|
Post by Libelle on Jul 10, 2021 12:47:52 GMT 2
[ebr] И аз това си помислих. Сякаш не може да си спретнат и поддържан , докато си щастлив. Едното не изключва другото. Тези сториха ми бяха много стил "извинявайте, ама каквото като изглеждам като парцал, поне съм щастлива .."
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 10, 2021 12:49:20 GMT 2
Тази Деница Василева си личи, че е пълна гаднярка. Въобще няма да си направя труда да ѝ въртя трафик.
Бандата с тези тагове на В. Божков-Черепа какво цели? Всички знаем, че е BFF със снаха му, така че вероятно е искала да му направи реклама и май иска да ни покаже, че няма от какво да се страхуваме. В този ред на мисли аз съм изумена от необоснования култ към мафията в България! Иначе Андреа съвсем олекна с глупавите си разсъждения в последните дни. Писна ми от нагли парчета в интернет пространството, а в случая и от телевизията. Тя реално нищо съществено не показа от фестивала в Кан, май само за фукането е там.
Иначе голяма суша настъпи в инфлуенс средите. Всички са поели “работните” ангажименти да почиват, ядат и спят безплатно. Ех, ама мега трудно е да си инфлуенсър! И после ще кажат, че не са почивали от години. Супер отегчаващи са просто.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by sunn on Jul 10, 2021 12:51:10 GMT 2
На Деница не съм ѝ гледала видеата, по сторита ми се е мяркала и съм ѝ виждала работата. Съгласна съм, че не е прецизна и доста излиза и маже кожичките. Това, че рисува хубаво не е достатъчно, трябва да осъвършенства първо лакирането без да омазва клиентката. В Пловдив имаме страшно много маникюристки, не е единствената, която може да рисува. Виждала съм много по-добри работи от нейните, така че да не се величае толкова.
|
|
|
Post by memento on Jul 10, 2021 12:57:23 GMT 2
Момичета, искам да видя сторитата на Ганчето, обаче тя ме е блокирала преди повече от година по не знам каква причина (нито я следвах, нито следвах профила на темата, нито съм коментирала или харесвала коментари). Може ли да ми кажете през кой сайт ставаше?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2021 13:05:18 GMT 2
Из бисерите на мама Сиса: “за да викнеш напразно в Германия ПОЖАРНИКАРНИ има солени глоби”. 😂😂😂
Тая жена на нищо не го учи това дете, разхвърля си играчките и каквото хване хвърля и после не я кара да се учи да подрежда стаята, нито я учи да се облича и съблича сама. Другото което ме изуми е като каза днес Ния и е ден за къпане?? Явно не го къпе всеки ден това дете, което не ми го побира акъла как може да стане и то лятото и като детето е още с памперс. 🤷🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by emma on Jul 10, 2021 13:24:14 GMT 2
Радостина (darostinta) са избрали страхотен хотел във Венеция, понякога тя ми идва леко превзета, но пък не мога да отрека, че всеки път избират много готини и различни места за нощувките им. Тази вечер ще излизам с приятели и едната ни приятелка се зае със задачата да резервира маса някъде, преди малко ми пише, че е резервирала в Casa Pepe, ей казвам ви в първия момент се стреснах.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2021 13:28:29 GMT 2
Не само ние сме на мнение,че тази Банда,Банда се е изложила яко. П.С Съжалямза линка, но не знам как да сложа скрииншот на статията ( не съм на "ти" с тези опции)
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jul 10, 2021 13:28:53 GMT 2
Момичета, рожденият ден на форума е 18 ноември, има време до купона. Но не пречи да измислим организация за мусака-парти на тоя ден. Мисля, че е малко по-раничко. Миналата година някъде около 18 юли се връщах от море, не бях чела няколко дни, все пак бях на почивка, и деня, в който се върнах си спомням, че тъкмо изчетох всичко и видях, че се изнасяме от онази дупка. Обаче не знам защо тук показва, че дори аз съм регистрирана на 18 ноември. 😁 Иначе предпочитам да гледам Евелин пред Деница. Евелин може да няма кой знае какво ежедневие, но поне не ми лъха на пасивна злоба докато я гледам. Хареса ми последния й влог, мисля, че си е взела бележка за някои неща. Пожелавам й да е здрава и да се сбъдне желанието за детенце. Деница пък все като я пусна, все се оплаква от нещо. Тази така, аз иначе.. Толкова да ми е направило впечатление, а аз много пъти съм казвала, че предимно слушам инфлуцките и рядко гледам, защото не са ми толкова важни. 😁
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 10, 2021 13:35:46 GMT 2
Момичета, рожденият ден на форума е 18 ноември, има време до купона. Но не пречи да измислим организация за мусака-парти на тоя ден. Мисля, че е малко по-раничко. Миналата година някъде около 18 юли се връщах от море, не бях чела няколко дни, все пак бях на почивка, и деня, в който се върнах си спомням, че тъкмо изчетох всичко и видях, че се изнасяме от онази дупка. Обаче не знам защо тук показва, че дори аз съм регистрирана на 18 ноември. 😁 Иначе предпочитам да гледам Евелин пред Деница. Евелин може да няма кой знае какво ежедневие, но поне не ми лъха на пасивна злоба докато я гледам. Хареса ми последния й влог, мисля, че си е взела бележка за някои неща. Пожелавам й да е здрава и да се сбъдне желанието за детенце. Деница пък все като я пусна, все се оплаква от нещо. Тази така, аз иначе.. Толкова да ми е направило впечатление, а аз много пъти съм казвала, че предимно слушам инфлуцките и рядко гледам, защото не са ми толкова важни. 😁 Лятото беше първото преселение, първата ни тема на второто място е точно от юли. Ноември създадоха този форум.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 10, 2021 13:45:44 GMT 2
Точно просташка селска демонстрация е. Напомня ми на циганските и турските сватби, където се кичат пари по булките с кърфици и се обявява кой колко дава. Те тия смешни изхвърляния бяха още покрай бала на прословутата поредна надежда на България, после по Коледа, но това с пачките под плъхомутрестото куче е супер, супер мизерна гледка и проява на адски лош вкус.
|
|
|
Post by klaudia on Jul 10, 2021 13:53:37 GMT 2
Момичета, да си направим гивалей тава мусака, за да отпразнуваме рождения ден на форума Деница веднага започна да трие коментарите под видеото, които не са и угодни. Уж много работи, а само кисне в интернет.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 10, 2021 14:06:47 GMT 2
По една ПР пратка с наливен мозък и съкратена граматика на български език, плюс парче мусака с разхлабително (да си ползват Милдето за КОНТЕНТ) за всички "творчески" пръчки, даряващи ни с ИНСПИРЕЙШЪН и ПРОДУКЦИЯ фитчъринг своите ТОДЛЪРЧЕТА вече на 3-то място цяла година. Лично ще им напиша картичките на ръка с подходящо количество правописни грешки, че да ме разберат.
|
|
|
Post by abc on Jul 10, 2021 14:10:39 GMT 2
Ако някога си покажа носа навън в този вид, давам разрешение на ММ да ме застреля😆 То хубаво да се чувстваш добре в кожата си, ама това вече е просто...
Николчето само на гимназии ли кара, че е толкова горда от тях. А и се разбра как е станал този номер, признават се повечето предмети от едното място в другото и готово. На Йото снимката с пачките щеше да е по-класна ако не бяха толкова намачкани и влачени къде ли не банкноти😆 За Гергуца ми е жал, личи си, че кара само на подхвърлени й от другите огризки, сестричката й предоставя лЮксозните си ментета за снимки, съквартирантката любовница я приютява на дивана и води на море... да почне някаква работа, че иначе съвсем ще изкукурига. На Андреа й пука й още как, истинските непукисти не тръбят постоянно колко им е все тая и да ходиш да им цункаш ... Поредната бездарница във всяко едно направление, бутана пред очите ни от мръсните пачки на родителите си.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2021 14:28:42 GMT 2
И това момиче се гордее като си направи косата така и е голямото събитие за деня.. 😂🤦🏻♀️ Бритона ѝ е брутален.. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jul 10, 2021 14:30:44 GMT 2
Омг, хората под видеото на Деница пишат, че едва ли не Никол я мързяло да работи и не знам си какво..... тя, ако продължава да соли всеки във видеата си накрая ще си работи сама. Никакво чувство за усет няма, нито предразполага адекватна работна обстановка в салона й. Онзи ден отговаряше на въпроси в инстаграм и си беше легнала на диванчето в салона. Имаше въпроси "защо Никол повече няма да работи при теб?" и тя докато отговаряше отзад Никол правеше ноктите на клиентка.🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Еми на мен нито ще ми е приятно докато ми правят ноктите някаква да си записва инстаграм сторита, нито, ако съм й служителка да обяснява наляво и надясно за мен.
mar4eto12, права си, аз пребиваването на второто място изобщо го нямам за нищо 🤣
|
|
|
Post by magica on Jul 10, 2021 14:56:27 GMT 2
Аз не разбирам защо трябва да се поставят нещата така 🙄 мърлява, запусната, но щастлива. Все едно като изглеждаш добре непременно си нещастен А за момиченцето ѝ ми е малко жал, но май няма да коментирам … Аз много я харесвах Гери заради ресурсите ѝ за деца, но след буквагейт имам едно наум и малко се разочаровах! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2021 14:59:28 GMT 2
Къде ще ходиш на море? Деница: На Созопол.
Ама тя била в Плд. Даже като загледах живее в Смирненски. Не ми е интересна, но колкото и лош матр'ял да има сред хората, толкова и сред работодателите. Определено не е ок да говориш за клиентки, както и за персонала си по този излагащ ги начин.
Оф, Едитвам се за втори път:Аз ако съм, си взимам парцалетките и дим да ме няма,оставям я в кашата, естествено ще гледам какъв договор съм подписала, но ако има възможност.. беж, ако ме обсъжда така публично, че ме и показва. Дано си изплати на момичето труда. А много често разни правят шмекерията с гражданските договори, без срам и страх.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2021 15:23:41 GMT 2
Деница, тъй като ми изтри всички коментари и не ми отговаря на лично, ще пиша тук, така и така всички четат, съмнява ме и тази новоизгряваща звИздЪ с идол Никол нечистоплътната да не знае за тук и да не “хвърля по едно око”. Не знма от къде идва това самочувствие, като от теб лъха на нечистоплътност(като идола) и тези мигли само допринасят за още по-затворени очички, тип “пор”, от които строи само злоба. Не знам защо се имаш за кралицата на миникюра в Пловдив, но слез на земята, на нокти всеки изкарал курс схванал техниката, че всичко е “точки” по нокътя, рисува по-добре от теб и не маже така кожичките. Това, че стана популярна покрай тикток и сега ютуб, не ти дава никакво право да се държиш зле с хората, още повече да обсъждаш работещи при теб хора, не е колегиално, но от къде акъл. Ако бях на момичето, бих опитала да те съдя, защото това си заслужаваш, всичко и без това е записано и си го качила лично в нета, в твоя канал. Абсолютно малоумно е и когато, някоя клиентка иска да промени часа или да не може да дойде, остави, че им искаш капаро(на какво отгоре остава загадка), ами и мрънкаш и правиш 10 тиктока по темата, обсъждайки клиентките си. Но когато ти решиш, че нещо ти е скимнало, смянаш часове и звъниш като побъркана и отново мрънкаш, ако някой не е съгласен, както на теб ти харесва. Много грозно поведение, но няма никого в камбанарията, за да се усетиш. Надявам се много скоро тези заблудени момичета, да си отворят очите и да не ти въртят оборот, защото не заслужаваш. Добре, че е Гошко, пази си го, че без него видимо си нищо и не общуваш с други хора, освен с него, но сте си лика-прилика, особено след последното видео и неговите изказвания по темата за момичето, щото той много разбира, налЕ. Надявам се да го прочетеш и после може да правиш тикток и да се пениш там, няма проблем. Не знам защо всеки олигофрен(без извинение) с еднообразно ежедневие, пет думи в речника, празен живот и никакво развитие, хваща камерата и си мисли, че е ютубър и като трие негативното, то изчезва. Ами не, радвам се, че го има форума и тук тези неща нямат граници и никоя ютубърка, не може да ми изтрие коментара, или да ме блокира. Да живее свободата на словото.
|
|
|
Post by ddv on Jul 10, 2021 15:24:19 GMT 2
Идвам да кажа - НиколЕ ДБ има нов канал, заедно с новото гадже. Не знам откъде ми излезе в препоръчани, но сега ще пусна да ги прегледам 😂 P&N са се озаглавили.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jul 10, 2021 15:29:21 GMT 2
Тейче, ни била спестила много сторита с алкохол. Моля, изтрезвителното да се сезира.
|
|
|
Post by sunn on Jul 10, 2021 15:43:11 GMT 2
Тая пък Никол, до оня ден го кри това момче, сакън да не се разбере кой е, а сега на всяко стори го тагнала, че и канал си направили. 😂😂😂 ПП. Май на Тейче сторито с виното е препратка към нас. 🧐 Знаем ви, че четете всички тук. 🙈
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Jul 10, 2021 16:16:26 GMT 2
Тая пък Никол, до оня ден го кри това момче, сакън да не се разбере кой е, а сега на всяко стори го тагнала, че и канал си направили. 😂😂😂 ПП. Май на Тейче сторито с виното е препратка към нас. 🧐 Знаем ви, че четете всички тук. 🙈 Много ясно, нали трябва да завалят пр пратките и там, някоя друга дреха от АбаутЧу за момчето, пълни смешници. Това уонаби, ако не беше Васил никой нямаше да я знае, сега чак и на новото гадже направила канал.. ( припадащ мишок)
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 10, 2021 16:22:02 GMT 2
Аз не разбирам Бандата какво се хвали, че я поздравявали за това, което е показала.. Че тя какво показа?!! Едно голямо нищо!!
|
|
|
Post by The Judge on Jul 10, 2021 17:02:17 GMT 2
Таз Деница за сефте я виждам, ама какви са тези мигли на лявото око? Нещо много нещастни изглеждат, с дупка в средата.
|
|
|
Post by okay on Jul 10, 2021 17:54:53 GMT 2
И аз няма да въртя трафик на въпросната Деница. Гледала съм 3 нейни видеа и помислих, че е някое добро, но много скучно момиче. Тя пък отгоре на скуката, която ни предлага, явно е и злобна. Някой я сравни с депресиращата за мен Евелин, че тя поне не била злобна. Няма как да знаем в интерес на истината, но наистина засега не го е показвала. Та въпросната Деница...не, не и не. Не харесвам жени, които увисват на рамената на гаджетата си, и от там нататък всичко е съобразено с Гошковците. А това да обсъждаш собствен служител публично и то пред него... Еми, добре, че се маха момичето. Някои благословии идват маскирани като несгоди. Хареса ми, че има "собствен бизнес" и е отслабнала, но до там ми се струва, че са постиженията ѝ.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 10, 2021 18:01:17 GMT 2
Погледнах й видеото на великата маникюристка.Аз не разбирам от маникюр, но на всичките й клиентки двете им ръце нямат нищо общо-то форма, то дължина. Никаква симетрия😳 Някаква нова мода ли е това или толкова си може момичето?
|
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2021 18:04:03 GMT 2
Напече ме на плажа, яхнала съм метлата!
Блокирах Пинко. Да, точно така...аз, простосмъртното момиче, което работи 5 дни в седмицата по 8 часа, нямам пр пратки на килограм и екстеншъни си позволих да блокирам тази особа. Не я следвам, но често ми излизат нейни снимки в инстаграм. Нямам намерение да ставам неволен свидетел на дърпаните й снимки, снимките с плешивана й сестра и снимки, в които се гаври с кученца. Не, мерси! Страшна простакеса е и както казах в предни страници, Гергана може да е всякаква, но не лъха на толкова елементарна и злобна лелка, каквато е Пинко.
Новата снимка на Пепе, където й се виждат краката... Прекалено слаба е, идва ми да изкупя цялото Савини, за да й дам да се наяде добре.
Банда след постовете за Божков, май ще отпътува от Нова ТВ съвсем скоро. И дано! Казвала съм и преди, че Божков е интелигентен и то доста по-интелигентен от масата депутати, но все пак е престъпник. Не знам с какъв акъл агитира така за него. Не мога да си представя, колко голяма комплексарка е Бандата, за да се държи по този начин в Кан. Говоря за абсолютно всичко - снимки, постове, сторита, какво показа, как се държа, как отговаряше на хората, всичко, всичко!
Не следвам Мила Михова, но на сторитата на Банда се вижда, че тя е колкото Ая и Банда взети заедно. Поредната дама ще се окаже, която не възприема себе си и смята, че след няколко свалени килограма, това задължително трябва да се опява постоянно както прави и Попова.
|
|
|
Post by primadonnagirl on Jul 10, 2021 18:04:18 GMT 2
Ох мърлячката Никол ДБ кой знае колко е убеждавала приятеля си да направят общ канал, че и общ профил в инстаграм. Отвсякъде да валят ПР пратки! Прецъках набързо влога, който пусна съфорумката, поканили ги от някакъв аквапарк да снимат и се чуди вече какви хвалби да каже, било хубаво, че се намира "насред нищото, щото няма движение и е спокойно" и в същото време минават 2,3 коли точно зад тях и нищо не се чува Иначе момчето изглежда добро и спокойно, идеална предпоставка Никол да си го дирижира както си иска. Тя ми се струва много манипулативен човек, особено след онези неща, които разказа Васето за нея, крайно токсичен човек и мноооого куха Блякс.
|
|
|
Post by maggi on Jul 10, 2021 18:04:20 GMT 2
И аз го гледах видеото. Тя тази Деница какво очаква? То момичето е започнало от две седмици и да е супер бърза все едно е работила няколко години. А мис Каприз(както я нарече една съфорумка) без този Георги за никъде не е. Да мисли даже не може самостоятелно. А за него ще си спестя коментарите... Деница Василева с ново видео, пуснах го докато почиствах банята. Направи ми изключително грозно впечатление колко ужасно говори за новото момиче Никол и как само величае Дани. Та новото момиче напуска, защото не смогва на темпото, едва ли не я изкараха мързелана, на която нищо не ѝ се прави. След като Никол започна работа, Деница издърпа всички клиентки на Дани при нея и работи без почивен ден. Георги и той бързо се включи като голям разбирач, не си спомням точните му думи, но беше нещо от сорта, че при тях много се работи, а не се мързелува. Аз не виждам той да работи нещо, отдава бусове под наем и бездейства с кучето по цял ден. Не мисля, че Деница прави кой знае колко хубави нокти, кожичките им са раздърфани като с ренде, също така на доста от снимките са омазани с лак все едно 3 годишно ги е правило.
|
|