|
Post by mandarina on Jul 21, 2021 13:14:21 GMT 2
Нямаше ли начин да си пишеш ЕГН-то в сайта на ЦИК и от там ти пращат къде тие избирателната секция? Нещо такова ми се върти. А в тази държава дет' се вика само на сладоледаджията не си даваш/оставяш/ксерокопираш ЕГН-то. Иначе напълно споделям мнението за видеото на Любо. Беше супер показателно за БГ журналистите, не че не ги знам от опит. Беше показателно как Христо Иванов се опита да се измъкне като готин като му дава номер на "техен сътрудник" да му съдейства, а човекът е в съвсем друга администрация. Друг е въпросът, че такива финтове са точно това, което се опитваме уж всички да борим - шуробаджанащина, връзкарство, познавам един човек. Колкото и да ми е противна Мая Манолова, чисто политически го отигра много вещо. А онази лелка отворената дето искаше да свърже Любо директно с регионалния министър, WTF , така ли ставали работите? Та тя е Соня Момчилова, шефче на пресцентъра на служебното правителство на Стефан Янев. И освен това много близка съратничка на Трифонов, авторка на много текстове на негови "хитове" като "Ще ти скъсам г**а", "Ръгай чушки в боба" и все в този стил изтънчена поезия. ТУЙ като любопитни факти
|
|
|
Post by MamaPanda on Jul 21, 2021 14:15:18 GMT 2
Хора, не мога да повярвам, че съществува това чудо на природата Мама Сиса/ Ци*а…. А съм още по-изненадана от съмишленичките ѝ. Това детенце нито яде нормално, нито общува нормално. Целенасочено не отварях да видя видеото с наказанието, защото ще ме избие на агресия. Моето е на четири, понякога се държи безобразно, ама я лишавам от десерт или играчка, или детско… По цял ден да търкаш дивана и да нямаш половин час да сготвиш или да си махнеш шубрака…. Та аз като съм с детето в къщи съм сто пъти по-изморено отколкото, когато съм вина работа. Чисти, готви, пери, дете, кучета, площадка, баня…. Та тя даже не му мие зъбите и не го къпе….
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 21, 2021 14:43:55 GMT 2
Ива КУЗМАНОВА започва нов влог и отново говори, че е КУЗМАНОВА, 1 месец след сватбата се говори едно и също. Все едно член на Кралското семейство е правил сватба.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 21, 2021 15:26:03 GMT 2
Чак пък ера?! "Андон идва от фамилията ми Андонов, аз се казвам Васил Андонов, не съм PicPukk, не съм Васето", каза още той. Следващият най-задаван въпрос е свързан с личния му живот. Всеки знае, че Васил и Никол Бутева бяха звездната двойка от "Следвай ме" и сред любимците на всички гледали хитовата поредица на Vbox7. От шест месеца двамата обаче са разделени, а Никол продължи напред с ново гадже. www.vbox7.com/article:c78c622c49
|
|
|
Post by The Judge on Jul 21, 2021 15:33:46 GMT 2
Звездна? Тия бодат ли се, някви незадоволени гнусари, като ги гледаш как си мажат секретите, ти трябва кофа. Абе, нашите медии са тотални гъзолизци, ама тояа вече е Марианската падина.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 15:49:38 GMT 2
За тези, които следим форума от повечко време е ясно предполагам, но и аз усещам онова напрежение около Пепе, което беше покрай разпадането на фемилиголса. Не мога да опиша точно, но по-сензитивните ще ме разберат. Нещо кара на автопилот пак, насилва я тази усмивка да се нахили. Възможно е покрай гостуването да има нещо по-така, клиповете също спряха, стана по-обрана покрай Фифи /което беше очаквано около мъж телец.../ и нещо не е във вихъра си. Не казвам, че се разпадат отношенията, казвам, че се усеща как нещо не е наред. И ако някой каже сега, че показват само минути от ежедневието си -да, така е, но рядко са лъжливи тези сигнали около хората, които не могат да прикрият. Ще видим. Миналото лято беше хайпа покрай бременност, обявяване на двойка и т.н. Тази година няма 'сензация' и да видим какво ще предложи на публиката. Залагам на Бебе4 😂 Пепа може да са я хванали някакви мисли пак... Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jul 21, 2021 15:58:32 GMT 2
Без да следя Пепините лабиринти, на нейно място бих си почивала, лято е, и бих я карала по-лежерно с инфлуенсърството, така че може би затова не се вживява толкова с видеа и т.н. Кара си някакви спонсортства и партньорства и си плава по течението.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 16:04:45 GMT 2
Мандаринке, няма как да го кара по-лежерно тя, изхранва цяло смейство все пак и всеки пост, който прави е реклама на нещо. Няма как да изтърве рекламките тя, виж видеа може скоро да не качва ама в инстаграм валят реклами на всякакви простотии. Само ми е интересно какво се случи с големият проект, който толкова готвеха и щяха да разкриват и накрая нищо. То не бяха режисирани разговори от нищото, маркетингови фирми, проекти, презнтации, срещи. Пепе определено изглежда леко нещастна не знам каква е причината, преумората от децата или просто вече не всичко е толкова розово, колкото го представяше. Еуфорията от новото бебе отмина и сега май сме изпаднали в дупка.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 21, 2021 16:11:18 GMT 2
Жената ми е доста скучна и не я следя, ама да се намирам и аз на мнение. Иначе за начинанието им, според мен ще ни огрее септември-октомври, маркетинговата логика е портфейлите и техните хора да са се прибрали от морето и да са готови да ги облъчват
|
|
|
Post by mariak on Jul 21, 2021 16:32:58 GMT 2
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 21, 2021 16:55:46 GMT 2
Как само звучи "новото бебе". Ама да, тя Пепе по-често ражда отколкото да си сменя колата, примерно. Все едно всяка година си купува нова чанта.
Предложили на Гера да иде на фризьор да я измият. Даааа бе, ще си даде тя спестените 5лв за такси до гребната за фризьор.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 16:58:15 GMT 2
Не мисля, че Пепе изглежда добре. Това, че не е качила 20 кг след три раждания, няма целулит и стрии навсякъде, далеч не означава, че изглежда добре.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 17:03:56 GMT 2
От днешните сторита на Пепе за Абаучю ми изглежда даже изморена и състарена (вярно е без грим). Нямаше и помен от нахилената ѝ физиономия ,представям си я пък без камера каква е. За това пък Ева ми изглежда сладурана ,свежа и без грим ,не кльощава ,но пък секси мацка .
|
|
|
Post by The Judge on Jul 21, 2021 17:14:34 GMT 2
Ева просто е жена, която се чувства добре в кожата си. Антоанета е жена, която се опитва да се доказва и да бъде в роли, които не ѝ идват отвътре. Тоя цвят е потресно гаден на нея, изглежда супер сбъркан. Дрехите са грозни и изглвждат евтини (от нискокачествен плат), особено дългите прави рокли въобще не са за нея. Тя е слаба и супер нисичка, няма грам извивки и не знам защо се облича в тях-седят като комбенизон на закачалка.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 21, 2021 17:40:39 GMT 2
Ако видя още някого да се прехласва по Birckenstock чехлите, ще прокълна човечеството на миризливи крака вовеки. Тези хора никога през живота си ДОСЕГА не са ли обували равни, ергономични чехли? Това е просто марка, която прави ергономични обувки (и не само) по ягодите, да се съвземат… Тоя бил виновен, ме еди коя си си е купила, оня бил виновен, аре малко да се освестим. Яхнах метлата, казвам ви
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 17:51:34 GMT 2
Това клипче ще го пратя на мама че като видях Сиса как се мъчеше с една диня да я реже. Не знам мъжа ѝ какво върши в тая къща, освен да пие бира и пуши цигари ама може поне да не кара бременната си жена да се напъва с дини по 15 кила. Направо ми напълни душата колко лесно реже всичко.
Радост да не си ѝ платила някой да ѝ прави реклама, какви перфектни форми, какви 5 лв.
|
|
|
Post by okay on Jul 21, 2021 17:59:30 GMT 2
Галя ми попадна в ИГ. Постовете ѝ, които не са рекламни, звучат така: "Имам толкова много приятели, с които непрестанно се смеем. Много сме луди, казвам ви. Бяхме на дискотека с нашата голяма компания. Супер сме луди, пак казвам. Ние се усмихваме и си носим новите дрехи. Ние сме приятели. Аз имам невероятни приятели, хора. Толкова много се забавляваме и смеем и за нищо не ни пука. Понеже отдавна не съм ви казвала нещо различно от това с какво си мия косата - хора, аз имам приятели. Чакайте малко сега, аз на вас казах ли ви, че имам голяма компания с приятели, с които се забавляваме?"
Кому е нужно, Галка? Разбрахме, че имсш приятели и си живееш живота. Разбрахме, че се забавлявате и сте много луди, защото се смеете. Успокой се, моля те. Дишай и повтаряй след мен" Ние разбрахме, че имаш приятели. "
|
|
|
Post by maggi on Jul 21, 2021 18:02:58 GMT 2
Йоана, Наш'та леля, жалва се в инстаграм, че й било писнало от хейт, защото хората й казват, че е с Барт само заради голямата му заплата. Тя побърза да уточни, че не е заради заплатата, а заради големият му к.. Ами, лельо, и на нас ни писна да гледаме, пошлите ти селски напъни да бъдеш тийнейдърка, ама нищо не сме казали.
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 21, 2021 18:29:59 GMT 2
|
|
|
Post by yoooobooo on Jul 21, 2021 19:14:47 GMT 2
Защо имам чувството, че кака Тонка е Тати-wanna-be? 🤔 Не знам защо, но ми се струва, че много се старае да се държи като нея в статичните й видеа. Сега в новото видео грозната къдрица се е върнала 😂
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 19:21:45 GMT 2
Леле,Гергана изглежда плашещо.Погледа е точно като тия,дето след пет секунди ще почнат да убиват наред с тример за храсти.Ужас.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 21, 2021 19:21:53 GMT 2
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 21, 2021 19:30:02 GMT 2
Защо имам чувството, че кака Тонка е Тати-wanna-be? 🤔 Не знам защо, но ми се струва, че много се старае да се държи като нея в статичните й видеа. Сега в новото видео грозната къдрица се е върнала 😂 Да да има нещо. По едно време ми се струваше,че копира Миа Мейпълс. Ми така де вдъхновява се жената 🤭 Къдрицата много я състарява.
|
|
|
Post by healthy1 on Jul 21, 2021 19:43:05 GMT 2
Гането какво печели с тези измислени истории 🤷♀️🤦♀️😀😀😀 Изпратено от моят SM-A025G с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 19:45:52 GMT 2
Излезе ми влога на Баланови от последното море, на което двамата седяха само на аквапарка и не отидоха дори до плажа, такива хора за мен са ненормалници. Другото, което ми направи впечатление отидоха до Несебър с градски транспорт и в автобуса никой не носеше маска, Надежда в 7 месец бременна, малко не ѝ ли дойде на акъла да се пази и че не се знае с какви хора пътува. Коментарите под видеото си личи, че са само от деца тип " и аз бях там и много исках да се запознаем".
|
|
|
Post by supernova on Jul 21, 2021 20:01:31 GMT 2
Гането какво печели с тези измислени истории 🤷♀️🤦♀️😀😀😀 Ох, Боже! И те от тъпи, по-тъпи🙄🤦
|
|
|
Post by MamaPanda on Jul 21, 2021 20:03:18 GMT 2
Тонито пак ни просветли, ако не знаете има Продукти на мазна основа 😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by noclue on Jul 21, 2021 20:14:47 GMT 2
Хахаха на Ганчето как ѝ идват на акъла такива истории и то ежедневно 😀. Предлагам, ако има класация за най-креативен инфлуенсър, да ѝ връчваме приза директно на нея 😀.
Гледах на Пепе шопинга от абаучу и....ами две неща (гледах сторитата без звук, иначе можеше и повече от две да са): изглежда сууупер изморена и с видими кръгове под очите, може да ходят по почивки редовно, но си личи, че вътрешно я терзае нещо и не ѝ дава мира, съответно, колкото и да почива физически, на психическа основа е като развалина; ии абе какви са тия скъпотии?! Рокля тип чувал - 170лв?! Домашен анцуг (wtf беше това) дето си личи с какво неудобство го представя - 80лв. Айде бягайте от тука с тия мизерни кодове от по 5-10%.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 20:25:16 GMT 2
Боже Гергана и тя ли се взе за Жена + , че тръгна да раздава непоискани съвети на килограм . И с тези shooting’s days вече е банална и смешна . Нито е известна , нито снима реални фотосесии ,нито някой я ползва за реклами . Психопатка такава …
|
|
|
Post by mandarina on Jul 21, 2021 20:39:26 GMT 2
Гучи започна да се изживява като някакво Life guru Разказва ежедневни случки и дава акъл как се действа Мисля да си принтирам образа й на тениска,з а да ме вдъхновява ежедневно, онази снимка с втъкнатия флакон в банския Хем ще ме вдъхновява и професионално, освен морално
|
|