPhone using Tapatalk Като съм чела Изворът на женската сила на Лариса Ренар, изглежда, че в руската култура женатя не смята, че е сериозно обвързана ако няма пръстен. Дам, сватба, та сватба! 😀 Така мой познат се ожени миналата година, насред пандемията, защото булката(рускиня) не можела да чака вече. Заради ограниченията в Русия никой от нейното семейство не можа да дойде…🧐Дори майка ѝ. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by hriems on Jul 9, 2021 11:02:41 GMT 2
Като съм чела Изворът на женската сила на Лариса Ренар, изглежда, че в руската култура женатя не смята, че е сериозно обвързана ако няма пръстен. Дам, сватба, та сватба! 😀 Така мой познат се ожени миналата година, насред пандемията, защото булката(рускиня) не можела да чака вече. Заради ограниченията в Русия никой от нейното семейство не можа да дойде…🧐Дори майка ѝ. Sent from my iPhone using Tapatalk Ах, с моя приятел сме над 7 години заедно и от 4 живеем заедно. Абсолютна жена минус съм, то се е видяло..
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 9, 2021 11:13:05 GMT 2
Едно видео, на което много се забавлявах, ютубърка реагира на нагли инфлуенсъри: Да можех да ѝ пратя примери от нашата БГ действителност... #искамбезплатеннутрибулет
|
|
|
Post by wonderwoman on Jul 9, 2021 11:13:14 GMT 2
За мен поведението на Гергана дори е плашещо. Съжалявам, че давам квалификации и диагнози, не е така, просто съдя по познати хора, които са имали подобно поведение. ММ има роднина, който също има паралелен живот (абсолютно плод на въображението му с деца, приятели, жена и какво ли още не). Негови роднини са се консултирали с психолог и наистина това е състояние на психиката, което се води за лечение. В случая на Гергана не знам дали момичето е като споменатия мъж, може да е просто лъжкиня, която иска да се представи в добра светлина.[ Аз също имам такава позната, която водеше паралелен живот. В социалните мрежи все беше по почивки, с приятели, подаръци, а реално беше ужасно, ужасно сама. Гледайки “съдържанието” на Гергана буди в мен съжаление, наистина. Толкова лъскавина, помпозност, фалшива усмивка… реално празен живот, кой знае какво се крие зад всичко това. Дано близките й се осъзнаят навреме и й помогнат.
|
|
|
Post by okay on Jul 9, 2021 11:17:28 GMT 2
Рускините наистина имат доста различно от нашето мислене по отношение на мъжете. Не че е лошо, просто е много досадно как се изказват като капацитет по всеки въпрос, свързан с това. Сякаш целият им живот св върти около това да се обвържат финансово изгодно, за което не съдя никого, но отношението общо взето е "аз ти давам това, ти трябва да ми дадеш онова". За някои неща съм съгласна, но да ми снасяш статистики как намалявал шансът да ти предложи брак... Туу мъч. Ана Бей преди следях с интерес, но вече не. Повтаря едно и също всяка година и съдържанието ѝ е чисто сезонно. И с нея съм съгласна за много неща, но чак да прави видео за етикета по време на секс... Гъъърл. И тя беше заставила приятеля си да ѝ предложи до 2 години, иначе щяла да си бие камшиците. Ъъ, окей, но и това ми идва прекалено.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 9, 2021 11:17:29 GMT 2
Номера с роднините няма как да стане, защото подкрепят и се хвалят с тези въображаеми постижения. Лисицата си има опашка дето се казва. Сестра ѝ по едно време беше и тя доста активна с нея, но откакто забременя / няма ли да роди? / и тя се отрдръпна от на Гера профила и тагваниците ги няма дори..та тъжна историйка. И като ми е тръгнало днес на картинки...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2021 11:21:39 GMT 2
Много задължаващ живот имат рускините. И те сами си го търсят. Лошото е, че не са само те. За много момичета успехът е да се омъжиш, по възможност за богаташ 🤢 Like mother, like daughter. Или по-скоро каквото си получил вкъщи от ранно детство, това ще остане константа занапред. Това са моите наблюдения и не знам какво може да ме убеди в обратното. Имам предвид генерално представите за света на човек, не само за това. Тъжно е.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2021 11:23:47 GMT 2
Чехляка го имах за по-съобразителен от Пепон и мислех, че има цедка. Навира телефона в лицето на София, за да я снима, докато циври. Доста неприятно впечатление прави с тази постъпка. От една страна детето да циври, защото не става по неговата, от друга той толкова ли няма акъл да не ги снима, когато са в такова афектирано състояние... Колкото до вина на Пепе и аз я виждам като много изтощена и изтормозена. Последно изглеждаше така + изнервена преди развода с Фичо. От сторитата ми се струва, че на тази почивка са един катун хора. Вижда се племенницата на Чехляка, която май е там с майката на Чехляка. Видях Джовани и ми се причу майката на Пепе
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2021 11:39:18 GMT 2
Батинковица си е изпилила носа,така ми се струва от последните й снимки в инстаграм.Не разбирам как жена с претенции и възможности като нейните продължава умишлено да загрозява и съсипва лицето си.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jul 9, 2021 11:45:59 GMT 2
Сторито, в което София плаче само затвърждава мнението ми, че е лигла и когато не става нейното е и злобна. Всичко това идва от майката и когато стане на 16-18 ще си е същата.
|
|
|
Post by coffee on Jul 9, 2021 11:56:00 GMT 2
Относно поста на Анастасия - да, малко усещам така по-назидателен тон и може би типичната за рускините лека пресметливост в отношенията. Но от друга страна ето - тя не е живяла с муж преди да се сгодят или преди сватбата, не помня вече и тя си е права за нея. Аз съм споделяла, ме ми е симпатична, гледам ѝ видеата, обаче тук малко попрекали според мен. Ние пък с моят приятел от самото начало знаехме, че искаме да си живеем заедно като семейство, а не като гаджета да се виждаме и после всеки вкъщи отделно. Който както си е преценил де. Пък ще видим дали ще го дочакам и аз прословутия пръстен 😂
|
|
|
Post by ☀ on Jul 9, 2021 12:07:46 GMT 2
Що се отнася до връзки при едни работи едно, при други друго. Едните са щастливи по един начин, други по друг и затова не виждам смисъл от такива генерализации. Някои хора са против брака, така че да не ни пробутват тази руска школа, че хич не са цветущи мненията за тези дами по света, не само у нас.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 9, 2021 12:12:30 GMT 2
Сторито, в което София плаче само затвърждава мнението ми, че е лигла и когато не става нейното е и злобна. Всичко това идва от майката и когато стане на 16-18 ще си е същата. Съгласна съм, въпрос на възпитание: и на детето, и на снимащия. Отговорният родител ще прекара време в обяснения (едит: много време, много пъти, до откат, не става от един път, нали това е повече от ясно) защо този тип сръдни и тръшканици не са окей, но в същото време няма да снима детето и да го изтипосва през хиляди непознати в такъв момент. Детето не е виновно, че не го възпитават добре. Децата затова са деца, те не могат да се контролират както ние (не че и всички възрастни могат де хаха). И аз мога да седна да рева, че вали (или че ми е супер жега и искам да се пръсна), но не го правя. Ако бях на 4-5, сигурно щях, обаче.
|
|
|
Post by pchelica on Jul 9, 2021 12:15:02 GMT 2
Момичета, чета, че нашите любими звИзди блокират, ако видят, че човек следва инстаграм профила или коментира там. Защо не ги блокирате вие, та те да не виждат инстаграм профила и да няма как да блокират хора, които го следват?
|
|
|
Post by ☀ on Jul 9, 2021 12:24:41 GMT 2
Относно Пепе смятам, че е нереалистично да се очаква да не е изморена, независимо тя какво си бръщолеви там заради онлайн имиджа. Децата са малки, че и с малка разлика и като гледам се оправят както могат. Децата се тръшкат да, но следва да ѝм се обясни защо не може точно това, точно сега и защо тръшкането не е опция. Трудна мисия като цяло, ама с повече зрялост и търпение ще се наредят нещата. Преди дни видях едно дете от галене как за секунди премина в ритане на нещо, което му беше отнето. Родителя се намеси, но аз имам наблюдения, че при другия родител това няма шанс да се случи. Такъв е живота с малки деца.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 9, 2021 12:24:43 GMT 2
Момичета, чета, че нашите любими звИзди блокират, ако видят, че човек следва инстаграм профила или коментира там. Защо не ги блокирате вие, та те да не виждат инстаграм профила и да няма как да блокират хора, които го следват? Предполагам, за да не ги лишим от щастието да видят, че са попаднали под прицел. Но по-вероятно е повечето да са блокирали вече и самия профил, което разбира се автоматично неутрализира изцепките им. Щом не го виждат, значи не се е случило.
|
|
|
Post by emma on Jul 9, 2021 12:25:03 GMT 2
На Бандата критиката хич не ѝ понася добре.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 9, 2021 12:25:30 GMT 2
По отношение на скриването на лайкове, аз ви бях питала как става преди известно време и поне при мен има 2 възможности. Или да си включа опцията да не виждам лайковете на всички или преди да постна мой пост, всеки път, за всеки пост поотделно, трябва да избирам да не се показват лайкове. Второто ме дразни доста да си призная. И съм сигурна, че нарочно е оставено да е така. В противен случай хората масово ще си ги изключат и изведнъж много хора ще увиснат. Иначе не си обяснявам тази разлика в опциите. Така че нещо не ми е ясно това призоваване на въпросния рапър, който ми е неизвестен, честно казано. Но аз не съм критерий за рапъри
|
|
|
Post by Vanillia on Jul 9, 2021 12:41:23 GMT 2
Момичета, може да се добави в профила в инстаграм изцепките на Гергучи, че живее в Италия(Милано), а всъщност не е стъпвала там близо 2 години 😂
|
|
|
Post by magica on Jul 9, 2021 12:42:54 GMT 2
Децата се тръшкат, просто не е нужно да бъдат снимани в тоя момент. Казали сте го вече, повтаряне, обясняване му е майката, докато не ти излезнат пришки на езика. Отиваш настрани и говориш, говориш …. Не снимаш сторита, не се лензиш …. По-лесно няма да става, сорри че трябва да ѝ разбия балона …
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Jul 9, 2021 13:06:11 GMT 2
Защото приказката за теориите и децата нали я знаеш. 😉 Преди да имам дете и аз се възмущавах. Ама като ти дойде на... главата, друга песен запяваш. Да не говорим колко различни могат да са деца, възпитавани от едни и същи родители.
|
|