|
Post by Deleted on Jul 17, 2021 21:24:20 GMT 2
Аз също си пуснах влога на Телешопови и на 4 минута го спрях . Ми не ме кефят тия хора , Тея се обяснява все едно е пуснала Месинджър и си говори с близка приятелка от разстояние. Става ми неудобно ,все едно съм Биг Брадър в чужда къща. Някак показване на битовизми и такива неща не ми се нравят . Мама Сиси ,Попова , Пепе са същите . Няма движение в ежедневието, прекалено лични разговори ,прекалено показване на личното пространство (домът )пред непознати ми идват една идея в повече. Може би това е идеята на тези видеа ,но според мен те са за лично ползване а не обществено достояние. Все си казвам ,че ги спирам ама пустата клюкарка в мен се надига ,особено ако яко сте ги солили. Гергана отдавна не е пускала видео ,при нея поне има яко криндж.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 17, 2021 21:34:53 GMT 2
До 129та съм, но 1.роклята на Гана ми е отвратна, прилича на пеньоар и то бабешки. Да не комвнтирам как ѝ седи. Но тя цялостно се облича абсурдно. 2. Тоя Илиян или Илияна да реши първо какъв пол е и тогава да ходи да кпментира хората. Отврститвлвн тип. Не виждам абсолютно никаква база за претвнциите, освен смотан уеб сериал с крайно некадърна реализация.
3. "Мама Сиса" е колкосална простачка. От тези, които ни носят славата на мърлячи, гастарбайтери и смотаняци от малцинствата из цяла Европа. Сори нот сори.
|
|
|
Post by scalestone on Jul 17, 2021 21:39:13 GMT 2
И аз разбрах така Ели, че е имала здравословен проблем и е идвала тук да си прави изследвания. И не виждам нищо лошо, че е казала защо я е нямало дълго време. По-добре така, отколкото всеки да си съчинява неща, които нямат общо с истината.
|
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 17, 2021 23:20:15 GMT 2
Днес докато пътувах към София ютюб ми предложи новото видео на баба ви Тонка. Значи, отива на събитие на устойчив БРАНД дрехи, облечена в рокля на ХМ от този сезон. Обаче баба ви Тонка е състейнъбъл и иска да се облича само в качествени и устойчиви дрехи! Нищо, че ХМ е БРАНД за бърза мода, нищо, че баба ви Тонка ги хейтеше в едно видео, че дрехите им били некачествени и се съсипвали след 3 пранета. После рекламира онези кейсове с които си мятаха телефона знайни и незнайни инфлуцки преди време, ама нещо се обърка и там. Първо каза,че си била избрала два кейса, после каза, че си била избрала само един, ама те и били пратили пет. Посредата на видеото пак тестваше нови ПРОДУКТИ, и там вече ми стана лошо и я спрях. Първо ми призля като каза,че била изхабила фдт-ите на DW, а аз един такъв ползвам поне 6 месеца. После ми стана лошо като почна да вади и показва 100 продукта, отново... Браво, бабо Тонке. Туй е истински пример за състейнъбъл, устойчив, еко-меко-био-мио грийн зиро уейст начин на живот. Опа, лЯйфстайл.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 17, 2021 23:25:54 GMT 2
Видеото в което мама Мърла наказва Ния е “Никак не слуша влог #148” . На тъмно, сложена в столчето и плаче, плюс, че беше гладна, но майка ѝ се смили и ѝ даде да яде, вярно не картофена салата, ама имаше порция за опандизения нарушител. Тая жена не знае ли, че когато не искаш едно дете и то ти пречи, не правиш още едно, защото сега очеизвадни, Ния ѝ пречи, представям си и с бебе.. тогава ще стане 300кг и ще овиква 2 деца, наказвайки го на тъмно… Бих искала такива пиявици като тая да не се допускат до чужбина, защото цоцка детски, с какво е допринесла за държавата.. с НИЩО. Търка дивана и си живее в мърлявщината и се мисли за много успяла, щото е НА Германията(Хай Пепи) и вече е постигнала супер много, чак хванала камерата и се качва у ютуба… Ако бях на Гошко, щях да ѝ събера багажа и да я пратя обратно на България, щото и без това и тук ще прави същото, но детето поне може да е на детска градина и ще има кой да ѝ помага. Я майката ѝ, я майката на Гошко, я някоя съседка (хай Лисичке)… Та и на него ще му кипне в един момент и няма да има ютуб, надявам се да е осъзнал грешката си, купувайки лаптоп и камера какво причинява на останалите хора, но явно иска да го съжалим. Гоше, ако четеш, мигни два пъти като те снима, ще те измъкнем!
|
|
|
Post by abinem on Jul 18, 2021 0:27:22 GMT 2
Аз съм си за мнението ,че Валери е консуматор и меркантилна, Но новия ѝ влог направо ми трогна сърцето. Може би, защото е България може би , защото са Родопите , но за човек , който не живее в Бг ми залипсва още повече. На едно мнение съм с Елица , че вече с ваксинацията , прибирането ще стане по-лесно , но ако имах нейните възможности бих се прибрала 3пъти по-често.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 18, 2021 1:08:17 GMT 2
Аз не знам Йоана каква танцьорка е, но абсолютно всеки път... ВСЕКИ ПЪТ я виждам да прави едно и също като движения. Няма го пламъка на танцьорка и толкоз.
|
|
|
Post by theaxe on Jul 18, 2021 5:06:32 GMT 2
И не само това… Очевидно са я поканили на това събитие като инфлуенсър. Не може да отидеш за 10 минути, бе. Имало трафик и бързали за резервация. Ми обади се в тоя ресторант, че ще закъснееш малко. Е*ати неуважението. 😐 Днес докато пътувах към София ютюб ми предложи новото видео на баба ви Тонка. Значи, отива на събитие на устойчив БРАНД дрехи, облечена в рокля на ХМ от този сезон. Обаче баба ви Тонка е състейнъбъл и иска да се облича само в качествени и устойчиви дрехи! Нищо, че ХМ е БРАНД за бърза мода, нищо, че баба ви Тонка ги хейтеше в едно видео, че дрехите им били некачествени и се съсипвали след 3 пранета. После рекламира онези кейсове с които си мятаха телефона знайни и незнайни инфлуцки преди време, ама нещо се обърка и там. Първо каза,че си била избрала два кейса, после каза, че си била избрала само един, ама те и били пратили пет. Посредата на видеото пак тестваше нови ПРОДУКТИ, и там вече ми стана лошо и я спрях. Първо ми призля като каза,че била изхабила фдт-ите на DW, а аз един такъв ползвам поне 6 месеца. После ми стана лошо като почна да вади и показва 100 продукта, отново... Браво, бабо Тонке. Туй е истински пример за състейнъбъл, устойчив, еко-меко-био-мио грийн зиро уейст начин на живот. Опа, лЯйфстайл.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 5:56:04 GMT 2
Приоритети.. по-важно е да се наплюскаш, отколкото да отидеш на събитие, което уж е важно за теб. Мхм. Тонке, пак са изложи.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 18, 2021 8:32:08 GMT 2
Трябва някой да напише книга "Приключенията на на българското Гучи". Как все си намира /измисля проблеми?! То не бяха при паднали хора и майки на деца с увреждания, на които никой не помага, не баха ли и домове за деца, болна от рак, проблеми в ресторант... Сега и съседи... Явно си мисли, че всеки се и тересува от нейния лукшъри живот. Пардон - ЛЯЙФСТАЙЛ. И в моята баня мирише на цигари от съседите, а в кухнята - да не повярвате - мирише на вкусна, топла МУСАКА. Ама нали съм проста мусакаджийка и не занимавам околните с тези дребни неща.
Относно Мона: съгласна съм за частта с показването на алкохол във видеата - не е редно, все пак я следят малки деца. Не мисля, че беше редно да се качва информацията за катастрофата. От една страна не знаем дали наистина тя е участвала, от друга - дори и да е участвала, пак не знаем подробности и какво точно е станало.
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 18, 2021 8:32:20 GMT 2
Ох, относно последните драми на Гера (пускам сълза)... Ми аз ако водех такъв лъкшъри лайфстайл щях да си купя една лъкшъри къща в някой лъкшъри квартал и нямаше да търпя съседите. Разбирайте - както си купува парцалки набор на баба ми може да си купи за 2-3к някоя къща от същия период в село около Пловдив, да се затрие там и да сА свърши с тая мъка.
|
|
|
Post by missmarilynmonroe on Jul 18, 2021 8:48:39 GMT 2
Капотончето не може да запомни живяла ли е, живяли ли са с неин муж в апартамента. И на мен ми направи впечатление🤣🤣🤣 Но така е като лъжеш… Гергана втори номер!
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 18, 2021 8:52:56 GMT 2
Аз съм напълно съгласна за частта с алкохола и можеше да се направи компилация от инфлуенсъри, които показват алкохол и след това шофират. Но на частта с катастрофата не ѝ там мястото, защото дори няма общо с алкохол и да се връзват двете неща си е спекулация, защото на всеки може да се случи особено в младите му години.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 18, 2021 8:54:05 GMT 2
Голямо мрънкало тая Гергана! Да не дава Господ да ти е съсед, гост в ресторант или хотел, клиент в магазин, пациент или потребител на каквато ѝ да било услуга. Егати недоволното същество!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 9:05:35 GMT 2
Сериозно не знам, как я гледате тази мама Сиси... Тази жена е абсолюююютна идиотка (без грам извинение). Като ви чета, какво прави с Ния, обмислям да й докладвам всички видеа с надежда да й ги премахнат.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 9:07:35 GMT 2
Аз и докладвах няколко видеа, то тя е нереално тъпа и ограничена.
|
|
|
Post by candygirl on Jul 18, 2021 9:08:37 GMT 2
И аз не одобрявам поста за Мона , прекалено е вече. Едно е да се качи пост, че се дава лош пример с пиене и каране (въпреки че и аз карам на чаша вино) , но да се обвървзва това с катастрофата ми е ту мъч.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 9:12:09 GMT 2
Гледам новото видео на Ивана. Много са свежи цялото семейство. Новината е нов продукт на brave new care - ексфолиант за тяло. По препоръка на много момичета тук от форума си взех златния й лосион, много съм доволна! Харесвам Ивана и бих я подкрепила, най-вероятно ще си взема и ексфолианта.
|
|
|
Post by 3apa on Jul 18, 2021 9:15:39 GMT 2
Аз изобщо не харесвам Мона, но в случая просто показва чаша за секунда-две. Не е като да има кадри как пие и после шофира. Много 'За' съм подобна компилация от снимки на пили, а след това шофирали личности, но реално да се вижда, че го правят. Отделно смятам, че споменаването на катастрофата, още повече щом не е била с алкохол в кръвта тогава, е отвратително. Не съм съгласна и с изказването, че я гледат деца и попиват поведението й. Ако един ден това дете тръгне да шофира след алкохол няма да е виновна нито Мона, нито Тейчеви или някой друг, а самото 'дете', евентуално и родителите му.
Разбирам напълно проблема на Гергана. Ние сме непушачи и дори съседите да пушат на терасата си ги усещаме, но няма как да им се направи забележка, че пушат в дома си. За пушене във входа и най-вече в асансьора правя редовно ако видя някой селяндур с цигара там.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 18, 2021 9:23:32 GMT 2
Напротив, за модела на децата са виновни и родителите им, и "инфлуенсърите", и съседката, и всеки един, който прави нещо в това общество. Другото си е бягане от отговорност. Не съм гледала Мона и не искам да я гледам, няма да коментирам, но някой ако преразкаже, ще е достатъчно. Какво е споменала? Бяха я обвинили, че е предизвикала катастрофа с отнет живот. Пази Боже да се случи такова нещо на когото и да е, но какво е споменала, защото не знам доколко е добра идея.
Много е гадна вонята на пепелник от съседите. И на мен ми се случва напоследък. Аз въобще не толерирам цигари и пушачи. Но като цяло на Гергана не ѝ вярвам за нищо. Тя е толкова еднообразна и скучна, че ползва абсолютно всяко нещо, за да раздува "контент". Като цяло е безкрайно дразнещо, защото повечето неща са абсолютно обичайни, а тя е няква превземка, която смята, че е нещо повече и някой се вълнува от тъпотиите и измислените ѝ истории. Само като ѝ видях глупостите как била продуктивна и нз си какво, защото не била по пижама, ми беше достатъчно. Краде идеи отвскяъде и ги представя за свои.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 18, 2021 9:32:07 GMT 2
Ами много моля не се качвайте да карате след чаша вино/бира. Може 738266 да ви се размине, а в този 1 нащастен случай да лишите някой от близък човек. Говоря от позицията на загубил дете в семейството от 'от едно малко нищо не става' и 'в младините на всеки може да се случи '... Точно щом знаете, че е опасно трябва да подкрепяте нетолерирането на подобни глупости. Не говоря за Мона дори не я следя, а тя като публичен човек може и зад кампания да застане, ама нали, едни пр пратки трябва да се вземат...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 9:33:35 GMT 2
Много ми хареса новото видео на Ивана, Флори е страшен сладур и като гледам е одрал кожата на татко си Абсолютно бих я подкрепила и ще си поръчам новия ѝ продукт. Страшно много ми хареса всичко, което каза и посланието, което носи ексфолиантът. От миналата година заглеждам и блестящия ѝ лосион и май направо ще поръчам и двете неща.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 9:36:13 GMT 2
Аз изобщо не харесвам Мона, но в случая просто показва чаша за секунда-две. Не е като да има кадри как пие и после шофира. Много 'За' съм подобна компилация от снимки на пили, а след това шофирали личности, но реално да се вижда, че го правят. Отделно смятам, че споменаването на катастрофата, още повече щом не е била с алкохол в кръвта тогава, е отвратително. Не съм съгласна и с изказването, че я гледат деца и попиват поведението й. Ако един ден това дете тръгне да шофира след алкохол няма да е виновна нито Мона, нито Тейчеви или някой друг, а самото 'дете', евентуално и родителите му. Разбирам напълно проблема на Гергана. Ние сме непушачи и дори съседите да пушат на терасата си ги усещаме, но няма как да им се направи забележка, че пушат в дома си. За пушене във входа и най-вече в асансьора правя редовно ако видя някой селяндур с цигара там. Гергана я опреличавам мрънкало като онез безинтересните Шопови ..Едната за пушенето, другите правят забележка, че дъщеря им спии да се пази тишина на плажа.Гергуша трябва да разбере, че щом не й се нрави, че някой пуши ( извън дома й) няма право да прави забележка , да се охка и тюхка.Като не й допада, ако има къде да се мръдне настрани- да го направи просто.Единствено , ако някой пуши в собственият й дом и в колата й( когато има такава) тогава може да прави забележка.Представям си я в заведение е отишла и прави на всеки забележка, които са до нея да спрат да пушат, защото й димят.
Относно мама Моца- повече няма да си причиня да гледам такова безмозъчно същество като нея .Единствено сега ще отворя всичките й видя едно по едно да ги докладвам .Ще отнеме малко време, но нищо.Макар, че не ми се вярва дори и да се докладват от много хора, тя да се откаже и да спре да показва що за малоумен човек може да съществува .
Синът на Ивана е толкова сладък.Тъкмо гледах новото й видео. Струва ми се , че тя ще си остане най-искрена и занапред и ще продължи да показва себе си и да не се прави.
Вчера и от тук форума и от инстаграм разбрах, че Нанси Карабойчева станала майка на второто си момченце.Нека да им са живи и здравии двете момченца.
Пинко като гледам как танцува - лошо ми става .Разкърши се малко, отпусни се ..Сякаш се е стегнала и танцува за първи път. Мисля, че много по-хубаво ще танцуваме ние тук( от форума) в сравнение с нея.А,косата на сестра й ме ужаси.аз също много ходя на опашка, особено лятото, защото ми е много горещо.Но, добре, че видях на Пинко сестрата и да се стресна какво мога да си причиня , ако съм само на опашка и нон-стоп я стягам. За нещо поне да е полезна
Елица се надявам да не е сериозен здравословният й проблем.Аз много я харесвах преди.Независимо , че сега не е редовна с видеата и го караше последно време ей така колкото да има просто видеа- не ми изглежда лош човек и й пожелавам какъвто и здравословен проблем да има да се е разрешил и повече да не се появява.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 18, 2021 9:38:41 GMT 2
Не съм ви чела, че съм на почивка,сега се връщам назад да чета. Какво се чудите на Елица? Та тя преди време си качи стори от болницатоа на легло, с абокати и мама Бирч. Не ги разбирам тези неща, за мен не са нормални. Ако ще казваш кажи и толкоз, не само да загатваш, да се обясняваш, че си имал проблеми и то само, за да генернириша трафик там. За мен здравната тема не е за социалните мрежи. Какво целиш, съчувствие, сто съобщения ли? Кажи с две думи, сподели и приклчи темата. Тя хем я няма, хем качва обяснения за да не я забравят. Хем сега хората пък ще се чудят какво й е, ще има спекулации, ще й пишат, ще я питат,пак привлича интерес. Тя така и така няма да сподели какво е лекувала точно, не е и длъжна де. Но на мен ми прави лошо впечатление. Ще видим ще качи ли нещо тези дни,или направо на Коледа някоя маса с украса.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 9:38:49 GMT 2
Попова сериозно ли се хвали, че е взела на мъжа си за рожденият ден афтършейф комбинирано с кумовете си. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Защото бил скъп и го взели заедно намален от Нотино.. Джийзъъъссс.. После тя решила да му вземе и маратонки, които видял пак от кума и били много удобни и плюс това имал само един чифт обувки дето носел. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Наистина са мега асоциални и ограничени тия хора и не знам къде живеят. Кой в днешно време има само един чифт обувки, то вярно никъде не ходят ама.. 🤷🏻♀️ На всичките ПР пратки и хонорари, които взема и да се хвали, че се е включила в подаръка на кумовете.. за мен си е обидно. 🤷🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jul 18, 2021 9:43:29 GMT 2
dannyandpuppy Лосионът на Ивана е супер, аз го имам, изобщо не цапа и е много лек. Много симпатично видео от Ивана, нищо особено, но без фръцкане, надменност и тем подобни Тонкини глупости. Флори ми е много сладък и на мен. Като малък Боби е
|
|
|
Post by abc on Jul 18, 2021 9:46:34 GMT 2
Няма какво да се заблуждаваме, че не се отнася за Мона споменатият случай, абсолютно всичките й данни от съдебното решение съвпадат. Където между другото е намерена за Виновна и има издадена присъда. Ама щом мама и тате плащат, всичко може да се покрие и пияндурницата да си кара необезпокоявано колкото си иска.
И аз не понасям съседи, които пушат до аспиратора/вентилатора в банята и после миризмите им пълнят другите домове. Това също е форма на хигиена и за мен те са пълни мърльовци.
|
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 9:49:54 GMT 2
Мале мале, това сериозно ли е от Попова?! Каква професионалистка, какво чудо...тича на събитие за 10 минути и айде да ядем. Най-вероятно пак пържено и яко въглехидратно. А това с подаръка дори не знам, как да коментирам. Обаче все едно и също ми прави впечатление - тези инфлуцки масово са тъпи като гъбено себе. #соринотсори Ето сравнение между Попова и Галя - съпруга й вчера имаше рожден ден. Сподели на стори 1-2 техни снимки с пожелание за чрд. Сигурна съм, че му е купила скъп подарък, но не съм я видяла до сега да показва/казва, какво му е взела, особено ако е толкова излагащо, както в случая на Попова. Ясно е, че не всеки има големи възможности. Попова има заем, дали са пари за ремонт, а тя просто говори и пише неправилно, докато се опита да рекламира в интернет поредния ПРОДУКТ. Може да няма големи финанси за подарък, но бива ли да е толкова куха, че да не си затрае. Пепе е същата, ръси простотии от личния им живот на килограм, както и кадри. Ами замълчи си, стига се излага. И Попова, и Пепе ако си бяха затваряли устата една идея повече, най-вероятно аудиторията им нямаше да види точно колко са елементарни.
|
|