|
Post by okay on Jul 17, 2021 17:09:56 GMT 2
Ама чакайте малко, какво се случи с Полинин ресурс? Еть лъжа? Толкова е противна тази жена, че дори не мога да я слушам. Представям си как е обикаляла по съседите и е изреждала на всички от какво имала нужда, сякаш някой и е длъжен, въпреки че, била склонна да плати. Пффф.. Пълна кукувица е Полинчик. Добре, че си е постелила, че ако не си беше, не знам какво щеше да прави. Сигурно да проси по улиците с табела. Така обясни нещата, сякаш някой ѝ е длъжен. Не, не е. На никого не му пука колно деца има и как ги гледа, но видите ли, добре, че признала.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 17, 2021 17:13:07 GMT 2
Аз съм ЗА помощ в чистенето, още не мога да се пречупя обаче да разчитам на друг човек и като цяло да ми снове вкъщи, иначе приятелят ми отдавна ме кара.
За готвенето - доста време отнема, но пък аз обичам, но пък понякога писва. Обаче за човек, който готви, или поне за мен, е много тръдно да намериш достатъчно качествена храна за вкъщи, която да не е мега скъпа. И тук е ГОЛЯМОТО “НО”. Все пак, каквото и да е мястото, което доставя храна, все спазват някои минимални изисквания за чистота. Леля ти Стафанка какви изисквания спазва? Ще кажете домашна храна, но домашната храна от чужд човек е нещо различно от твоята си домашна. Впрочем съм и против групите във ФБ, в които разни гора са почнали да продават домашна храна…. Готвят си в тях, затварят в някакви буркани и продават… За мен не е ок. На Полина е същото. Като цяло целият този нейн паразитизъм на хората от блока й ме отблъсква. Да, хората получават някакви пари, което им е добре дошло, но на мен ми нарушава някакви граници, де да знам. Обърках се и аз вече кое е нормално, накъдето и да погледнеш някой ти ибяснява глупости и ти се изтощаваш само докато мозъкът ти ги отхвърли хахахахах
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 17, 2021 17:14:22 GMT 2
А ѝ се чудехме, че остави новороден Макси на съседка с малко бебе, за да иде на фризьор. Ами ето какво било - по-евтино е от гледачка 😂
|
|
|
Post by mandarina on Jul 17, 2021 17:16:34 GMT 2
Да беше се отказала по-рано и от памперсите, за да спестява, или да пере на ръка пелени, нали днес за това се лензи цял ден. О, момент, те са й аванта аххаахха. Горкият Патрик да ви кажа аз
|
|
|
Post by healthy1 on Jul 17, 2021 17:18:41 GMT 2
Познахте за Елица, в няколко сторита обяснява , че е имала здравословни проблеми и затова се е прибрала в България да си прави изследвания.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 17, 2021 17:20:50 GMT 2
Елица е пуснала сторита, в които казва, че е дошла в България, защото е имала здравословни проблеми и си е правила изследвания. Дала си е почивка от социалните мрежи, заради здравословните й проблеми. Не мога да й хвана логиката. Хем не й е до социални мрежи, хем се обяснява, като е повече от ясно, че ще получи над 100 съобщения веднага след сторитата. Някак като имам здравословен проблем няма да ми е до това да споделям сторита от салони за красота и пиене на коктейли. Ето Ивана също е имала проблеми, за които не е казала. Когато всичко е приключило, седна, разказа и толкова.
|
|
|
Post by lama on Jul 17, 2021 17:22:21 GMT 2
Новото видео на Валери е много приятно. Личи си, че последната година много награди, качеството на заснемане е по-високо, но и се старае много повече да даде полезна информация, да разкаже нещо за местата, на които ходят.
Гледах и Моят стил, този епизод беше по-добър от предишния. С повечето критики към момичетата съм съгласна - особено за миглите и ноктите. Тази Изабел на нищо не прилича така, до същото положение се беше докарала и Йоанна миналото лято, нямаше очи, едни цепки само. Не приемаше коментарите тогава, но сега като гримьор ѝ го каза, макар и не за нея директно, като гледам не си е сложила още.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 17, 2021 17:25:20 GMT 2
Абсолютно ненужни сторита от Елица. Тя ми е като Наум и Теа, вечно уморена. Преди 2 седмици беше в България, можеше тогава да сподели, сега привлича интерес ли? Знам ли и аз, но по-добре да замълчиш понякога. Хората, които са я питали, сигурно вече са забравили.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 17, 2021 17:30:58 GMT 2
Симона Загорова ми изглежда мило момиче, но е пример за това, че колкото и да те бутат в ефир, просто не си интересен. Гледам че е била при онзи вечно драматичен кюфтак Мондьо.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 17, 2021 17:32:26 GMT 2
Абсолютно ненужни сторита от Елица. Тя ми е като Наум и Теа, вечно уморена. Преди 2 седмици беше в България, можеше тогава да сподели, сега привлича интерес ли? Знам ли и аз, но по-добре да замълчиш понякога. Хората, които са я питали, сигурно вече са забравили. Подкрепям, имала здравословни проблеми ама не ѝ се навлизало в подробности, тогава за какво тръгваш да разправяш, че да почнат всички да са загрижени за теб. Абе мълчи си там, като дойде време кажи имах нужда от почивка и толкова. Трябва ли всичко каквото ти се случи и да го казваш в социалните мрежи, всеки си има проблеми ама не сме тръгнали да тръбим и ние какво не ни е наред.
|
|
|
Post by Purple on Jul 17, 2021 17:35:37 GMT 2
На този грамотността е силно обратнопропорционална на самочувствието. Винаги ме е ядосвало как кухи хралупи изпъкват, само защото имат някакво необяснимо самочувствие. А с това пуснато кичурче въпросният Илиян прилича досущ на леля ви Тонка Йоанна има красиво лице, но който я е излъгал, че има френски стил- да ходи да ѝ се извини. В това видео за Моят стил се е издокарала като заможен бабек за опера.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 17, 2021 17:46:34 GMT 2
Пепе пак е с ужасната прическа с плитките, които си правеше като бяха НА банско.
|
|
|
Post by Marsia on Jul 17, 2021 18:10:31 GMT 2
Елица- аз я разбрах като да не ѝ е било до социални мрежи през последния месеца. Сега вече отпочинала психически и физически споделя защо я е '' нямало'' през това време.
Палец нагоре за поста за Мона в страницата 👍
|
|
|
Post by okay on Jul 17, 2021 18:16:35 GMT 2
Че то Елица повече я няма, отколкото да я има. Какво е тръгнала да се обяснява, не мога да разбера? Нито е интересна с нещо, нито е креативна, нито снима въобще нещо. Гледа да генерира някакъв трафик и тя не знае за какво.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 17, 2021 18:17:44 GMT 2
Пепе колкото и да рекламира караваните на баща си, колкото и луксозни да са вътре, такива като мен няма да ги навие. Та то няма баня и тоалетна, що за почивка е това? Били направили лятна баня и сложили бойлер 25 литров, това и за 1 човек не стига, а тоалетната била химическа на самообслужване (каквото и да значи това). Пепе е доста смешно от 5 звездния хотел супер лукс, да отиде на тия каравани.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 17, 2021 18:19:40 GMT 2
Елица- аз я разбрах като да не ѝ е било до социални мрежи през последния месеца. Сега вече отпочинала психически и физически споделя защо я е '' нямало'' през това време. Палец нагоре за поста за Мона в страницата 👍 Обаче - тия от страницата "На кафе" са опасни. Писах под коментара, че сме публикували пост в Инстаграм и няма и минута са го затрили.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 17, 2021 18:24:02 GMT 2
Аз съм на мнение, че за ситуацията с Мона си има институции и Инстаграм профилът не е такава. Не искам да защитавам никого, това е моето мнение. Със сигурност не е приятно да се върне някой назад към такава ситуация. Много хора познавам, които си сипват, за да кажат наздраве и не пият и шофират. Не съм гледала обаче видеото и не знам какъв е случаят
|
|
|
Post by Deleted on Jul 17, 2021 18:27:56 GMT 2
Пепе първо да отиде тя на почивка в караваните на баща си и тогава да ги рекламира.
Елица излишно пусна тези сторита. Можеше да си ги спести, защото надали само аз съм я отписала, че ще е активна. И без това от година качва едно и също всеки път. С нейните видеа или без - все тая. Преди имаше насоченост към грим, а в момента е един тюрлюгювеч, който всеки път е един и същ.
Мона не е тагната на снимките в поста в инстаграм. Дори не знам, дали ще бъде видян от толкова много хора. Възможно е да е снимала чашата само за наздравица и да не е пила, а след това да кара. Няма как да знаем, каква е ситуацията. Но при Мона друго недопустимо действие е, че снима, докато шофира. Тук вече не смятам, че има две мнения по въпроса, че не е никак удачно. Не знам и какво точно се е случило в катастрофата, но като човек, който е бил участник в такава и човек е загубил живота си, може поне да бъде по-внимателна.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 17, 2021 18:29:43 GMT 2
Тази Милица Маркова не може да си поеме въздух от килограмите и се задъхва, но иначе не знаем живота ѝ. Понякога нещата са очевидни….
|
|
|
Post by mandarina on Jul 17, 2021 18:33:21 GMT 2
Елица- аз я разбрах като да не ѝ е било до социални мрежи през последния месеца. Сега вече отпочинала психически и физически споделя защо я е '' нямало'' през това време. Палец нагоре за поста за Мона в страницата 👍 Обаче - тия от страницата "На кафе" са опасни. Писах под коментара, че сме публикували пост в Инстаграм и няма и минута са го затрили. Аз имам някакъв спомен, че част от великите задължения на Бандата са поддръжка на всички соц.мрежи на На кафе, така че май-май тя ти е затрила поста. Беше обяснявала преди време, че от предаването търсели такъв човек и участивто в панела дошло като допълнение. Тя им поддържа страницата в ИГ със сигурност.
|
|
|
Post by abc on Jul 17, 2021 18:46:32 GMT 2
Няма значение дали е пила реално Мона, работата на инфлуенсърите е точно такава- да дават пример чрез това, което показват. Аз съм За да се качва в профила и да се знае от колкото се може повече хора какво е направила,та да вземе да се смири малко.
|
|
|
Post by okay on Jul 17, 2021 19:04:44 GMT 2
Мона не е тагната, но дори и да беше, не мисля, че би дала коментар по темата. Не гледам Теа и Наум, но според мен и те трябва да са там. Относно бизнеса на родителитв на Пепон - ахахахахаха. Не я гледам или следя, но общеавам, че ще глвдам с интерес, ако има видео от почивка на караваните. Ще е интересно дс видя как "на самообслужване" се справят с химическа тоалетна с три дечурля и един Фифи. Това ще е безценен мат'риал.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jul 17, 2021 19:17:15 GMT 2
Ще падна.... Радостин Кузманов с нови обяснения за раните и явно не знае как се пише буря..."бурия". Госпожата, която ни преподаваше по български ще се хване за главата.
П.с. не казвам, че аз не допускам понякога грешки, но "бурия"....
|
|
|
Post by ddv on Jul 17, 2021 19:32:42 GMT 2
Не виждам защо трябва да се критикува Елица, за сторитата, които е качила. Момичето е по-лабилно, меланхолична е, изживява си нещата - изпитала е нужда и като е минало време, споделила е за визитата си в България. Не съм следила какви сторита е качвала тогава, но не е нужно да е била в емоционален подем, че да е ходила на коктейл с приятелка. Всеки лекува раните си по различен начин. Нека бъде здрава и всичко да бъде наред с мистър Грей.
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 17, 2021 20:19:54 GMT 2
Ако някой си търси квартирка, Вика рекламира нейната 😃 Иначе помня на сторита се беше възмущавала от качеството на сградата и как и се наводнява терасата и не съм сигурна дали не беше и част от хола 😃 Ама иначе сега- насам народе, сега е момента за апртамента🤣
|
|
|
Post by ☀ on Jul 17, 2021 20:24:08 GMT 2
Постът е написан достатъчно коректно, с опция за отговор от нейна страна или възможност да се защити. Понякога от напън да се покажат куул снимат и изцепките си, което не е приемливо. Самият намек, че след чаша може да се качиш на кола не е допустим. Инциденти стават, но като гражданин не искам да мълча повече за такива безумици. Утре може аз или мой близък да станем жертва, защото вече е готино като инфлуенсърите да се кърка и кара! Не е само до реклами и пр пратки, имат някаква социална отговорност все пак...
|
|
|
Post by okay on Jul 17, 2021 20:26:19 GMT 2
Капотончето не може да запомни живяла ли е, живяли ли са с неин муж в апартамента.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 17, 2021 20:44:52 GMT 2
Джой се жалваше преди сесмица-две, че нямало да има повече почивка за нея и море и сега пак е на море. Няма лошо, но не помнят какво говорят.
И аз мисля, че интересът към Теа и Наум е намалял драстично и те се чудят какво да измислят, за да им кликат на клиповете и глупостите.
|
|
|
Post by haladriel on Jul 17, 2021 20:45:17 GMT 2
Не знам само на мен ли ми се стори много недостоверно това, което Елица каза на сторито. Питаха я, дали мисли да се прибира в България, тя отговори, че билетите били много скъпи и затова няма да се прибира, вместо това ще пътува в друга страна. След това показва как се е прибрала в България, как обикаля кафенетата и баровете през цялото време. И сега на стори била болна и се прибрала, за да си направи изследвания. Къде е мама Бирк и мр Бирк, нали уж като имала здравословни проблеми ѝ държали ръката. Няма лошо да каже какво е станало, но мен като зрител ме изгуби. Тази история малко ми прилича на историите на Гергана.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 17, 2021 21:00:05 GMT 2
Днес е ден бабата на Мари да й прави контента. Само казвам
|
|