|
Post by maggi on Jul 21, 2021 21:02:14 GMT 2
|
|
|
Post by Foxy on Jul 21, 2021 21:28:25 GMT 2
Добре де, какво толкова се прави в този Инстаграм пет часа 😬
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 21:28:31 GMT 2
Мисля, че се задава нова youtube война Любо и Розмари често коментират в БВП Киро Брейка. Той реши в негово видео да каже на Роуз (той така я нарича ) че е малка, за да го коментира. Тъкмо пускам новото видео на БВП и то е предизвикателство за Брейка, пускам го, но е 2 часа. Не вярвам, че Киро Брейка няма да им отговори и той.
|
|
|
Post by Sin.Miedo on Jul 21, 2021 21:38:47 GMT 2
Защо имам чувството, че кака Тонка е Тати-wanna-be? 🤔 Не знам защо, но ми се струва, че много се старае да се държи като нея в статичните й видеа. Сега в новото видео грозната къдрица се е върнала 😂 Това и аз си го мислех скоро - отпиването от чашата, включването на телефонни разговори във видеата и някакъв цялостен вайб. Има нещо.. 😁
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 21:45:20 GMT 2
Тонка дето не обича да се къпе знаете ли я? Е в последното си видео сподели, че като отива на почивка задължително от продуктите за коса трябва да има СУХ шампоан и лак за коса. Не обикновен шампоан, а сух. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Тонке, ти хотел защо си наемаш като няма да си къпеш косата, хората не случайно са сложили баня там. Следващият път спести пари и спи на палатка и си пръскай вечно мръсната косица със СУХ шампоан. Мизерна работа от всякъде. 🤢
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Jul 21, 2021 21:46:38 GMT 2
Гергуц е гледала прекалено много видеа на Ана Бей, а същевременно следи сигурно и Капитоня. В главата ѝ кой знае каква мешана скара е от елегантност, естествени материи, етикет, мУже, пози, фасони, дупнишки битови обичаи и ню ейдж психология. Еть катастрафална.
|
|
|
|
Post by okay on Jul 21, 2021 21:58:05 GMT 2
Добре, дее, еее - от мен да мине. Но качвам само, за се научитв и вий да не се отказвате от пари на ваш мУж. Еть Гергуц чела Капитонка и научела канечна, чи муж трябва глези своя жина. Attachments:
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 21, 2021 22:00:19 GMT 2
|
|
|
Post by Minnie on Jul 21, 2021 22:10:46 GMT 2
Боже, това момиче не е добре. Не я следя и в началото си мислех, че се прави на интересна, но вече съм сигурна, че определено не е на център. Единственото, което ми идва на ум след всичко, което качвате за нея е WTFFFFFF 😳😳😳
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 22:18:21 GMT 2
Добре де, какво толкова се прави в този Инстаграм пет часа 😬 Прави ми впечатление ,когато си отворя Инстаграм и излязат постове на някоя известна инфлуенсърка, които са публикувани примерно преди 5 минути и Гергана вече ги е харесала . Така вече няколко пъти .Тоест е залепена нон стоп за Инстаграм. Ето какво прави 5 часа там ...
|
|
|
Post by komkama on Jul 21, 2021 22:19:42 GMT 2
Боже, тая Гана е толкова неадекватна. Тъжно ми е, че има хора които харесват нея и другата неадекватница - Сиса. Пуснах Тонка, но не можах да я догледам. Преди този тип видеа ми бяха от любимите ѝ, понеже ползваше продукти(!), които и аз харесвам (преди ерата на Руми). Държа вас отговорни, че не я понасям вече, да знаете 😂😂😂 Този кичур, кафявите непрелети сенки, лелското деколте, супер увеличена яркост на клипа, и ужасният правоговор просто ме разбиха и ще си кажем чао с Тончето.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 21, 2021 22:21:55 GMT 2
|
|
|
Post by Purple on Jul 21, 2021 22:23:52 GMT 2
На Гана 5 часа на ден в Инста даже малко ми се сториха, то тя не спира да бълва анкетки на килограм- "Накъде ми гледа дясното око в новия пост? А) Изток Б) В обектива В) Жълто Г) Затворено е" *няма грешен отговор. А сега като почна и с басните, приказките и Лафът на деня- сигурно два пъти по 5 часа ѝ се събират.
На Тонката ѝ личи яко, че като няма спонсорство не ѝ се занимава да мисли видеа. Очевидно, за да е добър един продукт за нея е достатъчно той просто да мЕрише хубаво и по възможност да е на марка-спонсор (Нивея).
|
|
|
Post by noclue on Jul 21, 2021 22:24:54 GMT 2
Лежането на дивана и скролването в инстаграм работа ли му викат вече 😀
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 21, 2021 22:25:03 GMT 2
От любопитство погледнах аз колко време прекарвам в Инстаграм и се оказа, че е 40 минути. За себе си мога да кажа, че нямам деца и семейство, тоест имам достатъчно свободно време… работя и нещо, което ми позволява ако имам свободно време на работа да стоя в социалните мрежи, та дори и да ви чета понякога.. явно обаче личният ми живот е доста по-интересен от виртуалния на другите хора, тъй като видимо не живея онлайн.. Разбира се, Гергана е content creator, в топ 20 на Форбс, успешна и кариеристка.. къде съм аз, къде е тя.. Още едно потвърждение, че Герито живее измислен живот в социалните мрежи..
|
|
|
Post by ☀ on Jul 21, 2021 23:01:32 GMT 2
Хаха, моите били 32мин средно на ден, а ми се струва страшно много. Ако вися с часове в измислен свят сигурно и аз ще имам бръмбари в главата
|
|
|
Post by Deleted on Jul 21, 2021 23:28:25 GMT 2
То, само едно скролване за 10 минути и вече омръзва, защото няма нищо интересно в социалните мрежи.Аз за целият ден стоя по максимум 40-50 минути.Някой път ми се налага малко повече, защото търся клипове с трикове, които съм си запазила в инстаграм покрай моето обучение и бъдещата ми професия, но 1 час и нещо дори и повече за мен е много, а какво остава цели 5 часа нон-стоп в социалните мрежи в безсмислени сторита и скролване като нашите уважаеми "инфлуенсърки".
|
|
|
Post by The Judge on Jul 22, 2021 0:10:40 GMT 2
Много се смях с последните страници. Ама много. "И човекът до мен..., събудих се и краката ми отвити..."
|
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 22, 2021 7:48:30 GMT 2
Alexandra's Girly Talk се завърна в YouTube, липсваше ми Не беше качвала видеа от близо година, но вчера качи ново видео, което ми беше много приятно да изгледам. За мен тя е без аналог в категория разкрасяване в домашни условия и трикове (пардон, хакове) за красота
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 22, 2021 8:07:55 GMT 2
Радост, която показваше на стори нон-стоп на Саф продуктите, преди месец, днес в стори казва, че го е ПРЕОТКРИЛА.. толкова с достоверността на рекламите им.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 8:12:14 GMT 2
Радост, която показваше на стори нон-стоп на Саф продуктите, преди месец, днес в стори казва, че го е ПРЕОТКРИЛА.. толкова с достоверността на рекламите им. Била за слънцезащитата , но за две минути просто изгоряла, защото забравила да си сложи.Как ще забравиш да си сложиш крем за слънцето, за да не изгориш като рак?Тя не знае (както всички останали нейни дружки инфлуенсърки), какво са казали преди 5 минути, а какво остава да рекламират продукт след седмица две . Толкова ги противоречат всички и си личи .Но, нали трябва да вземат някой лев от рекламата на даденият продукт
|
|
|
Post by pilenceto on Jul 22, 2021 8:14:17 GMT 2
Е, аз съм много изостанала с Инстаграм с моите 16 минути средно на ден, а ми се струваха много повече.
Иначе от 30 продукта на Попова стигнах до №1, крема на Руми и нищо не разбрах за него. Отдавна се отписах от нея и не знам защо пак отворих клип.
Мама Сиси успява да ме ядоса до петата минута и затварям, а имаше моменти, когато изтърпявах и цяло видео.
Видеото на Валери от Родопите много ми хареса и се надявам да има повече такива при нея.
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 22, 2021 8:22:44 GMT 2
Ганка махнала Миланото и оставила само BG/IT ..страх я е, че някой луд фен ще я намери в Милано и ще трябва да раздава автографи на килограм 😃
Не знам как живеете с под 4-5 часа в Инстаграм, изпускате много😂
Сиса нямам търпение да я видя с две деца, струва ми се, че ще остави Ния на самоотглеждане, просто няма да има нерви да се занимавя с нея. Странни са ми и тя, и мъжа и. Аз също живея в чужбината и знам колко е трудно и скъпо в детските градини (поне при нас), но пък тая жена я мързи да диша буквално. Струва ми се, че ще подобри рекорда на Пепа 3 под 30..
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 8:24:18 GMT 2
Лежането на дивана и скролването в инстаграм работа ли му викат вече 😀 Явно деня на Гера е 50 часа, не е като при нас простолюдието само 24ч.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 8:36:49 GMT 2
pilenceto Аз също отдавна не я следя Попова, защото ми стана супер дразнеща и видеата й са скучни и безинтересни.Както под последното й видео 30 продукта под 30 лева , една й беше написала, че много се е била променила във видеата й, на същото мнение съм .С по- професионално излъчване , но нали като има пр-пратки има видеа, а като няма няма да се озори да снима. Та, относно това видео.Мисля, че коментирахте вие( съфорумките),че уважаемата Попова не й се снимат много видеата, ако няма пратки и не е платено съдържанието, та реших да го видя последното видео.Само аз ли останах с чувството, че през цялото време само за продуктите на Руми говори?Имах чувството, че иска да направи видео само за тях( ако няма все още такова, ако ли има да е пак с тези продукти), но за да не стане само "продуктите на Руми" е решила да сложи и други някакви да има там да покаже.Всяка втора дума беше" този продукт на Руми"...Относно мама Цица мустакатова, аз й гледам сеира.Уж спрях да я гледам, но ме чеше любопитството да видя каква простотия пак ще направи и ще каже.Хем ме дразни, хем си го причинявам. Изобщо не съм добре май vivian27 О, абсурд да се справи с две деца.Тя не може да гледа едно като хората, а какво остава за две.Не я виждам тази жена.И абсолютно съм съгласна с теб,че дойде ли бебето може и Ния да има по-малко грижи и внимание. Не знам как е в чужбина, но смятам, че никой отишъл там няма да седи като мама Цицка и само да бременее и да търка дивана, ами ще си вземе живота в ръце, особено когато отглежда дете( или две).Щом имаш дете трябва да ти е стимул да му покажеш,че трябва човек да се бори дори в чужда държава и да има и цели в живота.Тя ме съмнява да има някаква цел в живота , за която да се бори. Изобщо се питам има ли някакви желания, някакви мечти, които да работи върху тях и да ги сбъдва( например да научи този немски език).Не й ли е срам, че не знае добре немски ?Чудно ми е как се оправя по болници, по зъболекари, в магазина. Няма ли желание да седне и да го учи. Има ли желание човек и език може да научи -може да не е перфектен, но до онова ниво, което ще е достатъчно да живее в чуждата държава и да се оправя, да е спокоен, че да може да се оправя.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 22, 2021 8:43:22 GMT 2
Има едни жени, на които целта им е да хванат Гошко и да мързелуват, докато те се грижат за децата и с това се изчерпват целите в живота. Не са и малко. Докато има помощи и социално подпомагане от държавата са склонни да се множат и толкова. Че какво по-хубаво от това да си наяден, облечен, с покрив и .... нали, простичките неща в живота И течната сметана и пакетираното кафе дава усещане за лукс в живота, защото ако си в родината ще редиш касетки в някоя верига и ще мъкнеш торбите след работа /не е срамно!/. Според вас Сиса жена+ ли е в този ред на мисли
|
|
|
Post by livia on Jul 22, 2021 8:50:49 GMT 2
От тези историйки на Гергана много си личи, че не се е доближавала до мъж никога, та какво остава да е била във връзка. Малко е тъжно това, но проблемът си е в нея, голяма жена е вече, време ѝ е да се върне малко в реалността.
Попринцип следя разговорите на Тото - При Тото в youtube, добре му се получават, интересни разговори правят с гостите му. Но последното видео с Папи Ханс просто не можах да издържа. Първо Папи ми направи впечатление с доста беден и просташки речник, всяка втора дума му е 'к@пеле' и 'брат' - адски изнервящо да го слушаш. Иначе издател, поет, интелектуалец...
Другото беше, че през цялото интервю просто се четкат един друг или всеки себе си. И двамата с някакво огромно самочувствие и чак досадно самоизтъкване. Тото попринцип много си хвали гостите (да не кажа, че им се мазни яко) и тук-таме себе си, но толкова не е било до сега. Жалко, защото според мен има какво интересно да каже Папи, но сякаш нарочно се прави на 'готин' и над нещата.
|
|
|
Post by Foxy on Jul 22, 2021 8:54:59 GMT 2
|
|