|
Post by The Judge on Jul 12, 2021 13:26:01 GMT 2
Андреа ми напомня на Аманда Байнс - прясна шизофреничка и то с яко проблеми. Със сигурност не са нормални нещата там и тоя път си имам предвид абсолютна диагноза. Отвратителни са сторитата, но жалко за нея. Не им знам драмите с онзи.
Гергана е толкова жадна за внимание, че бие на идиотизъм с тия (отново подчертавам) малоумни въпроси - те са по - дразнещи дори от нея. Видяла е тя болка, кифла ! Снимката с навряния лосион в гащите е също толкова тъпа, колкото всички останали - тази просто няма поглед, фантазия, креативност. Е да погледне Симеона и да види, че просто е крайно време да си закрие прословутите измислени канали и толкова. И за нея, и за Тоне Камилчето и всичките уонабита там има една тъжна истина - и 30000 снимки с изкуствено стръкче и 45 флтъра в дневната да направят, и да си напъхат всички обувки в хладилника, пак просто не става и не могат да изместят хората с истински талант и отношение към фотографията, изкуствата и артистичността. Това не се зазубря, то просто се носи, а те го нямат - със и без образование НА Англия и имагинарни бУандове.
Относно гласуването - съгласна съм, че "Гласувах" или "Гласувайте" е достатъчно. Но до там приключва. Защото мерси, Йоанна Петрова с нейните конспирации и "имам хора, които ми казаха", лекуваща болни от Ковид с думи и позитивна нагласа, Пепелджийска с татето, проверяващ куфари, Банда за мутрафоните, избягали зад граница и Полина с агитациите за г-н Чуков, не бих искала да дават наклон на когото и да е. По принцип смятам, че това е инфо, което не трябва да се разпространява и изобщо, ама изобщо не считам, че хора с капацитет като техния трябва да "влияят" за нещо по - важно от крем за пъпки по петите.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 13:28:08 GMT 2
Това е ненормално! Ен Джей, знам, че четеш. Моля те, имай малко милост. Силно се надявам някоя майка на ръба да не се вслуша в това нещо. Заболява ме сърцето, а ти се усмихваш.. Attachment Deleted
|
|
|
Post by magica on Jul 12, 2021 13:30:04 GMT 2
Значиии, айде няма нужда да ни агитират да гласуваме. Честно казано, този който ще се вдъхнови от един инфлуенсър да гласува (а не осъзнава значимостта сам), си представям какъв вот ще даде Единствено исках да видя Шопови какво ще направят след поста им миналото лято. Защото нали те тогава бяха отново над всички протестиращи и по-скоро призоваха да се гласува овреме. И сега всъщност стана ясно, че се правят на интересни и на много различни. Ми не, пичове, беше редно да ви видя на опашчицата в Гърция, нали много знаехте?
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 12, 2021 13:51:54 GMT 2
Ой, ой, по всичко изглежда, че отритнатият от Нова телевизия Кузи остана под чертата на тези избори.
Нека пожелаем успех на Коца с бъдещите спонсорства, ще им трябват. Институтът, в който работи Кузи едва ли ще им осигури желаният стандарт.
|
|
|
Post by Qyiana on Jul 12, 2021 13:52:17 GMT 2
Наглото рускинче пак се дъха в сторита в ИГ. Много елементарна девойка, язък, че имаше момент, в който й симпатизирах.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 13:55:48 GMT 2
Тъкмо днес ми излезе една снимка на Константина и мислех да я похваля тук, че не е такава шарения вече в профила й, обаче го отворих и си е все така затормозяващо окото. А не знам те, как живеят там... Има доста по-кадърни хора на изкуството от нея, които живеят в по-обрани откъм цветове домове. При нея едно на ръка, че дома й е страаашно шарен, а и дрехите й винаги са цветни и става манджа с грозде. Ой, ой, по всичко изглежда, че отритнатият от Нова телевизия Кузи остана под чертата на тези избори. Нека пожелаем успех на Коца с бъдещите спонсорства, ще им трябват. Институтът, в който работи Кузи едва ли ще им осигури желаният стандарт.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 13:59:01 GMT 2
Наглото рускинче пак се дъха в сторита в ИГ. Много елементарна девойка, язък, че имаше момент, в който й симпатизирах. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk HahaahHah. Язък, че не сме достойни като мис държанка. Хваща ме яд колко съм загубена!
|
|
|
Post by zahir on Jul 12, 2021 14:10:48 GMT 2
Taя Гана е пълен скандал. Най-странното е, че приема търкалянето по скали и снимки в стил 5-ти клас, снимам се като невидяла за нещо като работа. Съовр
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 14:12:09 GMT 2
Добре че Тейче ни светна къде са били и че не е спонсорирано, направо си отдъхнах.. 😂 Ние тук от първото стори и някоя съфорумка каза, кое е мястото, умрял някой да знае къде са били, даже да не бяха споделили все тая.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 14:15:18 GMT 2
Все още не разбирам, защо не споделиха още в началото, къде са, а се тагваха само "Greece". Сериозно ли смятат, че на някого сериозно му дреме, къде са? Или смятат, че 5000 човека ще седнат да им пишат "как е там, колко струва, доволни ли сте"
|
|
|
Post by mandarina on Jul 12, 2021 14:17:22 GMT 2
И да им пишат 5000 човека за това къде са и колко струва, сега са им пислаи 5000 защо не казват къде са
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 12, 2021 14:18:08 GMT 2
|
|
|
Post by mandarina on Jul 12, 2021 14:21:00 GMT 2
Бляяяяяяяяяяяяяяяяяяякс! бЛЯКС! bLQKS! Добре, върнахте ми го за Андреа
|
|
|
Post by magica on Jul 12, 2021 14:21:37 GMT 2
Ама те Теа и Наум се мислят не само за някакъв коректив, но и за мега известни ... Странно
|
|
|
Post by lama on Jul 12, 2021 14:25:20 GMT 2
Пише ми, че няма такава снимка. За кого става дума, да отворя направо профила? Напоследък и от прикачи ми се отварят само от телефон, а от лаптоп да едни гимнастики,за да видя какво сте качили.
|
|
|
Post by stelsko on Jul 12, 2021 14:25:39 GMT 2
Немога да отворя снимката,а изгарям от любопитство кое може да е по-зле от Андреа Мама Сиси пие чай от гуарана,не съм убедена,но почти съм сигурна,че не е подходящ за бременна. В един предишен клип беше снимала Ния как става от гърнето и тича към Гошко,който излиза гол от банята,за малко да му се види морковЧо, както тя ги нарича хаха умрях да се хиля. А за нея редовно имам усещането че седи по долни гащи само, по това което се вижда от влоговете. Отделно,че е без сутиен...хах Капитонка и тя ще продава парцалите дето не носи. Обувките бяха в мн гадно състояние и една черна чанта смачкана. Кой би купил тия боклучки... Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jul 12, 2021 14:28:42 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 14:30:17 GMT 2
Морковчо 😂😂😂😂😂😂 няма друга такава спряла жена никъде в НЕТАААААААА! Какво им става на тия хора, бе, къде попаднах😭😭😭😭
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 12, 2021 14:32:59 GMT 2
prikachi.net/image/6hwuW Сега би трябвало да е Ок. Повръща ми се от тази Никол. Аз съм убедена, че Гането е на левия бряг.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jul 12, 2021 14:34:46 GMT 2
|
|
|
Post by stelsko on Jul 12, 2021 14:38:06 GMT 2
Е тя казва морковчо нещо като игра с Ния ама като видях клипчето това ми дойде първо като асоциация Ау тая каква е мизерна,ами огледалото колко е замазано бляк.. Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 14:38:52 GMT 2
Има много материал за страницата, но защо не се качва? То издънки да иска човек. Тази Никол е.... Обаче реално не виждам, защо да се качва в групата при положение, че това си е нейната мизерия. Не виждам с какво засяга аудиторията й, нито агитира и те да спят на това, което дори не знам, как да нарека, нито нищо. Ето например Телешопови, които се биеха в гърдите, че на избори гласуват, затова не подкрепяли протеста, а сега не гласуваха. Не ги следя, но през април гласуваха ли?
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jul 12, 2021 14:52:47 GMT 2
Има много материал за страницата, но защо не се качва? То издънки да иска човек. Тази Никол е.... Обаче реално не виждам, защо да се качва в групата при положение, че това си е нейната мизерия. Не виждам с какво засяга аудиторията й, нито агитира и те да спят на това, което дори не знам, как да нарека, нито нищо. Ето например Телешопови, които се биеха в гърдите, че на избори гласуват, затова не подкрепяли протеста, а сега не гласуваха. Не ги следя, но през април гласуваха ли? Според мен този фон отзад, съмнителната хигена и мизерия е недопустим за така наречените, самопровъзгласили се инфлуенсъри. С какво дават пример и влияние тези хора ? С мизерията си ? Същата работа от новото видео на мама Сиси : 22:50 мръсвн памперс до леглото на детето, което все още спи. Блякс Едит : в Гуараната се съдържа КОФЕИН , и не е препоръчителна за бременни жени
|
|
|
Post by magica on Jul 12, 2021 14:54:30 GMT 2
Ето например Телешопови, които се биеха в гърдите, че на избори гласуват, затова не подкрепяли протеста, а сега не гласуваха. Не ги следя, но през април гласуваха ли? Абсолютно същото се чудя, но не съм сигурна ...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 14:58:00 GMT 2
Тая и тя лъха на мизерница от километри.. 🤢 Как живеят тия хора и не им прави впечатление не ми е ясно.. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Jul 12, 2021 15:11:26 GMT 2
За снимката на Никол само ще кажа, че има 'аромат'...самата снимка мЕрише и то не добре.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 15:12:43 GMT 2
Според мен мизерията в личен план не е повод за публикуване, като тя не се прави на чистница, нито рекламира препарати или нещо подобно. Сега Галя, която казва, че в тях чисти фирма, а после рекламира тоалетно пате - да, за страницата е. Пепе, която дрънка, че си гледа децата сама, а има 10 човека, които й помагат - да, за страницата е. Тонка, която залъгва аудиторията с ПРОДУКТИ, които не отговарят на това, което казва (продуктите на Руми са чудотворни, но кожата й е в ужасен вид). Телешопови се имат за полезни, но без пари не показват нищо, както и крият марки и места, които не са си платили. В случая Никол ДБ е тотално гнусна, но не виждам и някакви заявки от нея, че е чиста, има претенции за каквото и да е. А ноктите са...
|
|
|
Post by hriems on Jul 12, 2021 15:16:11 GMT 2
Аз не мога да видя снимката, която сте пратили. Излиза ми, че не съществува.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 12, 2021 15:17:54 GMT 2
Представете си Никол ДБ с къса, френска черта , идеално поддържана. Къси нюд нокти, които са в овална форма, без мигли, но с минимален грим, подчертаващ очите ѝ и да не говори много, а да се снима за модни кампании повече. Дали няма да е по-вървежна като инфлуенсър ? И не обсъждам външния вид за дадености, които не може да промени, а просто да подчертае хубавото, дадено ѝ от Господ.
|
|
|
Post by lyra on Jul 12, 2021 15:19:56 GMT 2
Пише ми, че няма такава снимка. За кого става дума, да отворя направо профила? Напоследък и от прикачи ми се отварят само от телефон, а от лаптоп да едни гимнастики,за да видя какво сте качили. Кажете я тази гимнастика, че от няколко дена нищо не ми се отваря. Ен Джейката как можа да рекламира точно това..нямат ли срам хората..?
|
|