|
Post by okay on Jul 12, 2021 15:22:38 GMT 2
Аз съм в потрес от снимката на Никол. Андреа нищо чудно да има проблеми с психичното си здраве, но не виждам как подобни сторита ѝ помагат да се почувства по-добре. Капитонката се опитва да се доказва някому, но е толкова плоска, че няма накъде. Не знам от къде е това самочувствие, при положение, че не виждам да е постигнала нещо. Гана е за психолог, дано го разбере. Попова не я гледам, но и тя не ми се струва здрава психически. Всички почти са под всякаква критика и сме свидетелина това как машината на социалните мрежи не прощава, а те засмуква до такава степен, че откачаш.
|
|
|
Post by dreamer on Jul 12, 2021 15:23:29 GMT 2
Ето например Телешопови, които се биеха в гърдите, че на избори гласуват, затова не подкрепяли протеста, а сега не гласуваха. Не ги следя, но през април гласуваха ли? Абсолютно същото се чудя, но не съм сигурна ... Почти съм сигурна, че гласуваха. Даже май и в някое видео имаше кадри. Ама сега е различно - откъде накъде ще си развалят собствения кеф и комфорт, за да направят нещо за общото благо.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 15:24:29 GMT 2
По-вървежна ще е ако хората масово харесваха това. Но като наблюдавам, те по-скоро си падат по тези нокти (които аз намирам за едно от най-гнусните неща) и мазната й коса. За косата, не всеки има хубава коса, която може да се мие 2-3 пъти на седмица, а по-често, но е въпрос на лична хигиена да го прави. Представете си Никол ДБ с къса, френска черта , идеално поддържана. Къси нюд нокти, които са в овална форма, без мигли, но с минимален грим, подчертаващ очите ѝ и да не говори много, а да се снима за модни кампании повече. Дали няма да е по-вървежна като инфлуенсър ? И не обсъждам външния вид за дадености, които не може да промени, а просто да подчертае хубавото, дадено ѝ от Господ.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jul 12, 2021 15:25:02 GMT 2
Много се смях на морковчо 🤣 За Телешопови - обективно погледнато не знаем дали са гласували. Може да са, но да не са го публикували. Все пак не взимат пари за гласуване 😋 Аз искам да питам тези обувки така ли се носят? Изглеждат ми три номера по-големи от нужното 🙈 prikachi.net/image/6h0Bx
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 12, 2021 15:29:41 GMT 2
Мими Сладкиша как пък веднъж не се нагласи, не я направи тази коса, грим не сложи малко. За какво я подстрига и боядиса, като пак си ходи с вечния рошав кок, непригладен, неоправен и със изсхналата и изтощена опашка омотана отзад. Иде ми да хвана и да й оправя косата А колко по-добре изглежда с прическа, понаправена. Снимаш снимки, снимаш за канала си, е нагласи се малко де.Толкоз неглиже стил пък на него здължително едни висящи помпозни обеци, ами не върви. Иначе влога ми хареса, изненадата беше мила. На вас прави ли ви впечатление, че никога не дават на Савата семейството, не се говори за тях, не споменават абсолютно нищо за тях, само родителите на Мими присъстват. Определено са приятни и ненотоварващи, въпреки, че тя дразни на моменти. Има се вече и за градинарка,хахах.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 15:42:30 GMT 2
Можете ли да ми кажете къде мога да видя какво е казал Васето за Никол (ако още съществува, разбира се 😁)?
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 12, 2021 15:51:15 GMT 2
Можете ли да ми кажете къде мога да видя какво е казал Васето за Никол (ако още съществува, разбира се 😁)?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 15:55:42 GMT 2
Бях гледала това видео и в него Васето изкара Никол виновна за всичко. Не можел да прави музика, защото на нея не й харесвало... Е той глава на раменете няма ли си, че да си взима сам решенията в живота?!
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 16:02:58 GMT 2
Mary Poppins, благодаря! 🤗
Те Васето и Никол са си лика прилика, много си подхождаха 😁. Изпитвам много странно чувство като гледам такива индивиди, даже сама си се чудя защо са ми “интересни”. Ако имам детенце и видя, че гледа такъв тип вЛоГъРи, ще ми стане меко казано лошо хахах 🤪
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 16:08:00 GMT 2
Бях гледала това видео и в него Васето изкара Никол виновна за всичко. Не можел да прави музика, защото на нея не й харесвало... Е той глава на раменете няма ли си, че да си взима сам решенията в живота?! Докато имаха бизнеса с кафето “Никол” минавахме и го посетихме, не знаех, че е тяхно, по-късно разбрах. Момчето, (Васето), беше мило, симпатяга е и докато чакахме да ни направят кафетата, дойде принцеса Никол. Още щом влезе, започна да вика, ставаше въпрос, защо я е събудил и той ѝ обясняваше, че има работа, при което Никол започна да го удря и да вика и просто тръшна две торби и изчезна от кафето с нацупена физиономия. Той ни се извини , взехме си поръчката, която дори компенсира с нещо малко за сцената на която бяхме свидетели и затвори.. беше изключително грозно.. Та съм склонна да му вярвам..
|
|
|
Post by maggi on Jul 12, 2021 16:09:12 GMT 2
Тази Никол, като видях, че има около 150хил. последователи в YouTube, и се изумих. Кой пък нея би я последвал?!?!🤔
Мама Цици, не спря да повтаря пак колко била изморена, как нищо не й се правело, не й се готвело, нямало пак нищо за ядене. Хелоуу, виждаме те, че си мързеланка. А да, каза че щяла да качва повече влогове... мхм, права си е жената, умираме да гледаме корема ти нон стоп. 😀😀😀
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 16:14:39 GMT 2
Тази Никол, като видях, че има около 150хил. последователи в YouTube, и се изумих. Кой пък нея би я последвал?!?!🤔 Мама Цици, не спря да повтаря пак колко била изморена, как нищо не й се правело, не й се готвело, нямало пак нищо за ядене. Хелоуу, виждаме те, че си мързеланка. А да, каза че щяла да качва повече влогове... мхм, права си е жената, умираме да гледаме корема ти нон стоп. 😀😀😀 Еее колко повече, тя казва всеки ден без неделя. 😂😂😂 Сигурно вече ще качва по 2 на ден, какво ли да се гледа в тях, тя вечно я мързи, вечно охка и пъшка. 🙈 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by maggi on Jul 12, 2021 16:28:45 GMT 2
Тя не качваше в събота и неделя, но сега ще почне да качва и в съботите, защото все я питали за повече видеа. 😀😀😀😀 Тази Никол, като видях, че има около 150хил. последователи в YouTube, и се изумих. Кой пък нея би я последвал?!?!🤔 Мама Цици, не спря да повтаря пак колко била изморена, как нищо не й се правело, не й се готвело, нямало пак нищо за ядене. Хелоуу, виждаме те, че си мързеланка. А да, каза че щяла да качва повече влогове... мхм, права си е жената, умираме да гледаме корема ти нон стоп. 😀😀😀 Еее колко повече, тя казва всеки ден без неделя. 😂😂😂 Сигурно вече ще качва по 2 на ден, какво ли да се гледа в тях, тя вечно я мързи, вечно охка и пъшка. 🙈 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Jul 12, 2021 16:39:47 GMT 2
Хахахахха госпойца Достойнство, дето мъжът ѝ имал 2 роли-да я нахрани и да не живее на улицата. Тая Виктория е толкова просто и мизерно парче, че жалко за всичките кинти, дето са наляли техните, да се домъкне в България, че да хване някъв мутрафон, да ѝ плаща и въздуха. Държавата на.... отвскяъде. Няма що да се чудят от къде им идва славата на употребените руски девушки. Едно е вярно-активно се труди девойчето, да ѝ плащат двата банана за 1.20 сутрин и да ѝ оставят надницата от 50тарка до кревата 🤣🤣🤣
Едно е сигурно-по-отвратителна гнусарка от тая Никол, едва ли има сред всичките злета онлайн. Мисля, че и циганьорите, които си събират покъщнина от контейнера, не спят на разкъсана дунапренова възглавница без чаршаф. Тази сигурно я усещаш 3 метра преди да се появи с тия хигиенни навици.
|
|
|
Post by primadonnagirl on Jul 12, 2021 16:46:18 GMT 2
Ясно е, че Васето едва ли е по-различен откъм навици и мироглед за живота в сравнение с Никол, предвид че не малко време бяха заедно, чак и брак ѝ предложи.. Ясно е също, че за края на една връзка не е виновен само единия от партньорите, 100% и той не е цвете за мирисане, ама от общите им клипове, които съм гледала от мазохизъм 😁 той ми оставя впечатление на по-добрия и възпитан човек от двамата и историята, която съфорумката сподели го доказва. И въобще не се изненадвам на нещата, които разказа, как заради Никол е спрял да общува с Чоко паляка, не си е развивал “музикалната кариера” и т.н. Друг е въпроса колко е уместно въобще тези неща да ги споделяш публично, съвсеем пък друг е въпроса, че то пък една кариера, той човека чалга искал да прави 🤣🤣 Таа както казахте, двамата са си лика прилика, просто във Васето не виждам тази злоба и надменност, която струи от Никол и с това красивия ѝ външен вид рязко ми опротивява.
|
|
|
Post by maggi on Jul 12, 2021 16:47:35 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 16:49:11 GMT 2
Незнам как я изтрайвате тази Мама на Ния (Мама Ци*и), превъртях видеото от предната страница и ми се стори адски мизерна и безинтересна. Снимане на ежедневието на една немърлива майка, която живее изолирано в чужда държава. А иначе има потенциал да се развие, ама акъл няма...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 17:01:33 GMT 2
Галчето с поредните излишни покупки от Зара. Тая жена сама си признава, че или има такива по 100 еднакви или че нещо не ѝ харесва, но все пак си го е купила. 🤦🏻♀️ Тотална загуба на пари, но явно ѝ е комплекс от едно време като е нямалa пари.
Последните седмици мама Цоца качва и събота. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 12, 2021 17:12:15 GMT 2
Бях гледала това видео и в него Васето изкара Никол виновна за всичко. Не можел да прави музика, защото на нея не й харесвало... Е той глава на раменете няма ли си, че да си взима сам решенията в живота?! Докато имаха бизнеса с кафето “Никол” минавахме и го посетихме, не знаех, че е тяхно, по-късно разбрах. Момчето, (Васето), беше мило, симпатяга е и докато чакахме да ни направят кафетата, дойде принцеса Никол. Още щом влезе, започна да вика, ставаше въпрос, защо я е събудил и той ѝ обясняваше, че има работа, при което Никол започна да го удря и да вика и просто тръшна две торби и изчезна от кафето с нацупена физиономия. Той ни се извини , взехме си поръчката, която дори компенсира с нещо малко за сцената на която бяхме свидетели и затвори.. беше изключително грозно.. Та съм склонна да му вярвам.. Какво стана с това "кафене"? Според мен и "годежът" им беше измислен..
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Jul 12, 2021 17:36:10 GMT 2
Докато имаха бизнеса с кафето “Никол” минавахме и го посетихме, не знаех, че е тяхно, по-късно разбрах. Момчето, (Васето), беше мило, симпатяга е и докато чакахме да ни направят кафетата, дойде принцеса Никол. Още щом влезе, започна да вика, ставаше въпрос, защо я е събудил и той ѝ обясняваше, че има работа, при което Никол започна да го удря и да вика и просто тръшна две торби и изчезна от кафето с нацупена физиономия. Той ни се извини , взехме си поръчката, която дори компенсира с нещо малко за сцената на която бяхме свидетели и затвори.. беше изключително грозно.. Та съм склонна да му вярвам.. Какво стана с това "кафене"? Според мен и "годежът" им беше измислен.. То какво да стане с това кафе, като Никол явно искаше само шефка да го играе. Доколкото знам на Васил техните след това са се занимавали, но съм минавала през там и е затворено от доста време.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 17:38:25 GMT 2
Капотонова и мУж било взели друг апартамент, в който ще живеят, отговаря на сторита.
Никол е хубаво момиче, но създава усещане за нечистоплътност.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 12, 2021 17:39:12 GMT 2
Виктория си ми е стара любимка (Поздрави, между другото, защото си тук 24/7). Този начин на живот дори не искам да го коментирам, защото ще получа бан със сигурност. Няма по-противно нещо от "жена" от "руската школа". Но явно на някои хора това им е смисълът на живота. Плюс ли е, минус ли е, не знам, но в моите очи такива са кръгла нула. И не, нямат достойнство
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 12, 2021 17:50:31 GMT 2
Да Анелия Михова важи лафа да лютеницата и червеното червило… тази жена е застинала в 20ти век. alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=opt1626104971c.jpegЗа Руската бръмчалка.. винаги ми е било чудно какво ли е да живееш толкова празен, беземоционален живот. Защото като се замисля тя никога не е показвала някакви емоции, нито положителни, нито отрицателни. За мен е скучна жена.
|
|
|
Post by /*/ on Jul 12, 2021 17:59:26 GMT 2
Не понасям мърляви и нечистоплътни хора. Външния вид и домовете на такъв типаж хора ме карат да изпитвам физическа погнуса и потръпване. За мен, ако си нечистоплътен на "физическо ниво", то със сигурност си такъв и на ментално. Толкова е грозно и гнусно да гледаш здрави, прави, млади жени без грам хигиена, неполагащи и минимум усилия за себе си. Язък им на природните дадености. По-горе някой беше написал, че въпросната Никол може с малко усилия да изглежда много добре, защото даденостите си ги има. Има ги да, Господ дава, ама и Господ взема, при нея са много видни и двете неща.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jul 12, 2021 18:10:01 GMT 2
Капитонова - Момичета, погледнете отговорите на въпросите от стори на Капитонова. Направо ще се гръмна, МУЖ имал две роли : 1. Да те нахрани 2. Да ти осигури безеопастност (да се разбира покрив над главата) ?!?! След тези сторита, реших да пусна последното видео на госпожата в ЮТ, ами какво е това присвиване на уста и очи ? Особено около назолабиалната зона ? Мутреее на плажа сама с това наргиле срам ме беше да я гледам. После за да сравня, пуснах видео от Чебуксари - ами само пред мама и тати ли сме тихи и добри,питам ?
П.п в един от отговорите е написала,че вече има апартамент с муж си в същата сграда където бил нейния. Фък дъ лоджик, ако не е семеен.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 18:11:23 GMT 2
Любо обикаля медиите цял ден... Браво на Пепе, най-накрая заведе децата на плаж, а не да стоят само на басейна. Децата са ходещи модели на Paramidonna. МЪри на Гала май днес се е отдала само на почивка и питката на баба й, не е показвала зърна, стрии и руса коса.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 12, 2021 18:11:43 GMT 2
Не понасям мърляви и нечистоплътни хора. Външния вид и домовете на такъв типаж хора ме карат да изпитвам физическа погнуса и потръпване. За мен, ако си нечистоплътен на "физическо ниво", то със сигурност си такъв и на ментално. Толкова е грозно и гнусно да гледаш здрави, прави, млади жени без грам хигиена, неполагащи и минимум усилия за себе си. Язък им на природните дадености. По-горе някой беше написал, че въпросната Никол може с малко усилия да изглежда много добре, защото даденостите си ги има. Има ги да, Господ дава, ама и Господ взема, при нея са много видни и двете неща. I got you, sis 😍❤️👌 Тая Никол я видях за пръв път при Мегъза в Инстакуин, като се представи "снимала съм/корица на всяко бг модно списание" и ми се стори интересна (суотнесено към ситуацията). Приличаше ми на една рисунка от детска книга. После игра в "Следвай ме" с тоя "Васето", ама той там се мляскаше с Йоаната Петрова. Никол там беше барманка в кафене 🤣, та явно са се набарманчили вече. Там ми стана доста неприятна, точно, защото лъха мърлявщина. А от скрийншоти и четено тук съм виждала, че те май брави нямаха, чаршафи нямат, ама иначе нокти 5 метра и то грозни, налице. Не го знам тоя новия какъв е, но за мен освен съшият тип като нея, е непонятно какъв мъж ще се хване с такава гнусарка. И е много жалко, защото ако имаше акъл, можеше да задмине Александри, Николети и тн. Обаче... Пп littlefoxy, в единия ВикитУ ще спи дорде на нейн приятил жена му си е у тЕх 🤣 така ще ѝ е по-удобно, като дойде време за нея.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 12, 2021 18:23:54 GMT 2
Извинявам се, че пиша пак, но… Класааа, класаа
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 18:34:34 GMT 2
Няма какво да ѝ кажеш, тя се мисли за богинята на женската същност 🤦
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 18:37:33 GMT 2
Много класна тази Вика с отговор за чудо и приказ . Днес явно е яхнала метлата . Искала да я хранят и пазят (покрив) . Тя куче ли е ? Не знам тя за каква се определя плюс ли беше ,минус ли беше ,ама си е пълна нула следвана от дечица ,държанки и разни там задължителни за всеки профил загорели ч.....джии. Мама Цици днес решила да мързелува 🤣🤣🤣🤣 уби ме тая жена ...
|
|