|
Post by rachelgreeb on Jul 1, 2021 14:42:26 GMT 2
Отследвах Елица. Преди ми допадаше, но това държание на божа кравичка ми идва в повече. Ок, не искаш да се разбира, че си в България, тогава не поствай сторита.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 14:45:26 GMT 2
Телешопови са целия катун на море - те, сестрата на Тейче, майка им, може би и останалата част от фемилито.
|
|
|
Post by scalestone on Jul 1, 2021 14:48:12 GMT 2
Миналата година там в Гърция, където бяха не бяха ли пак за над седмица. Ако им съберем всички летни почивки за един сезон ще станат общо близо месец. Гаранция 🤣🤣🤣 но то все пак не всичко е почивка де,някои са работни ангажименти 🤣 наум горкия питате ли какво му е - да трябва да иде на плажа, да си изпружи 1.50см тяло, да пие Корона и да снима с дрона - тежък къртовски труд ,а ние тук сме седнали да се подиграваме 🤣 "да трябва да иде на плажа, да си изпружи 1.50см тяло" Patrashkova, хиля се със сълзи Тя Патраши както го е написала излиза, че Наумче е 1 см. и 5 мм. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 1, 2021 15:06:18 GMT 2
"да трябва да иде на плажа, да си изпружи 1.50см тяло" Patrashkova, хиля се със сълзи Тя Патраши както го е написала излиза, че Наумче е 1 см. и 5 мм. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ох ужас - какъв лапсус! А после се смея на глупостите на Попова 🤣🤣🤣 че е гном Наум - гном е,но в случая грешката е моя. Опиянена от желанието да се пошегувам и напрегната от изчисляване на годишния им престой на морето и аз се изложих хахахахахахаха
|
|
|
Post by vansss on Jul 1, 2021 15:10:28 GMT 2
Ама тук яко се прави от мухата слон. Като видях рекламата на пръстените, първата ми мисъл беше, че сега във форума ще кажат, че Пепе ще се сгодява, ама вие надминахте очакванията ми - та намеквала, та за Елица халки 😂, точно съчинения по картинка. Жената просто е взела едни пари от една реклама. Не я защитавам, ама коментарът "тя не е сгодена, че да рекламира годежни пръстени", а моделите на булчински рокли, задължително ли е да са омъжени, изисква ли се свидетелство за граждански брак 🤔😂 Не се впечатлявайте чак толкова от всяко действие на инфлуенсърите, само им се придава излишна важност така.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 15:15:30 GMT 2
E сериозно ли има човек, който смята, че Пепе не намеква на Чехли за сватба?! Имаше тяхно видео, в което тя 100 пъти му обясни, каква приятна изненада е направил Артьом на приятелката си по време на "Гласът на България" като й е предложил брак...
|
|
|
Post by lama on Jul 1, 2021 15:19:26 GMT 2
Филяка и да реши да предлага брак, то няма да е инстаграмабъл, освен ако не участва и тя в подготовката. Той не харесва такива неща. Може да се прежали да е сред природа и Жеков да снима с дрон, но по-скоро ще е лежерно, докато са си вкъщи и без колене.
|
|
|
Post by scalestone on Jul 1, 2021 15:24:28 GMT 2
Тя Патраши както го е написала излиза, че Наумче е 1 см. и 5 мм. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ох ужас - какъв лапсус! А после се смея на глупостите на Попова 🤣🤣🤣 че е гном Наум - гном е,но в случая грешката е моя. Опиянена от желанието да се пошегувам и напрегната от изчисляване на годишния им престой на морето и аз се изложих хахахахахахаха Ама споко, много забавна грешка!
|
|
|
Post by okay on Jul 1, 2021 15:24:55 GMT 2
Ама тук яко се прави от мухата слон. Като видях рекламата на пръстените, първата ми мисъл беше, че сега във форума ще кажат, че Пепе ще се сгодява, ама вие надминахте очакванията ми - та намеквала, та за Елица халки 😂, точно съчинения по картинка. Жената просто е взела едни пари от една реклама. Не я защитавам, ама коментарът "тя не е сгодена, че да рекламира годежни пръстени", а моделите на булчински рокли, задължително ли е да са омъжени, изисква ли се свидетелство за граждански брак 🤔😂 Не се впечатлявайте чак толкова от всяко действие на инфлуенсърите, само им се придава излишна важност така. Ами, това е разликата между инфлуенсът и модел - първите се предпоага, че чрез собствения си житейски опит трябва да рилейтнат към продукта. Моделите рекламират всичко, защото им се плаща. А Пепе доколкото знам не е модел, а просто една жена със задоволителен брой последователи, която рекламира и печени чушки, и годежни пръстени, и ластици, и детски продукти...Тя просто няма цедка, а гледа просто да вземе хонорар. И не мога да разбера каква е връзката между бижутата и това, че нейна приятелка се омъжвала скоро. Всъщност защо се питам, след като всичко при нея е реклама, и то нескопосана. А и най-важното - неупомената. Просто, когато човек е неискрен, каквото и да направи, се подлага на съмнение. Още повече тя е натрапчива с медийното си присъствие, което е лишено от смисъл. А това, че и родителите са погнали дечурлята зс реклямни лица на какъвто име там бизнеса, е потресаващо. Нямам думи. Цялото семейство са изключително неприятни за мен като онлайн присъствие, доеи като се абстрахирам от фактс, че продава личния си живот.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 15:26:01 GMT 2
Идвам от новото видео на Иван Пепе. Снима на мястото, на което са разположени караваните - къпминг Градина. Разказа, че идеята му е била той, децата и съпругата му да прекарат цялото лято там. Обаче хората (не знам точно кои хора визира) толкова ги харесали, че започнали да му звънят, за да ги дава под наем. Другата година щял сигурно да си вземе друга каравана, която нямала да изглежда добре само за него, нямало да я дава под наем. Говори за книги, които харесва и чете, възмущава се за пунктовете за ваксинация в мола и парковете.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Jul 1, 2021 15:26:06 GMT 2
Ако се стигне до годеж при Пепон и Фильо, всичко ще е инсценирано от-до хахаха не помните ли онази двойка, която си бяха решили да се сгодяват и предварително бяха писали на рекламодатели, ако искат да ги рекламират. Годежът почваше от някой град /щат/ и завърши другаде и цялото нещо беше много дълго. Ама я хванаха де, бяха големи подигравки в нета
|
|
|
Post by dzyn on Jul 1, 2021 15:26:09 GMT 2
Аз съм от тея, които не мислят, че има какъвто и да е намек. Жената постоянно дава нареждания кое, къде, какво и хич не я виждам да си играе с намеци. Взела е едни пари за една реклама и толкова. Ама и аз не съм от тея, които се впечатляват, та явно мнението не е меродавно 😄
|
|
|
Post by candygirl on Jul 1, 2021 15:27:43 GMT 2
Приятели преди години са били рекламни лица на продуктите, с които са се занимавали родителите им , нищо странно не виждам в това.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 1, 2021 15:31:42 GMT 2
Филяка и да реши да предлага брак, то няма да е инстаграмабъл, освен ако не участва и тя в подготовката. Той не харесва такива неща. Може да се прежали да е сред природа и Жеков да снима с дрон, но по-скоро ще е лежерно, докато са си вкъщи и без колене. Пинко не беше ли акционер във фирма за предложения за брак - да удари едно рамо 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 15:35:47 GMT 2
Само едно ще кажа - "Гладни кокошки просо сънуват" = Пепе&Елица
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 15:36:29 GMT 2
По-скоро Пепе би предложила брак на Филяка. Или тя ще "купи" пръстена, ще го сложи на нощното му шкафче. Докато той все още спи, Пепе ще нагласи статива. Събужда се гларусчето, вижда пръстена и директно пада на колене. Даже ще е непринудено.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Jul 1, 2021 15:42:33 GMT 2
|
|
|
Post by The Judge on Jul 1, 2021 15:42:42 GMT 2
Патрашкова даде нова дефиниция на "джобно гадже" 🤣
Ще се гордеят децата на вс инфлувнсъри с тях, защото ще са възпитани по техен пример като техни копия. Люлеещата си в близък план междукрачието и задника, известна с изнверите си "дама", няма да възпита мормон и моралист. 😉Не очаквам на г-жа Янг децата да са грамотни, ако тя се занимава с тях, при все, че не може да си напише името вярно и не прави разлика между "питеен" и "питателен". Всичките ѝ претенции на Поповица се пръснаха като пришка.
Пепелджийска дори на реклама с диаманти успява да изглежда посредствено. 20 филтъра за загар и хайлайтната като препечен кроасан, пак нещо липсва и снимката изглежда тъпа и безвкусна. Колкото до предложение за брак-ако такова дойде, ще е... странно,имайки се предвид, че е предхождано от реклама на диаманти. Представям си небрежно заснетото "хайде ФилипЕ, дубъл 66 и гледай да го направиш инстаграмбъл,аз няма да очаквам" 🤣
|
|
|
Post by plam on Jul 1, 2021 15:44:24 GMT 2
Е,аз го казах иронично това за намека,сега те си знаят изобщо имат ли такива намерения. Просто ми стана смешно това,което е написала: "А тъй като моя близка приятелка ще се омъжва скоро,разгледахме и пробвахме ( и аз покрай нея)годежни пръстени и халки 😎 " За това ми стана смешно,че един вид и на нея със сиг. ѝ се иска да получи такъв 😀
|
|
|
Post by dreamer on Jul 1, 2021 15:45:00 GMT 2
Приятели преди години са били рекламни лица на продуктите, с които са се занимавали родителите им , нищо странно не виждам в това. Странното, поне за мен, идва от факта, че в случая на Пепе и фамилия рекламни лица стават деца, които въобще не могат да разберат, осмислят и преценят дали искат или не някой да изкарва пари на техен гръб, всички плюсове и минуси на това да си разпознаваем на улицата и като цяло целия филм, в който ги вкарват.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 1, 2021 15:46:47 GMT 2
Филячето още бая малоумни уеб сериали ще трябва да заснеме и бая бани и мишници да почисти, че да може да вземе на жената на живота си такъв камък, съдейки по размера 🤣 Дано Матейко да заработва на високи обороти.
|
|
|
Post by okay on Jul 1, 2021 15:48:25 GMT 2
Приятели преди години са били рекламни лица на продуктите, с които са се занимавали родителите им , нищо странно не виждам в това. Предполагам са били пълнолетни или поне всяка тяхна стъпка не е била документирана и пльосната в ЮТ. Наистина какво стана със сватбената агенция, където Пинко щеше да е консултант? Ни вест, ни кост. Те предлагаха дори услугата да убедят, едва ли не, мъжа да предложи брак на жената срещу няколко хилки. Не мисля, чвмпрокопсаха особено, иначе Йоанна щеше да има поне едно видео на тази тема. А помня и кликбейт заглавието на видеото, в което обяви, че казала "да".
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 1, 2021 15:51:51 GMT 2
Криминално е колко малко знае Попова за поддръжка на кожата, а същевременно всяко трето видео е за ПРОДУКТИ за кожа. Тамън я пуснах и веднага след козметоложкия бисер сподели как човек може да си ексфолира лицето когато поиска - сутрин или вечер,но тя предпочита сутрин,защото има повече време, а и грима се нанасял по-лесно след това. Тонке,тонке,тонке...на първа страница на Гугъл пише,че е редно човек да се ексфолира вечер,защото кожата се регенерира по-добре тогава. Отделно как можеш на прясно раздразнена кожа да се клепотиш с гримове - особено тя с нейните 5 помпички фдт. Тонка е скандал!
|
|
|
Post by dzyn on Jul 1, 2021 15:54:21 GMT 2
И аз се сещам за тези турбо ретро кич реклами, на които собственикът слага снимка на невероятно сладкия си, достоен за модел на хм, внук как дъвчи филия с лютеница. И докато тези реклами са просто безвкусни (обикновено като продукта, който рекламират), снимането на деца 24/7 и постоянното им споделяне, е откровено опасно и увреждащо.
|
|
|
Post by candygirl on Jul 1, 2021 15:55:02 GMT 2
Били са си деца , но го казват като нещо смешно, няма травмирани😀
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 15:57:58 GMT 2
Ох, какви годежи, какви халки. Аз, ако трябва през три години да се сгодявам и омъжвам, какъв е смисълът от тези специални "ритуали"? Съдържание за Инстаграм единствено.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 1, 2021 15:59:10 GMT 2
Някой следи ли Полина, която живее в Сингапур? От тук я научих и я проверявам от време на време. Супер лигава е във видеата си и не се гледа... Но сега виждам сторита в инстаграм, че се изнасят от Сингапур и май отиват да живеят в САЩ. Интересно ми е защо се местят, дали е споделяла?
|
|
|
Post by The Judge on Jul 1, 2021 16:16:29 GMT 2
Пинко смени агенцията с фирма за пратки с шапка с козирка. Френч стай, я ноу! 🤣
Патраши, ко се вАзмОщаваш?! Мацката клепа Дермакол под очите, раздразнена кожа едва ли ще я спре.
Аз мисля, че диамантената фирма трябва да се самосезира. Без гивауей?! Нещо "комплект 2 подухвания с уста и забърсване със салфетка на камъка за блясък, ако тагнете 6 човека" , няма ли?!
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 16:18:00 GMT 2
Пепе изглежда страшно на снимките, то не са филтри, то не са лъснати лица, явно много държи да има тен и всяка снимка да е като препечена филийка, както казахте. И с тия отворените и присвити злобни малки устни изглежда супер злобна. За слаб човек има учудващо дебели и грозни пръсти, приличат на кебапчета. Няма да се учудя лятото на морето да има видео от поредицата Фемилито с заглавие "Предложението" - сценарист и режисьор Филяка, оператор и фотограф Жеков и Ганка. Вся пак бременност няма да видим тая година, поне годеж, че да поддържа интереса, нищо, че до сватба няма да се стигне почти съм 99% сигурна.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 1, 2021 16:19:17 GMT 2
И Никол Станкулова рекламира прословутите годежни пръстени.
|
|