|
Post by vivian27 on Jul 11, 2021 18:40:25 GMT 2
Ганчето както виждаме не си ходи в Дупница, за да види семейството си, вие си мислите че за един глас ще бие път до там ли? Друго си е хващането на тен, облякана в бански Диор и намазана с Диор.. освен това съчетава полезното с приятното, защото това момиче работи денонощно и пак е имало шутинт дей.. застреляйте ме😂
|
|
|
Post by vivi on Jul 11, 2021 18:56:03 GMT 2
О, каква изненада, Любчо пак се е бутал да става известен. Да си кажа за Флора. Интересна идея, но изпълнението е под всякаква критика. А Флора е супер несериозна, като си решила да правиш поредица, подготви си видеата, редактирай ги, пък тогава почвай, ако не ти стига времето просто не го правиш, а не такива половинчати работи. Много се дразня на несериозни хора.
Абсолютно съм съгласна за Флора. Много ми хареса поредицата и я следя с интерес, но това отношение не е нормално. Датата на изборите е известна от много време, имаше предостатъчно такова да я завърши и да си ги пуска даже и по 1 видео на ден за цялата седмица преди изборите. Ще ги догледам, но просто ми направи лошо впечатление.
Проверих току що и все още не е качено последното обещано от нея видео, което уж щеше да е преди 8, преди края на изборния ден. Неуважение към аудиторията, според мен.
|
|
|
Post by lama on Jul 11, 2021 19:15:36 GMT 2
Флора си е известна с това, че е несериозна, тя по принцип пуска видеа през няколко месеца. В случая обаче аз също смятам, че трябваше да ги пусне всеки ден по едно и да приключи навреме, не днес. Днес беше ден за избори. А за Бойко още не е и излязло. Специално това с Александър Сиди се чу във Видеото, че е снимано на Петровден, че това беше пред супер много време, имала е достатъчна възможност да ги направи видеата. Не знам как иска така да се занимава с политика, като е толкова несериозна. Да беше направила с четири парти, ако няма време за 6, отколкото така.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 19:17:58 GMT 2
Това е най-безсмисленото видео за бременност евъъърр...
|
|
|
Post by maggi on Jul 11, 2021 19:18:20 GMT 2
Гергана с тези малоумни въпроси, направо избива рибата,то бива идиотщини, ма явно нещо е слънчасала😀. Пък Мама Сиса ме разби - изяждали по една диня на ден(цяла огромна диня), защото след месец нямало да има такива сладки плодове, като череши, дини, пъпеши, и сега хапват до нас**ане 😀. По-добре, че не мисли да се връща в България 😀😀😀 Изобщо не ни е и притрябвала.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 19:30:07 GMT 2
Гергана с тези малоумни въпроси, направо избива рибата,то бива идиотщини, ма явно нещо е слънчасала😀. Пък Мама Сиса ме разби - изяждали по една диня на ден(цяла огромна диня), защото след месец нямало да има такива сладки плодове, като череши, дини, пъпеши, и сега хапват до нас**ане 😀. По-добре, че не мисли да се връща в България 😀😀😀 Изобщо не ни е и притрябвала. Че тя и зимата ядеше дини и ягоди и нектарини. И пак викаше, че са много хубави и вкусни. Мен ме изуми с гърнето на Ния, как била свикнала вече с него, пълни простотии, Ния го ползва като стол. Като я видя, че сяда защо не ѝ махна памперса и да покаже за какво се ползва. На следващия ден Ния пак цял ден беше с памперса, няма кой да се занимава и да я сложи на гърнето.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jul 11, 2021 19:54:46 GMT 2
Флора- пълен провал като започна с маникюр тип “тука има- тука нема” направи ме впечатление ,че на едната ръка 3 нокътя изкъртени, останлите 2 с орлови нокти. Държанието ѝ с политиците , също не ми хареса. Усеща се ,че ѝ е неудобно, притеснява се, дървена е. На моменти дори забелязах как все едно не слуша събеседника - гледа си косата, разсейва се, обещо взето не е в разговора. Сиса и Ния - как така не ядете сладко в същото време динята , пъпешите и черешите повишават супер бързо кръвната захар и след това много бързо се абсорбират от организма и следвателно пак кр.захар пада и все едно не си ял. Да тази захар не е толкова вредна за детето но при положение,че майка му е станала 100 кг и за нея не е добре да яде толкова много плодове. Може да развие гестационен диабет. Гана- лукс,лукс,марки,Диори и налрая : тичаме до Лидъл да сготвим в квартирата. Не знае ли,че и доста по-луксозни хотели приемат с такъв тип домашни любимци но оооо да , забравих нямало е места за нашата звиздъ. Не,че не може да си го позволи, извинявам се. Сторито от самолета беше безумно голяма тъпотия, кола нямаш да идеш до мола, но самолет хващаш или лъжеш ,че хващаш за да идеш до морето… да, да. Видяла Софиянци,че ходят до Варна със самолета и наш’та Гана и тя да се впише в тренда.
|
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 19:59:59 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 20:32:28 GMT 2
Ох, както казват бабите - "да не ти идва до главата". Гала изглежда дейна и активна жена, тази Мари Константин е пълен антипод или просто е прекалено разглезена от охолството, което цял живот е имала. Много се дразня когато видя млади и здрави момичета да се оплакват, че са уморени и имат нужда от почивка. От какво бе? Емоционално и физически..!
|
|
|
Post by Adoralova on Jul 11, 2021 20:36:58 GMT 2
Новото гадже на Никол намирам за грозен и с това акне/белези по бузите...охх.Васето по хващаше окото.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jul 11, 2021 20:36:58 GMT 2
Деница Василева или както там беше : не, тези момичета не само,че не знаят къде се намират но и много си вярват. Момичето “записало” курс за маникюр защото обучението за медицина струвало много скъпо но в същото време паралелно с курса за ман’кюр изкарала и шофьорска книжка. Така поне споделя тя, искам само да добавя ако момичето чете тук, скъпа Дени с капацитет и речников запас (хей,оратор Йонко) от 30 думи, не само,че медицината е скъпа за теб но и доста недостижима. Медицината не е курс за маникюр 1 месец, и нещо,което се решава в 12-ти клас. Относно обучението - всички медицински вузове разполагат с общежития (реновирани) , стол (сравним с обедно меню в ресторант, както обстановка така и меню и качестово) , стипендии и прочие облаги. Имай само дупе да четеш общо взето. Като гледам “маникюрите” ти , с материали от китайски сайтове и най-евтиното на пазара представям си каква професионалистка си ( Тонке, здравей и на теб). Това ,че можеш да рисуваш не те прави гранд маникюристка с капаро- ако може. Рисунките си останаха в 2002 година, но нали си по-компетентна трбява да знаеш. Претенциите ти за топ маникюр с невъзможност за педикюр и кожички “рендосване” - не мерси. В Пловдив има недостижими професионалистки не само с един сертификат, а отношение към клиентите, колегите, качествени материали ( ако за теб Блу Скай и SNB е качество, извинявам се ) и още доста неща, които ти НЕ ПРИТЕЖАВАШ. П.С вкарай малко живец и енергия и спри да мрънкаш.
Едит: Сори за пост след пост но забравих за г-жа Маникюр
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 20:44:50 GMT 2
Напълно съм съгласна! Не мисля, че Мари е постигнала нещо до момента сама. Последователите си е натрупала точно, защото майка й е Гала. Съдържанието й не струва, няма с какво да привлече вниманието и не виждам, защо не е избрала да се развива в нещо, което да й харесва (на това й харесва само, че е мързелива работа, но дори това я изтощава), да използва въображението си... Изобщо най-скучната инфлуцка е Мари на Гала. Валката поне показва красиви места, защото често пътува. + това намирам Валери за красавица.
Тук се писа преди седмица-две, че Никол Станкулова е бременна, но сега гледам предаването от преди 2 дни и не ми изглежда бременна?
|
|
|
Post by The Judge on Jul 11, 2021 20:47:22 GMT 2
ПОТРЕСТТА! На Гана шуутинг дей и всеки път - наистина ти иде да се гръмнеш като й четеш простотиите. Трябва да си тотален ритард да седнеш да отговаряш на малоумните й, целящи жалък и отчаян engagement. Отказвам да приема, че човек с повече от 1 мозъчна клетка в кома, ще седне да я гледа тая и да цъка кога имала тен, кога яла, кога спала, как пръ***, наляво или надясно погледнала и т.н. Това са точно въпроси, след които се чудиш тия хора реални са, че се излагат така. Враца ми е Ню Йорк и Азис ми е Ричард Брансън. Сега остава да хване Наполеон Хил, Хорхе Букай и Паулу Коелю и е готова за Мис-ка. Аз гласувах също, буквално трая 4 минути. Дано да има смисъл всичко това. Мари на Гала имаше доста добре предоставена база - завърши УвеКинд, което е чудесно училище. Нещо това инфлуенсърство в момента по никакъв начин не блести с креативност, иначе визуално на мен ми е симпатична. Това с рускините на тази Деница ли е изказване? Че те са топа на топа с техните умения в козметика и красота, каква 2002? ПП {Оффтопик} Мацки, някоя от вас да е нотариус, или имала вземане - даване с покупко- продажби наскоро?
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 11, 2021 21:06:47 GMT 2
Фифи и господрката му с провокативна снимка. Само камшика ѝ липсва, а той гледа сякаш е с констипация и на всичкото отгоре е с агротен, тип текезесар. 😂 Кому е нужна подобна снимка? Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 21:10:24 GMT 2
Не змам кому е нужна такава снимка, но изглеждат "незаконни"... Нещо като секси напъните на Гергана. Направо "Ся ши я метна за четвърто, ма да си напиша домашнуту".
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 11, 2021 21:15:33 GMT 2
prikachi.net/image/6TFlD Гергучи пак с нейните неволи. Това момиче излезе веднъж на 1000 години и все на нея нещо се случва 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 21:15:41 GMT 2
Фифи и господрката му с провокативна снимка. Само камшика ѝ липсва, а той гледа сякаш е с констипация и на всичкото отгоре е с агротен, тип текезесар. 😂 Кому е нужна подобна снимка? Sent from my iPhone using Tapatalk Шъ умрЪ..то са напани да сме секси, другия да си показва бицепсите и плочките. Тоя бански е като долнопробно бельо, никога не бих си го купила, за моцито няма да говоря просто.. Пак е шибнала филтъра препечена филия, представям си колко кадъра има в тая поза и изречения тип: Милоооо, стегни си още корема да си изпъкнат хубаво плочкитееее и вкарай секси погледа.
|
|
|
Post by plam on Jul 11, 2021 21:21:04 GMT 2
Фифи и господрката му с провокативна снимка. Само камшика ѝ липсва, а той гледа сякаш е с констипация и на всичкото отгоре е с агротен, тип текезесар. 😂 Кому е нужна подобна снимка? Sent from my iPhone using Tapatalk Просто е без очилата и явно не вижда какво се случва на екрана 😂😂ох много са ми нелепи
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jul 11, 2021 21:28:01 GMT 2
Рисунките, може и рускини да съм писала. Не, клиентките ѝ ходят като папагали (цветове,рисунки все едно са на nail art изложба) , това за мен е мода от повече от 15 години не говори нито за майсторство, нито за стилен и адекватен маникюр през 2021. Нали много копират чуждите блогърки, една не съм видяла с такива нокти.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 21:28:58 GMT 2
prikachi.net/image/6TFlD Гергучи пак с нейните неволи. Това момиче излезе веднъж на 1000 години и все на нея нещо се случва 🤣 Тъкмо идвах и аз за да напиша това ,но виждам си ми прочела мислите . Това момиче не е ли излизало никъде ,не ѝ ли се случват разни случки ? За всяко нещо ли ще ни информира ? И не на последно място безумно тъпите анкети тип лексикон от 4 клас🤦🏼♀️ За на Пепе и Фифи снимката срам не срам ,но първата ми реакция беше : 'Тия как ли правят секс ?' В смисъл не намирам никаква химия между тях .
|
|
|
Post by dannyd on Jul 11, 2021 21:40:24 GMT 2
Здравейте! Най-после и аз се престрашавам да пиша, до сега само четях и се забавлявах с вас, но си казах, че в крайна сметка винаги е по-приятно, когато и ти участваш в дискусиите. Идвам да ви споделя поредната инфлуенсърска гавра с аудиторията. Госпожицата е решила да продава част от гардероба си, в което по принцип няма нищо лошо, НО да имаш наглостта да продаваш нещо с видим дефект и то на такава цена.. Аз по принцип я следя и я харесвам, интересни неща качва,но това тук за мен е просто една подигравка. prikachi.net/image/6Thgqprikachi.net/image/6T5ImП.С. Ако някой може да сподели как се прикачват снимки, защото не съм сигурна, че го направих както трябва, ще съм много благодарна. :Д
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 11, 2021 21:41:31 GMT 2
И на най-големия си враг не пожелавам клиент, гост в ресторант или хотел като Гането! То егати недоволното човече, братче! Не стига, че вероятно се е завряла в някое бунгало , което сигурно не е виждало ремонт от началото на деветдесетте, ами и лукс без насекоми очаква! Сигурно е нахапана от някоя миниатюрна твар на басейна и вече вдига патардия все едно извънземни са я боцкали с губерки. Наистина прави впечатление на човек, който не спира да търси недостатъци, където и да отиде. Компенсация ли търси, не знам! Ами отпусни се, бе Гане, на почивка си, порадвай се и спри да тормозиш хората! На кривата ракета, космосът ѝ е крив!
Опааа, Любо е в БТВ в момента…
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 11, 2021 21:41:33 GMT 2
Ганка обрината ли е? Или някой реновиран ресторант я е натровил 😂 Все си мисля, че няма как да се обрине, тъй като нейната кожа познава само класни материи и луксозна козметика 😃
Новото гадже на Никол изобщо не намирам за грозен. Акнето пък не е състояние, което човек сам си пожелава, както и белезите от него, така че нямам намерение да съдя някого по това. Намирам го за съвсем нормално момче. Пуснах им един клип от някакъв басейн, но не успях да слушам повече от няколко секунди. На Никол ноктите бяха като показалки, огромни! Чудя се как ли си мие косата с тия неща🤔 Впрочем тя още ли работи е бързото хранене в мола?
|
|
|
Post by ddv on Jul 11, 2021 21:43:06 GMT 2
Новото гадже на Никол намирам за грозен и с това акне/белези по бузите...охх.Васето по хващаше окото. Точка ли си, запетайка ли, ти не беше ли напуснала вече? А аз намирам за грозни подобни изказвания, вероятно грозни като същността на човека, използващ ги.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 21:45:57 GMT 2
Не разбрах, че е бански, докато не прочетох коментара ти. Мислех си, че е бельо... Фифи и господрката му с провокативна снимка. Само камшика ѝ липсва, а той гледа сякаш е с констипация и на всичкото отгоре е с агротен, тип текезесар. 😂 Кому е нужна подобна снимка? Sent from my iPhone using Tapatalk Шъ умрЪ..то са напани да сме секси, другия да си показва бицепсите и плочките. Тоя бански е като долнопробно бельо, никога не бих си го купила, за моцито няма да говоря просто.. Пак е шибнала филтъра препечена филия, представям си колко кадъра има в тая поза и изречения тип: Милоооо, стегни си още корема да си изпъкнат хубаво плочкитееее и вкарай секси погледа.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 11, 2021 21:47:32 GMT 2
Умрял е някой да ѝ гледа трътката на тази.
Така може, Лисиче, аз също не харесвам ярки циганийки.
Оф, много са ми неприятни снимките на Филяка Пепин. По мъжки сексапил ми е като Гергана с женския. Това не прилича на бански. И погледът отива 3 педи под брадичката веднага. Иначе..химия и аз не виждам. Никога не съм.
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 11, 2021 21:50:14 GMT 2
Момичета, не съм ви чела много дни и имам да наваксвам, но съм на почивка и нямам време. Обаче! Май май се оказахте прави за Гера. Видях я онзи ден на един плаж, беше с едно момиче и се разхождаха по плажа хванати за ръце. Не че не може да са само приятелки, ама.. не вярвам.
Иначе видяхте ли описанието новата снимка на мама Пепе и нейния възлюбен. Има хаштаг boyfriend. Пълна нелепица, има дете от него, обаче още го нарича "гадже/приятел". А в отговор за питанката как правят секс.. ами аз си го представям долу горе така. Контролиращата Пепе постоянно мрънка "ама не така, искам под 45 градуса ъгъл", "айде по-бързо/по-бавно", "ох, няма ли да свършваш вече, че ми е скучно", а накрая Фифи пита "мила, как беше този път, изпълних ли всичките ти заръки?"
Относно Капитолова и лапетията, която е споделила на стори.. Ами аз няма да я съдя за това. Пишлемето си го заслужава, другия път няма да му знае много устата и ще се замисля на кой какво говори. Щото ей такива малки кифли както си позволяват да говорят на инфлуенсърките,така говорят и със съученичките си. Само дето вторите нямат необходимите ресурси да ги поставят на мястото им.
|
|
|
Post by kalea on Jul 11, 2021 21:55:19 GMT 2
Здравейте! Най-после и аз се престрашавам да пиша, до сега само четях и се забавлявах с вас, но си казах, че в крайна сметка винаги е по-приятно, когато и ти участваш в дискусиите. Идвам да ви споделя поредната инфлуенсърска гавра с аудиторията. Госпожицата е решила да продава част от гардероба си, в което по принцип няма нищо лошо, НО да имаш наглостта да продаваш нещо с видим дефект и то на такава цена.. Аз по принцип я следя и я харесвам, интересни неща качва,но това тук за мен е просто една подигравка. prikachi.net/image/6Thgqprikachi.net/image/6T5ImП.С. Ако някой може да сподели как се прикачват снимки, защото не съм сигурна, че го направих както трябва, ще съм много благодарна. :Д Това е пълна пародия. Все едно аз да си бях продала лилавия клин, който ми се сцепи на з**ника. А и жалко ми се вижда да пробваш да изкяриш от стари мърляви дрехи. Аз преди ги оставях в H&M за рециклиране на плата. И тая дупка на клина на госпо'йцата е 100% защото се е закачила на някой гвоздей. 🤦 Иначе картинки може да качиш с img taga ето така: [ img ]линк към снимката.jpg[ /img] изписано без празните места. На Пепе абсурдните гащи са хем телесни, хем твърде разкриващи. Каква е тая мода да си показват почти най-милото (златната мина в случая), не знам. Не ми е приятно да гледам женски междукрачия. 😁❌
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2021 21:56:22 GMT 2
Хахахах. Имаше един лаф преди време. Колкото по-шарен е маникюрът, толкова по-проста е притежателката му 😂 сега може да се добави дълъг и остър. Нищо лично, де 😘 сещам се за Карди Би и Николчето 🤢
|
|