|
Post by Midori on Jul 19, 2021 20:18:06 GMT 2
Само на мен ли ми циганее Пепелджийска с този рус цвят на косата едновременно със загара, който тя е придобила?
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 19, 2021 20:19:06 GMT 2
И на мен ми харесва Пепе руса и на вълни. Значително повече от дългата тъмна коса, която имаше покрай "преструктурирането".
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 19, 2021 20:19:26 GMT 2
Благодаря, Криси! Според мен - с кестенявата коса на къса черта ѝ отиваше най-много и ѝ носеше индивидуалност. Не ми харесва това русо.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2021 20:24:09 GMT 2
И аз на черта я харесвах, не я знам колко тен има ама е праснала пак филтър препечена филия. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by plam on Jul 19, 2021 20:26:06 GMT 2
Само на мен ли ми циганее Пепелджийска с този рус цвят на косата едновременно със загара, който тя е придобила? Пак по-добре от ръждясалото русо на Йонко 😂😂турбо сиганка
|
|
|
Post by olivee on Jul 19, 2021 20:46:41 GMT 2
Абе вие се чудите, ама мойто дете на 4 му намериха чисто малък кариес, за който много ме е яд, защото мием зъбите редовно. Супер много ме учуди зъболекаря, като каза, че устната ни хигиена е отлична. Явно на 4 децата имат проблеми, доста по-сериозни от един кариес.. Направо си е страдание за дечицата.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 19, 2021 20:51:37 GMT 2
Аз харесвам Пепе руса. На черта обаче й отиваше най-много. Най-зле с дългота кестенява и зализана коса беше. Колкото до снимките, препечена филия е най-точно, и състарена, не са ми цигански, но е супер състарена. Това е от филтъра, и от изтормозения вид, който има. Най-свежа е на черта, с по-къса коса, тя е ниска, дребна и така й отива. Сладкиша не смени прическата, ей значи. Русото е хубаво само след фризьор и ако естествено си със светъл цвят. Това по наблюдения и личен опит, съсипия за косата. Ще видите й Пепе след време как ще е. На Милена косата най-много ми харесва като рус нюанс. Ей, колко рових за детето на Нанси как го е кръстила. Хубаво име. Прави впечатление,че и двете са библейски.
|
|
|
Post by welt on Jul 19, 2021 20:52:02 GMT 2
Само на мен ли ми циганее Пепелджийска с този рус цвят на косата едновременно със загара, който тя е придобила? И на мен. Хич не и отива това русо, тъмна беше по-добре. Озъбената физиономия а ла “секси мамче” ми прилича на ония картинки “как си мисля, че изглеждам секси прехапала устна” - “как действително изглеждам”.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2021 21:01:19 GMT 2
На Пепе русото не е толкова зле, най-гадно е русото на оратор Йонко според мен,тя направо си циганее.
Иначе се включвам да коментирам Джойката. Значи тя рекламираше толкова усърдно слънцезащита, не помня вече на коя марка, сигурно Нивеа ще да е било и в същото време да изгориш така и да си пльоснеш изгорелия бюст (харесвам пищни форми, чудесно, че тя има, но снимката ѝ беше прекалена), та и лицето да си снимаш как е изгоряло и един вид се хвалиш, за мен е недопустимо. Как да разбирам това? Че продуктът, който рекламира и уж ползва е неефективен ли? 😁
|
|
|
Post by questar on Jul 19, 2021 21:31:57 GMT 2
Втори ден се чудя как е възможно Радост да изгори така. Слънцезащитата на рекламираната от нея Нивея е добра, явно просто е пропуснала да си сложи слънцезащита. Но такова изгаряне на лицето според мен е недопустимо.
|
|
|
Post by lama on Jul 19, 2021 21:36:09 GMT 2
Според мен се е намазала с продукт за тен и аз съм изгаряла с такъв, то си е олио и привлича слънцето. На лицето бях сложила 50 фактор, поне то не изгоря, но иначе дори пръстите и стъпалата ми изгоряха. Моето беше с фактор 15, но съм бяла и изгоря като нея равномерно.
|
|
|
Post by maggi on Jul 19, 2021 22:11:07 GMT 2
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 19, 2021 22:16:05 GMT 2
Ама Пепе не е поздравила бащата на децата й и първия статист в измислените й видеа.🤔 Петканови просто си просят внимание. Явно доста сме ги отследвали след цирковете им и сега се жалват. Наум и аз го търсих преди дни и само арт профила ми излезе. Не знам откъде ме е надушил. Нищо не лайквам и коментирам🙈 Мама Циц ме уби с коментара, че трябвало да почистят след барбекюто, че да нямали проблем със съседите. Начи ако са някъде сами ще си оставят мизериите след тях си...🤢 И накрая Ели и Таня имаха лайф...Корейките. В края ги хванах. Майка й на Ели със заповеднически тон започна да й пише в колко часа минавал автобуса и тн. Ужасно сконфузно ми стана. Женена жена така да я командва майка й... Много грозно. Явно така стават нещата там под командата на майката🤐 ми че голяма е, ако не, ще си вземе такси или ще се обади на мъжа й да се прибере. Не го разбирам това. Особено за хора навършили 18 години.
|
|
|
Post by questar on Jul 19, 2021 22:53:20 GMT 2
Пепе просто няма да се спре с тази коса, докато не я докара до пИпИляво русо. Усещам, че все не й е достатъчно русото. А колко не й прилича, не е истина. Стои така, все едно с програма й е промен цвета. Отделно я състарява този цвят, като брюнетка си беше като момиченце, сега заприличва на Галя нещо.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 19, 2021 23:07:42 GMT 2
Снимките на photostudio Nana на Матиас са разкошни. За мен слагат тяхната фотографка в малкия си джоб.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2021 23:35:40 GMT 2
Според мен не й отива този цвят и е доста глупаво да се направи така само, защото бургаската бавачка иска блондинка...
|
|
|
Post by noclue on Jul 20, 2021 0:13:03 GMT 2
На мен русото и прическата ми харесват, като се абстрахираме, че това не е най-подходящият цвят за нея, но как и да разберем дали ѝ отива с всичките филтри по снимките. Иначе русото си е краста, започнеш ли веднъж с малко, в началото ти се иска още и още. Обаче си иска грижи и редовно матиране, с този нюанс Пепе ще е точно до първото измиване.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jul 20, 2021 7:15:59 GMT 2
На мен също пуловерите ми се сториха някак стари и използвани . Нем, тук бъркате. От сегашното намаление са, но не са кашмирени, а от вълна. То затова не ги намирам като "кашмирени", но съм сигурна, че пак е показвала подобни или същите пуловери.
|
|
|
Post by fif on Jul 20, 2021 7:49:46 GMT 2
На Пепе самото русо е хубаво, но снощи като видях сторито си помислих, че е с перука, а и тези очила са тоооолкова грозни.
На Гучи сега й загледах сторитата - едната блуза изглежда, че има мъхчета и топчета от носене, а и логично няма как в лятната разпродажба да и а толкова много пуловери. Не мога да разбра как може да лъже за подобни неща.
Сторитата й от снощи пак бяха супер преувеличени, направо си помислих, че някой е умрял, а то - провалена кампания, много ни пука на нас!
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 20, 2021 8:33:07 GMT 2
Аз си мисля, че тая "кампания" на Гането също е била в сферата на фантазиите. Големи катаклизми в тия инфлуенсърски среди, разпадат се за минути кампании градени с месеци... Как да я вземем на сериозно тая "професия" после, като гледаме такива словоизлияния и драматизми...
|
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 20, 2021 9:00:06 GMT 2
Аз въобще не я следя тази Кристина Ян, но ми стана интересно от къде идва тази фамилия? Омъжена е за кореец или е поредната интернет звезда със съкратена фамилия, щот’ е мнооого инстаграмъбъл?🤓 Sent from my iPhone using Tapatalk Аз съм останала с впечатление, че Ян е съкращение от фамилията ѝ, примерно Янева, Янкова, но може и да греша. 😅
|
|
|
Post by okay on Jul 20, 2021 9:06:00 GMT 2
Да, Янева ѝ е фамилията и не е омъжена.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 20, 2021 9:17:40 GMT 2
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 20, 2021 10:08:31 GMT 2
Гането е в таксито и отива НА СНИМКИ. Как няма срам тази девойка от таксиджията-не знам.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 20, 2021 10:11:07 GMT 2
Тя няколко визии сменя в таксито. Пред таксиджията ли се преоблича!?🥸🙄🤔 Колко по-неловка може да бъде? Има ли лимит и ска̀ла, която да измери ганения криндж?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 20, 2021 10:30:25 GMT 2
Здравейте, нова съм, но чета форума още от началото. Една мисъл не ми дава покой - гледам снимките на Гането в инстаграм и се чудя …. Как всички коментари са прекрасни,чудесни,готини,невиждани? Тя трие ли другите или проблема е в мен? 😀
|
|
|
Post by fif on Jul 20, 2021 10:39:14 GMT 2
Тя няколко визии сменя в таксито. Пред таксиджията ли се преоблича!?🥸🙄🤔 Колко по-неловка може да бъде? Има ли лимит и ска̀ла, която да измери ганения криндж? Sent from my iPhone using Tapatalk Какво разбирате вие, тя си е наела частно такси! А какво стана, нали щеше да записва шофьорски курсове, аз само не искам да си представя един ден като изкара книжка и си вземе кола колко ще се демонстрира в инстаграм. 😀 Вече доста са ми омръзнали всички тези пр кремченца, мазилца, хотелчета, които се рекламират и последно време гледам dean fraiser за убиваме на време.
|
|
|
Post by Gumball on Jul 20, 2021 10:54:55 GMT 2
Голямо смешно. Изпратено от моят PPA-LX2 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 20, 2021 10:55:23 GMT 2
Ама Пепе не е поздравила бащата на децата й и първия статист в измислените й видеа.🤔 Петканови просто си просят внимание. Явно доста сме ги отследвали след цирковете им и сега се жалват. Наум и аз го търсих преди дни и само арт профила ми излезе. Не знам откъде ме е надушил. Нищо не лайквам и коментирам🙈 Мама Циц ме уби с коментара, че трябвало да почистят след барбекюто, че да нямали проблем със съседите. Начи ако са някъде сами ще си оставят мизериите след тях си...🤢 И накрая Ели и Таня имаха лайф...Корейките. В края ги хванах. Майка й на Ели със заповеднически тон започна да й пише в колко часа минавал автобуса и тн. Ужасно сконфузно ми стана. Женена жена така да я командва майка й... Много грозно. Явно така стават нещата там под командата на майката🤐 ми че голяма е, ако не, ще си вземе такси или ще се обади на мъжа й да се прибере. Не го разбирам това. Особено за хора навършили 18 години. Аз също гледах лайфа на Таня от канала Таня, Джей и Дамин. Наистина много странно ми стана как омъжена жена и майка й да си позволява да й казва какво да прави като малките деца, които трябва да се прибират ,защото вечерният им час наближава. На мен лично, ако така ми се случи ще ми е много конфузно и ще ме е срам, че майка ми така пред голяма аудитория ми казва какво да правя.
|
|