|
Post by mar4eto12 on Jul 12, 2021 9:47:58 GMT 2
Вече ми е неудобно да гледам как се излага Гането,това момиче кърти тъпомера. Гане (без хейт) вземи измий ги тези зъби -крайно време е,липсата на Диор се прощава ,гнусни мръсни зъби-никога. Чакам да видя какво ѝ се е случило вчера, каза, че днес ще каже. Но пък сутринта стори - "ние днес трябваше да освободим хотела, ама решихме да останем още" #NOTSPONSORED Га отидè, га си тръгнà...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 9:49:24 GMT 2
Вчера заля профила си със сторита на репостнати сторита, на които са го снимали последователи, как застава зад различните лидери на партии с този постер...... Любо е голям простак. Опита 1000 различни начина да добие популярност. Успя с най-просташкия.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 9:52:42 GMT 2
Точно, заради изцепките с маската в мола и съветите на жена +, спрях да гледам Виктория. Не знам, с какъв акъл си позволява да дава съвети за поведението на жена спрямо мъж и т.н. Не знаем, каква е ситуацията при нея, но на мен ми прилича точно на държанка, която е с по-възрастен мъж, който най-вероятно има семейство и тя е просто за развлечение. Та в този ред на мисли Виктория е нелепа със съветите си за жена +. Сигурно 15-16 годишните гаджета имат по-дълготрайни гостита от приятеля на Виктория. Аз го гледах вчера . Ами тъжна работа ,въпреки че нея си я устройства явно да си е типична държанка . Явно човека си е имал работа на морето и Вика с него на хотелче . Тяхното за мен не е връзка , та той не знам дали реално остава да спи в тях или се измъква посред нощите . Явно е ,че не иска да бъде показван ,иначе Виктория до сега 100 процента да го е снимала . Пак казвам ,явно нея така я устройства. Не е грозно момиче,има популярност,има образование май ,има си собствен дом, има си приятели ,родителите ѝ я подкрепят . Като цяло доста хубав живот. Чудя се какво търси ,като може да е с някое мъж на нейната възраст и да си градят бъдещето заедно . Но явно на нея това не ѝ е приоритет . Аз имам честта да бъда блокирана ,така че няма как да се насладя на творчеството ѝ в Инстаграм.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 9:54:32 GMT 2
Гергана пак да погледне, че в още едно стори има правописна грешка :Д А, 'сфинете, в две сторита. Тя нарочно сега ги прави за да я пишем тука.:Д Даже една известна инфлуенЦърка я е подбъзнала заради тъпите въпроси на стори, ама да си я търси коя е.
Любо на интересен ли се прави с тези тъпи табла?! Започна с летящ старт, а все по-противен ми става.
|
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 10:18:54 GMT 2
Любо вече се чуди, какво да измисли. При толкова образи, за които може да направи видеа, които поне му се отдават и се получават, той седнал да прави простотия след простотия. Така или иначе, че след като ми премахна коментара, не съм му особена почитателка. Мисля, че има потенциал, но го пропилява. Цанов добре му каза в края на подкаста...
|
|
|
|
Post by ☀ on Jul 12, 2021 10:40:04 GMT 2
Пуу да ми се не види и мусакаджийка, как си позволих да коментирам днес
|
|
|
Post by plam on Jul 12, 2021 10:57:01 GMT 2
Пуу да ми се не види и мусакаджийка, как си позволих да коментирам днес Тази ще кажеш,че за пръв път е видяла нещо друго голямо...и тя като Гана с идиотски погледи започна 😂
|
|
|
Post by Foxy on Jul 12, 2021 10:58:23 GMT 2
Добре де, Вика защо гледа все едно не познава човека, който спи до нея? Или се е изненадала, че е останал за цялата нощ
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 11:04:29 GMT 2
Д: д:, ти представяш ли си да е казала-дай тука да ти снимам ръката в леглото, че не вярват, че си ми сериозен мУж. Тя поне реално има някакво мъжко присъствие до нея, а други... еротомания с въображаем субект.
Да се вдигам да свърша нещо, че трябва и да ходя да паса овцете, все пак овЧери също ѝ трябват на тази държава.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 11:17:15 GMT 2
Капитонова има мнооого плашещи очи на тази снимка. Да не говорим, че може мъжа да е казал на жена си, че е в комантировка хаха. Не вярвам, че Виктория има действително приятел в пълния смисъл на думата.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 11:48:25 GMT 2
В почивката ми реших да гледам новото видео на Галя. Не знам, дали аз си въобразявам, но ми се струва, че Пепе и Галя откакто започнаха да общуват, всяка е приела част от маниерите на другата. Влогът беше лежерен и ето това за мен е влог, а не като това на Попова и Елица. Едно и също всеки път, какво правят вкъщи и до там. Тук имаше динамика, кадри от различни места, допадна ми. Устните на Галя обаче са ужасни! Когато се обърне към някоя от приятелките си и се види в профил...майко мила!
|
|
|
Post by Foxy on Jul 12, 2021 12:03:15 GMT 2
Добре де, Вика защо гледа все едно не познава човека, който спи до нея? Или се е изненадала, че е останал за цялата нощ И мен това ми беше първата реакция, Лисичке. 😁😁 Втората беше: "Егати некосматата ръка". Или много я е блърнала, или хич не прилича на чичачеста. 🙄 Едит: и Мона с абсурдните кълчотения тип Филяка за рекламата на почистващия препарат от моятакозметика. Не разбраха ли, че тези клипчета са като за бавноразвиващи се, а не за #ад? Модерните мъже се минават с машинката - гърди, ръце, крака и седи едно такова наболо и с един остри косми. Ей на такова ми прилича тази ръка. Или ги остави космите или ги махни изцяло.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 12, 2021 12:18:46 GMT 2
Вчера бях заета и не съм влизала, но като видях сторито на Мари-страдалката безделничка се хилих много и се надявах да сте я отбелязали Ади #НитоДенБезНаМариУмората За Флора - мнението ми няма да е популярно, но все пак ще го споделя. За мен идеята на нейните клипове е принципно добра, но само дотам. Изглежда ми добро момиче, но също така ми се струва зверски нечистоплътна и немарлива в нещата, които прави, информацията, която представя е много повърхностна. Като човек, който се интересува много и има отлична историческа памет, внушенията и политически анализи, които прави са детински, повърхностни и оттам много често подвеждащи. Не целя дискусия или да убеждавам някого, просто ми се ще да се знае, че има и други мнения. Иначе подчертавам, че ми изглежда добричка. Не като някои злобарки, които нагъват по 2 тоста с авокадо три пъти дневно и едва са се просмукали в клин на MP. Дразни ме това същество просто Гучи с флакона в банския е потрес Фолоунах Андреа фолкпевицата за кринджа, малеееее, какви сторита-видеа е насвяткала, изтичат след 2-3 часа, така че който държи да се тества на гнусотия, да гледа
|
|
|
Post by pchelica on Jul 12, 2021 12:20:45 GMT 2
Гергана хубаво ги прави тия снимки с Диор бронзанта, ама слага хаштаг, че не е спонсорирано, т.е. не са снимки, които Диор биха ползвали за рекламна кампания... Ама тогава излиза, че тя просто си е купила бронзант и си играе на манекенка като се снима с него Напомня ми как като бяхме 10 годишни, с приятелките ми купувахме неща от супермаркета, рекламирахме ги на бабите в квартала и те си ги купуваха от нас... Но нашето изглежда да е било малко по-успешен бизнес от това безцелно снимане с рандом продукти на Ганка...
|
|
|
Post by sunny94 on Jul 12, 2021 12:23:10 GMT 2
За Флора - мнението ми няма да е популярно, но все пак ще го споделя. За мен идеята на нейните клипове е принципно добра, но само дотам. Изглежда ми добро момиче, но също така ми се струва зверски нечистоплътна и немарлива в нещата, които прави, информацията, която представя е много повърхностна. Като човек, който се интересува много и има отлична историческа памет, внушенията и политически анализи, които прави са детински, повърхностни и оттам много често подвеждащи. Флора е по-малка от мен, но впечатленията ми са, че хората на моята и нейната възраст, нямат и наполовина от политическите ѝ знания. Възможно е да не са дълбоки, но сякаш повечето млади хора в нашата държава, не знаят дори къде се намират на политическия спектър.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 12, 2021 12:26:28 GMT 2
Да, факт. В сравнение с много от връсниците й/младите хора съм 1000% съгласна, че има много повече познания. Просто липсата на знания и половинчатите такива много често са еднакво заблуждаващи/опасни и т.н. Иначе наистина не знаят и се лутат, и се подвеждат. И оттам тези жалки резултати от тези избори, но не искам да повеждам темата натам. Тука е за усмивки
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 12, 2021 12:28:43 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 12:29:06 GMT 2
ПРИПАДАМ Видях сторитата на Андреа фолкпевицата. Снимките и сторитата на Гергана са слаба ракия на фона на това...
|
|
|
Post by Qyiana on Jul 12, 2021 12:29:24 GMT 2
Хахахахах, ще се пръсна от смях, тъкмо отворих и аз профила на Андреа да й видя кринджавите сторита. Хем съм погнусена, хем ми е смешно от целия този кифльоч. То поза, то джука, то цайс...мани, мани. В опит да докара секси стойка се криви като Гергана в нейните топ-моделски рийлсове.😂😅
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jul 12, 2021 12:32:24 GMT 2
И в опит да скриe 20-те си кг отгоре над тези от снимките А филтърът е потресаващ. Едната бомба изскача, абееее, май предпочитам "Седнало е ГанеТо, седнало е Гаааане, тиии лудо ГанеТО, ти си лудо Гааане" Извинете за това лирично отклонение от часовете по музика преди 15 години
|
|
|
Post by Foxy on Jul 12, 2021 12:36:58 GMT 2
Андреа съвсем се е чалнала. Ужасно гнусна е!! И аз предпочитам Герганка като се замисля
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 12:40:33 GMT 2
Мандаринке, направо ми дойде ту мъч за понеделник тези сторитата на Андреа. 🙈🙈🙈 Джиййййзъъъссс, на първото стори е супер слаба УЖ, а на следващите то са телеса, то са кофти чупки, застана на пръсти, за да ѝ изглеждат слаби караката. 🤦🏻♀️😂🙈 Супер е подпухнала и в лице ми прилича повече на Азис. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jul 12, 2021 12:40:38 GMT 2
Беше ми жал за нея като видях как приема раздялата с Кубрат (когото не харесвам), прилича на наранена жена, ама тия работи... Мне, нетърпими са.
Като цяло не разбирам какво цели. Ако е трафик, за да взема по-големи хонорари за реклами, кой по ягодите би рекламирал чрез нея? Наистина недоумявам.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jul 12, 2021 12:47:04 GMT 2
Вече ми е неудобно да гледам как се излага Гането,това момиче кърти тъпомера. Гане (без хейт) вземи измий ги тези зъби -крайно време е,липсата на Диор се прощава ,гнусни мръсни зъби-никога. Чакам да видя какво ѝ се е случило вчера, каза, че днес ще каже. Но пък сутринта стори - "ние днес трябваше да освободим хотела, ама решихме да останем още" #NOTSPONSORED Га отидè, га си тръгнà... Напуснала го е , гаранция. Сега още 1 седмица щв спами със снимки от морето все едно е там 😜
|
|
|
Post by pringles on Jul 12, 2021 12:51:38 GMT 2
Има ли място, където може да бъде насочена към професионална медицинска помощ, но без възможност да изтрива коментара?
|
|
|
Post by ☀ on Jul 12, 2021 12:52:53 GMT 2
Като гледам сестрата на Гането има нормална почивка на море с приятели по двойки. Тя милата не спира да бълва сторита и един ден ще пише, че не е имала 1 почивен ден сигурно. За мен се напъва да я забележат 'големите' брандове, ама изглежда като дете, което иска да настигне каките, които я играят тази игра.
|
|
|
Post by plam on Jul 12, 2021 13:03:06 GMT 2
Болката била огромна (припадаща мишка) Не ми се мисли това момиче ако един ден трябва да създаде живот и да ражда какво мрънкане ще е..божееееее
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 13:03:40 GMT 2
При Мон Дьо сподели, че не е била съвсем наред с нервите. И май от хапчета е качила килограми. Имаше много снимки в интернет, където на участия са я снимали и се вижда, че няма нищо общо с това, което качва на снимки в интернет.
|
|