|
Post by Deleted on Jul 10, 2021 18:19:31 GMT 2
Телешопова по-скоро е качила сторито, за да каже, че един вид видите ли тя е много готина и е решила да не поства такива сторита, защото хората ще й завидят, че и те не пият вино на плажа Видях, че с Наумче са от 9 години вече заедно. Те по-дълго време ли са заедно от Боби и Ивана? Трябва да им се признае, че доста стоически се изтърпяват, защото виждам, че са съвсем различни типажи, за което си трябва стабилен баланс.
|
|
|
Post by dynanamite on Jul 10, 2021 18:23:57 GMT 2
Първото и последно видео, което гледах на Деница е сутрешната й рутина. Щях да падна като каза "тук стоят чашите, тук стои кафето, това е кутията за захар." Аз да не й отивам на гости с преспиване, че да ги обяснява тези неща?!? Личи си, че няма никаква представа какво,как да снима и какво да говори пред камерата. Ама цялата ни инфлуенсърска гилдия са такива. Иначе положителното, което мога да кажа за нея е, че е симпатична в лице...иииииии това е.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 10, 2021 18:29:44 GMT 2
Телешопова по-скоро е качила сторито, за да каже, че един вид видите ли тя е много готина и е решила да не поства такива сторита, защото хората ще й завидят, че и те не пият вино на плажа Видях, че с Наумче са от 9 години вече заедно. Те по-дълго време ли са заедно от Боби и Ивана? Трябва да им се признае, че доста стоически се изтърпяват, защото виждам, че са съвсем различни типажи, за което си трябва стабилен баланс. Върти ми се, че Ивана и Боби тази година направиха 13 заедно, но не съм съвсем сигурна.
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Jul 10, 2021 18:55:56 GMT 2
|
|
|
Post by donatela on Jul 10, 2021 18:58:07 GMT 2
Банда Банда Банда и бандата й на последната черно-бяла снимка голям трибуквен орган ли гледат
|
|
|
Post by The Judge on Jul 10, 2021 19:25:57 GMT 2
Тя понеже Капитонката еманация на възпитанието!
|
|
|
Post by haladriel on Jul 10, 2021 19:29:47 GMT 2
Деница изглежда много нечистоплътна, с тези мигли и веджи е ужасна. Много изкуствена.
Никол е много красиво момиче, за жалост също нечистоплътно и при нея винаги цари хаос, маникюр, прическа, мигли. Всички тези неща я правят да изглежда зле. От видеата ми се е сторила, че не е злобна, бих казала, че е добродушна. Аз не вярвам на това, което Васето е казал, то се видя, че са еднакви в недостатъците си, спят без чаршаф и т.н. Ако Васето е казал това, то това показва какъв човек е той. What Susie says of Sally, says more of Susie than of Sally
|
|
|
Post by haladriel on Jul 10, 2021 19:38:57 GMT 2
И аз бих споделила тези деца, които обиждат. Да се засрамят малко, не знаят още откъде изгрява слънцето, а започнали да хейтват в инстаграм. Сори нот сори, но детето си е невъзпитано.
В Германия така се самоуби една инфлуенсърка, която беше публично хейтвана от деца, мисля че защото се е разделила с приятеля си. На следващия ден, когато децата разбраха, че е самоубила си изтриха злобните коментари и все едно нищо не е станало. Вярно нашата Капитонка е със силна психика, но никога не се знае, днес е тя, а утре е някой друг.
|
|
|
Post by emmilie on Jul 10, 2021 20:32:01 GMT 2
Пуснах си видеото на Никол ДБ и автоматично ми изниква въпроса- как аджаба си закопчава дънките 🤣🤣🤣 честно! Тези орлови нокти не знам как ги поддържа чисти…
|
|
|
Post by ☀ on Jul 10, 2021 20:48:17 GMT 2
Пуснах си видеото на Никол ДБ и автоматично ми изниква въпроса- как аджаба си закопчава дънките 🤣🤣🤣 честно! Тези орлови нокти не знам как ги поддържа чисти… Не знам как да го кажа по-деликатно, но по-интересно е какво се случва с личната хигиена, онази нали...
|
|
|
Post by emmilie on Jul 10, 2021 20:50:01 GMT 2
Пуснах си видеото на Никол ДБ и автоматично ми изниква въпроса- как аджаба си закопчава дънките 🤣🤣🤣 честно! Тези орлови нокти не знам как ги поддържа чисти… Не знам как да го кажа по-деликатно, но по-интересно е какво се случва с личната хигиена, онази нали... 🤣🤣🤣ооо, не, не мога 😀
|
|
|
Post by Nicole on Jul 10, 2021 21:04:26 GMT 2
Деница изглежда много нечистоплътна, с тези мигли и веджи е ужасна. Много изкуствена. Никол е много красиво момиче, за жалост също нечистоплътно и при нея винаги цари хаос, маникюр, прическа, мигли. Всички тези неща я правят да изглежда зле. От видеата ми се е сторила, че не е злобна, бих казала, че е добродушна. Аз не вярвам на това, което Васето е казал, то се видя, че са еднакви в недостатъците си, спят без чаршаф и т.н. Ако Васето е казал това, то това показва какъв човек е той. What Susie says of Sally, says more of Susie than of Sally И аз мисля,че Васето доста преиграваше. А пък като се заговори за тях се сещам за първото тяхно видео което изгледах (това в което се вижда ,че спят без чаршаф) и момента в който докато закусват Васето си бърка в носа и маже изкараното по дивана . 🤢
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 10, 2021 21:07:49 GMT 2
Култови писюри са и двамата! 🤢
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Jul 10, 2021 21:13:17 GMT 2
Гането обаче си е доста самотна птица. Преди седмици публикува букет с надпис ' thank you my love ',а сега е на бюджетна почивка и готви в стаята. Свят да ти се завие от лукс и възможности. Не знам момичето с нея сигурно и тя е самотница, че да ѝ се връзва толкова или са двойка. Тъжно, лъжливо и доста странно.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2021 21:29:42 GMT 2
Не знам, къде е на море Гергана, но все пак в тази тема има над 1000 човека. Все някой дали не я е мярнал на плажа? Ако да, моля да пише в коментарите с кого е на море. Гането обаче си е доста самотна птица. Преди седмици публикува букет с надпис ' thank you my love ',а сега е на бюджетна почивка и готви в стаята. Свят да ти се завие от лукс и възможности. Не знам момичето с нея сигурно и тя е самотница, че да ѝ се връзва толкова или са двойка. Тъжно, лъжливо и доста странно.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2021 22:48:59 GMT 2
Боби и Ивана със сигурност са над 10 години заедно.
Снимката, на която Телешопов е вдигнал Теа тя изглежда с много къси и набити крака, знам, че е ниска, но нещо не ми харесва тялото ѝ. Това пък, че ни спестила сторита един вид да не ни дразни, че е на плаж и си пийва...тия хора добре ли са? Все едно последователите им не пътуват, нямат такива вечери и т.н.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2021 22:59:25 GMT 2
Да, аз видях сторито, но просто не следя Гергана и почти не знам нищо за нея Каквото го знам е било тук от коментари, като доста от нещата като това, което се споменава за болест и дом за сираци, дори нямам идея за какво става въпрос. Но все пак може някой да е видял дали не е с компания на морето, дали няма момче с нея. Както една съфорумка беше казала, че я е видяла в Капана с 1 момиче и 2 момчета с въпросната рокля. Също съм чела и в темата, че май човека до нея е момиче. Не казвам, че има нещо лошо в това. Странна птица е, определено, но някак й симпатизирам за разлика от Пинко. Струва ми се, че не е лошо момиче Гучи, просто има някакви вътрешни проблеми и те водят до това, което виждаме. При Пинко обаче си лъха на селска злобарка.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 10, 2021 23:18:45 GMT 2
Гергана е същата. Това, че не го показва толкова, е друг въпрос. Говорим за човек, който заплашваше, че ще съди хората, които пишели кофти коментари за нея и почти се разрева от кеф, че били заключили темата в мамата. 100helit , мерси ❤️💋
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2021 23:37:52 GMT 2
Не знаех за тези изцепки на Гергана, както и за повечето, защото не я следя. От двете видеа, които постнахте тук, останах с впечатлението, че е самотното грозно патенце, което иска да е красив, успешен и луксозен лебед... Как да не се радват масово, че са закрили темата при положение, че дамите тук направиха изцяло нов форум, а тези инфлуцки дори не могат да напишат заглавията на видеата си без грешки.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 0:38:28 GMT 2
|
|
|
Post by The Judge on Jul 11, 2021 1:15:36 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 2:47:43 GMT 2
Хахаха, имаш пУаво. А вземат ли да се сдушат двете, най-големите оратори на родния инфлуенс, биха изкъртили тъпомера окончателно.
|
|
|
Post by Superficial on Jul 11, 2021 5:42:57 GMT 2
На такива неща се смеех като бях на 5. Нещо не е ок там, със сигурност.
Аз и като цяло избягвам да я коментирам въпросната персона, защото се чувствам все едно се подигравам на човек в неравностойно положение.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 7:09:20 GMT 2
И аз видях сторито на Елица от къщата на Мама Бирк. Имам чувството, че яко се е хванала за нея като удавник за сламка, като застраховка, че ако мама те харесва то няма начин сина й да ти бие шута.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 7:51:45 GMT 2
Гането съм я виждала преди 2години(мисля) във Варна. Забелязах я, защото бях на плажно заведение и тя се държеше неадекватно около бармана.. Та загледах се и тя беше наша Ганка. Тогава имаше някаква фен среща в мола с още ютубъри, но докато другите срещах заедно, тя си беше напълно сама. Лично аз имах съученичка, която така си измисляше. Имаше истории, че отива на почивка с баща си(техните бяха разделени), но после се разбра, че баща ѝ всъщност е починал и я преместиха, защото отнесе много подигравки и никой не искаше да стои и общува с нея… Елица с тази мама Бърк/Бирк не се спира, сякаш кандидат свекито е икона… Тя не е ли чувала, че майката харесва ли те, нИ стават нещата(шегувам се). Определено ми харесваше старата Елица, с грима във Vbox7, живеца в нея и страстта по грима. Сега е доста измъчена, но приоритети се сменят. Мистър Бърк/Бирк е красив мъж, дано един ден като се обърне назад Елица, да си е заслужавало всичко, тъй като не изглежда много щастлива, а годините си минават.. И накрая ще кажа, че ако не се получат нещата между Елица и мистър 50нюанса, си представям той след нея какви изисквания ще има за чистене, готвене и ще ги пренасочва към ютуб канала ѝ за уроци. Мисля, че само Севи, би била подходяща, но Господин К, няма да я даде без бой… (всичко е написано в кръга на шегата, не искам да обидя и засегна никого)
|
|
|
Post by fif on Jul 11, 2021 7:52:43 GMT 2
Тук има косъм 😀
|
|
|
Post by Qyiana on Jul 11, 2021 8:10:41 GMT 2
Добро утро, момичета! Както знаете, днес е изборен ден и стоя и гледам сутрешния блок по Нова и всички интервюта. Бат ви Любо решил да се направи на интересен и се показва с една голяма табела "Оправете стеснения път в Студентски град" и застана зад Корнелия Нинова, после за Христо Иванов, вероятно с течение на деня ще се появи и зад други политици. Опитва се даже да им зададе и въпрос Кога ще оправят пътя, но не му обръщат особено внимание.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jul 11, 2021 8:13:41 GMT 2
Хахахахахах, момичета, бат Любо хахахаххаха Много ме разсмя ibb.co/bF3hJTq
|
|
|
Post by donatela on Jul 11, 2021 8:14:25 GMT 2
Гледам лайф с гласуването на Христо Иванов - Любо стои зад него с голям надпис "Оправете стеснения път в Студентски град " и после му зададе въпрос дали ще го оправи този път, Христо почна да говори нещо политически там, ама накрая ги дадоха как разменят телефоните
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 8:14:49 GMT 2
Ох, Гергана.. пише се граДСката градина, не граЦката градина. Иначе и аз наблюдавам стопани, които не си чистят след кучетата, а не е като да не съм гледала куче и да припкам с торбичките след него. Айде, няма да се заяждам..
Сагата с Банда приключи,с бутилчица в ръка отива на гости, всичко е по старо му, живота си тече... Чиърс
|
|