|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 9:54:58 GMT 2
Няма какво да се заблуждаваме, че не се отнася за Мона споменатият случай, абсолютно всичките й данни от съдебното решение съвпадат. Където между другото е намерена за Виновна и има издадена присъда. Ама щом мама и тате плащат, всичко може да се покрие и пияндурницата да си кара необезпокоявано колкото си иска. И аз не понасям съседи, които пушат до аспиратора/вентилатора в банята и после миризмите им пълнят другите домове. Това също е форма на хигиена и за мен те са пълни мърльовци. Как така хем мама и тате са платили да се покрие, хем има издадена присъда и лишаване от правоуправление за определено време ?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 9:58:53 GMT 2
Споделям мнението ти. За мен кадрите от болницата с абоката бяха доста неприятни. Тя още е под упойка, но снима, за да покаже, че мама Бирч е до нея в този момент. Имаше и кадри дни след интервенцията, но така и не каза, каква е била тя. Предпочитам да не казва нищо, отколкото да каже 2-3 приказки. С какво е полезно на някого това?! Ето Ивана например мълча през цялото време, а след това излезе и разказа всичко. Пепе беше направила същото, когато имаше кухо яйце. Не е спамила със сторита, че е в болницата или нещо подобно, без обаче да каже, какво й е, а направо качи видео и каза всичко, което й се е случило от положителния тест до кръвоизлива. Не съм ви чела, че съм на почивка,сега се връщам назад да чета. Какво се чудите на Елица? Та тя преди време си качи стори от болницатоа на легло, с абокати и мама Бирч. Не ги разбирам тези неща, за мен не са нормални. Ако ще казваш кажи и толкоз, не само да загатваш, да се обясняваш, че си имал проблеми и то само, за да генернириша трафик там. За мен здравната тема не е за социалните мрежи. Какво целиш, съчувствие, сто съобщения ли? Кажи с две думи, сподели и приклчи темата. Тя хем я няма, хем качва обяснения за да не я забравят. Хем сега хората пък ще се чудят какво й е, ще има спекулации, ще й пишат, ще я питат,пак привлича интерес. Тя така и така няма да сподели какво е лекувала точно, не е и длъжна де. Но на мен ми прави лошо впечатление. Ще видим ще качи ли нещо тези дни,или направо на Коледа някоя маса с украса.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 10:01:05 GMT 2
Попова яко си е повярвала, че като яде малки филийки хляб някакъв си черен лимецов хляб и е окей. Ммм не, не е, първо казваш ще си намажа една филийка и после снима три в чинията ама били малки, а отгоре че си мазнала някаква тежка разядка не го мисли. После яде браунита, че били уникално вкусни, пие лимонади от сок в шише, но запазвали всички полезни вешества, защото са студено пресовани (да бе да) и ако след всичко това очаква да отслабне и си мисли, че яде здравословно е много далеч от истината.
|
|
|
Post by abc on Jul 18, 2021 10:01:06 GMT 2
Ами ей така, много често до реално изпълнение на присъда не се стига. В публичното пространство също нито гък за случая. На бас, че и от присъдената кръвнина на убитото момче не е изплатена и стотинка.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 10:09:12 GMT 2
Ами ей така, много често до реално изпълнение на присъда не се стига. В публичното пространство също нито гък за случая. На бас, че и от присъдената кръвнина на убитото момче не е изплатена и стотинка. Ще очаквам да провериш какво е изплатено и какво не, и тогава вече може спокойно да си говориш без спекулации.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 10:18:46 GMT 2
Не съм гледала нейно видео от мнооого време, но никак не звучи добре. Особено в нейния случай, както килограмите са качени в следствие на лекарства, може би трябва да се обърне дори по-голямо внимание на това, какво и колко да яде. Попова яко си е повярвала, че като яде малки филийки хляб някакъв си черен лимецов хляб и е окей. Ммм не, не е, първо казваш ще си намажа една филийка и после снима три в чинията ама били малки, а отгоре че си мазнала някаква тежка разядка не го мисли. После яде браунита, че били уникално вкусни, пие лимонади от сок в шише, но запазвали всички полезни вешества, защото са студено пресовани (да бе да) и ако след всичко това очаква да отслабне и си мисли, че яде здравословно е много далеч от истината.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 10:22:34 GMT 2
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 18, 2021 10:32:46 GMT 2
Колекцията е на Кендъл, но все тая-скучни дрешки, прекалено обикновени цветове, нищо ексклузивно не виждам…🤷♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 10:39:42 GMT 2
И аз това се замислих, че реално не им е сигурно много приятно да рекламира колекцията на Кайли ама за парички трябва. 😂😂😂 Дрехите са повече от скучни и сигурнo ще са на сериозни цени, а реално всичките модели ги има и в ХМ.
Балан и жена му не знам с какъв акъл тръгват на море за 3 дена, при условие че тя е бременна в 7-8 месец. Докато отидат и трябва да се върнат.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by abc on Jul 18, 2021 10:41:14 GMT 2
Ами ей така, много често до реално изпълнение на присъда не се стига. В публичното пространство също нито гък за случая. На бас, че и от присъдената кръвнина на убитото момче не е изплатена и стотинка. Ще очаквам да провериш какво е изплатено и какво не, и тогава вече може спокойно да си говориш без спекулации. Ама разбира се, веднага хуквам🙂 Аз касателство към случая нямам, че да правя подобни проверки, искам единствено хора като нея и Стависки да се знаят от всички, а не да съсипват един куп човешки животи и после да замитат и да се правят на невинни божи кравички
|
|
|
Post by candygirl on Jul 18, 2021 10:46:46 GMT 2
А защо реши, че не е изплатила кръвнина? Момичето, което бвшв писало за катастрофата под видеото със сигурност щешв да го спомене.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 10:50:56 GMT 2
Ще очаквам да провериш какво е изплатено и какво не, и тогава вече може спокойно да си говориш без спекулации. Ама разбира се, веднага хуквам🙂 Аз касателство към случая нямам, че да правя подобни проверки, искам единствено хора като нея и Стависки да се знаят от всички, а не да съсипват един куп човешки животи и после да замитат и да се правят на невинни божи кравички Не мисля, че може да се сравняват Мона и Стависки. Единия, доколкото си спомням беше пиян, а тя не е направила катастрофата пияна. В момента, в който един човек седне зад волана поема риск. Всеки един от нас, шофьорите, в някакъв момент може да е на мястото на Мона или на мястото на загиналото момче. Очаквате смирение от нея, а аз бих се радвала да видя смирение и от вас. Шофьор ли сте ?
|
|
|
Post by lama on Jul 18, 2021 11:07:05 GMT 2
По принцип неслучайно не е забранено да се кара с до 0.5‰. Ако се придържат в рамките на закона, проблем не би трябвало да има с половин чаша вина и не директно каране след това. Хората правят катастрофи и на 0‰ и на 0.3‰. Проблемът е обаче, че те са инфлуенсъри, но им е изгодно, само когато е те да вземат облаги от това. Наум и Теа може наистина да пият малко преди шофирането, но защо е нужно да го документират. Ако те си налагат граници, показването на нещо колко е куул, не означава, че друг ще си наложи. Тук не говорим само за разумни хора, тях ги следват и много хора в стил "искам да си ми майка", незрели, които копират.
По-сериозният проблем с Мона е, че тя не спира да демонстрира, че е над нещата. Шофира ужасно безотговорно, снима постоянно, върти се, танцува, детето ѝ е в колата, но дори това не я спира. Ако направи отново катастрофа, ме съмнява причината да е във виното, а ще е в това, че тя никога не внимава. Аз не змам как може грам да не ти се отрази убийство на човек. Би трябвало човек да е 100 пъти по-внимателен отпреди. Никакво снимане, никакви танци, никакъв алкохол и 100% концентрация е движението.
|
|
|
Post by 3apa on Jul 18, 2021 11:12:23 GMT 2
Преди две вечери таксиметров шофьор уби моторист във Варна на 27 години, защото го видял, но решил че ще успее да премине ... Трезвен е бил, с не малко години стаж зад гърба си. Починалото момче пък не е нарушило закона нито със скорост, нито с изпреварване ... Всеки може да предизвика катастрофа - един заради пиянство (като Стависки), друг заради неправилна преценка граничеща с нарушаване на правилника за движение (като таксиметровия шофьор) или да загуби управление (като Мона). Случая с катастрофата й в Силистра не е бил покриван по онова време. Вече дали е заплатила кръвнина и т.н. е друга тема ама някак е несериозно да се слага знак за равенство между нейния случай и този на Стависки, само защото са известни личности. Едит: Не оспорвам факта, че е безотговорно да шофира и снима
|
|
|
Post by abc on Jul 18, 2021 11:12:48 GMT 2
Ама разбира се, веднага хуквам🙂 Аз касателство към случая нямам, че да правя подобни проверки, искам единствено хора като нея и Стависки да се знаят от всички, а не да съсипват един куп човешки животи и после да замитат и да се правят на невинни божи кравички Не мисля, че може да се сравняват Мона и Стависки. Единия, доколкото си спомням беше пиян, а тя не е направила катастрофата пияна. В момента, в който един човек седне зад волана поема риск. Всеки един от нас, шофьорите, в някакъв момент може да е на мястото на Мона или на мястото на загиналото момче. Очаквате смирение от нея, а аз бих се радвала да видя смирение и от вас. Шофьор ли сте ? Шофьор съм, но не навлизам в насрещно при непрекъсната линия, както е направила тя. В някои отсечки това е равносилно на опит за убийство и е по-опасно от качване след една чашка. Рискове винаги има, затова и са измислени правилата. За мен това беше последният пост по темата, прекалено се разписахме.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 18, 2021 11:20:25 GMT 2
Нещо прекалено натюр ми идва последната снимка на Радост: prikachi.net/image/CqmpEИначе видеото на Ивана много ми хареса, много свеж и стегнат влог, а колаборацията си личи, че ѝ е на сърце.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 18, 2021 11:30:05 GMT 2
Дори собствените си бомби не съм виждала толкова препечени Туу мъч инфо от Радостина
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jul 18, 2021 11:30:24 GMT 2
Някой бил ли е свидетел на катастрофата? Разглеждал ли е делото? Чешете си езиците в момента и се изкарвате по-чисти от Господ. И аз съм гледала и чела каквото е достъпно в нета, но не си правя заключения на базата на това. И аз съм шофьор за протокола и знам, че никой не е застрахован. Не подкрепям пиенето и шофирането, прибирала съм ключове дори, но при положение, че само се спекулира и нищо не е потвърдено (а само съвпадения) не разбирам тези директни обвинения, че и в страницата качено. Инстаграм някаква последна инстанция ли е?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 11:32:28 GMT 2
Някой бил ли е свидетел на катастрофата? Разглеждал ли е делото? Чешете си езиците в момента и се изкарвате по-чисти от Господ. И аз съм гледала и чела каквото е достъпно в нета, но не си правя заключения на базата на това. И аз съм шофьор за протокола и знам, че никой не е застрахован. Не подкрепям пиенето и шофирането, прибирала съм ключове дори, но при положение, че само се спекулира и нищо не е потвърдено (а само съвпадения) не разбирам тези директни обвинения, че и в страницата качено. Инстаграм някаква последна инстанция ли е? Именно, категорично това е моето мнение. Момичета, НИКОЙ не е застрахован.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 11:35:13 GMT 2
Нещо прекалено натюр ми идва последната снимка на Радост: prikachi.net/image/CqmpEИначе видеото на Ивана много ми хареса, много свеж и стегнат влог, а колаборацията си личи, че ѝ е на сърце. Ужас, след всичките приказки как слънцезащитата е много важна и да изгориш така.. 🤦🏻♀️ Тези снимки са личен архив, никой не е длъжен да и гледа разголеното деколте, хубаво е, че има пищен бюст ама TMI. 🙄 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by memento on Jul 18, 2021 11:44:12 GMT 2
Инстаграм е пълен с междукрачия, задници и голи гърди. И то по вулгарния начин. Не я харесвам Радостина, но нищо фрапиращо не виждам в снимката.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Jul 18, 2021 11:48:34 GMT 2
Понеже аз бях тази, която първа подхвана темата за Мона, като казах за чашата вино в новия влог, смятам, че си е за профила, като изключим часта с присъдата понеже наистина не сме наясно с обстоятелствата там. Но извинете, всички, които я защитават, защото видиш ли, това била само една чаша вино, ами съжалявам, не. В закона точно и ясно е упоменато, че не трябва да се употребява никакъв алкохол, било то ако щеш и 50мл вино. Съжалявам, на тази тема съм доста крайна, защото те белите по пътищата от малко стават. А шофирането на Мона е под всякаква критика, било то, че снима и кара, докато и Никола е заедно с нея. Далеч съм от мисълта, че някой ще я копира, но след като си изтипосваш живота в иг, ютуб и т.н и си с претенции за инфлунсър ака полезен за обществото, трябва да има някакви елементарни неща, които да спазваш или поне да не показваш.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 18, 2021 11:48:48 GMT 2
Колкото повече хора дават примвр за отговорно шофиране, ролкова по-добре. В това влиза пиене, танци, снимане, лигавене и тн. Половината си возят двцата без колани, та Мона не е единствената. Колкото до другото-отнета книжка, плащане, кел файда. Заминал си е човекът, а поука като гледам няма.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 18, 2021 11:49:14 GMT 2
Не че е фрапиращо, просто лош вкус, пък тя нали има претенции за класа и го играе рекламно лице на операта
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 11:57:08 GMT 2
Понеже аз бях тази, която първа подхвана темата за Мона, като казах за чашата вино в новия влог, смятам, че си е за профила, като изключим часта с присъдата понеже наистина не сме наясно с обстоятелствата там. Но извинете, всички, които я защитават, защото видиш ли, това била само една чаша вино, ами съжалявам, не. В закона точно и ясно е упоменато, че не трябва да се употребява никакъв алкохол, било то ако щеш и 50мл вино. Съжалявам, на тази тема съм доста крайна, защото те белите по пътищата от малко стават. А шофирането на Мона е под всякаква критика, било то, че снима и кара, докато и Никола е заедно с нея. Далеч съм от мисълта, че някой ще я копира, но след като си изтипосваш живота в иг, ютуб и т.н и си с претенции за инфлунсър ака полезен за обществото, трябва да има някакви елементарни неща, които да спазваш или поне да не показваш. Всъщност шофирането след употреба на алкохол се квалифицира като административно нарушение, ако установената концентрация на алкохол в кръвта е над 0,5, поправете ме, ако греша. Аз като цяло не пия и не си смятам промили, както казах - мярката ми е една глътка(освен когато се наливам с безалкохолен Хайнекен), но знам, че примерно една бира е по-малко от 0,5 промила, съответно не е наказуемо от закона да пиеш една бира или чаша вино и да шофираш. 50 милилитра вино можеш да си изпиеш и да шофираш и няма да си в нарушение на закона.
|
|
|
Post by memento on Jul 18, 2021 12:03:31 GMT 2
В интерес на истината - промилите от приетия алкохол зависят от физическото състояние на човека. Пол, килограми, ял ли е през деня и още много други. На мен ми се е случвало да ми се замае главата от две-три глътки вино, както и от чаша бира. Абсурд да се кача да карам в такъв момент. Но хората са различни, физическото им състояние и тренинг с алкохола също.
|
|
|
Post by eve44 on Jul 18, 2021 12:04:31 GMT 2
Абсолютно съм съгласна, че няма гаранция за нищо. Шофьор съм, имам книжка от 18-годишна и не пия изобщо, но това не ме застрахова от произшествия. Потърпевш съм и с няколко счупвания след катастрофа, а двамата водачи не бяха консумирали и капка алкохол. Просто малшанс, заради затворено пътно платно и ненавременни реакции. Не мисля, че е редно да се сравняват снимката с чашката на Мона и случилото се в миналото. От друга страна, напълно разбирам и хората, които се дразнят от потулване, несправедливост и непукизъм. Загубих родител преди мнооого години и въпреки съдебните дела, доказващи виновност за причиняване на смърт на двама души, нещата се извъртяха и до ден днешен точно тези виновници си живеят, все едно нищо не е станало.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2021 12:23:56 GMT 2
Аз бях много ЗА постове, на които инфлуенсъри пият алкохол, а след това карат, но това с решението на съда ми се вижда too much. Не знам, защо са го добавили момичетата, които поддържат страницата. Явно, за да се покаже, че макар да е преживяла подобен ужас, е безотговорна, като пее, танцува и сяда пила зад волана. Катастрофата на Мона обаче изобщо не е била тема на разговор, когато се е случила. Ако не бъркам по това време тя беше звезда в сериала "Революция З", но не съм видяла нищо по темата тогава. Дори ако момичето не беше написало коментара под видеото на "На кафе" и тук детективския екип не се беше активизирал, надали щяхме изобщо да знаем за случая.
|
|
|
Post by kalea on Jul 18, 2021 12:27:33 GMT 2
On a brighter note - нека популяризираме инициативата Safety Driving Academy. Доц. Илиев от НСА, понякога в колаборация с Филип от Бри4ка. Много полезни съвети, независимо колко опит имате зад волана. Преди време имаше и друга инициатива с разни инфлукифли - Пенелопе, Биляниш. Пенелопе я въртяха в един симулатор, за да покажат какво се случва, когато колата се претърколи по таван. Миглена Ангелова също беше участник в инициативата, мисля. Привлече и Дивна (имаха интервю заедно). Надявам се искрено младите хора да гледат такива видеа. И да се подобрят курсовете, да се увеличат часовете. За съжаление, от хора на възрастта на наще родители също сме се нагледали на простотия по пътя. И наглост. Там съм отчаяна, че превъзпитание няма.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 18, 2021 12:30:51 GMT 2
Колко тъжно, Биляниш, която се беше снимала в клип с 260 по Тракия, в клип за безопасност. Ето това ме дразни много.
|
|