|
Post by voxxymoxxy on Jul 11, 2021 21:57:29 GMT 2
Скандааал! Клин с бримка, струващ 40 лева! Е, не, тая е за профила!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Superficial on Jul 11, 2021 21:58:36 GMT 2
Някой следи ли Andy Csinger? Имам нужда някой да ме успокои, че не са се разделили с Тео 😞 Толкова много ги харесвам и толкова си мечтая да са ми майка и баща! Той от известно време не е в Италия с нея и са ми доста подозрителни нещата.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 22:00:33 GMT 2
А, тази Глория Венц е от хайлайфа на Пловдив. Защо така прави, не знам 😂
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 22:03:34 GMT 2
Снахата на Божков пък не спира да агитира в стори за свекъра си. Не е редно, не е и законно да го прави в изборния ден, а и всички сме наясно за кого е дала своя глас... Коя е снахата на Божков?
|
|
|
Post by freya on Jul 11, 2021 22:05:45 GMT 2
Ива Софиянска - Божкова. За Гера, понеже аз страдам от слънчева алергия, нейното доста напомня за това, ужасно е, не го пожелавам на никого.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 22:13:25 GMT 2
Ива Софиянска - Божкова. За Гера, понеже аз страдам от слънчева алергия, нейното доста напомня за това, ужасно е, не го пожелавам на никого. Ооо, не знаех 😁. Знам, че отдавна е Божкова, но изобщо не съм направила връзката. Тя ми е доста антипатична и хич не я следя. Ясно защо Бандата се правеше на интересна щял ли да ѝ се сърди Божков, да се притеснява ли, тагваше го, там с черепа се правеше, а тя нали си е голяма дружка с Ива. Пф Андреа е много скрита лимонка според мен и вече много не ѝ се получава със самоиронията.
|
|
|
Post by fif on Jul 11, 2021 22:14:55 GMT 2
Я вижте къде си е навряла този флакон Диор, естествено до логото Д и о р на банския. 😀 Диор при доир отива. 😀😀😀
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 11, 2021 22:17:29 GMT 2
Аз се питам дали Гергана наистина вярва,че тези снимки са моделски? То вече да ни стане жал да й се смеем.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 11, 2021 22:18:27 GMT 2
Тотал щета е Ганка!!! Мога да ѝ призная единствено, че всеки път ме изненадва с някоя тъпотия!
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 22:23:07 GMT 2
Гането на море е като пълнометражна комедия с номинация за Златна малинка. После ще ѝ я видя в инста какви ги върши 😂
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 22:24:53 GMT 2
Имам чувството, че само за снимки го е взела, а реално се маже с Бочко(не че има нещо лошо и аз съм го ползвала). Но ще ползва флакона години наред, че да казва колко е доволна. 😂😂😂 Тя идея има ли си какво е шутинг дей? Да пита Петканова, нейните поне са истински. 😄
|
|
|
Post by plam on Jul 11, 2021 22:31:23 GMT 2
Имам чувството, че само за снимки го е взела, а реално се маже с Бочко(не че има нещо лошо и аз съм го ползвала). Но ще ползва флакона години наред, че да казва колко е доволна. 😂😂😂 Тя идея има ли си какво е шутинг дей? Да пита Петканова, нейните поне са истински. 😄 Sent from my iPhone using Tapatalk Е както с Моет-а 😂😂празна бутилка ама я държи за ШУУТинг дейс
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 11, 2021 22:32:00 GMT 2
Ако съдим по сторито нa Гането, явно се е катерила по скалите, за да направи shooting day и се е натъртила. Ами така е Гане, кифлеенето изисква жертви. Дано поне си струва з едни 2000 лайка, 1000-2000 от заблудени дечица, а другите от платени индийчета. #sorrynotsorry
Ааа, извинявай - в твоя инглш world се казва sory.
|
|
|
Post by notacliche on Jul 11, 2021 22:35:30 GMT 2
Гергана наистина трябва да се обърне към специалист, това вече дори не е забавно. Тя е абсолютно ненормална🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 11, 2021 22:35:57 GMT 2
Сигурно и Моета е взела в багажа😅 Аз не я следя, случайно съм блокирана от особата й, но освен тук, май никъде другаде не се вълнуват от нейното инфлуенс присъствие. 😊
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 11, 2021 22:50:10 GMT 2
Новото момче на Никол едва ли е по-лошо от Васето. Та той си триеше сопола на дивана, за Бога!!!
|
|
|
Post by The Judge on Jul 11, 2021 23:16:15 GMT 2
Верно линот скалата е одрана?! Страшна неможачка!
Пп. Не издържам тоя мач вече!!!
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 11, 2021 23:37:21 GMT 2
Гането сега може да извика управителя на скалата, за да се оплаче! 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 23:46:50 GMT 2
Мари на Гала ако пропусне да каже, че е руса, то тогава задължително повтаря, че няма гърди или прави препратка в тази посока. Наблюдавах известно време сторитата ѝ и всеки ден е едно от двете неща, плюс задължителното седмично напомняне, че е много уморена.
|
|
|
Post by dzyn on Jul 12, 2021 3:48:25 GMT 2
За теб може да е ден за избори, ама за полина е блек фрайдей. Тя се движи по друг календар, 3ти март й е Съединението.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 12, 2021 7:36:40 GMT 2
Някой гледа ли последния влог на Виктория? И при нея да се чуди човек този приятел въображаем ли е, хотела беше рядко кичозен и на нея видимо ѝ беше скучно. И защо повтаря, че живее с приятеля си, като по всичко личи, че човека евентуално нощува само. Нито храната е за двама, нито ежедневието и на всичкото отгоре сама си изнася багажа, нейния, за негов и дума не става.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 7:57:00 GMT 2
Някой гледа ли последния влог на Виктория? И при нея да се чуди човек този приятел въображаем ли е, хотела беше рядко кичозен и на нея видимо ѝ беше скучно. И защо повтаря, че живее с приятеля си, като по всичко личи, че човека евентуално нощува само. Нито храната е за двама, нито ежедневието и на всичкото отгоре сама си изнася багажа, нейния, за негов и дума не става. Аз го гледах вчера . Ами тъжна работа ,въпреки че нея си я устройства явно да си е типична държанка . Явно човека си е имал работа на морето и Вика с него на хотелче . Тяхното за мен не е връзка , та той не знам дали реално остава да спи в тях или се измъква посред нощите . Явно е ,че не иска да бъде показван ,иначе Виктория до сега 100 процента да го е снимала . Пак казвам ,явно нея така я устройства. Не е грозно момиче,има популярност,има образование май ,има си собствен дом, има си приятели ,родителите ѝ я подкрепят . Като цяло доста хубав живот. Чудя се какво търси ,като може да е с някое мъж на нейната възраст и да си градят бъдещето заедно . Но явно на нея това не ѝ е приоритет .
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 12, 2021 8:02:29 GMT 2
Разбирам донякъде възмущението, че инфлуенсърите масово не отразиха изборния ден, нали все пак работата им е да "влияят" на аудиторията си. Обаче смятам, че по-добре да си траят ако нямат какво смислено да кажат, или ако наистина не са гласували. Частта от аудиторията им, която би гласувала по принцип, няма нужда от стимул от тях, останалото масово са деца, които трябва да вземат пример от родителите си по този въпрос, а не от кака Тонка в Инстаграм. Честно казано, по-добре да не кажат нищо, отколкото да говорят по теми, които не са им ясни - представям си само гладко-течащата мисъл на Попова ако седне да говори за политика... Едно "аз гласувах, идете и вие" тип Ивана в две сторита е достатъчно, но в крайна сметка всичко опира до самосъзнание. Шопови миналата година като бяха много дейни и активни и призоваваха да заемем позиция, сега какво? По-ниски от тревата, защото са на почивка. Човек или винаги има принципи и ги следва, или не се прави на интересен. Ние не виждаме последователност в нищо масово при инфлуенсърите, та не очаквам такава и по сериозни въпроси като изборите.
Относно пък чужденци като Полина и Капитонова например, въпреки че сигурно вече гонят десет години в България, по-добре да не казват нищо, защото не съм сигурна нито, че са достатъчно информирани, нито, че ще кажат нещо съдържателно. Все пак Полина мисли, че 3ти март е Съединението на България и даже се държа абсолютно безсрамно тогава, сякаш не тя е в грешка. Да, тя живее тук, плаща данъци тук (надявам се) и е част от българската действителност, но ще ми е супер смешно да я видя да агитира да се гласува. Политиката до голяма степен е и история, не вярвам да е толкова информирана. Да си рекламира Stokke и да дава акъл за Монтесори, щом там ѝ е силата. Ако в личното си време гласува (ако има тази възможност, не знам как стои въпроса с чужденци, какъв статут трябва да имат, тя има ли го, временно пребиваване ли е, гражданство ли е и т.н.), супер.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 8:13:57 GMT 2
Аз не очаквам от инфлуенсърите да насърчават гласуването. Повечето са абсолютен развей прах и не показват отношение по темата, само пози и принудено поведение.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 9:17:13 GMT 2
Точно, заради изцепките с маската в мола и съветите на жена +, спрях да гледам Виктория. Не знам, с какъв акъл си позволява да дава съвети за поведението на жена спрямо мъж и т.н. Не знаем, каква е ситуацията при нея, но на мен ми прилича точно на държанка, която е с по-възрастен мъж, който най-вероятно има семейство и тя е просто за развлечение. Та в този ред на мисли Виктория е нелепа със съветите си за жена +. Сигурно 15-16 годишните гаджета имат по-дълготрайни гостита от приятеля на Виктория. Някой гледа ли последния влог на Виктория? И при нея да се чуди човек този приятел въображаем ли е, хотела беше рядко кичозен и на нея видимо ѝ беше скучно. И защо повтаря, че живее с приятеля си, като по всичко личи, че човека евентуално нощува само. Нито храната е за двама, нито ежедневието и на всичкото отгоре сама си изнася багажа, нейния, за негов и дума не става. Аз го гледах вчера . Ами тъжна работа ,въпреки че нея си я устройства явно да си е типична държанка . Явно човека си е имал работа на морето и Вика с него на хотелче . Тяхното за мен не е връзка , та той не знам дали реално остава да спи в тях или се измъква посред нощите . Явно е ,че не иска да бъде показван ,иначе Виктория до сега 100 процента да го е снимала . Пак казвам ,явно нея така я устройства. Не е грозно момиче,има популярност,има образование май ,има си собствен дом, има си приятели ,родителите ѝ я подкрепят . Като цяло доста хубав живот. Чудя се какво търси ,като може да е с някое мъж на нейната възраст и да си градят бъдещето заедно . Но явно на нея това не ѝ е приоритет .
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 9:23:06 GMT 2
В САЩ съм забелязала, че известните личности (кой каквото иска да ми говори, за мен те все още си остават по-голям фактор от инфлуенсърите) винаги качват снимки със стикер "I voted". Дори и да не напишат някакво послание, а просто снимка със съответния #. Щом може да накарат човек да си вземе шампоана, който те използват, значи би следвало и в този момент да дадат пример, който да бъде последван от аудиторията им. Вчера гледах коментарното студио на БНТ, където имаше репортажи от Гърция. Много хора там са гласували без проблеми. Телешопови просто не са хора с позиция, а да не говорим за информираност и отговорност при тях. Разбирам донякъде възмущението, че инфлуенсърите масово не отразиха изборния ден, нали все пак работата им е да "влияят" на аудиторията си. Обаче смятам, че по-добре да си траят ако нямат какво смислено да кажат, или ако наистина не са гласували. Частта от аудиторията им, която би гласувала по принцип, няма нужда от стимул от тях, останалото масово са деца, които трябва да вземат пример от родителите си по този въпрос, а не от кака Тонка в Инстаграм. Честно казано, по-добре да не кажат нищо, отколкото да говорят по теми, които не са им ясни - представям си само гладко-течащата мисъл на Попова ако седне да говори за политика... Едно "аз гласувах, идете и вие" тип Ивана в две сторита е достатъчно, но в крайна сметка всичко опира до самосъзнание. Шопови миналата година като бяха много дейни и активни и призоваваха да заемем позиция, сега какво? По-ниски от тревата, защото са на почивка. Човек или винаги има принципи и ги следва, или не се прави на интересен. Ние не виждаме последователност в нищо масово при инфлуенсърите, та не очаквам такава и по сериозни въпроси като изборите.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 12, 2021 9:31:11 GMT 2
Ох, аз реших да си почна седмицата ударно и да си пусна На Кафе, което не бях гледала от над 10 години сигурно. Напомня ми малко за Най-смешните животни на планетата - гледаме някакво клипче от интернет и даваме коментар. Нула добавена стойност.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 9:31:35 GMT 2
Аз мисля, че едно - Гласувайте! е достатъчно. Не съм голям политически анализатор,както и много хора, доверявам се на това, което виждам в "живия" живот, без някой да ми казва от екрана- ти живееш по-добре и прочие.. Няма нужда, аз виждам сред хората, с какво се сблъскват. Не гласувах, защото имам фаворит за партия,а защото не ми е ок сегашното положение. За мен, всеки, който не е гласувал, значи се съгласява със сегашното положени, ок е и за него. Простичко обяснено за мен- ако те боли, не стоиш и търпиш,охкаш и пъшкаш, а взимаш хапче, ходиш на лекар, правиш нещо, в случая-гласуваш. (Да не изключвам, че можеш и да подкрепиш когото пожелаеш с глас)
Голяма контра сме дори с мм, с различни политически възгледи, опонираме си здраво.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 12, 2021 9:40:09 GMT 2
Любо е голям простак. Опита 1000 различни начина да добие популярност. Успя с най-просташкия.
|
|
|
Post by Nicole on Jul 12, 2021 9:40:11 GMT 2
Вече ми е неудобно да гледам как се излага Гането,това момиче кърти тъпомера. Гане (без хейт) вземи измий ги тези зъби -крайно време е,липсата на Диор се прощава ,гнусни мръсни зъби-никога.
|
|