|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 19:13:05 GMT 2
Според мен Ели е дошла в България да оправи някои документи за сватбата в Дания или евентуално да сподели хубава новина на семейството си очи в очи. А Пепе я е уредила в Дерма акт измежду другото.
|
|
|
Post by dzyn on Jul 1, 2021 19:14:43 GMT 2
С ф2 говори с усмивка, със закачка, с лекота и естествено. А с ф3 се държи все едно е четвъртокласник на матура при нея. Честно, казвам го без грам ирония, възхитителен е позитивизмът на някои момичета тук, които смятат, че всеки преструктуриран си изпълнява чудесно ролята или нещо такова като формулировка. На мен ми изглеждаше откровено тъжно и неудобно (на участниците имам предвид) края на влога, в който всеки поддържаше прилична социална дистанция, в единия край на улицата върви ф3, в другия ф2 и пепе отзад решава да пусне камерата.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 19:20:32 GMT 2
Аз наистина не знам с кой акъл си причиняватв Сиси( добронамерено го казвам) , прилича ми на участничка в реалити по Тлс Аз лично за сеир просто да я видя колко още може да се изложи и от скука.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 1, 2021 19:28:50 GMT 2
Според мен Ели е дошла в България да оправи някои документи за сватбата в Дания или евентуално да сподели хубава новина на семейството си очи в очи. А Пепе я е уредила в Дерма акт измежду другото. Силно се съмнявам да стигне до Враца..😂
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 19:29:11 GMT 2
Странно ми се струва Ели да се грабне от Дания, за да дойде на рекламна процедура в Дерма Акт. Колко пари трябва да са й предложили, за да го направи, при условие, че последно обясняваше колко са скъпи билетите по това време. Има нещо, тя не е импулсивна, за да дойде на гости на Пепе така от днес за утре, особено без да се снима от летището . Може и да са се сдърпали с Мр.Бърч и да е дошла, за да смени малко обстановката. Аз го харесвам, но ми изглежда инертен, пресметлив и тежка гемия. Смятам, че Ели много се съобразява с него и е възможно да й дотежава понякога.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 1, 2021 19:30:42 GMT 2
Мама Циц не стига, че изядоха промишлено количество мляко с ориз с кондензирано мляко! Ами... Днес пак джурка същото. Иначе са спрели сладкото, мдам...😅 🙆♀️😳
|
|
|
Post by emma on Jul 1, 2021 19:32:13 GMT 2
Ембаргото е свалено, Пепе е качила стори и е отбелязала Елица. Инфлуенсърският живот не би бил за мен, лично аз предпочитам да си работя и да си плащам чинно козметични процедури, масажи и т.н., но да им се насладя напълно, отколкото постоянно да съм с камера в ръка и да не мога да се отпусна истински.
|
|
|
Post by dzyn on Jul 1, 2021 19:37:58 GMT 2
Може пък и тя да е идвала с цел медицински туризъм, да е била притеснена и сега като е минало, вече може да се отпусне и да се изпълни така надлежния ред с тагване, наздравици, бумеранг и тн.
|
|
|
Post by scalestone on Jul 1, 2021 19:55:12 GMT 2
Пепе направо си изпрати Филип в Бургас в новото видео. 🙆♀️😳 Как може така да унижава хората, не знам просто. Ох, ще въртя трафик, видяло се е....
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 20:03:14 GMT 2
Пепе направо си изпрати Филип в Бургас в новото видео. 🙆♀️😳 Как може така да унижава хората, не знам просто. Ох, ще въртя трафик, видяло се е.... И аз така, пълна загуба на време, Антоанета става все по-непоносима всеки ден. Измъчи си детето с тая раница, то мрънка, че му е горещо, тя му метнала черна качулка отгоре му. Уби ме като каза Филип гледа няколко дни сам Матиас, а ти къде ходиш бе жено? Постоянно разхожда в жегата Матиас и повтаря, че е потен, ми то бебетата в жегите се прибират вкъщи, а не да хайманосваш постоянно. Иначе е имало вечерка с Ф2 и Ф3, не са пропуснали.
Елица не е тук заради здравословен проблем почти съм напълно сигурна, тя се оперира в Дания преди време, че сега ли ще дойде за нещо такова. Имам чувството, че нещо е станало с Бирк и затова се загуби след престоя в къщата на технтие.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 1, 2021 20:03:36 GMT 2
Не знам мама Цици как не се срамува да кани гости без да е изчистила. И не знам гостите няма ли да ги е гнус да ядат 🤣
|
|
|
Post by tsvetentse on Jul 1, 2021 20:05:01 GMT 2
На Попова козметологът ми е като слънцеПРЕДПАЗНИЯ крем Зорница. Попова е много неграмотна - в интрото на влога изброих 5 пъти думата "продукт". Мисла, майтапа и т.н. Са за добър ден. Гледах Мариета с козметика, която не харесва - допадна ми. Тя ми е с малко забавен говор, но някак не ме дразни.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 1, 2021 20:15:59 GMT 2
Назад сме в Бг, да, от питейната храна ще е.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 20:17:22 GMT 2
Момичета, това е едно семейство което обикаля света с яхта през последните 6г. На жената й предстои второ раждане много скоро. Аз лично им се възхищавам на куража и издържливостта. www.youtube.com/c/SailingLaVagabonde/featured
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 1, 2021 20:40:23 GMT 2
Ох, момичета стигнах до млякото с ориза на мама Сиси и не мога....,ще се гръмна. Тези дни много де говори за Бритни, в Преди обед постоянно се разисква темата. Аз съм потресена от историята й. Не съм се интересувала през годините от живота й, знам, че беше много драма там, но й бях огромна фенка като тийн, израстнах с песните й, "мразех" Агилера, бях в лагера на Бритни, албуми имах, следях я, щом рев съм изревала на Everytime... До ден днешен смятам, че Фентъзи, парфюмът й е топ класика в ароматите, за мен е дори шедьовър,любим ми е. Даже някъде из чуждестранни ревюта на парфюмни ценители съм чела мнения,че Фентъзи е най-доброто нещо, което Бритни някога била създала. Правило ми е впечатление, че оживено се говорше, че Агилера е много по-добра певица, много по-талантлива. А на Бритни се гледаше малко снисходително. Беше по-захаросана,а Агилера по-хард. Всичко, което прочетох изкоменитирано по темата тук ми беше интересно. За мен тя си имаше талант безспорен, огромна слава, но бързо залезе, така и не знам какво се случи с нея, много жалко. Наскоро пуснах нейн лайф в инстаграм толкова остаряла и изхабена ми се видя. Доста жалко,не й е било леко. То там в Холивуд не си е работа, не знам има ли някой,който да не е откачил и да има по-малко от два брака зад гърба си.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 20:44:16 GMT 2
Любо качи подкаста с Цанов. 2 часа е, пускам го.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 1, 2021 20:47:26 GMT 2
Любо качи подкаста с Цанов. 2 часа е, пускам го. Супер! Утре ще има какво да слушам на работа 🙌
|
|
|
Post by kalimera on Jul 1, 2021 20:57:10 GMT 2
Пепе не е добре. Как в най-големия пек ще сложи черна качулка на главата на Матиас. Ужасих се, гледайки горкото детенце.
|
|
|
Post by kalea on Jul 1, 2021 21:17:00 GMT 2
Някой следи ли Полина, която живее в Сингапур? От тук я научих и я проверявам от време на време. Супер лигава е във видеата си и не се гледа... Но сега виждам сторита в инстаграм, че се изнасят от Сингапур и май отиват да живеят в САЩ. Интересно ми е защо се местят, дали е споделяла? Да, аз я следя. Не ми стана ясно защо се местят. Приятелят ѝ е на някаква корпоративна работа, а тя си действа я като стилист, я като модел, когато има някакви снимки. Аз наскоро разбрах, че Кикимора е нейна марка и собственост всъщност. Направи ми впечатление, че на почти еднакви цени са нещо с 18К злато покритие и друго с полускъпоценни камъни. :? Де да знам, не разбирам от бижута изобщо. Та не зная какво ги води към САЩ. Вероятно ще ни каже. 😂
|
|
|
Post by ☀ on Jul 1, 2021 21:21:35 GMT 2
Е сложи я, защото са помислили, че след лифта веднага ще седнат на заведение, а се оказало, че трябва да се катерят пеша още. Освен това се качиха с лифт.Ако аз съм с бебче, което шава естествено, че ще искам да е здраво закрепено за мен, за да съм по-спокойна.Върнаха се навреме да слезнат отново в Сопот за обяд на хладно.. В случая изгоря само бургазлията. Как пък се съблече смело с тази бяла кожа не разбрах...Иначе наистина все едно е дете на Пепе, докато с Ф2 са като двойка..
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 21:32:46 GMT 2
Е сложи я, защото са помислили, че след лифта веднага ще седнат на заведение, а се оказало, че трябва да се катерят пеша още. Освен това се качиха с лифт.Ако аз съм с бебче, което шава естествено, че ще искам да е здраво закрепено за мен, за да съм по-спокойна.Върнаха се навреме да слезнат отново в Сопот за обяд на хладно.. В случая изгоря само бургазлията. Как пък се съблече смело с тази бяла кожа не разбрах...Иначе наистина все едно е дете на Пепе, докато с Ф2 са като двойка.. Страшен аватар!
|
|
|
Post by emma on Jul 1, 2021 21:38:05 GMT 2
На мен друго ми направи впечатление, Пепе, която я има 50 кила, мъкне Матиас с раницата по баирите, докато бургаския гларус си се разхожда с една диагоналка. Мъж на място, нямо що. И двамата с Пепе са ми много смешни в опитите си да бъдат секси. И все пак да я поздравя Пепе, че този път е отбелязала в описанието, че видеото е в спонсорство с Арлен. Е, забравила е да спомене, че и шатото рекламира, ама прекалено хубаво щеше да е, ако е напълно коректна.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 1, 2021 21:39:33 GMT 2
Мерси Криси, реших да разхладя страстите днес, че и във форума е горещо като навън понякога 😂
|
|
|
Post by kalea on Jul 1, 2021 21:51:05 GMT 2
Ее, тъкмо опуках пуканки, за да видя частта, в която пъди Филяка към Бургас. 🍿🍿 Трудно ще я намеря. Обаче стигнах до друг момент - тука долу на лифта има джелато, мелато. Мда, там е Gelato and Latte, от които аз съм много доволна. По-яки са от Савини!
Едит: Теодора, дето се гъзурчи, откога се сприятели с Ива Друмева-Кузманова? 😂 Защо се събираш с идиоти, момичеее...
|
|
|
Post by eve44 on Jul 1, 2021 22:39:16 GMT 2
Контролиращата Пепе как допусна милото ѝ мъжле да изгори така? Много ми беше забавно, когато рекламираше пресата. Уж е изгледала стотици видеа и реклами за уреда, а в един момент тотално забрави, че трябва да сипе вода, за да се образува пара. Косата ѝ била въздушна, здрава, дори изтърси в един момент, че е и къдрава. Падам просто. На Фифи продължавам нищо да не му разбирам, когато говори. Тя поне има добра дикция.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 23:00:46 GMT 2
Модната икона провежда разговори с Dior, а от Alexander Wang завиждат. Луксозен живот. Какво да ви кажа.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 23:04:50 GMT 2
Няма да издавам разговора между Цанов и Любо, но сън не ме хваща, докато не го изгледам целия. Ще кажа само, че заключението на Цанов за Любо беше право в десетката и Цанов оправда очакванията ми. Отговорите на въпросите му ми бяха интересни, защото действително доста от нещата изглеждаха странни и не го представяха в чиста светлина. Смятам, че отговори на всички въпроси, които му бяха зададени. Единствено за мен останаха няколко въпросителни, които бяха свързани с Волен Сидеров, но смятам, че там са замесени лични отношения между двамата, които не ме вълнуват. От днес категорично отрязах Любо и повече не смятам да го подкрепям нито в канала му, нито тук в коментарите. Причината обаче няма общо с Цанов, а с Йокко. Разбирам, че са приятелчета, но да се правиш на честен, а да триеш логични, възпитано поднесени коментари само, защото не са от повечето, които бяха под видеото стил "Хербалайф са велики!" "Йокко е много готина!" "Йокко е много свежа"... Ами не, нито тя е такава, нито е адекватно да си все за правдата, уж уличаваш измамниците, а си затваряш очите за някой, защото видиш ли ти е приятел.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 23:09:05 GMT 2
Хм, Ади, заинтригува ме, аз много мразя да гледам дълги видеа, дори и да са подкастове. Обаче как да не го изгледам, по-скоро изслушам*. Ех, няма да се спи днес.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2021 23:28:23 GMT 2
Пепе в тоя влог наистина се държи покъртително. Имам късмета майка ми да разбира от вино и да ме води по изложения и дегустации, та спокойно мога да кажа, че поведението на Пепе си беше откровено селяндурско. Препитва Филяка пред сомелиера как се наричало вино, в което имало повече от един сорт грозде, той отговаря правилно и тя "Уау, не очаквах, че го знаеш това" с един мега пренебрежителен тон. Много близо до поведението ѝ в "Черешката на тортата".
Първо, думата купаж вече стана толкова популярна, че дори и човек, расъл под камък, ще се сети какво означава. Не е голямо постижение, че Пепе я е чувала и въобще не оправдава държанието ѝ тип "аз съм единствената, която знае това". Нека видим дали знае разликата между купаж и сепаж.
Освен това беше адски смешно като обясняваше как "само совиньон блан ѝ харесвал, другите сортове по принцип я разочаровали". Другите около...поне 20 сорта бяло грозде, за които се срещам на прима виста ли? Поведението ѝ е като на паднала отнякъде, абсолютно не на място.
"Мило, а ти вълнуваш ли се", повторено десетина пъти относно пресата за коса дори няма да го коментирам.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 2, 2021 0:41:07 GMT 2
Сигурна съм, че Мильото много се вълнува за пресата. Защото, ако чака на неговите си скечове и сериалчета, замина работата. Та, ще се вълнува и за преси, за кремчета, бронзанти, печени чушки, белина за тоалетни и всичко останало, дето пращат.
Много е пренавита и фалшива Антоанета. Вярно, че на Филяка трудно му се разбира какво говори, ама Датския дали би го изпратила в Дания, ако беше на негово място? 😂 Очевадна е разликата в отношението ѝ към “Филипе” и към “Филипчо”, тъпо за Фифи, колкото и да ми е неприятен.
|
|