|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 16:29:16 GMT 2
Накрая да не се окаже, че Пепе ще се ожени преди Елица Леле, момичета! Ново видео от Пепе ще има само след 30 минути! Нямам търпение! И Ще ни спомене за една много готина играа...
|
|
|
Post by mandarina on Jul 1, 2021 16:42:32 GMT 2
|
|
|
Post by abc on Jul 1, 2021 16:46:21 GMT 2
Нямаше ли изискване да са минали 300 дни от развода, за да не се запише бебето на бившия съпруг? Единственият начин да се избегне, е да се сключи нов граждански брак. Аз затова си мислех, че са подписали поне, щом Матиас е с имената на баща си.. Иначе такива сгодявания след 100 деца са ми смешни, сетили се те 😆
|
|
|
Post by mandarina on Jul 1, 2021 16:48:55 GMT 2
Сега се зaмислих дали по някоe време Полина не би се емнала с двете деца за Китай, ще я призная, честно
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 1, 2021 17:01:46 GMT 2
Момичета, залагам си мусаката, че ако изобщо Филип предложи на Пепе брак ще има поне 3 видеа, 1000 снимки, ще ги снима Жеков и поне 3ма професионални фотографа, обаче Пепе няма да е предполагала и ще е супер мега гига изненадана.
Ако не стане така обещавам, че няма да правя повече мусака!
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 1, 2021 17:03:30 GMT 2
Вчера гледах видеото на Любо и Леля и за пореден път ми направи впечатление сервилното му поведение.
Като цяло - не съм впечатлена от подкастите му, показва се доста посредствено и прави впечатление на човек, който не се подготвя особено за тях.
Ако направи подкаст с Цанов, онзи ще го изяде ведно с претенциите му.
Любо може да е силен с разследващите си видеа, но дотам. Опре ли до директна конфронтация - издиша.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 17:05:35 GMT 2
Пуснах Попова и какво да видя, почва влога от банята и е тотално размазана и нефокусирана, не инвестира тая жена в една смотана камера, но тя много се старае. Иии пак продукт, продукта, продукти...постоянноооо.. Като чух горният розов слой на кожата и козметолог ииии детоксикация на кожата на лицето.. Хлебчетата ѝ с бадемово брашно, които според нея са ниско въглехидратни, нека се посмее заедно, това малко като кето хляба на Савини за 50 лв. Розите, които показа се казват трендафил или българска роза, то даже и баба ѝ не знаеше, били рози дето се увиват, мале, мале къде живеят тези хора. Тонка както всичко пържи, не яде здравословно, не яде диетично и няма да отслабне с тия храни, които само си мисли, че са здравословни. Погледнах коментари под видеата и какво да видя: Teodora Trendafilova 2 hours ago "Ех тази баба!" Чак ми се иска аз да съм ти баба 🤣🤣🤣
На едната искат да им е майка, на тази искат да са ѝ баба..тотално изперкаха тия хора.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 1, 2021 17:05:35 GMT 2
Сега се зaмислих дали по някоe време Полина не би се емнала с двете деца за Китай, ще я призная, честно Защо пък не. Въпрос на логистично изпълнение на проекта брандирано пре-позициониране. Както биха се изразили високопарните ни инфлузки. С две думи на Патрик дупе да му е яко, ако се стигне до там😅😅😅
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 1, 2021 17:08:29 GMT 2
Хахаха аз го изкарах като в онзи филм с Мат Деймън,където доброволно се смаляваха 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 1, 2021 17:13:57 GMT 2
Пепе ли искаше преса/сешоар на стори преди време?🤣 Вече има , разбира се хаххах На вас, косата ви, седи ли “въздушна”?
|
|
|
Post by candygirl on Jul 1, 2021 17:15:46 GMT 2
Да , в Полина само чакат Полина да им препродава от алиекспрес.😀 иначе няма лошо , аз пт нея имма лични впечатления и и желая най накрая да св успокои и да е щастлива.
|
|
|
Post by stelsko on Jul 1, 2021 17:34:28 GMT 2
Тая Пепа е тотално зле, горкото дете,как не прегря в раницата и с черната качулка...хем и дават да рекламира ергономична раница без пари хем незнае как да я сложи. Толкова е провиснал ,че сигурно я е болял кръста два дена после.
Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Jul 1, 2021 17:52:30 GMT 2
Нямаше ли изискване да са минали 300 дни от развода, за да не се запише бебето на бившия съпруг? Единственият начин да се избегне, е да се сключи нов граждански брак. Аз затова си мислех, че са подписали поне, щом Матиас е с имената на баща си.. Иначе такива сгодявания след 100 деца са ми смешни, сетили се те 😆 И аз това си мислех преди време, като обяви, че "се престуктурират". Още се чудех дали има пълномощно от Филип 2,за да извежда дечурлята зад граница. Не съм сигурнс дсли може да се извади генерално такова и може би това е причината да не ги води в Дания. Не че Пепа се е залетяла да пътува в чужбина, ако не е спонсорирано или платено. Това значи, че тя от 2019-та, когато бяха в Египет с "мистериозния" ѝ придружител, тя не си е подавала носа извън България. При нсличието нс такъв огромен финансов ресурс, какъвро се опитват да ни убедят, че имат, да не пътуваш, а само да снимаш нелепи рийлсове НА центАра нс София, е кощунство. Естествено, изисква се и някакъв умствен ресурс или поне някаква любознателност и заинтересованост към нещо различно от кърмене и позиране.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 17:53:13 GMT 2
Писах на Попова коментар и вижте какво ми отговори. За мен cosmetologist в превод на бългрски е козметик, но нека хората, които живеят или са учили в Англия да ми кажат дали е права. 😄 Че аз съм завършила само в БГ университет и мисля че съм доста добре с английският, но на български такава дума не съм чувала. Има наука Козметология, но не и козметолог. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by maggi on Jul 1, 2021 17:54:04 GMT 2
Гергучи, нали щеше да споделя нещо "мега яко", или аз съм пропуснала?🤔🤔😀
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 1, 2021 17:56:33 GMT 2
Писах на Попова коментар и вижте какво ми отговори. За мен cosmetologist в превод на бългрски е козметик, но нека хората, които живеят или са учили в Англия да ми кажат дали е права. 😄 Че аз съм завършила само в БГ университет и мисля че съм доста добре с английският, но на български такава дума не съм чувала. Има наука Козметология, но не и козметолог. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Моля те попитай я ако cosmetologist e козметолог, тогава как е козметик на английски? Сериозно да видим какво ще отговори. От това,което прочетох току що в гугъл сферата е козметология, а професията козметик. Гугъл - мой приятел,мой враг 🤣 Едит- сега чета,че май има козметолог - май са хора,които могат да поставят филъри 😳 боже дойде деня да научим нещо от Тонка 😳😳😳😳
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Jul 1, 2021 18:01:55 GMT 2
"Сърчнах" думата в Гугъл и се оказа, че всъщност има козметолози в България. Или поне хората така са се титуловали. Макар от прочетеното да останах с впечатление, че е синоним на козметик.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 1, 2021 18:03:09 GMT 2
Уау, че тя освен, че е инфлуска е и новатор и обогатява Българската реч и култура 😂😂 Още не било познато в България 😅😅😅 Само може да се чувстваме специални, че тези думи достигат до нас🙈
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 18:06:48 GMT 2
Писах на Попова коментар и вижте какво ми отговори. За мен cosmetologist в превод на бългрски е козметик, но нека хората, които живеят или са учили в Англия да ми кажат дали е права. 😄 Че аз съм завършила само в БГ университет и мисля че съм доста добре с английският, но на български такава дума не съм чувала. Има наука Козметология, но не и козметолог. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Моля те попитай я ако cosmetologist e козметолог, тогава как е козметик на английски? Сериозно да видим какво ще отговори. От това,което прочетох току що в гугъл сферата е козметология, а професията козметик. Гугъл - мой приятел,мой враг 🤣 Едит- сега чета,че май има козметолог - май са хора,които могат да поставят филъри 😳 боже дойде деня да научим нещо от Тонка 😳😳😳😳 Предполагам ще ми каже beautician (google translate), но ѝ зададох въпроса, ако въобще ми отговори.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 1, 2021 18:07:05 GMT 2
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 1, 2021 18:08:20 GMT 2
Леле, колко много сте изписали, а не съм влизала само от вчера. Все ми тая Елица за какво е тук, тя се прави на интересна просто. Не знам какво става там, но стаде багажа и вече няма какво да ни показва. Милена ще ражда този месец. И на мен ми е много интересно какво име ще измислят за новото бебе, дано да е нещо хубаво и нежно. Стефани Евгениева също каза, че ще се промени канала малко, силно се надявам да не залитне и тя към мами стайл, бебешка тема. Въпреки, че вкуса ми за книги не съвпада съвсем с нейния, тя е от малкото книжни влогъри,които имаме. Пепе с нелепа за мен рокля в новия й пост. Ивана и тя-какви дрехи да обличаме за разходка с бебе. Николета Господинова и Дани от Куадрифо няма ли да раждат и те скоро. За Никол Станкулова исках да кажа-тя също ме дразни с нейния уж супер потаен живот. Тези дни чета навсякде, че е бременна с второ дете, обаче се криела в Нова с широки туники и рокли, пък същевременно в Инстаграм по бременен корем на плажа. Хем боли,хем сърби-добре го казахте. Връщам се чета назад.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 18:15:16 GMT 2
Измислена работа като цяло, че малко дерматолози и козметици има, които реално се занимават почти със същото, че сега и козметолог..божеее..
|
|
|
Post by Midori on Jul 1, 2021 18:22:10 GMT 2
"Сърчнах" думата в Гугъл и се оказа, че всъщност има козметолози в България. Или поне хората така са се титуловали. Макар от прочетеното да останах с впечатление, че е синоним на козметик. Не е синоним на козметик. По-скоро е клон на дерматологията, но последното се занимава с проблемите на кожата, косата и ноктите, докато козметологията се занимава с красотата. И двете специалности се изучават в медицинските университети, а козметиците не са лекари. На руски език е "косметолог" и там широко се използва.
|
|
|
Post by emmilie on Jul 1, 2021 18:34:06 GMT 2
Пепе ли искаше преса/сешоар на стори преди време?🤣 Вече има , разбира се хаххах На вас, косата ви, седи ли “въздушна”? Валерииии😀
|
|
|
Post by sunn on Jul 1, 2021 18:46:07 GMT 2
Елица е качила сторита от Дермаакт, явно за това е дошла. Можеше да мине и без превземките от вчерашните сторита. 😂 Иначе Пепа си просеше преса, нейната била много стара. Явно я е огряло, не съм се и съмнявала в нея. Валерито се опита Дайсън да си изпроси, ама нещо не ѝ се получи. 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 19:00:07 GMT 2
Сиса пак е болна, едва диша и имала храчки и си пръска в носа спрея на Ния, който доктора ѝ бил изписал. И си измисля, че било от времето, защото много валяло и било влажно. Тя от предното боледуване и още кашля ама кой да си обърне внимание. Ния прави сапунени балони върху патладжаните, които ще пече и Сиса вика е те нали ще се обелят, нищо им няма.
|
|
|
Post by scalestone on Jul 1, 2021 19:00:15 GMT 2
Пепе ли искаше преса/сешоар на стори преди време?🤣 Вече има , разбира се хаххах На вас, косата ви, седи ли “въздушна”? Ну знам за косата й, но главата й със сигурност е въздушна!!!!! Ма мацки, недейте така да залагате това хубаво ястие мусаката за тез палячовци!!!!!
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 1, 2021 19:05:48 GMT 2
Пепе направо си изпрати Филип в Бургас в новото видео. 🙆♀️😳 Как може така да унижава хората, не знам просто.
|
|
|
Post by candygirl on Jul 1, 2021 19:07:03 GMT 2
Аз наистина не знам с кой акъл си причиняватв Сиси( добронамерено го казвам) , прилича ми на участничка в реалити по Тлс
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Jul 1, 2021 19:09:37 GMT 2
прилича ми на участничка в реалити по Тлс Ахахах, много точно сравнение!😀😀😀👍 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|