|
Post by carolinebingley on Jul 12, 2021 18:41:49 GMT 2
Страшен отговор от Виктория, просташки. Милена се включи на стори днес с малката,как се справя тази жена ми е тъмна Индия.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 12, 2021 18:50:12 GMT 2
Какъвто авторът, такава и аудиторията. Накрая наистина ще събере празноглави мутреси като нея, заблудени келеши и онанисти и ще плува в морето от идиотщина, което така старателно гради. После защо ѝ пишат такива неща пешлеметата-ми че тя е същата простачка като тях. Все едно в Бг си нямаме достатъчно средства за почистване, че да прииждат и други такива. В дългосрочен план има доста статистика как се развиват такива като нея. Чудя се, майка ѝ като я чете колко ли е горда 🤣
|
|
|
Post by didib on Jul 12, 2021 18:51:38 GMT 2
Не бях влизала цял ден да ви чета, че много проекти днес , много нещо. Да си дам 5те стотинки.
Яд ме е че изтървах на Андреа сторитата, обичам да ги гледам и да си кринджвам с тях.
Относно Капиталова, съм повече от убедена, че въпросния мУж е женен или най-малкото , има връзка с друга жена..да не го е показала до сега значи има нещо, тя дето показва на Оливия опиканите подложки даже... А за възпитанието й , пък изобщо нямам коментар, ебаси самочувствието ебаси чудото (ще ме прощавате за израза )..проста ,куха , нагла рускиня.
И последно .. На Николчето възглавницата ... Да й изпратя моята старата , която не ползвам, ако толкова няма пари да отдели 10 лв.. Ама иначе даваме по 50 лв и нагоре за мигли и нокти...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 18:52:41 GMT 2
Докато имаха бизнеса с кафето “Никол” минавахме и го посетихме, не знаех, че е тяхно, по-късно разбрах. Момчето, (Васето), беше мило, симпатяга е и докато чакахме да ни направят кафетата, дойде принцеса Никол. Още щом влезе, започна да вика, ставаше въпрос, защо я е събудил и той ѝ обясняваше, че има работа, при което Никол започна да го удря и да вика и просто тръшна две торби и изчезна от кафето с нацупена физиономия. Той ни се извини , взехме си поръчката, която дори компенсира с нещо малко за сцената на която бяхме свидетели и затвори.. беше изключително грозно.. Та съм склонна да му вярвам.. Какво стана с това "кафене"? Според мен и "годежът" им беше измислен..
Той беше отговарял в инстаграм, че годежът е бил изцяло идея на Никол и тя си е избрала пръстена и че той е мислил затова, но в по-късен етап. За кафенето от роднини там, казаха, че е затворено и по едно време като ходихме (преди 2 месеца) беше под наем на някакви други хора.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 19:32:31 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 19:52:24 GMT 2
Дааа! И аз по-рано влязох и паднах от смях с коментарите. Под всичките й снимки ги има. Не съм я последвала, но като цяло вече много малко хора следвам. Ежедневно преглеждам Пепе, Попова, Теа, Банда Банда, МЪри на Гала и още няколко, които не заслужават следване, но си носят дневната доза сеир.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 19:59:30 GMT 2
Тая мърла не остана място,на което да не си е плеснала голия гъз.Като й гледам косата се потрисам.Моя моп е в по-добро състояние от екстеншъните на Андрея.
Изгледах няколко видеа последните дни и съм меко казано разочарована.Само видеата на Деси Пеева и на Анастасия(приятелката на Капитонова) ми харесаха. Зорница,Капитонова,Гергуча,мама Сиси са пълна скръб.Половината от тях са за диспансер,другата половина за шамар.Не знам как се понасят тия жени.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 20:11:24 GMT 2
Не бях влизала цял ден да ви чета, че много проекти днес , много нещо. Да си дам 5те стотинки. Яд ме е че изтървах на Андреа сторитата, обичам да ги гледам и да си кринджвам с тях. Относно Капиталова, съм повече от убедена, че въпросния мУж е женен или най-малкото , има връзка с друга жена..да не го е показала до сега значи има нещо, тя дето показва на Оливия опиканите подложки даже... А за възпитанието й , пък изобщо нямам коментар, ебаси самочувствието ебаси чудото (ще ме прощавате за израза )..проста ,куха , нагла рускиня. И последно .. На Николчето възглавницата ... Да й изпратя моята старата , която не ползвам, ако толкова няма пари да отдели 10 лв.. Ама иначе даваме по 50 лв и нагоре за мигли и нокти... Не вярвам да е женен, защото предполагам жена му ще разбере ако той си купи апартамент. 😁 Ако беше обвързан, тя никога нямаше да спомене, че и той си е купил жилище в същия блок.
|
|
|
Post by FugeeLa on Jul 12, 2021 20:11:56 GMT 2
А тази мръсна лисичка Викуш каква маска беше сложила в МФ, че и български говореше правилно без да се лигави.
Голяма актриса е.
|
|
|
Post by minimoi on Jul 12, 2021 20:16:17 GMT 2
Капитонова отиват да пият Аперол в Анастасия и тя е с колата . После като ударят по няколко чашки пак ли ще се качи и шофира .Не могат ли да си хванат такси и да си се насладят на вечерта ми трябва да сме винаги с кола.Виката е толкова зле с тези нейните лъжи за мУж, че няма на къде.Кой нормален човек, който има връзка и живее с някого ще си купи кутийка апартамент , ще го обзавежда дъра-бъра и после ще купят друг в същата сграда в който уж ще живеят двамата 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ . Хайде моля котешки каваци не на нас тия.В апартамента и няма изобщо и един признак, че някой друг освен тя и кучето да живеят . ГерГучи пак е добрата самарянка , тя и приятелката и са помогнали на майка с дете в инвалидна количка prikachi.net/image/65NtqSent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 20:18:22 GMT 2
Някой да напише съобщение на девойчето,което няма парички за спално бельо.В момента в Метро има промоция 2 възглавници за 10 лева,има и чаршафчета.Не мога да повярвам,че си ляга в това легло.Потресена съм.
|
|
|
Post by theaxe on Jul 12, 2021 20:21:10 GMT 2
Видях Деси толкс с приятелки в Созопол. Много е сладка и на живо. Крис Захариев е в Кан за фестивала. Не знам по какъв повод точно, но е много стилен и не се превъзнася в сторита ☺️ http://instagram.com/p/CRO-QeQjK5n
|
|
|
Post by ☀ on Jul 12, 2021 20:35:16 GMT 2
Вика добре, че не ѝ дреме та толкова се впрегна. Ама явно е имала тежка нощ, че днес беше и на терапии за коса. Мда, то да не е лесно да си жена в повече, яко труд пада, а ние си мислим,че седи и кокетничи 😂
На Никол кучето е разръфало възглавницата 100%, ама бързо бързо е приучила и новия да спи на гол матрак, че по-практично. За телесни течности в тази жега особено в Пловдив няма и да отварям тема, сещайте се...сцена като От местопрестъплението с Хорейшио 😂😂😂 само една лампа да ѝ светнем и ще има матриял...
Извинете ме, че изпростях, ама жегата и на мен не прости днес...
|
|
|
Post by yoooobooo on Jul 12, 2021 20:37:10 GMT 2
Златена е качила влог. На мен ми беше приятен. Малко банални неща правиха на Слънчака, но не ме издразни. С този Люси са май двойка. Те виждам как иначе 😃
|
|
|
Post by mandarina on Jul 12, 2021 20:38:53 GMT 2
Крис Захариев сигурно не е заслужил да бъде там като Банда Банда и затова не се хвали, все пак тя си го е постигнала. Мари се е покатерила на славата на майка си и на баба си. И на стриите де. Но като цяло или нещо пробутва за "мама това, мама онова" или "на баба питкaта/кексчетата/сладките", "баба прави уютно у дома", "баба ме е учила на", снима се по зърна и коментара в стори "какво ли би казала баба...". Не харесвам Гала, но жената е постигнала някакви неща. Майка й (бабата на Мари) не я познавам, но от жилището и нещата, които съм чувала, и тя има някакви успехи, ако ще й само да съхрани топлотата в дома им. Това изнемощялото само не мога да разбера какво прави, че така се съсипва На предложението да я отследвам - абсурд Та това си е научен експеримент П.П. Аз обожавам баба и съм научила мега много от нея, както сигурно и много от вас от своите баби, но мазнурченето на Мари ми е противно! Като цяло ползва тази симпатична жена за контент, понеже няма една идея на кръст.
|
|
|
Post by plam on Jul 12, 2021 20:39:10 GMT 2
Тоя гол матрак в тази жега ще стане ЖЪЛТ от потните им тела...БЛЯК 🤮хората са измислили протектори за матраци,долни чаршафи..баси нямам думи просто. По-мърляви хора не съм виждала от Никол!!!
|
|
|
Post by eve44 on Jul 12, 2021 20:49:31 GMT 2
Тези тотално копаят дъното, направо е отчайващо положението. Единствено ме успокоява това, че можеше да е по-зле и да съм маникюристка при Деница, мУж на Виктория, съдружник на Полина, приятелка на Ганка, екстеншън на Йоанка, възглавница на Николче или диван на мама Сиса.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 12, 2021 20:54:15 GMT 2
|
|
|
Post by daisy on Jul 12, 2021 21:03:14 GMT 2
Тези тотално копаят дъното, направо е отчайващо положението. Единствено ме успокоява това, че можеше да е по-зле и да съм маникюристка при Деница, мУж на Виктория, съдружник на Полина, приятелка на Ганка, екстеншън на Йоанка, възглавница на Николче или диван на мама Сиса. И бавачката Макфифи на Пепе😂😂😂
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 12, 2021 21:04:24 GMT 2
“тънка? детайлност и поглед”, “стилът на една дама са поведение, уважение, респект?!!!, възпитание” - Освен Бардо, явно идол и е и Мария певицата, тя нали и тя е “дама”. Йоанке, кажи го на милото Норче, че възпитанието и е в “айдеее, опаа, дай, даййй, ебрееее”. Като топка се е закръглила, ще пръсне роклята.
Кирил Гуцов е готин като човек.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 21:07:47 GMT 2
Милена не би следвало да й е толкова трудно защото родителите са й в Швеция и дори живеят наблизо, а свекървата изглежда много свястна. Все ще има помощ с Браян и Амели в първите дни докато се окопити. Мъжа й също помага в домакинството, няма да я остави съвсем сама с бебе на ръце да върти къща и 3 деца.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 12, 2021 21:09:55 GMT 2
Много простотии има в тия наредени думи. Изпуснали са каква е функцията на езика. Предава само пълната им неспособност да построят смислово издържано изречение. Само претенции и едно голямо нищо накрая. Много е забавно да се опитваш да звучиш умно, ама да не знаеш половината неща какво означават 🤣
Света Гана. Добре, че е тя, че да върви тоя свят. Сигурно в дома за сираци, в който е живяла... Wait, what?!
Матракът ще светне като коледна елха с луминола. Може да го ползват за изпитен с толкова днк по него-абсурд да успее някой да го изолира.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 12, 2021 21:22:03 GMT 2
Вика беше казала,че този апартамент си го прави за себе си, за да знае,че каквото и да стане тя си има жилище - аз това го разбирам. Щом техните са имали възможност да й дадат пари да си купи защо не. Що се касае до мУж обаче много добре помня,че тя беше казала,че той си прави нещо и че тя най вероятно,когато го завършат ще седи основно там. Коментарът към жената наистина е доста груб - явно днес не е била на кеф 🤣🤣 но пък не разбирам защо я нападат,че не говори добре бг - аз даже мисля,че много добре го говори - тук в Англия половината бгта не говорят английски толкова добре,колкото тя бг. Отделно,че нашите родни инфлуенсъри - Тонка, Теа и Гергич пишат по-неграмотно от нея 🤣🤣 Но рускините са така - с това вродено чувство за превъзходство не могат да понасят критика изобщо - имам руска роднина горе-долу набор на Вика, а си й казал една дума, а е подпалила като динамит. На мен сигурно за това тя не ми прави впечатление - тези вафли съм ги яла вече 30 години 🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 21:24:13 GMT 2
Не че претендирам да съм някаква класна мадама,и аз обичам кюфтета . Ама верно ли Гергана отиде на почивка на МОРЕ за да пържи кюфтета ? Прясна риба ,миди и други морски специалитети там сигурно има на всеки метър .
|
|
|
Post by daisy on Jul 12, 2021 21:30:18 GMT 2
Приятен влог на Златена😊Доста пъти са я питали дали са двойка с Люси, но тя отрича. Отиват си иначе😄Не знам дали това на лявата ѝ ръка е годежен пръстен обаче🤔
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 21:32:27 GMT 2
Пинко има стори,че ще прави реакция с още двама на първият епизод на "Моят стил"(сезон 2)...Не бих си го причинила, нито реакцията им, нито самият формат.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 21:37:14 GMT 2
Андрейчето е жена,изпаткала тотално.Унижи се до степен да ходи да "подкрепя" мъж,който си е купил имот с любовницата,докато е бил обвързан с нея.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 21:40:41 GMT 2
Не че претендирам да съм някаква класна мадама,и аз обичам кюфтета . Ама верно ли Гергана отиде на почивка на МОРЕ за да пържи кюфтета ? Прясна риба ,миди и други морски специалитети там сигурно има на всеки метър . Хахахахах Нали знаеш оправданието, предпочитала да яде домашно сготвена храна. 😂😂😂 Убий ме няма да отида да пържа кюфтаци на морето, мога да си купя пържена цаца ама кюфтета няма да си правя. 😂 Паднах от въпросите на това момиче, откакто е на морето и се излага ѝ отварям профила. 😂😂😂 Какъв силикон какви 5 лв. тя е плоска като дъска. 🤣🤣🤣 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 12, 2021 22:02:24 GMT 2
На мен ми е жал за Андреа. Толкова години бяха заедно с Кубрат, не знам защо така се стекоха нещата при тях. Ясно, че той не е цвете за мирисане, но и тя прекали с постовете в соц.мрежи. Шапка и свалям, че го подкрепи на мача, не бих го направила. Винаги е тъжно когато такава дълга и изглеждаща голяма любов се разпадна. Каквото и да е ти си бил с тоя човек 13 години по спомени. От друга страна след толкова години едно дете да не родиш е странно, освен ако разбира се не е имала проблеми, като цяло връзка, която не отива наникъде, нито към брак, нито към семейство не е ок,значи, нещо има. Те си знаят какво е, но на мен ми е жал за нея. За Милена нямах предвид, че никой няма да й помага и ще я остави сама мъжа да й ги гледа-той очевидно не е такъв, а ,че просто е страшно трудно да се гледат три деца попринцип, а не само с оглед на момента сега, когато бебето се е родило. Не виждам да участват баби в гледането там, те си ги гледат основно двамата,с такова впечатление съм останала. За Саня съм раздвоена,странен ми е тоя избор. Не я харесвам, просто ми е неприятна някак, от тези хора, дето са ти неприятни, но не знаеш защо.
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 12, 2021 22:11:02 GMT 2
Ганче, тъкмо се чудех дали имаш силикон в главата. Иначе не си обяснявам с какво е пълна, то се е видяло, че мозък нямаш. Бързам, бързам да ида да видя дали съм права. Иначе Ганка е по-плоска и от дядовците с увиснала кожа, те вадят повече ц*ца от нея.
Капитолова сигурно е в онзи период и я тресе хормона, Иначе не виждам как жената плюс ще си позволи подобни коментари.
Едит: какво и става на тази Андреа, какви са тези сторита за бога. Няма ли кой да и каже,че се излага брутално. Абе жал ми е за нея, както и за Ганка и Попова. Явно нямат един истински приятел, който да им каже да спрат с цирка, щото са супер жалки.
|
|