|
Post by rachelgreeb on Jul 13, 2021 9:38:43 GMT 2
Очаквам сега Гергана като няма контент от морето да почнат въпросите: Колко крака имам? Колко ръце виждате на снимката? Пред масата или зад масата съм се снимала? И*акал ли се е Алфа или не? Новата снимка на Ф3 е убийствено секси-мекси,демек, убива всякакви представи за мъжки сексапил. Според мен Пепе го е снимала и накарала да я качи. Представям си следната картинка: П: Милоууу, ФилипЧО качи секси снимка на Ева по зърна, застлани и ти да те снимам, покажи колко си секси. Ф3: Както заповядаш, Йетйе.
|
|
|
Post by magica on Jul 13, 2021 9:40:34 GMT 2
Да залагаме колко точно ще трае шоповият бойкот на инстаграм, не вярвам да е много, но мамин златен, нека помрънка малко. Забравих да кажа, че и аз вече не гледам Нели от Кореа, защото вече ми станаха скучни и наистина взе да се набива на очи, че малко с превъзходство говорят. Гледам си само майката с близнаците - koreamamavlog. Иначе до скоро ми бяха любимите канали - момичетата от Южна Кореа. Тотална скука!
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 9:43:33 GMT 2
Чехляка си е махнал лайковете, но не и Пепа, тя живее за лайкове, абонати и спонсорства. 😄 Едит: Не разбирам хората, които ходят на плаж с грим, да се потиш и да тече грим.. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Jul 13, 2021 9:47:29 GMT 2
Не ги е махнал, последната снимка има 1397 лайка, ако ти си махнала твоите може да не виждаш /като опцията онлайн на вайбър/.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 9:51:36 GMT 2
Не ги е махнал, последната снимка има 1397 лайка, ако ти си махнала твоите може да не виждаш /като опцията онлайн на вайбър/. Не съм ги махала. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Jul 13, 2021 9:54:51 GMT 2
Не ги е махнал, последната снимка има 1397 лайка, ако ти си махнала твоите може да не виждаш /като опцията онлайн на вайбър/. Не съм ги махала. Sent from my iPhone using Tapatalk Криси, като натиснеш върху 'други' се виждат, има си лЯйкове.. И като съм написала поста, не спира да ми прилича на сериен убиец Филяка, с очила/без все тая. Някъв Джефри Дамър вайб ми носи
|
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 10:05:33 GMT 2
офф да спрат да го променят тоя Инстаграм, вече се бъркам какво виждам и какво не. 😂😂 Преди ми излизаха по-друг начин. 🤷🏻♀️ Гергана си тръгва, спирам да ѝ въртя трафик, беше ми “интересна” само как се излага на морето. 😂 Тя голяма почивка направи 3 дена, на всичкият лукс, който претендира, че притежава. 🤷🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 13, 2021 10:09:38 GMT 2
Ма то в туитър май не може да рекламираш. Наумчо никъде няма да се мести,а просто се прави на интересен. Преди си мислех,че Теа е по-дразнещата,обаче Наум я надмина стократно. Абсолютен позьор.
|
|
|
Post by klaudia on Jul 13, 2021 10:15:32 GMT 2
Струва ли ми се или Златена е бременна? Струва ми се, че има този блясък в очите на бременна жена, някак лицето ѝ е по-различно.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 10:18:51 GMT 2
Наумчо бързо ще се откаже от туитър. Мъжа ми получи бан за ретуитване, без да е направил нещо фрапиращо. Там са адски строги правилата и е голяма цензура. Много вероятно е ИГ да променя правилата и да са разпратили имейли на потребителите за да ги уведомят, а той да се е изнервил задето ще му вземат хляба и лайковете.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 10:19:15 GMT 2
За мен Кубрат е дъното. Просто никога не бих разбрала жена, която търпи да е с подобен мъж. Не мога обаче и да съжалявам Андреа, защото надали е била на сила с него. На мен ми е жал за Андреа. Толкова години бяха заедно с Кубрат, не знам защо така се стекоха нещата при тях. Ясно, че той не е цвете за мирисане, но и тя прекали с постовете в соц.мрежи. Шапка и свалям, че го подкрепи на мача, не бих го направила. Винаги е тъжно когато такава дълга и изглеждаща голяма любов се разпадна. Каквото и да е ти си бил с тоя човек 13 години по спомени.
|
|
|
Post by theaxe on Jul 13, 2021 10:30:36 GMT 2
Анастасия (на Виктория приятелката) с видео защо и харесва в България. Българският и е станал по-добър и си личеше, че наистина и харесва тук. Беше ми приятно да я слушам, макар и като българка да не съм съгласна напълно с някои коментари
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 13, 2021 10:33:53 GMT 2
Струва ли ми се или Златена е бременна? Струва ми се, че има този блясък в очите на бременна жена, някак лицето ѝ е по-различно. Хмм и на последната снимка в Инстаграм се крие с шапката/новата мода/, не е особено активна.. Има и този коментар : Roberta Pardo преди 12 часа Честито разбрах че очакваш бебче
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 10:36:05 GMT 2
Ама не било вече "photo shаring platform", не го кефело. A, извинявай, ти нямаше ли втори акаунт в Иг за фотография само, там нещо пипнали ли са ти? И като е "photo sharing platform" само,бизнеса върви ли? Абсолютен нацупняк и мрънкало, предполагам, че и Теа е вечното "да, добре" иначе освен Амая и Наумчо тропа с краче, и се тръшка.
|
|
|
Post by klaudia on Jul 13, 2021 10:38:08 GMT 2
И аз видях снимката и си го помислих, сега и видеото.
|
|
|
Post by sisi91 on Jul 13, 2021 10:41:24 GMT 2
И аз веднага като видях снимката на Златена с шапката си помислих, че крие бременен корем. Иначе не я гледам редовно, но от известно време виждам, че има пръстен с камък на лявата ръка.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 13, 2021 10:42:17 GMT 2
Някой знае ли каква толкова снимка са му изтрили?
|
|
|
Post by yoooobooo on Jul 13, 2021 10:45:33 GMT 2
Да си призная и на мен ми мина през главата, че е бременна Златена. Ако е така, много ще се радвам за нея! Определено вече не е активна и това може да е причината.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 10:50:17 GMT 2
Някой знае ли каква толкова снимка са му изтрили? Тъпа 😂 той и Тейче в морето като той в вдигнал над главата си като шанга. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 10:51:26 GMT 2
Влезнал в морето и вдигнал Теа с две ръце, ей тъй.. ____\о \о/
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 10:54:45 GMT 2
Момичета, Инстаграм наистина е мега зле. Disable-наха ми профила март месец буквално от нищото, защото си помислиха, че някой ми влиза в профила и вече 4 месеца съм без него. Нямат customer support нито на имейл, нито на телефон, всичко са някакви измислени автоматизирани формуляри, пращала съм копие на лична карта, снимки с генерирани от тях кодове, дотук нищо.
Направих си втори инстаграм, ама не е в това въпроса, искам поне да мога да си изтегля снимките и спомените с приятели.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 13, 2021 10:57:02 GMT 2
Някой знае ли каква толкова снимка са му изтрили? То арт, то чудо...
|
|
|
Post by mandarina on Jul 13, 2021 11:21:00 GMT 2
Егати комплексираното гномче. Излизах с едно момче преди години, беше много ама много нисък, но аз си бях казала, че ще му дам все пак някакъв шанс и няма да съдя по нещо толкова повърхностно. После забелязах и неприятни комплексарски черти в характера му, но си казах че това може би е защото се притеснява. На третата ни среща (след две срещи претъпкани от комплименти към мен), когато се чудех как да му кажа, че няма д стане без да си помисли, че е заради ръста му, той ми заяви, че това ни е последната среща, понеже съм била много хубава, но искал сериозна връзка с красива жена, но и жена, която да го слуша повече него, защото той просто бил такъв човек. Предпочитал той да говори най-вече и жената отсреща по-скоро да го слуша и да му се възхищава, защото нямал търпение да изслушва. Защо се сетих за него като говорим за Наумче - той също имаше такива снимки по морета и яхти уж държащ някакво момиче да покаже колко е силен и колко е релефен. Но от снимките му, твърде удобно и нарочно, не личеше по никакъв начин, че е толкова нисък. Ключовото е, че се запознахме в Тиндър и преди първата ни среща реално имах само тези снимки за отправна точка. Обаче човекът се оказа с толкова ясни критерии и самочувствие, че докато му треперих да не го засегна, взе че ме изхвърли като носна кърпа Много са подли тези джуджове като Наумче Това беше преди 7-8 години, а преди година-две една приятелка каза, че е още в Тиндър
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 11:25:14 GMT 2
В началото фб ми беше ок-качваш снимки, песни, цитати, групи разни, свързваш се със стари познати... после стана панаир на суетата "вижте ме",снимки от какво си ял до какво си.., после го наблъскаха с реклами,политическа пропаганда, антиваксъри, анти-всичко, а някъде по пътя аз се отвратих. Не съм качвала от 2018(нова профилна), иначе от две и незнамсикоя.Отварям го тук-там, използвам главно месинджър. Направих си Иг, пак така-хубави снимки, следваш хората, които искаш, интересни неща, контент. Пак се комерсиализира,дали офертираш за кремове, мокри кърпи, продаваш/предлагаш плът за лайкове или децата си.. На всичкото отгоре не може да гледам само хората, които следвам, а ми навират разни.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 11:26:36 GMT 2
Галчето кого заблуждава, че яде лека храна, като тя само Хепи, бургери, пържени неща яде. Такива като ги чуя и ми идва да ги блокирам. Като бяха на Капана не станаха от масите, но иначе ядем здравословно. 🤦🏻♀️ Целулита за мен без процедури няма как да се махне определено, нито вода (аз съм човек, който пие страшно много вода на ден), нито кремове, нито спорта успяват да го премахнат. Винаги съм спортувала, но лесно качвам килограми и целулита е неизменна част, който вече съм приела за нещо нормално. 🤷🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 13, 2021 11:34:29 GMT 2
Галчето кого заблуждава, че яде лека храна, като тя само Хепи, бургери, пържени неща яде. Такива като ги чуя и ми идва да ги блокирам. Като бяха на Капана не станаха от масите, но иначе ядем здравословно. 🤦🏻♀️ Целулита за мен без процедури няма как да се махне определено, нито вода (аз съм човек, който пие страшно много вода на ден), нито кремове, нито спорта успяват да го премахнат. Винаги съм спортувала, но лесно качвам килограми и целулита е неизменна част, който вече съм приела за нещо нормално. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Е айде сега малко целулит голям праз - те хората чертите си видоизменят от филтри,че на нищо не приличат, а ти да се косиш за малко целулит. В крайна сметка нито сме модели на Виктория сикрет,нито сме инстаграм сензации. Аз преди много се подтискат от някалви такива неща,но в крайна сметка стигнах до извода,че тези из инстаграм като им се махне филтъра са най-обикновени хора, да не кажа и под средното ниво.
|
|
|
Post by Midori on Jul 13, 2021 11:36:08 GMT 2
Момичета, Инстаграм наистина е мега зле. Disable-наха ми профила март месец буквално от нищото, защото си помислиха, че някой ми влиза в профила и вече 4 месеца съм без него. Нямат customer support нито на имейл, нито на телефон, всичко са някакви измислени автоматизирани формуляри, пращала съм копие на лична карта, снимки с генерирани от тях кодове, дотук нищо. Направих си втори инстаграм, ама не е в това въпроса, искам поне да мога да си изтегля снимките и спомените с приятели. А ти влизала ли си от второ устройство в Инстаграм профила си? И аз съм имала такива ядове и се наложи да си направя втори, но успях да си върна стария. И сега пак имам проблеми с тази платформа. Тя явно е "консервативна" и хич не обича да използваме различни устройства, защото ни смята за ботове и че спамим. Пробвала ли си на трето устройство, на което никога не си влизала? Да си сменила старата парола с нова?
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 13, 2021 11:43:49 GMT 2
Ох, хора, гледам си инстаграм фийда и умирам от смях от това напасване на Маги Сан и тези куриозни крака.🤣🤣🤣 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jul 13, 2021 11:47:57 GMT 2
Много харесвам омбре, също и кичури, но само до момента, когато те нагласят в салона, после повечето хора заприличват на лелка от 90-те в пост-соца
|
|