|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 10:16:16 GMT 2
http://instagr.am/p/CRgrB9Yr098 Току-що попаднах случайно на това докато разглеждах.Май много от"инфлуенсърите" ще се припознаят , особено май Пепелон, защото щом го прочетох и веднага в съзнанието ми изникна тя.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 21, 2021 10:16:48 GMT 2
На мен тубата ми препоръча това недоразумение, за което говорите. Изгледах с превъртане и през цялото време имах чувството, че носът на Илиян ще падне всеки момент / така го беше контурирал/, Розовкото се беше загърнала с шал като учителка на 45+, която младее, само Кирил изглежда нормален и свеж. За участничките - еми потрес, това Мони на 18г не може да говори, буквално не може да говори, дори не обсъждам диалекта ѝ. То нокти, то косища и самочувствие до небесата..за 'скъпернички' вече се писа тук, чудя се на какво отгоре имат такова самочувствие. То първо журито няма представа кое как трябва да е, та момичетата ли да имат... С най-добри чувства го пиша, защото го виждам за пореден път и се надявам да не ми се обидят съфорумките : Това наречие се пише полуслято – току-що. Източник
Официален правописен речник на българския език. С., БАН, Просвета, 2012, с. 62, т. 54.12.1, 54.13; с. 328, 618.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 10:24:22 GMT 2
На мен тубата ми препоръча това недоразумение, за което говорите. Изгледах с превъртане и през цялото време имах чувството, че носът на Илиян ще падне всеки момент / така го беше контурирал/, Розовкото се беше загърнала с шал като учителка на 45+, която младее, само Кирил изглежда нормален и свеж. За участничките - еми потрес, това Мони на 18г не може да говори, буквално не може да говори, дори не обсъждам диалекта ѝ. То нокти, то косища и самочувствие до небесата..за 'скъпернички' вече се писа тук, чудя се на какво отгоре имат такова самочувствие. То първо журито няма представа кое как трябва да е, та момичетата ли да имат... С най-добри чувства го пиша, защото го виждам за пореден път и се надявам да не ми се обидят съфорумките : Това наречие се пише полуслято – току-що. Източник
Официален правописен речник на българския език. С., БАН, Просвета, 2012, с. 62, т. 54.12.1, 54.13; с. 328, 618.Така съм го написала, ако визираш мен. Не виждам да съм направила грешка .И не, не се обиждам.За мен е много хубаво, когато човек с най-добри чувства поправя другиго, ако види, че е допуснал грешка 3секунди по-късно.Видях грешката.Благодаря От бързане да го напиша и ето ,че сгреших Едит: И за да не стане само като чат между съфорумки ще си изкажа мнението и за това недоразумение Илиян. Бях гледала преди някакъв клип с него или част от един уеб сериал, на който бях попаднала.Ами този човек само с излъчването си толкова ме дразни, толкова е жествен, така отвратително се държи-мазно държание(лигаво, гейско). Особено след като прочетох (мисля че тук някой от вас беше публикувал скрийншот на него и някакво момиче, което е коментирало вида му под някое видео на Пинко и той едва ли не се е защитавал), останах потресена колко е жалък само. Но, пък навсякъде гледа да бъде.Направо си е Кулагин номер 2.Не се сдържах и гледах само началото на видеото, което бяха направили Пинко, той и онзи Кирил . Този Илиян толкова лъщеше около скулите, не може ли да се види в огледалото ,че изглежда като плашило с толкова много козметичен продукт, който е нанесъл.Стои му като петно.Тя Пинко не можеше да вземе думата от него.Тя тъкмо тръгва да казва нещо и той се започва като латерна. Това момче не може изобщо отстрани явно да се погледне колко странна особа е .
|
|
|
Post by ☀ on Jul 21, 2021 10:32:04 GMT 2
Официален правописен речник на българския език. С., БАН, Просвета, 2012, с. 62, т. 54.12.1, 54.13; с. 328, 618.Така съм го написала, ако визираш мен. Не виждам да съм направила грешка .И не, не се обиждам.За мен е много хубаво, когато човек с най-добри чувства поправя другиго, ако види, че е допуснал грешка 3секунди по-късно.Видях грешката.Благодаря От бързане да го напиша и ето ,че сгреших Исках да обърна внимание на на полуслятото писане, а на туко-що вместо току-що. Радвам се, че не си се засегнала. Аз честно казано, ако някой ме поправи за моя грешка го запомням по-лесно и също не се обиждам. Мисля също и че покрай аутокоректа на телефона и понякога грешното запаметяване на думички също се допускат неволни грешки... Сега за потресаващи такива като на някои редовни, които могат да изписват само имена на марки нямам думи. Вени, много точен коментар. Човек да се обърка от тез' рускини, последно каква да съм? Независима самодостатъчна жена, която гради свой бизнес или созависима девочка, чакаща на мъжО парите ? Коее, коеее да бъдаа.....инфлуенснете ме в коменарите
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 21, 2021 10:42:18 GMT 2
Този Илиян май беше приятел и на Гането. Те краставите магарета се надушват отдалече, мда.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 21, 2021 10:49:20 GMT 2
Аз съм потресена от коментарите под последния пост на МАМА и НИЯ. Има изказано мнение, с което съм на 100% съгласна, как Ния яде вредни неща, пълна е за годините си, невъзпитана и т.н. Отдолу 5-6 жени коментират неща от сорта "по-добре ли се почувствахте..", "майка ви едно време само с елда и броколи ви е изгледала..","как може да се изкажете така за дете.." че децата им сучат до 2-3 години. Аз съм учудена от ограниченото мислене на жени в 21ви век. Да изкажеш гледната си точка, на базата на простотията, която виждаш от Силвия, защо трябва да е обвързано с емоционалното ти състояние и това дали си се почувствал по-добре? Майките от 20ти век нямат база за сравнение с това, което се предлага в момента на пазара-всякакви опции за улеснение, книги, обучения онлайн?! Какви са тези глупости, за Бога? Защо да не се изказваме за децата, които нон-стоп ни навират в лицата? Дори да не искаш да ги гледаш, хоп-спонсориран пост и муцунките им. Децата са страхотни, но след като майките им доброволно ги споделят в публичното пространство, всеки един отделил време да ги гледа, има право да изкаже мнение. Личи си, че тези жени гледат нон стоп Ютуб и вярват, че животът там е на 100% достоверен.
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 21, 2021 10:54:08 GMT 2
Гледам новите придобивки на Пепе и се чудя... наистина ли чак толкова няма вкус, че да си вземе подобни парцалки? Направиха ми впечатление две неща. Мислила едната рокля да си я запази. Че те нали уж си избират парцалките за себе си, не следва ли всичко да си запазват? И второто е, че си избрала рокля да си отива с русото... Дайте ми един нож да се гръмна. Според мен се прави все по-руса, щото все пак налЕ е живяла в Дания, децата и са полу датчанки, руси, синеоки, нищо, че на живо не са. И все пак налЕ изгуби русия синеок мъж и го замени с бургаската чернокоса батка Фифи, та .. Явно е решила да компенсира с нейния цвят коса, да се мачва с децата на снимки.
Гана реве на сторита, че нямало вода да се изкъпе и не можела да отиде на снимки. Горката тя.
|
|
|
Post by fif on Jul 21, 2021 10:55:38 GMT 2
Като стана въпрос за носа на Илиян, снощи ми излезе тази снимка, носът й изглежда като отрязан, все едно някой е минал с ножа и го е посякъл.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 10:57:54 GMT 2
Много съм толерантна към всеки, който се води "различен". Не бих имала нищо против Илиян, ако поведението му беше различно, дори и да има 1 тон грим по лицето си. За първи път го видях в сериала "Следвай ме" във vbox7, първият епизод реших, че поведението му в сериала е почти изцяло роля, но след това изглеждаше, че така се държи и в живота. Подобна показност, претенции и отвратително поведение ме отблъсква страшно много! До голяма степен отношението към такива хора е породено от поведението на такива като Илиян. Докато все още пиша коментара, реших да отворя профила му в инстаграм. Той доста се е променил от това, което помня, че беше в "Следвай ме"...дълга коса, сериозен грим. Не изглеждаше по този начин в сериала, когато съм гледала епизоди. Все пак поведението му за мен си остава по-големия проблем.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 21, 2021 10:58:49 GMT 2
Да се изкъпе в 'студиото' където ще се състои фотосесията? Няма ли баня там? Предполагам 'фотографа' може да изчака малко, докато моделът се приготви
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 10:59:45 GMT 2
Аз съм се убедила, че коментарите под видеата на Сиса са от същите мърли като нея, че ако не и по-зле. Не може да се възхищаваш на жена дето само пъшка колко и е тежко и как я мързи да измие чиниите и как не се чувствала добре с тая бременност, но продължава да тъпче като свиня. 🤷🏻♀️ Повечето са точно като нея гастарбайтерки дето мъжа бачка, а тя чака на социални и детски, за да не работи или са селски душици дето не могат да напишат 2 изречения правилно. Интелигентни и образовани като нас тук жени няма как да не забележат колко е елементарна и ограничена, затова и тези от форума, които я гледаме са само за сеир и нищо повече. Нито ще тръгнем да ѝ ядем манджите със сметана и запръжки, нито ще си гледаме децата като нея и ще си снимаме малоумното ЕДНАКВО ежедневие всеки ден.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by notacliche on Jul 21, 2021 11:05:22 GMT 2
Като стана въпрос за носа на Илиян, снощи ми излезе тази снимка, носът й изглежда като отрязан, все едно някой е минал с ножа и го е посякъл. Това момиче съвсем се окипази.. Жалко.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 11:11:07 GMT 2
Изпих си кафето с новото видео на Мария Андреева. Беше лежерно, типично в нейн стил за това, че трябва да се харесваме такива, каквито сме. Ето едно такова младо момиче на 21 години ми е много по-адекватно, като говори подобен тип неща и дава съвети, които са полезни от видео, което е озаглавено "Как да скрием, че сме бременни" от жена на 31, бременна с 3-то.... Мария ми е изключително любима и ми е интересно по какъв път ще поеме, след като вече завърши университет. В момента май е в България, но не е споделяла, с какво смята да се занимава. Ако на снимката, която сте постнали не пишеше, че това е Деси Стоянова, дори нямаше да разбера. Изобщо не прилича на себе си.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 21, 2021 11:12:26 GMT 2
Десислава да заминава и тя в Южна Корея, че гледам този вид се опитва да постигне. Трябва да има и повръщащо човече.
|
|
|
Post by okay on Jul 21, 2021 11:19:44 GMT 2
Десислава официално я отписвам. Мисля, че има някакви сериозни проблеми със себе си. Да се обезобразиш по този начин на 24 години говори за някаква нестабилност. Капва и трие клипове на всеки два месеца, пазарува нон стоп пълни боклуци...виждма и нея един ден като Галя - с богат съпруг, а тя с главно занимание да му харчи парите за простотии.
|
|
|
Post by freya on Jul 21, 2021 11:24:06 GMT 2
Да се изкъпе в 'студиото' където ще се състои фотосесията? Няма ли баня там? Предполагам 'фотографа' може да изчака малко, докато моделът се приготви На гребната, май, е забранено къпането 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 11:27:23 GMT 2
Тая Гергуца всеки ден ли има шутинг дейс? 😂 Даже Петканова няма толкова фотосесии като нея или нейните шутинг дейс се състоят от това да отиде някъде и да се преоблича в храстите или таксито докато някоя приятелка ѝ прави снимки с телефона. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Jul 21, 2021 11:31:46 GMT 2
Смейте се вие на Гергуц, ама видяхте ли, че е получила имейл с одобрение на снимките, а? Вие като не сте толкова адаптивни и креативни като нея, ще си седите на ужасните си работни позиции, докато наш Гергуц разбива 'де що види и гори от мотивация да покори модните върхове.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 11:32:37 GMT 2
Пепе, а и всички останали, които имат договор с Абаучу (мерси, Попова, всеки път се смея, докато го пиша ) явно си избират дрехи всеки месец, поръчват ги и ги показват. Това, което не им стане или не им хареса го връщат, а другото си го носят и затова казват "това ще си го запазя". Нейните не ми харесаха, а от този филтър, който е сложила на сторитата, гащеризонът изглеждаше зелен, а тя каза, че е черен. При нея има някаква мания за тен, руси коси и светли очи. Това са й критериите за красота и всичко различно не се коментира. Обаче това, че има малко тен и се е изрусила, за нея явно е голяма гордост и го споменава на всяко стори. Голяма конкуренция ще се окаже на Мари, която от няколко дни не е споменала, че е руса и даже се чудя дали е добре...
|
|
|
Post by mandarina on Jul 21, 2021 11:45:52 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 11:46:39 GMT 2
Шутинг дей еври дей, а накрая резултатите са 2 дни смях в темата, след като е качила снимките си. Не я следя, обаче реших да й и отворя сега профила и си пуснах сторитата й. Обяснява, че днес няма вода в тях, а е искала да си измие косата, защото ще си прави снимки и сухия шампоан не може да оправи положението. Ще цитирам "искам да изглеждам нормално за вас и за снимките"...момиче, това, че си с измита коса изобщо няма да те направи да изглеждаш нормално на снимките Имаше и друго стори, което е заснето в асансьора и е написала "отивам на пазар, хладилникът няма да се напълни сам". В него прилича на малко момиченце, което е взело дрехите, обувките и чантата на майка си и е решило да излезе навън.... Тая Гергуца всеки ден ли има шутинг дейс? 😂 Даже Петканова няма толкова фотосесии като нея или нейните шутинг дейс се състоят от това да отиде някъде и да се преоблича в храстите или таксито докато някоя приятелка ѝ прави снимки с телефона. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Jul 21, 2021 11:51:16 GMT 2
За тези, които следим форума от повечко време е ясно предполагам, но и аз усещам онова напрежение около Пепе, което беше покрай разпадането на фемилиголса. Не мога да опиша точно, но по-сензитивните ще ме разберат. Нещо кара на автопилот пак, насилва я тази усмивка да се нахили. Възможно е покрай гостуването да има нещо по-така, клиповете също спряха, стана по-обрана покрай Фифи /което беше очаквано около мъж телец.../ и нещо не е във вихъра си. Не казвам, че се разпадат отношенията, казвам, че се усеща как нещо не е наред. И ако някой каже сега, че показват само минути от ежедневието си -да, така е, но рядко са лъжливи тези сигнали около хората, които не могат да прикрият. Ще видим. Миналото лято беше хайпа покрай бременност, обявяване на двойка и т.н. Тази година няма 'сензация' и да видим какво ще предложи на публиката.
|
|
|
Post by sunn on Jul 21, 2021 11:57:41 GMT 2
Попова изобщо идея си няма какво означава здравословно ядене. Как може да се мъчиш да отслабнеш толкова много време и в същото време да рекламираш Пепси кола, ама БЕЗ ЗАХАР. Попова, това, че нещо е БЕЗ ЗАХАР, не го прави по-малко вредно. Не ме разбирайте погрешно, не мисля, че Попова има чак някаква нужда да отслабне. Но при положение, че се опитва да свали кг и да рекламира Пепси през това време ми е леко комично. По същия начин рекламираше и Милка шоколади, докато уж е на диета. 🤣🤣 prikachi.net/image/CNzEdП.С. За първи път качвам в прикачи, надявам се да се отваря линка. П.С. 2 Видях от сторито на Капитонова, че заради корекцията на очите не ѝ било позволено да си мие сама косата и ходила на фризьор, някой знае ли защо така, тъй като и аз смятам другата година живот и здраве да си правя корекция на зрението?
|
|
|
Post by ☀ on Jul 21, 2021 12:05:17 GMT 2
С магданоза от на баба градината апартамент в Симеоново не се изплаща Тя стана най-мешана скара от всички. То състейнъбъл, втора употреба, фаст фешън, пакетирани боклуци, спортни екипчета, всевъзможни козметики. Не мога да ѝ смогна аз, как ли се чувства кожата ѝ не знам. Валери повече пасва на реклама на Пепси..
|
|
|
Post by maggi on Jul 21, 2021 12:09:43 GMT 2
Напълно съгласна, но ако е за коментари в youtube,не мога да видя нищо, явно ги е изтрила, както винаги. И отново ядат гадни спагети, притоплени от вчера... Аз съм потресена от коментарите под последния пост на МАМА и НИЯ. Има изказано мнение, с което съм на 100% съгласна, как Ния яде вредни неща, пълна е за годините си, невъзпитана и т.н. Отдолу 5-6 жени коментират неща от сорта "по-добре ли се почувствахте..", "майка ви едно време само с елда и броколи ви е изгледала..","как може да се изкажете така за дете.." че децата им сучат до 2-3 години. Аз съм учудена от ограниченото мислене на жени в 21ви век. Да изкажеш гледната си точка, на базата на простотията, която виждаш от Силвия, защо трябва да е обвързано с емоционалното ти състояние и това дали си се почувствал по-добре? Майките от 20ти век нямат база за сравнение с това, което се предлага в момента на пазара-всякакви опции за улеснение, книги, обучения онлайн?! Какви са тези глупости, за Бога? Защо да не се изказваме за децата, които нон-стоп ни навират в лицата? Дори да не искаш да ги гледаш, хоп-спонсориран пост и муцунките им. Децата са страхотни, но след като майките им доброволно ги споделят в публичното пространство, всеки един отделил време да ги гледа, има право да изкаже мнение. Личи си, че тези жени гледат нон стоп Ютуб и вярват, че животът там е на 100% достоверен.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 12:10:42 GMT 2
Поне от мои наблюдения, съдя и по себе си, колкото по-рядко един човек качва снимки и прекарва време в социалните мрежи, толкова повече интересни и истински неща му се случват в реалния живот. Въпреки, че Пепе дрънка небивалици, най-вероятно никак ама никак не им е лесно на нея и Чехли с толкова много деца. Сигурно е пълна лудница. Все пак обаче в нея няма грам живец и така се насилва да се усмихва, че даже изпитвам съжаление към нея. Същото беше и лятото преди 2 години, когато се върнаха от почивката в Гърция на фемилиголс 1.0 и Фичко духна към Дания. За тези, които следим форума от повечко време е ясно предполагам, но и аз усещам онова напрежение около Пепе, което беше покрай разпадането на фемилиголса. Не мога да опиша точно, но по-сензитивните ще ме разберат. Нещо кара на автопилот пак, насилва я тази усмивка да се нахили. Възможно е покрай гостуването да има нещо по-така, клиповете също спряха, стана по-обрана покрай Фифи /което беше очаквано около мъж телец.../ и нещо не е във вихъра си. Не казвам, че се разпадат отношенията, казвам, че се усеща как нещо не е наред. И ако някой каже сега, че показват само минути от ежедневието си -да, така е, но рядко са лъжливи тези сигнали около хората, които не могат да прикрият. Ще видим. Миналото лято беше хайпа покрай бременност, обявяване на двойка и т.н. Тази година няма 'сензация' и да видим какво ще предложи на публиката.
|
|
|
Post by pringles on Jul 21, 2021 12:15:24 GMT 2
Тая Гергуца всеки ден ли има шутинг дейс? 😂 Даже Петканова няма толкова фотосесии като нея или нейните шутинг дейс се състоят от това да отиде някъде и да се преоблича в храстите или таксито докато някоя приятелка ѝ прави снимки с телефона. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Toва за преобличането в таксито от тук го чета, ама е голям смях ако си го причинява. Интересно и дали наше Гане, зажадняло за ласки, не се опитва да съблазни таксиджията ако наистина се преоблича в колата му
|
|
|
Post by dilyanad on Jul 21, 2021 12:32:42 GMT 2
За тези, които следим форума от повечко време е ясно предполагам, но и аз усещам онова напрежение около Пепе, което беше покрай разпадането на фемилиголса. Не мога да опиша точно, но по-сензитивните ще ме разберат. Нещо кара на автопилот пак, насилва я тази усмивка да се нахили. Възможно е покрай гостуването да има нещо по-така, клиповете също спряха, стана по-обрана покрай Фифи /което беше очаквано около мъж телец.../ и нещо не е във вихъра си. Не казвам, че се разпадат отношенията, казвам, че се усеща как нещо не е наред. И ако някой каже сега, че показват само минути от ежедневието си -да, така е, но рядко са лъжливи тези сигнали около хората, които не могат да прикрият. Ще видим. Миналото лято беше хайпа покрай бременност, обявяване на двойка и т.н. Тази година няма 'сензация' и да видим какво ще предложи на публиката. Абсолютно същото усещане имам за Пепе. Току що видях Полина на стори по сутиен. Вулгарна ми е. И постоянно дава съвети за Монтесори, възпитание , все едно десет деца е отгледала. Мама Сиси я гледам за забавление, определено е ограничена, но според мен не вреди умишлено на Ния, толкова и е капацитета. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 21, 2021 12:40:12 GMT 2
Коментарите са в Инстаграм под последната ѝ снимка. В новият влог яде отново картофи и шоколадов сладолед.. каза, че ще изяде половината кутия. Вече главата ѝ не се събира в обектива.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 12:58:33 GMT 2
Най-накрая видях видеото на Любо защо е тролнал изборите, евала. Типично в негов стил, леко разследващо, подготвяно от дълго време - поне от март! Не му е скимнало току-така, за да стане известен. Много ми е интересно как е разбрал кои политици къде ще гласуват и в колко часа.
|
|