|
Post by ariel on Jul 12, 2021 22:16:52 GMT 2
Шопов с пост, че ще качва вече в Туитър, но запазва засега Инстаграма си. Каква му е далаверата?
|
|
|
Post by mimsi on Jul 12, 2021 22:36:28 GMT 2
Явно Ганка пак е объркала синьото и червеното хапче и няма никаква връзка с реалността. Ако си сложи силикон, ще изглежда дваж по-нелепа.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 22:45:23 GMT 2
На свинче звънче ще ѝ е силикон най Гергана . Въпреки ,че тя скоро май пак беше лъгала по темата за силикона . Едва ли не е искали да ѝ сложат или нещо от рода. На Андрея фолкпевицата снимката е леле майко ,обаче някои от коментарите са адски забавни . Написали ѝ ' Напукани са ти петите ,вземи мерки ! '🤦🏼♀️🤣🤷🏼♀️
|
|
|
Post by The Judge on Jul 12, 2021 22:57:30 GMT 2
Каква музика, какви 5 лв? Теодорка (както ѝ е истинското име) винаги е била турбо бездарна и ако не бяха едни много дебели кинчи в началото, никой нямаше да ѝ е чувал името. Мазните маанета и езицитв с Николета, не ги броим за музикално творчество (поне аз де). Не знам какво е подкрепяла, но съм я чувала да обяснява, че след 3 години, нямало вече любов във връзките, само навик. Така е, има Гана силкон. Видно е.
Саня и аз не бих я взела за министър. Не виждам на какво отгоре.
|
|
|
Post by Minnie on Jul 12, 2021 23:12:53 GMT 2
Шопов с пост, че ще качва вече в Туитър, но запазва засега Инстаграма си. Каква му е далаверата? Обидил се е, че са му изтрили снимката от онзи ден явно. Attachment Deleted
|
|
|
Post by The Judge on Jul 12, 2021 23:36:56 GMT 2
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 12, 2021 23:39:32 GMT 2
Пффф Слави ме уби с тази Саня. Те толкова са й се подигравали,че е музикален октопод, а сега министър.Жалка история. А що се касае до самата Саня - няма по-фалшив и алчен човек в целия бг шоубизнес - като започнем от това как е отмъкнала мъжа на Камелия Тодорова и стигнем до отношението към музикантите, с които работи като Невена Цонева.
|
|
|
Post by lama on Jul 13, 2021 0:11:43 GMT 2
И Ф2 пуснал снимка как се пекат с Ева, тя е без горнище на банския и сложил едно слънце на зърното. То не останаха вече гърди, които да не сме видели. 😁
|
|
|
Post by mandarina on Jul 13, 2021 6:35:52 GMT 2
Интересно ми е и на мен каква му е далаверата с туитър, той не прави нищо безплатно, знаем си го 😄
Пф, Саня… То и другите, и най-вече тоя дето ги нареди… Няма да задълбавам в тази трагедия.
Гучи и силикон 😂😂😂😂😂 Ако си сложи бомби ще й стоят като откраднати. 😂 Някой обяснил ли й е, че не може да ги върне в 14 дневен срок 😂
|
|
|
Post by abc on Jul 13, 2021 7:55:20 GMT 2
Прави се на интересен Наум, туитър в Бг така и не набра популярност, а и там няма на кого да рекламира бисквитките Боровец Гана и тя същата работа, няма два свои лева да се усмихне, ама силикон дали да си сложела
|
|
|
Post by welt on Jul 13, 2021 7:56:45 GMT 2
Смешник. Играе го обиден на Инстаграм. Дразнещи индивиди са ми с жена му и нито ги гледам, нито ги коментирам обикновено, но ме досмеша от “отношението”. Закичил си е медицината в последните години като пауново перо да не казвам къде, но всъщност изглежда все едно му е един параван да се прави на много интелигентен, докато вече е доктор на практика, колкото гледащите докторски сериали.
|
|
|
Post by peacock on Jul 13, 2021 8:10:49 GMT 2
Тая госпожа на какви стимуланти е? Голямо прехласване по детска гривничка и някакъв измислен пръстен... Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 8:12:18 GMT 2
Сега протестира Наум, защото личният му интерес беше засегнат от неправдата. Хората протестираха заради колективната неправда. Представям си да му изтрият Иг акаунта, ще подеме петиция срещу платформата,ще агитира, ще обиколи сума студиа да реве...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 8:17:51 GMT 2
А той всъщност казвал ли е защо са му изтрили снимката ? Голяма работа като се махне от Инстаграм . Една кифла по малко ...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 8:23:51 GMT 2
Подали са сигнал за "bullying and harassment",затова ореваваше в изборния ден...чак ровил да търси подобна снимка на "колега". Не видях нещо нередно на фотоса, ама... И аз докладвам коментари във фб, които са открито просташки и с псувни към някого, и ми връщат, че не са прочели нещо нередно.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 13, 2021 8:24:30 GMT 2
Тази млада дама Stella Ivanova ми идва много нахална и мрънкаща.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 13, 2021 8:24:53 GMT 2
Не знам за вас, но аз тръпна в очакване. Все едно никога не съм била на море, на море с куче, на море с куче в Созопол, в Созопол, на Каваците, на хотел, на хотел с кухничка и басейн, все едно нозете ми никога не са докосвали пясък, а тялото ми не е било потопено блажено в солената морска вода...Интересно ми е да опише какво толкова може да се случи На мен ли ми се струва или косата на Гучи без филтър е доста опърпана и стои като изгоряла?
|
|
|
Post by klaudia on Jul 13, 2021 8:34:56 GMT 2
Гледах Анелия, то грим, то червило Уж много излизат, но са винаги вкъщи, не виждам да ходят на различни места, освен магазина.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 8:35:48 GMT 2
Последния ден е подобаващо с Роклята на роклите 🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by livia on Jul 13, 2021 8:40:13 GMT 2
Аз не мога да повярвам, че някой ѝ се връзва на Гергана. Просто не е възможно, даже и децата ще видят, че е абсурдно да си в Диор от горе до долу и да ходиш на море в Созопол, където пържиш кюфтета от Лидл... that's not how it works. Да не говорим, че сама си каза, че е с приятелкаТА, което пък хич не е странно при положение, че уж има гадже.
Въобще вече съм сигурна, че малкото следящи я не-ботове са там само за сеира, просто не е възможно да е иначе. А тази история с инвалидната количка 10000% е пълна измислица...
|
|
|
Post by dzyn on Jul 13, 2021 8:40:54 GMT 2
Колко голямо его трябва да имаш, за да очакваш и въобще да изискваш инстаграм да имат лично отношение към теб?! И колко трябва да е абсолютно кухо същото това его, за да правиш такива фасони?! След време, и то не много, сигурно ще стои и въпросът - а какви принципи реално имаш, след като се връщаш в инстаграм, щот никой няма да ти плати да развяваш вафли из туитър. Щот и тоя момент ще дойде.
Полина - довчера мрънка, че нямало сьомга и масло, днес обяснява колко хубаво било, че нямало аниматори, не се позволявало на децата да вдигат шум и те двамата трябвало сами да са ангажирани постоянно с тях. И въобще, всичко е много ‘просто, просто, просто’ тоя път, ама много прекрасно, щот вилата е на белослава, нищо че един път не написа името й (на вилата) правилно. Ама тук играем за друг ресурс предполагам - да се продуктопозиционираме сред хайлайфа.
|
|
|
Post by ddelyani on Jul 13, 2021 8:44:02 GMT 2
Севито припада от кеф по гривничките на топ трендс, аз припадам по надценките, които е сложила Поля.. 🤌😑
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jul 13, 2021 9:02:52 GMT 2
Dzyn, чудесен анализ ❤️ Съгласна на 100% Това мрънкащо мъжленце Наумче сред нормални мъжки индивиди няма да изкара и два часа. Ама като се е обградил от Теа, сестра й и майка й, се е помислил за някакъв мъжкар със статус. Мрънка като тинейджърка, която не си пуснал на диакотека и тя в знак на протест отказв да вечеря Голям праз
|
|
|
Post by plam on Jul 13, 2021 9:03:27 GMT 2
Не знам за вас, но аз тръпна в очакване. Все едно никога не съм била на море, на море с куче, на море с куче в Созопол, в Созопол, на Каваците, на хотел, на хотел с кухничка и басейн, все едно нозете ми никога не са докосвали пясък, а тялото ми не е било потопено блажено в солената морска вода...Интересно ми е да опише какво толкова може да се случи На мен ли ми се струва или косата на Гучи без филтър е доста опърпана и стои като изгоряла? Ето на това ми прилича Гана точно на тази снимка.. Соринотсори! Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk
|
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 9:24:23 GMT 2
Наумчо го играе обидено пишлеме, махате ми снимките, махам се от вашата площадка.. пхахахха умрял е някой да го гледа него и свещенното му съдържание на снимки, дето всеки с професионална камера може да снима. Да ходи у Туитър, у Май Спейс даже ако иска. Лигавщините им нямат край, като е толкова обиден защо ще поддържа Инстаграм, ааа да защото няма къде да рекламира Боровец и АбоутЧУ. 😂🤦🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Jul 13, 2021 9:28:01 GMT 2
Представете си човек, който е блъскал 6г да учи медицина, да навлезне в материя, която може да спаси живот и да помогне на толкова много хора, а после да се тръшне, че са му изтрили 'творчество' от измисления онлайн свят? Затова все повтарям, че не става от всеки лекар и не трябва да се заемат места на хора, които си дават душата за тази професия...срам.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 9:28:42 GMT 2
Бабата изглежда мила и симпатична жена, но някак наистина ми се струва, че цялата фамилия се занимава с лигавщините на Мъри (ще я наричам така, понеже ме забавлява ). Не знам, как ще се оправи сама, ако не са цялата рода. Крис Захариев сигурно не е заслужил да бъде там като Банда Банда и затова не се хвали, все пак тя си го е постигнала. Мари се е покатерила на славата на майка си и на баба си. И на стриите де. Но като цяло или нещо пробутва за "мама това, мама онова" или "на баба питкaта/кексчетата/сладките", "баба прави уютно у дома", "баба ме е учила на", снима се по зърна и коментара в стори "какво ли би казала баба...". Не харесвам Гала, но жената е постигнала някакви неща. Майка й (бабата на Мари) не я познавам, но от жилището и нещата, които съм чувала, и тя има някакви успехи, ако ще й само да съхрани топлотата в дома им. Това изнемощялото само не мога да разбера какво прави, че така се съсипва На предложението да я отследвам - абсурд Та това си е научен експеримент П.П. Аз обожавам баба и съм научила мега много от нея, както сигурно и много от вас от своите баби, но мазнурченето на Мари ми е противно! Като цяло ползва тази симпатична жена за контент, понеже няма една идея на кръст.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2021 9:32:05 GMT 2
Очаквам сега Гергана като няма контент от морето да почнат въпросите: Колко крака имам? Колко ръце виждате на снимката? Пред масата или зад масата съм се снимала? И*акал ли се е Алфа или не?
Новата снимка на Ф3 е убийствено секси-мекси,демек, убива всякакви представи за мъжки сексапил.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 13, 2021 9:37:17 GMT 2
Хахахахаха, въпросите са култови Ох, момичета, последния пост на Ева Веселинова с бебетата е супер кринджак (последната ми степен на странен, кринджав, супер кринджак) Принципно ме потрисат снимки със собствените ти деца, на които си им наслагал реплики в балонче и си си направил извратен комикс, но нейното е това ПЛЮС гиваЛейчИ
|
|