|
Post by Deleted on Jul 19, 2021 14:30:30 GMT 2
Аз репортнах видеото на Сиса дето наказва Ния в стола на тъмно като child abuse другото видео, където Ния седи с пълния памперс не си спомням как го репортнах май пак със същото. Оправданието на Сиса за миенето на зъбите е, че не давала Сиса да ѝ ги търка и се тръшкала. Ами нормално тя за всичко се тръшка вече, тя сама си е виновна, че я е научила така.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Marsia on Jul 19, 2021 14:42:39 GMT 2
Лично аз съм най-скандализирана от ражданията в ютюб. Не ми побира ума, какво търсят подобни гледки достъпни до цял свят онлайн. На Пепе си е лайт версия от всякъде, пред раждаща жена на верандата и строените ѝ две момчета на възраст 6-7 години да присъстват на цялото 'преживяване'
|
|
|
Post by okay on Jul 19, 2021 15:00:48 GMT 2
Като стана дума за раждане в Интернет - Хилари Дъф със сигурност е фенка на Пепон. Постнала снимки в ИГ от домашното си раждане, където е с професионални прическа и грим. Радвам се, че и ний сме дали нещо да света, макар че Пепи за следващото си раждане ще вземе идеята да ражда дома. То се е видяло, че трябва да катери етажите на безмерната простотия.
|
|
|
Post by yoooobooo on Jul 19, 2021 15:01:17 GMT 2
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 19, 2021 15:04:42 GMT 2
Олеле, голям криндж е участието на ФилипЕ и Йетие в "Моята козметика", сега ги гледам.
Това е показателно как двама абсолютно непрокопсали в други сфери хора, се опитват да заработят пари по другия начин (разбирайте - инфлуенсвъйки).
Сори, нот сори.
|
|
|
Post by teguhka on Jul 19, 2021 15:09:10 GMT 2
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jul 19, 2021 15:12:43 GMT 2
Ганка пак лъже. В стори е показала кашмирени пуловери, които си била купила от намалението на Масимо Дути за 50-60 лева. Може и да си ги е купила ама преди 2-3 години И не на това намаление. Показваше същите пуловери преди време. Освен това разгледах сайта на МД и само един пуловер видях от кашмир в лятното им намаление на цена от 99 лв. Явно при Ганка новото е добре забравено старо...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2021 15:20:35 GMT 2
Като стана дума за раждане в Интернет - Хилари Дъф със сигурност е фенка на Пепон. Постнала снимки в ИГ от домашното си раждане, където е с професионални прическа и грим. Радвам се, че и ний сме дали нещо да света, макар че Пепи за следващото си раждане ще вземе идеята да ражда дома. То се е видяло, че трябва да катери етажите на безмерната простотия. Дааа, паднах като видях снимките ѝ, как ли пък в такъв момент точно до снимките ще ми е и до прически и гримове. Даже коментирах въпросните снимки с една моя приятелка, която е раждала и тя каза, че ако в този момент някой искаше да я снима щеше да им навре апарата в места дето слънце не огрява. Да не говорим, че една от снимките след раждането, едно от децата ѝ е вътре при нея в басейна, за мен това е доста гнусно, все пак в тая вода плуват всякакви неща.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2021 15:30:49 GMT 2
Флора участва тази седмица като гост в "Пресечна точка"...
|
|
|
Post by donatela on Jul 19, 2021 15:41:52 GMT 2
Засега Флора ми харесва - не е толкова притеснена и се е подготвила. Абе опит й трябва и ще задобрее.
Относно Сървайвър - тепърва ще го снимат, Владо Карамазов замина преди дни, четох някаква статия и за Милошев и Апостолова, че започват скоро подготовка и снимки на място.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 19, 2021 15:44:01 GMT 2
Иууууу, абе какво се извратиха така тези хора? Секти ли им промиват мозъците? Може ли такива мизерии в цивилизования свят? Който иска да се връща в палеолита, хубаво, прав му път. Аман вече. Почвам сериозно да се плаша и ще взема да напиша един учебник по базисно човекосъществуване с топ 5 основни открития на цивилизацията. 1. Медицински (в т.ч. хигиената, ваксините, профилактиката). 2. Граждански (плащане на данъци, граждански права, що е то пропаганда и как е да я разпознаваме, топ 3 най-отвратителни идеологии довели до войни, смърт, зверства (та белким не се повтарят и някакви да ми обясняват колко бил хубав комунизма, без да го познават или изобщо да са разбрали къде се намират)). 3. Лични (основни принципи на самоуважението, уважаване на личното пространство на другите) 4. Комунални (хвърляй си боклуците в КОША - не по плажа, не по улицата, не зад блока) Номер 5 ще го спестя, че някой може да се засегне, а не ми се обяснява Сериозно съм мислила по темата
|
|
|
Post by Marsia on Jul 19, 2021 15:58:04 GMT 2
Като стана дума за раждане в Интернет - Хилари Дъф със сигурност е фенка на Пепон. Постнала снимки в ИГ от домашното си раждане, където е с професионални прическа и грим. Радвам се, че и ний сме дали нещо да света, макар че Пепи за следващото си раждане ще вземе идеята да ражда дома. То се е видяло, че трябва да катери етажите на безмерната простотия. Дааа, паднах като видях снимките ѝ, как ли пък в такъв момент точно до снимките ще ми е и до прически и гримове. Даже коментирах въпросните снимки с една моя приятелка, която е раждала и тя каза, че ако в този момент някой искаше да я снима щеше да им навре апарата в места дето слънце не огрява. Да не говорим, че една от снимките след раждането, едно от децата ѝ е вътре при нея в басейна, за мен това е доста гнусно, все пак в тая вода плуват всякакви неща. Някои жени имат леки и лесни раждания и ако всяко следващо е все по-леко, то третото е 'фасулска работа' грим, прическа, фотосесия, даже и на лайф как не се е сетил някой да се включи За втория абзац - бляк
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2021 16:06:09 GMT 2
Тая Сиса много зле, не се сдържах да видя видеото с пломбите. Как може да облечеш на 30 градуса Ния с боди с къс ръкав и отгоре с рокля и с чорапи и маратонки. Иначе профти колко е топло пък детето ще заври с тия мартонки, тя като и поръча 2 чифта маратонки и с тях ще изкара до ботушите ли? Мега зле е тая, на всичкото отгоре сива рокля и отдолу жълто боди..
|
|
|
Post by Qyiana on Jul 19, 2021 16:22:43 GMT 2
Иууууу, абе какво се извратиха така тези хора? Секти ли им промиват мозъците? Може ли такива мизерии в цивилизования свят? Който иска да се връща в палеолита, хубаво, прав му път. Аман вече. Почвам сериозно да се плаша и ще взема да напиша един учебник по базисно човекосъществуване с топ 5 основни открития на цивилизацията. 1. Медицински (в т.ч. хигиената, ваксините, профилактиката). 2. Граждански (плащане на данъци, граждански права, що е то пропаганда и как е да я разпознаваме, топ 3 най-отвратителни идеологии довели до войни, смърт, зверства (та белким не се повтарят и някакви да ми обясняват колко бил хубав комунизма, без да го познават или изобщо да са разбрали къде се намират)). 3. Лични (основни принципи на самоуважението, уважаване на личното пространство на другите) 4. Комунални (хвърляй си боклуците в КОША - не по плажа, не по улицата, не зад блока) Номер 5 ще го спестя, че някой може да се засегне, а не ми се обяснява Сериозно съм мислила по темата Оо, мандаринке, супер идея, започвай направо! Ще е супер попадение според мен един такъв учебник, даже можеш да раздадеш като ПР пратка на драгите ни кифлобезделници😅. П.П. Пепе няма как да вземе пример и да ражда у дома, все пак рекламка трябва да направи и в този момент от живота си, Токуда винаги са насреща за нея☺️ Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Jul 19, 2021 16:43:10 GMT 2
Ааа, недей така. Тепърва в България ще се напълни с какви ли не по вид и род дули, които ще имат нужда от реклама, а към кого по-напредничав да се обърнат, освен към Пепон? Както някой беше я определил - тя е посланичка на датския бит и кОлтура и ако в Дания се ражда в надуваем басейн дома, то обезателно и в България трябва да се случи сейчас. Това, че линейки идват след 5-6 часа в добрия случай, не бива да ни плаши по никакъв начин.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 19, 2021 17:04:33 GMT 2
Всичко е тип-топ, дули, пол по желание след 5 годишна възраст, гейчета с висящ кичур изпълзели от незнайно къде да дават наклон на осакатения си правопис, нЕма проблеми. Впрочем не следях Пинко, но се информирам от вас, та фолоунах го това русо модно гуру и гледам се вдъхновява от Мерил Стрийп и ми стана едно такова смешничко, хихикащо и подигравателничко, дали да си сипя отсега едно винце? Френско. И да си го поделя с приятеля ми? Или да си го гаврътна цялото като истинска жена от балканите
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2021 17:18:18 GMT 2
Идвам да ви се похваля, че ще видя какво е да си модел-инфлуенсър-кифла и след малко ще имам "шутинг дей", но не съм феймъс в инстаграм и няма как да си направя 100 сторита като Гергучито и реших да ви се похваля на вас. Отивам с бртовчедите ми на фото, за да направим подарък на баба ни за юбилея, но реших да се направя на интересна и да вляза за 2 минути в ролята на инстаграм звездЪ.
|
|
|
Post by plam on Jul 19, 2021 18:15:04 GMT 2
Идвам да ви се похваля, че ще видя какво е да си модел-инфлуенсър-кифла и след малко ще имам "шутинг дей", но не съм феймъс в инстаграм и няма как да си направя 100 сторита като Гергучито и реших да ви се похваля на вас. Отивам с бртовчедите ми на фото, за да направим подарък на баба ни за юбилея, но реших да се направя на интересна и да вляза за 2 минути в ролята на инстаграм звездЪ. Ще очакваме ГиваЛей за безплатна фотосесия от студиото в което ще се снимате! 😉😂😂😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2021 18:29:53 GMT 2
|
|
|
Post by sweetpotato on Jul 19, 2021 18:30:33 GMT 2
Пепе е станала още по-руса, според мен не й отива ама тя си знае.
|
|
|
Post by lama on Jul 19, 2021 18:33:40 GMT 2
И Даниел като Гергучито си държи обувките в хладилника... Явно стана модерно.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2021 18:38:09 GMT 2
Ганка пак лъже. В стори е показала кашмирени пуловери, които си била купила от намалението на Масимо Дути за 50-60 лева. Може и да си ги е купила ама преди 2-3 години И не на това намаление. Показваше същите пуловери преди време. Освен това разгледах сайта на МД и само един пуловер видях от кашмир в лятното им намаление на цена от 99 лв. Явно при Ганка новото е добре забравено старо... На мен също пуловерите ми се сториха някак стари и използвани .
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2021 18:57:33 GMT 2
Идвам да ви се похваля, че ще видя какво е да си модел-инфлуенсър-кифла и след малко ще имам "шутинг дей", но не съм феймъс в инстаграм и няма как да си направя 100 сторита като Гергучито и реших да ви се похваля на вас. Отивам с бртовчедите ми на фото, за да направим подарък на баба ни за юбилея, но реших да се направя на интересна и да вляза за 2 минути в ролята на инстаграм звездЪ. Ще очакваме ГиваЛей за безплатна фотосесия от студиото в което ще се снимате! 😉😂😂😂😂 Задължително, подарям ваучер за 2 лв. за снимка за бележник/студенстка книжка. 90% от вас не могат да се включат, затова кажете на децата ви да ми пишат в коментарите.
EДИТ: Джой наистина потрърди мнението ми, че е супер куха, как може да изготиш така и да си горд от тоззи факт. А косата ѝ е ужасна с тези лелченските кичури, слагат и 10 години отгоре. Пепе и тя не знам защо държи да е руса, не ѝ ходи.
Нанси са кръстили вторият си син Йоан, много хубаво име и двете деца са с хубави и НОРМАЛНИ имена - Матей и Йоан.
|
|
|
Post by sofi on Jul 19, 2021 19:11:53 GMT 2
На мен доста ми харесва Пепе руса.
|
|
|
Post by Marsia on Jul 19, 2021 19:23:41 GMT 2
Не ѝ е зле русото, особено след фризьора. Да я видим след измиване и като си върже абсурдното кукуригу утре
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 19, 2021 19:47:44 GMT 2
Дайте снимка, някои сме блокирани. {Spoiler} П.С.Понякога се забавлявам много като върна на стари мои публикации и видя фрапиращи грешки от бързане, които не мога да редактирам. Чуствам, че съм левъл "Гергучи", стане ли така.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2021 19:56:25 GMT 2
Ганка пак лъже. В стори е показала кашмирени пуловери, които си била купила от намалението на Масимо Дути за 50-60 лева. Може и да си ги е купила ама преди 2-3 години И не на това намаление. Показваше същите пуловери преди време. Освен това разгледах сайта на МД и само един пуловер видях от кашмир в лятното им намаление на цена от 99 лв. Явно при Ганка новото е добре забравено старо... На мен също пуловерите ми се сториха някак стари и използвани . Нем, тук бъркате. От сегашното намаление са, но не са кашмирени, а от вълна.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2021 20:07:21 GMT 2
Дайте снимка, някои сме блокирани. {Spoiler} П.С.Понякога се забавлявам много като върна на стари мои публикации и видя фрапиращи грешки от бързане, които не мога да редактирам. Чуствам, че съм левъл "Гергучи", стане ли така. Пука ти на муската за грешките и аз съм така и ме хваща срам ама после се сещам за колко по-тъпи и ограничени хора има. Водят се инфлуенсърки с по 2-3-5 висши у нас и чужбина, а се излагат като кифладжийки с елементарни грешки 2 клас и ми става едно спокойно на душата. 😂🤗 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jul 19, 2021 20:09:39 GMT 2
Ок в русото ама тия очила я правят на тетка
|
|
|
Post by sofi on Jul 19, 2021 20:12:51 GMT 2
Да, очилата са грозни. Русото обаче е екстра. Още може да се изрусява.
|
|