|
Post by malinkakalinka on Jul 11, 2021 8:18:46 GMT 2
И аз идвам от сторито на Ганка и граЦката градинка. Това момиче е......мега неграмотно. Не може ли да си провери правописа преди да пусне стори?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 8:22:08 GMT 2
Хахаха не съм изненадана, че Любо е там, но това не е ли малко странен въпрос към лидери на ПАРЛАМЕНТАРНИ групи?! Все пак това е работа на Община София, а не на тези, които ще са в парламента.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 11, 2021 8:24:06 GMT 2
Гането на море е като излезнала от затвора. Правят ѝ впечатление ежедневни неща и ситуации. Все едно е била под похлупак, което доказва колко нереален е онлайн животът ѝ.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 11, 2021 8:27:46 GMT 2
На мен ми се струва, че Л. Жечев започна да яхва всяка вълна, която би му донесла по-голяма популярност.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 8:30:17 GMT 2
Инстаграм е премахнал снимката на Телешопов, на която държи Тейче във въздуха. Споделил е на стори, че е премахната, но самата снимка се вижда на сторито и споделям мнението на съфорумката, че краката и изглеждат къси и набити. В действителност май не е точно така, тя е сууупер ниска, но пък е и много слаба, затова има някакъв баланс, който се скапва изцяло от гърдите и устните й.
|
|
|
Post by pchelica on Jul 11, 2021 8:35:12 GMT 2
Ганка преди мн се влачеше с тия Стефани и Стан и изведнъж прекратиха контакти и никой от двете стр не коментира какво е довело в разрива на отношенията им...добре, ама човек загледа ли се във видеата, които тримцата са снимали, си личи как Гергана се бута на Стан...Значи момиче, което се натиска на обвързано момче, с чиято приятелка са дружки, ще ми говори за ценности и за това как трябва да се помага на възрастни хора в беда и да се почиства след кученцето...
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 11, 2021 8:47:01 GMT 2
Ганка никой не може да я изтърпи-факт! Особено неловко е за гледане поведението ѝ, когато е в компанията на други хора. Конкретно за Стан и Стефи там действително се усещаше, че си пада по момчето, правейки супер неподходящи коментари, движения и жестове. Имаше страшно много криндж в съвместните им видеа. А пък щом сме на ганина вълна, ще споделя за пореден път най-откаченото нещо, което е документирала с камера. Това е надписа на тортата за неин рожден ден, който гласеше: “Честит рожден ден, Гери и Браян!”, защото е родена в един и същ ден с детето на Милена. 🤦♀️ Като тегля чертата, Гането към много инфлуенсъри се беше впила като кърлеж, но бързо я разкараха от пътя, разбирайки що за човек е. Милена, Стан и Стефи, Джой, Деси Стоянова и май има и други, за които в момента не се сещам. Каквото и да кажем за нея ще е малко, но истината е, че не спира да ни изненадва с простотия, неграмотност и невежество.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Jul 11, 2021 9:05:36 GMT 2
Ганка преди мн се влачеше с тия Стефани и Стан и изведнъж прекратиха контакти и никой от двете стр не коментира какво е довело в разрива на отношенията им...добре, ама човек загледа ли се във видеата, които тримцата са снимали, си личи как Гергана се бута на Стан...Значи момиче, което се натиска на обвързано момче, с чиято приятелка са дружки, ще ми говори за ценности и за това как трябва да се помага на възрастни хора в беда и да се почиства след кученцето... Пускала съм 1-2 видеа и на недоразумението Студио Куйнс, Гучито се държи и по същия начин с Ивайло от АйдеБГ, и от километри си личи и Християна как не може да я понася. Според мен всички виждат, че е ненормална и, че живее в измислен свят, но никой не иска да влиза във филма с нея и да се занимава.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 11, 2021 9:16:36 GMT 2
Любо в един от подкастите обясни, че това му е лична битка, многократно се е оплаквал в районната и централна община, но нищо не правят и това е форма на протест. Мен ме кефи така да ги тролва
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 9:19:47 GMT 2
Не, че нещо, ама и да изтриеш сторито, да блокираш човека.. не значи, че дадено "нещо" не е съществувало. То има скрийншоти за таз'работа.
Вика хубаво го качи това дете,ама явно в нейното руско възпитание е залегнало да си правиш каквото си знаеш, а то е да караш кола и да въртиш геврека с една ръка, докато снимаш с телефон. Ама нали си имаш развалени 20-левки да минаваш метър. Иначе много подрастващи като тази малка пръдла има, само като отворят уста са като л**новози.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jul 11, 2021 9:37:48 GMT 2
Тук има косъм 😀 Ew! Тъкмо закусвах... текстовете не си гледат, снимките не си гледат, несериозна работа..
|
|
|
Post by mimsi on Jul 11, 2021 9:40:01 GMT 2
Помня, че имаше коментари от Стефи под едно видео на Гането, след като вече бяха разтурили приятелството си. Беше видео, в което Гучи показваше нови придобивки и Стефи беше написала нещо от сорта, че няма значение колко ти струват дрехите, след като нямаш приятели. Съответно Гането й отговори и се заформи дискусия, в която се включиха и разни дечурлига. Повечето коментари подкрепяха Стефи, но после бяха изтрити.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 9:46:40 GMT 2
Ее веднага се серих за Йетие, че и тя може да си направи подобно, но с заглавието: “В търсене на още един Филип”. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Jul 11, 2021 9:59:41 GMT 2
На Гана съм гледала някакъв клип уж скеч, за някакви кифли, там колко абсурдна е... Толкова е идиотско, че не знам кой би се сложил сам в такава ситуация. Отделно, в това студио на Куинс, беше в някакъв клип с тоя Кристиян Танев, който такива физиономии правеше на нейните изказвания, че ти става неудобно. Иначе като се прави на интересна, особено ако има мъж въвлечен, се вижда моментално колко ѝ шарят очите. Точно е като тия недорасляци на по 14, които викат и се смеят, за да привличат внимание. Та социално е такъв инвалид, няма грам идея как да се държи, съответно е вечният игнор според мен.
Абсолютно, подрастващите като цяло са пълен отврат, невъзпитани, нагли лекета. Ма то с такива идоли...
Edit Тази е тотал щета, обаче. Някакви стотици реда с глупости, че чертано, че анализи, тази от Космоса ли пада-никой не чвте такива текстовес малоумнитв разсъждения на поредното уонаби, на всички подобни обяснения са им досадни. Не мисля, че е много умно тя да дава оценки за възпитание, така като я гледам. Да нв говорим, че ако се развива в заведение случката, песът ѝ няма работа там. И ми звучи като поредната фантасмагория, в която всички са еди какви си, а ГеУгана спасява света. И някой да ѝ каже, че тези дебилни въпроси ще ѝ спечелят само дебилна аудитория. "Имам ли тен", "кога съм се снимала", "измих ли си зъбите", "какво стана като отидох в тоалетната". Абсолютно убого, бездуховно същество, без никаква концепция за съществуването си.
|
|
|
Post by ddv on Jul 11, 2021 10:49:54 GMT 2
Излезе ми ново видео на предаването "Моят стил", жури в него ще е Йоанна Петрова. Вадете пуканките!
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 11, 2021 10:50:17 GMT 2
Някой да светне Гергана, че се пише градска градина, а не грацка (помислих, че за някакви гръцки работи говори в първия момент), също така и че аватарът може да е с телесен цвят кожа, а не да стои с фабричната жълтозелена 😂
|
|
|
Post by dreamer on Jul 11, 2021 10:50:56 GMT 2
|
|
|
Post by 3apa on Jul 11, 2021 11:03:48 GMT 2
Гледах новия клип на Сладкиша. Савата много интересно я изненада. Много се радвам на хора, които отделят от времето си за да измислят и осъществят подобно нещо. Дори не е важно дали подаръка ще е скъп или просто един шоколад - важно е старанието. Адмирирам! Пропуснала съм тези коментари на Васето за Никол. Могат ли да се видят някъде или някой да преразкаже А Никол от както е с този новия явно си мие косата по-често. Браво, нещо положително от цялата работа. За Гергучи, Стан и Стефи - имам спомен, че преди време се обясняваше нещо за някаква чанта, която й подарили, а тя не реагирала много добре, защото не била маркова и скъпа ... Гергучи като цяло е неадекватна, а когато има мъж в обсега й - съвсем. И аз помня поведението й в Студио Куинс, както и покрай Стан. Хич няма да се учудя ако и сестра й за това се е дръпнала от нея. Все пак тя си има мъж, чака дете, а онова Лудо Ленче нищо чудно и с него да се държи така ...
|
|
|
Post by lama on Jul 11, 2021 11:14:10 GMT 2
Вчера бях и аз на операта в Панчарево, но нямаше инфлуенсъри, явно бяха миналия първия ден. Но пък беше много хубаво преживяване, пеят разкошно, а гледката на езерото допълва перфектно. Пуснах началото на Моят стил, много лошо впечатление ми направи, че са избрали 5 момичета и 3 от тях се казват Симона. Толкова неловък беше разговорът между момичетата, явно не са успели да ги предразположат. Неслучайно в телевизията слагат водещ, който да застане при участниците и да помага с воденето на разговора, да им задава въпроси и да отпусне хората, които нямат опит със снимането.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 11:19:50 GMT 2
Телешопови бяха много силни и вилни преди година относно протестите, след 24 часа коментарите обаче изчезнаха, а позицията им с гласуването нещо издиша. Те в Гърция са един катун хора така, че явно никой от фемилито няма да гласува. Прословутото място, на което са Телешопови е Laguna resort Hanioti. Това списание Ева за цял месец не го ли прочетоха, че вече сме юли, а все още го разнасят с тях... Знам, че няма как да стане, но ми се иска хора, които не гласуват, да нямат право на мрънкане поне в социалните мрежи. Повечето хора, които най-силно мрънкат са същите, които не гласуват и не си плащат данъци/осигуровки.
Аз вече гласувах.
|
|
|
Post by kalea on Jul 11, 2021 11:29:41 GMT 2
Ето го Васето на Никол бившия
Относно Телешопови - те ако са още в Гърция, пак може да гласуват (предварителни заявки обаче), но ако не са го документирали, по-скоро и аз не вярвам, Аделина. 😅 Аз гласувах още в 8. Мен ме дразни цяло приятелско семейство с оправданията им. Бащата пътува с тир - ок, то не се знае дали изобщо ще мине край секция, но пък има право да упражни глас, нали? Щом болните от Ковид имаха този шанс в болницата. Другата пък.. в сесия, учила била в студентски. Аз откакто съм пълнолетна, съм гласувала и по време на сесии, и в град, който не ми е бил официален адрес, на студентската ми книжка отзад има 3-4 редички с дати, написани от ИК. И в сесии съм била. Оправдания само.
Следя They Are, ама не разбирам защо се рекламират бански, като си ги придърпваш нагоре постоянно, все едно иначе се изхлузват. 😂 Аз си избирам бански, които да заспиват върху мен. Въпреки че с намокрянето те се разширяват.
|
|
|
Post by lama on Jul 11, 2021 11:31:13 GMT 2
Телешопови бяха много силни и вилни преди година относно протестите, след 24 часа коментарите обаче изчезнаха, а позицията им с гласуването нещо издиша. Те в Гърция са един катун хора така, че явно никой от фемилито няма да гласува. Знам, че няма как да стане, но ми се иска хора, които не гласуват, да нямат право на мрънкане поне в социалните мрежи. Повечето хора, които най-силно мрънкат са същите, които не гласуват и не си плащат данъци/осигуровки. Аз вече гласувах. Аз не видях да пишат, че са се прибрали, за да гласуват. Хиляди туристи гласуват в Гърция, няма ограничения. Проблем е, ако си на родното Черноморие, там не можеш да гласуваш, ако нямаш адрес, в Гърция става с декларация, която попълваш намясто, дори не се записваш предварително. От Нова са зачислили някакъв репортер в Никити, от сутринта излъчват кой е гласувал. Според мен е хубав призив от инфлуенсърите към хората да гласуват хората. Ако всички го направят, наистина би имало ефект, явно посланието недостига до много хора. Всеки път е много ниска избирателната активност, ето това е нещо, за което родните инфлуенсъри могат да използват същността на това, с което се занимават, а не само за реклами.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 11:33:44 GMT 2
Те ако бяха гласували Телешопови, вече щяха да са пуснали 1000 сторита. Аз пътувах днес, за да гласувам, защото не съм си сменила адресната регистрация.
|
|
|
Post by kalea on Jul 11, 2021 11:34:38 GMT 2
О, ако е възможно да гласуваш с декларация на място в Гърция, както правех аз като студентка, това е супер. Аз мислех, че е сложнотия като това с настоящия адрес, ако ще гласуваш на Слънчака например.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 11, 2021 11:37:38 GMT 2
Като ходих да гласувам днес, видях Константина и мъж. Много слаба ми се видя Константина, направо като Пепе, едни тънки краченца, изпита такава. Беше и супер намусена, ама в крайна сметка всички имаме такива дни. Държаха се за ръка, беше сладко.
|
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 11:51:42 GMT 2
Точно гледах по новините колко хора гласуват в Гърция, Телешопови да вземат да си вдигнат мързеливите д-та и да отидат да гласуват, плажа и алкохола няма да избягат, Пепе и те са в това число, дето са 10 човека на море. На предните избори пак се биеха в гърдите как гладували и имаше сторита. Точно те дето са най-мрънкащите за щяло и нещяло трябва да гласуват за промяната. Аз още не съм гласувала, но ще отида по-късно, че съм се захванала с един голям проект - чистене и изпробвам почистващи ПРОДУКТИ за баня,които обаче не са подарени и няма да им направя реклама, чакам си хонорара първо.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 12:17:06 GMT 2
Ее, за съфорумки дружки няма да направиш едно ревю. Ей, значи и ти се научи покрай инфлуенЦърите за без пари зор да не си даваш :Д Щеше да му пука на Шопов ако работеше като лекар и издържаше семейството с хиляда и малко над, плюс майчинството! на Тейчето. Много често ситият на гладния не вярва. Нали те са си добре, а пък "българите това, българите онова" Затова Шопова ми е нелепа, развява магистратурите, с връзки тук там работила, леко неграмотна, но ни била спестила чашките с винцето.(мигащо на парцали човече :Д)
|
|
|
Post by notacliche on Jul 11, 2021 12:25:01 GMT 2
Ох, напът съм да отследвам Елица.. Това величаене на мама Бирк и на мен ми идва ту мъч, всеки пост и стори е за нея и от къщата им😴
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 12:25:43 GMT 2
Мани, мани, който намери на хляба мекото, не го изпуска лесно , а те вече са ме изпреварили с неграмотни и прости ревюта, няма как да бъда полезна на никого.
|
|