butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Jul 20, 2021 11:07:07 GMT 2
Голямо смешно. Изпратено от моят PPA-LX2 с помощта на Tapatalk Ох, аз звучно се изсмях, ама не на написаното от Гергана, а заради самата нея!😃😃😃 Малко като Божинкта се изразих, но… Разбирате ме какво искам да кажа…😬 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 20, 2021 11:11:27 GMT 2
Както повелява ганената традиция тя е допуснала поредна грешка в пост и този път е името на собственото ѝ куче. 🥸
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by notacliche on Jul 20, 2021 11:20:56 GMT 2
Ейй, нямат край глупостите на това чучело Гергана 🤣
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 20, 2021 11:21:04 GMT 2
Виолета Буреле много я харесвам, но може ли да пише толкова грешно? Капини, а е готвач, собствените си продукти не знае как да изпише.
|
|
|
Post by plam on Jul 20, 2021 11:29:17 GMT 2
Голямо смешно. Изпратено от моят PPA-LX2 с помощта на Tapatalk Аз ли съм тъпа или не схващам къде е смешката... И коя е ЛАФА?? 🤣🤣
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 20, 2021 11:33:02 GMT 2
Голямо смешно. Изпратено от моят PPA-LX2 с помощта на Tapatalk Моята теория е, че Гането е направило лапсус и вместо померан е казало бумеран и това ѝ се е сторило супер-хипер-мега смешно и си е измислила тази история, за да ни го разкаже и да има "контент" за стори. Ако дойде в 12 на обяд и ми каже, че слънцето е изгряло, ще вдигна поглед да проверя. Това момиче според мен е патологична лъжкиня.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 20, 2021 11:52:38 GMT 2
Ако дойде в 12 на обяд и ми каже, че слънцето е изгряло, ще вдигна поглед да проверя. Това момиче според мен е патологична лъжкиня. И аз така смятам, но не знам момичето, което живее с нея как приема тези лъжи?! Независимо дали ѝ е партньор в живота или просто приятелка, wtf? Това са всекидневни лъжи.
|
|
|
Post by kalea on Jul 20, 2021 12:10:17 GMT 2
Виолета Буреле много я харесвам, но може ли да пише толкова грешно? Капини, а е готвач, собствените си продукти не знае как да изпише. Хахаха, търсех да ви.покажа един пост, но явно е изтрит. Накратко - Lady Gala показваше как почиства лицето си с вибромасажорчето на FOREO и помагайки си с един от сапуните, които пусна Билята Йотовска. Биляна се беше включила отдолу и няма да забравя как: "Радвам се, че моето СЪПУНЧЕ е взело участие в процеса" 🤦
|
|
|
Post by scalestone on Jul 20, 2021 12:11:49 GMT 2
Пепе е станала още по-руса, според мен не й отива ама тя си знае. Абе да ти кажа много й отива! Сещай се! Сега гледах сторита на Алекс и малкия, е уникално сладурче е. Супер естествено и непринудено! Смятам, че въпреки всичко те си го гледат добре.
|
|
|
Post by maggi on Jul 20, 2021 12:23:48 GMT 2
Само аз ли не разбирам що за тренд почва да се заформя? Пффф, ами като искат хем да са майки, хем да си показват което трябва и не трябва, нека, на никой не му пука особено.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 20, 2021 12:33:39 GMT 2
Само аз ли не разбирам що за тренд почва да се заформя? Пффф, ами като искат хем да са майки, хем да си показват което трябва и не трябва, нека, на никой не му пука особено. Какво за бога е това дъно? Вече всеки плосък мозък с телефон става влогър 😒
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 20, 2021 13:00:00 GMT 2
АХХАХАХАХ тази участваше в клип, май на МЕГЗ, и разказваше как се е спасила от наркотиците. Имам лично впечатление от нея...еми, пиенето ѝ е в повече + тревата и наркотиците, като цяло.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 20, 2021 13:06:19 GMT 2
Припадащият мишок, колкото и да е красноречив в такива случаи, скоро няма да може да изрази моят потрес Биляна Йотовска отдавна съм я забелязала, че е МЕГА неграмотна. Но и тя е някаква галеница на телевизиите, не знам защо толкова й се мазнят, но благодарение на това мазнене се превърна в някакво име. Много ютюбър, много нещо, пък никакви видеа няма. Е, разбира се, винаги мога да погледам "Какъв цвят храна ям", "Ям хляб за 24 часа" и "Ям на баба си цървулите с веган пастет", някак искам, но нямам желание
|
|
|
Post by Deleted on Jul 20, 2021 13:09:00 GMT 2
Офф много проекти днес в моя офис нямам кога да ви прочета и да си разцъкам социалните мрежи. 🙄😂
Само видях сторито на Теа дето изкарва дъщеря си гении, че познава буквичките. Евала,браво ама до колкото знам от първото стори леля ѝ я е научила, нито Теа, нито Наум се е сетил да го направи.
|
|
|
Post by MamaPanda on Jul 20, 2021 13:23:40 GMT 2
Много ми харесва Ивана. Такова щастие лъха от нея, че се усетих как се хиля като тиква докато гледам последния ѝ влог. Ще си поръчам и ексфолианта, миналогодишният и ПРОДУКТ( поздрави Тони) много ми хареса. Отследвах всички отвсякъде, оставих си само Ивана. Добре че сте вие да съм в час с новите резили
|
|
|
Post by Foxy on Jul 20, 2021 13:38:09 GMT 2
Като съм майка, трябва ли да съм монахиня? - не, разбира се. Но ако съм дете и в Интернет е пълно с провокативни снимки на майка ми, яко ще ме е срам. Къде отиде класата в поведението на жените? Не приемам за нормално да се размятат цици и задници наляво и надясно. Александра все повече ме убеждава, че е куха лейка. Разказва за някаква дето се разхожда гола пред детето си и ѝ прави евала... Това даже няма да го коментирам. Александра, като майка трябва да излъчваш сила, да си горда жена. Жена, която да свети и да бъдеш идол за детето ти. А не всеки втори ч***джия да ти пази снимките и да утешава самотата си върху теб.... Като майка трябва да бъдеш пример, а не всеки да е запознат отблизо с карантиите ти. Много зле е положението, хора! А пък това русо недоразумение Виктория някаква си, да погледне своята паничка и да види как си е окепазила устните, че чак са криви и тогава да казва, че да правиш, това което си искаш е нормално. Утре може да искам да дойда гола в офиса, защото е адската жега. Сигурно ще бъде ок. Ама какво да ви кажа, изгубени ценности! Изпусната работа.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 20, 2021 13:46:27 GMT 2
Aма снимайте се ,показвайте се ... Кой ви е спрял ? Ама после без видеа от този тип моля ! И без да търсите сметка ,че хората ви мислят за парцали . Нали сте над нещата ...
|
|
|
Post by Pushy66 on Jul 20, 2021 13:56:39 GMT 2
Леко се пропуска, че по скалата монахиня-гол г*з онлайн има разни нюанси на морала и поведението. Петканите просто се чудят какво да измислят, за да се говори за тях. Като цяло инфлуенсърите толкова са свикнали от коментари тип "обичам те, страхотна си, много професионално, качествен контент", че се самозабравят и стават смешни в опитите да се харесват на всички. И после хайде видеа и постове в стил "Аз толкова се трудя и старая, не почивам, не ям и спя, а вие ме гледате безплатно, пък и сте неблагодарни и не ме боготворите" От такова поведение такива като Тона Попова ми опротивяха, а преди релаксирах с нея. Петканите пък са съвсем друг левел на тъпотия и натрапване.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 20, 2021 14:06:35 GMT 2
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 20, 2021 14:11:29 GMT 2
В момента гледам видеото на Алекс и Даниел. Е, няма такава идиотщина. Изчетох всички мнения по тази тема и съм на сто процента съгласна с вас! ✌🏻foxy е обрисувала ситуацията перфектно! ☺️ Явно имат идея да скандализират инстаграм пространството с пошла снимка на Александра с акцент на онова, което така трепетно иска да покаже. Е, да ви имам мечтите, братче! Очевидно подготвят публиката и следят внимателно нагласите на своята аудитория. Забелязала съм, че иначе шумният Даниел рязко смекчава тона и говори с един примирен глас във видеа, в които се опитват да убеди зрителите в своята правота. Давам за пример клипа за скалъпената им раздяла и този с обясненията за обвиненията на Любомир Жечев. За мен не е нищо повече от нагъл подлизурко, който е готов да материализира още по-явно дупето и онази работа на жена си. Не се напиха, не се наядоха, не си намериха място!!!
Гергучи сякаш часове пътува с това такси, помислих, че е казала на шофьора:” Карай до Дупница, че ме родата ме чака с тутманик с логото на Диор и компот от кайсии, нарязани във формата на знака на Гучи.” Накрая обаче качила в стори снимки от стълбище в подлез или блок, строен през първите години на комунистическия режим в България. Толкова ли не може да намери едно по-приветливо място в прекрасния Пловдив, който крие хиляди фантастични кътчета? Честно казано освен разни стени и стълби не показва нищо от този град. Соц стълби в България има на пешеходно разстояние от няколко минути във всеки град, тя тръгнала с такси да обикаля. Е, нали е виждала Кари Брадшоу да се придвижва с такси, тя и тя иска да разходи фалшивите си обуща.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 20, 2021 14:19:18 GMT 2
Аз съм сигурна, че всичко това се прави съзнателно, за да осребрят пак една сумичка. Не че иначе са някакви хора с класа, но ме е яд, че не гърба на чуждите емоции (възмущение, гняв, погнуса, все едно, все е някакъв вид енергия), тези отрепки (ама никакво сори) преобразуват чуждата енергия в реално изкарани пари, за да продължат да си развяват въшлясалия кон. Егати енергийните вампири...
А по-гнусното е, че показват на други уонаби-та как да правят и те, че да им растат пачките...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 20, 2021 14:26:42 GMT 2
Бях си я забранила ,ама ей на пуста клюкарка съм . Мама Цици докато я гледах само качих един килограм . Сложи възможно най гнусния салам и 3 кофички сметана и поръси с пармиджано и сложи огромна порция за Ния за бога !!! После се чуди защо била така дебела. И през цялото време се дразни на детето ,че копирало от другите на площадката. Ами тя най накрая го изкара това дете, то е жадно за социални контакти. И ако много ви интересува , мустакът бил от бременността 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
|
|
|
Post by Pushy66 on Jul 20, 2021 14:28:47 GMT 2
Пуснах си със закъснение Наум и Теа с влог от Гърция. Самото заглавие "Откога го чакахме" си е точно в техния стил - тъпо. 10 секунди минаха и те вече обясниха, че от години не са почивали. Ама те това всяка година го твърдят... Откраднали малко време за тях си - откраднали от времето, което прекарват в нищоправене и хобита сигурно? Брей, много ангажирани хора 😀😀😀 Е няма такива досадници. Намирала съм преди нещо симпатично в Теа, но вече и двамата са ми абсурдни. Едва ли ще покажат нещо интересно, но ще ги изгледам все пак. Допълвам: не разбирам от детеотглеждане, но мама Цици наистина слага на това дете порции като за възрастен, даже съм се чудила после какво прави с тая храна, хвърля ли я, дояжда ли я или я връща в тавата. 😒
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 20, 2021 14:33:20 GMT 2
И за мен присъствието на Наум и Теа в ютюб е напълно излишно! Всеки път едни и същи глупости. Изумяват ме хвалебствията, които получават в коментари. Това важи за почти всички инфлуенсъри.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 20, 2021 14:42:44 GMT 2
Не знам за порцията на Ния, НО мама СИСИ яде като за 3ма..
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 20, 2021 14:43:47 GMT 2
Наум много ми прилича на Джоузеф Файнс. 😂😂😂 Предвид таланта на братята Джоузеф и Ралф, изключвам родствена връзка с посредствения актьорлък на Наумчо.🎭😁 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Jul 20, 2021 14:48:40 GMT 2
Джоузеф има страшно излъчване и пронизващ поглед, Наум заспалия колкото и да се пъне с премрежения поглед, има много хляб да яде, докато стигне братчето Файнс
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 20, 2021 14:49:29 GMT 2
Наум много ми прилича на Джоузеф Файнс. 😂😂😂 Предвид таланта на братята Джоузеф и Ралф, изключвам родствена връзка с посредствения актьорлък на Наумчо.🎭😁 Sent from my iPhone using Tapatalk Наистина има нещо - горната част на лицето (челото, веждите,очите са много подобни) и самата форма на главата. Наум като излъчване ми е доста по-анти от Теа.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 20, 2021 14:53:16 GMT 2
Не знам Наумчеви колко са си починали, но са такива досадници. Направих грешката да си ги пусна, че ми се гледа нещо морско... Еми отегчих се и цялата им премахната умора се стовари върху мен А и още нещо осъзнах чак сега, приличат ми на едни наши приятели (двойка), просто едно към едно, явно четат от един и същ наръчник за псевдокуул То поза, то фасон, то намусената муцуна на еквивалента на Наум, то мрънкане и пози за елементарни неща. Завещахме ги на едни други приятели и сега не ги знам какво правят
|
|
|
Post by theaxe on Jul 20, 2021 14:57:01 GMT 2
Само аз ли не разбирам що за тренд почва да се заформя? Пффф, ами като искат хем да са майки, хем да си показват което трябва и не трябва, нека, на никой не му пука особено. Тази ми е доста неприятна. Няма да гледам драмите с майките-монахини, но ми попадаше скоро в ютуб, дразни ме с кликбейт заглавията си и окепазеното си лице, огромни устни на това слабичко лице, този жален поглед и косата метла. А май е нормално момиче.
|
|