|
Post by livia on Jul 22, 2021 8:57:56 GMT 2
Според вас Сиса жена+ ли е в този ред на мисли Според мен е жена-минус-безкрайност. И глупавата, повърхностна Валери, и държанката Капитонова, и дори Гергана с всичките и кусури са на светлинни години напред от нея. И то най-вече, защото при Сиса има едно невинно дете, което обира всички негативи на простотията и ограничеността ѝ. Все си мисля, че щом дори собственото ти дете не може да изкара най-доброто от теб и дори за него да не си дадеш малко зор... няма смисъл.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 22, 2021 9:03:42 GMT 2
Ом ем джи Всички се обезличиха като си отрязоха (ама наистина) носовете. Вече са като клонирани и не ги различавам, особено с филтри. Сетих се на коя ми напомни, ама нека не развалям гатанката хаххаха.
|
|
|
Post by ggvt on Jul 22, 2021 9:07:35 GMT 2
аз залагам на Анелия, въпреки че повече на мумия с цвят ми прилича, отколкото на някоя "звезда"
|
|
|
Post by theaxe on Jul 22, 2021 9:16:35 GMT 2
Анастасия (на Вика приятелката) има ново видео как почистват терасата. Доста работа си е, но ми хареса, че го правят и двамата с мъжа и. Благородно завиждам за тераската А тя изглежда наистина нормално момиче, не знам защо Виктория е такава.... И понеже ми е тъпо да и казвам Анастасия, на Витория приятелката (някакси я принизяваме така) реших да проверя как и е фамилията. В инстаграм е Анастасия Соловей, в Ютуб - Сиднева.... Сигурно едната е моминската и. Ама и тя раздавала житейски съвети с Инстаграм, ох, Боже... Как да сме щастливи, Защо мъжете не се женят за дългогодишните си приятелки, Как да се напълним с женска енергия. Неее, мерси
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 9:28:54 GMT 2
Джийзъъъсс тия фолк диви не се научиха, че ако искаш да си оправиш носа и ти е такъв комплекс няма лошо, но върви и си го направи нормално, а не всички да са като по калъп и като катерици. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Вчера в ютуб попаднах на някакъв нов клип на Галена и реших да го пусна за сеира, все пак нали я водят, че влага много в клипове. Нищо особенно не е клипа, даже доста бейсик (страхотна българска дума 😄), но откакто изкара чалга песента с Криско и всички ѝ казаха, че е леко закръглена и тя е отишла и си е дръпнала всички мазнини дето има. 🤦🏻♀️ И това не го разбирам и май честно казано по-закръглена, ако въобще при нея може да се говори за нещо такова е доста по-добре, отколкото изсмукана като барби. 🤷🏻♀️ Оператор на клипа ѝ е Радо Гочев (мъжа на Мона), мислех че той снима предимно филми и сериали, но явно парата си е пара. 😄
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by tedi on Jul 22, 2021 9:31:46 GMT 2
Има едни жени, на които целта им е да хванат Гошко и да мързелуват, докато те се грижат за децата и с това се изчерпват целите в живота. Не са и малко. Докато има помощи и социално подпомагане от държавата са склонни да се множат и толкова. Че какво по-хубаво от това да си наяден, облечен, с покрив и .... нали, простичките неща в живота И течната сметана и пакетираното кафе дава усещане за лукс в живота, защото ако си в родината ще редиш касетки в някоя верига и ще мъкнеш торбите след работа /не е срамно!/. Според вас Сиса жена+ ли е в този ред на мисли Тя каза, че майчинството в Германия е 8 седмици.Аз лично не бих си оставила детето на ясла на 2 месеца и да се върна на работа освен ако не съм доста високо заплатена и мога да си позволя детегледачка. И в този вариант би ми било адски трудно да си оставя бебето по цял ден и да се прибирам вечер когато то вече спи. Има едно с което съм съгласна с Пепе.По-добре е да родиш по-млад.Имаш енергията да гледаш дете и се възстановяваш по-бързо.С този висок процент на репродуктивни проблеми м/у двойките днешно време е по-добре по-рано да се разбере отколкото на 30+ да започваш тази дълга борба за детенце. Просто много често пишете "само да бременее" или "да раждаш деца само" по много негативен начин.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 22, 2021 9:38:47 GMT 2
аз залагам на Анелия, въпреки че повече на мумия с цвят ми прилича, отколкото на някоя "звезда" И аз залагам на Анелия с ясното съзнание, че може да съм супер далеч от истината...
|
|
|
Post by Foxy on Jul 22, 2021 9:50:40 GMT 2
Напълно сте прави, Анелия си е. Но изобщо не ми прилича на себе си. То зъби, то крива устна, то скули, то тен.. А на сторитата говори с пълна уста и излизат някакви трохи и парчета. Сочи, ръкомаха - като каруцарка е.
|
|
|
Post by stelsko on Jul 22, 2021 10:04:34 GMT 2
По казуса СИСА ,незнам колко е достоверно това,което дочух днес на площадката,защото ми беше неудобно да подслушвам но на съседната пейка едни хора си говореха,че в Германия,за да посещаваш държавна детска градина, трябва и двамата родители да са работещи,освен това имало някаква помощ към детските,която се полагала до 3г на детето. Това обеснява нещата и потвърждава теорията,че може да гони Пепа с 3 под 30 хаха Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Jul 22, 2021 10:07:08 GMT 2
Анастасия е приятна все още, защото не е започнала да бълва спонсорирано съдържание и да показва пр пратки. Същата лисица ще се окаже и тя, ама с брак. Преди време изредих как се започва и в какво се превръща после. Колкото повече я коментираме, толкова повече ѝ вдигаме акциите. Аз не давам поле за изява на подобни ....жени. Ще изчакам след няколко месеца да коментирате в какво се е превърнала
|
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 10:10:28 GMT 2
На мен ми направи впечатление вчера, когато й отворих профила, че Савина (момичето, което живее в Лондон) officialsavina и Елица Бехар mademoisellie_ харесват снимките на Гането. Стана ми странно, защото и двете не ми изглеждат, че имат нещо общо с нея, а тя е абсолютен криндж, за да я следваш... Добре де, какво толкова се прави в този Инстаграм пет часа 😬 Прави ми впечатление ,когато си отворя Инстаграм и излязат постове на някоя известна инфлуенсърка, които са публикувани примерно преди 5 минути и Гергана вече ги е харесала . Така вече няколко пъти .Тоест е залепена нон стоп за Инстаграм. Ето какво прави 5 часа там ...
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 22, 2021 10:11:37 GMT 2
Анелия, Златка, Благо Джизъса и Галена май ходят при един и същ зъболекар, който им прави зъбите от един същ калъп- отливка от някой расов кон.
|
|
|
Post by teguhka on Jul 22, 2021 10:17:14 GMT 2
На мен ми направи впечатление вчера, когато й отворих профила, че Савина (момичето, което живее в Лондон) officialsavina и Елица Бехар mademoisellie_ харесват снимките на Гането. Стана ми странно, защото и двете не ми изглеждат, че имат нещо общо с нея, а тя е абсолютен криндж, за да я следваш... Прави ми впечатление ,когато си отворя Инстаграм и излязат постове на някоя известна инфлуенсърка, които са публикувани примерно преди 5 минути и Гергана вече ги е харесала . Така вече няколко пъти .Тоест е залепена нон стоп за Инстаграм. Ето какво прави 5 часа там ... Аз по същата логика съм се чудила и на Мариета защо харесва постовете на Ганка..
|
|
|
Post by ☀ on Jul 22, 2021 10:26:33 GMT 2
Има едни жени, на които целта им е да хванат Гошко и да мързелуват, докато те се грижат за децата и с това се изчерпват целите в живота. Не са и малко. Докато има помощи и социално подпомагане от държавата са склонни да се множат и толкова. Че какво по-хубаво от това да си наяден, облечен, с покрив и .... нали, простичките неща в живота И течната сметана и пакетираното кафе дава усещане за лукс в живота, защото ако си в родината ще редиш касетки в някоя верига и ще мъкнеш торбите след работа /не е срамно!/. Според вас Сиса жена+ ли е в този ред на мисли Тя каза, че майчинството в Германия е 8 седмици.Аз лично не бих си оставила детето на ясла на 2 месеца и да се върна на работа освен ако не съм доста високо заплатена и мога да си позволя детегледачка. И в този вариант би ми било адски трудно да си оставя бебето по цял ден и да се прибирам вечер когато то вече спи. Има едно с което съм съгласна с Пепе.По-добре е да родиш по-млад.Имаш енергията да гледаш дете и се възстановяваш по-бързо.С този висок процент на репродуктивни проблеми м/у двойките днешно време е по-добре по-рано да се разбере отколкото на 30+ да започваш тази дълга борба за детенце. Просто много често пишете "само да бременее" или "да раждаш деца само" по много негативен начин. В никакъв случай не съм коментирала в този смисъл. Нито виждането ми е такова, но е факт, че има едно клише, в което тя изцяло се вписва. Не съм я съдила за избора ѝ да ражда на тази възраст (дори не знам на колко е, 21 или 29?!), а че целите и стремежите в живота се изчерпват с това. А този коментар беше провокиран от този преди моя, затова ще помоля да не казвате, че коментирам негативно раждането на ранна възраст
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 22, 2021 10:28:06 GMT 2
Анелия, Златка, Благо Джизъса и Галена май ходят при един и същ зъболекар, който им прави зъбите от един същ калъп- отливка от някой расов кон. И освен това са супер бели - като на Рос от Приятели,когато ги беше избелил и светеха в тъмното 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 10:35:32 GMT 2
Познахте, quadrifo Даниела е родила на 12ти юли.Детето се казва Йоан.Да е живо и здраво
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 10:46:45 GMT 2
Анелия, Златка, Благо Джизъса и Галена май ходят при един и същ зъболекар, който им прави зъбите от един същ калъп- отливка от някой расов кон. И освен това са супер бели - като на Рос от Приятели,когато ги беше избелил и светеха в тъмното 🤣🤣🤣 една от любимите ми сцени в приятели, но факт, че всички са еднакви зъби, мега бели и големи. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 10:55:47 GMT 2
Тя каза, че майчинството в Германия е 8 седмици.Аз лично не бих си оставила детето на ясла на 2 месеца и да се върна на работа освен ако не съм доста високо заплатена и мога да си позволя детегледачка. И в този вариант би ми било адски трудно да си оставя бебето по цял ден и да се прибирам вечер когато то вече спи. Има едно с което съм съгласна с Пепе.По-добре е да родиш по-млад.Имаш енергията да гледаш дете и се възстановяваш по-бързо.С този висок процент на репродуктивни проблеми м/у двойките днешно време е по-добре по-рано да се разбере отколкото на 30+ да започваш тази дълга борба за детенце. Просто много често пишете "само да бременее" или "да раждаш деца само" по много негативен начин. В никакъв случай не съм коментирала в този смисъл. Нито виждането ми е такова, но е факт, че има едно клише, в което тя изцяло се вписва. Не съм я съдила за избора ѝ да ражда на тази възраст (дори не знам на колко е, 21 или 29?!), а че целите и стремежите в живота се изчерпват с това. А този коментар беше провокиран от този преди моя, затова ще помоля да не казвате, че коментирам негативно раждането на ранна възраст От моят коментар ще да е предния .Аз също не съм против и не съм съдила затова, че е родила рано.Но, друга ми беше мисълта с това "бременеене",което използвах .Плюс това никой не е казал на никого ,че коментира негативно(включително и аз). Едно е да се говори, че е мързел дори и преди да съобщи , че е бременна , друго е да пуфти , охка и се оплаква колко я мързи.
|
|
|
Post by sunny on Jul 22, 2021 10:59:29 GMT 2
Представям си как би изглеждала Йоанна да танцува с къса коса. Като дърво. Груби движения , паузи. Добре че е косата да я мята. В сравнение с другата двойка от новото видео , разлика очевадна. И другата мадама има дълга коса, но залага на движения , не на мятане коса.
|
|
|
Post by abinem on Jul 22, 2021 11:15:24 GMT 2
Представям си как би изглеждала Йоанна да танцува с къса коса. Като дърво. Груби движения , паузи. Добре че е косата да я мята. В сравнение с другата двойка от новото видео , разлика очевадна. И другата мадама има дълга коса, но залага на движения , не на мятане коса. Ама къде ги гледате тези клипчета, пуснете линк , моля за почитатели на бачата като мен. Пък да видим за кво иде реч, ппц съм забелязала , че Пинко е много ниска и без талия 😬, което не е типично за бачата.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 22, 2021 11:25:29 GMT 2
Тя Пинко и HR е била.... тя какво ли не е била, къде ли няма познати и какво ли не е работила. Има и обяснение относно килограмите, които коментираме често тук. Напълно ненужно вписано докато говори за хотела. Но пък имат доста ученици със Стъни. Добре печелят от танците.
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 22, 2021 11:26:41 GMT 2
Хора, никой никого не съди, че раждат млади. Аз лично много бих искала да съм млада майка, но нямах късмета да срещна партньор, с когото искам да създам семейство. Когато го срещнах пък преживях спонтанен/задържан аборт. На 31 години съм и честно казано тия мантри, че над 30 вече е много трудно, са доста неприятни за жени, които са преживели нещо подобно на моето..
Иначе да, и в Англия имаш определени безплатни часове детска градина, ако и двамата родителя работят. Сто процента мама Сиси е на помощи там, иначе не виждам как се издържат с една заплата. В чужбина да живееш сам в двуспален апартамент си е направо лукс, а и техният си е в добро състояние бих казала. Тя би ми била интересна, ако споделя повече от тази информация- как вървят наемите, стандарта на живот в определените райони, здравеопазване, въобще всичко за живота в Германия..
|
|
|
Post by sunny on Jul 22, 2021 11:28:15 GMT 2
Представям си как би изглеждала Йоанна да танцува с къса коса. Като дърво. Груби движения , паузи. Добре че е косата да я мята. В сравнение с другата двойка от новото видео , разлика очевадна. И другата мадама има дълга коса, но залага на движения , не на мятане коса. Ама къде ги гледате тези клипчета, пуснете линк , моля за почитатели на бачата като мен. Пък да видим за кво иде реч, ппц съм забелязала , че Пинко е много ниска и без талия 😬, което не е типично за бачата. На YouTube от днес, има ново видео.
|
|
|
Post by gorgeous on Jul 22, 2021 11:29:15 GMT 2
Аз не виждам нищо положително в хора като тази Сиси, намерили един Гошко да ги забремени и издържа, отделно паразитиращи на социални помощи цял живот и неспособни да се интегрират в нито една държава. Както се вижда, въпреки че си стои вкъщи уж да си гледа детето, дори и с това не може да се справи. Но пък за сметка на това е с огромно самочувствие и с гордост си показва простотията в нета. Друго постижение освен 2/3/5 деца тя няма да има никога. За справка, и аз живея в Германия и нямам подобни индивиди в обкръжението си. В никакъв случай не съм коментирала в този смисъл. Нито виждането ми е такова, но е факт, че има едно клише, в което тя изцяло се вписва. Не съм я съдила за избора ѝ да ражда на тази възраст (дори не знам на колко е, 21 или 29?!), а че целите и стремежите в живота се изчерпват с това. А този коментар беше провокиран от този преди моя, затова ще помоля да не казвате, че коментирам негативно раждането на ранна възраст От моят коментар ще да е предния .Аз също не съм против и не съм съдила затова, че е родила рано.Но, друга ми беше мисълта с това "бременеене",което използвах .Плюс това никой не е казал на никого ,че коментира негативно(включително и аз). Едно е да се говори, че е мързел дори и преди да съобщи , че е бременна , друго е да пуфти , охка и се оплаква колко я мързи.
|
|
|
Post by plam on Jul 22, 2021 11:33:45 GMT 2
По-гнусно нещо от сухия шампоан няма! Да те мързи да си измиеш косата е страшна простотия. Тонке,лято е,косата ти е къса ще изсъхне за 15 минути,моля те..измий си косата,няма да ти се счупят ръцете. Бива ли такава немърливост,жена си. Айде разбирам да работи нещо,някъде да няма никакво време ама това да си на почивка и да те мързи е безумно. Все по-гнусна ми става. Нямам нищо против жените,които използват сух шампоан,но лично за мен той не върши никаква работа даже още по-зле става положението.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 11:35:20 GMT 2
Връщам назад темата, защото сега гледам БВП (най-новият епизод), в който Любо коментира точно тази история с постера и лидерите на партии. Видеото в основния му канал и на мен ми хареса. Но ми направи доста неприятно впечатление, как в подкаста разказа, че са го поканили за участие в 2 тв предавания, той е приел, но и на двете не е бил, защото предната вечер е бил на партита и се е прибрал в 4-5 сутринта. Първо говори за това, че само журналист от БТВ му е задал въпроса, кой е и какво прави там, а след това го канят и той не отива. Причината също ми се вижда доста нелепа... Нямаше ли начин да си пишеш ЕГН-то в сайта на ЦИК и от там ти пращат къде тие избирателната секция? Нещо такова ми се върти. А в тази държава дет' се вика само на сладоледаджията не си даваш/оставяш/ксерокопираш ЕГН-то. Иначе напълно споделям мнението за видеото на Любо. Беше супер показателно за БГ журналистите, не че не ги знам от опит. Беше показателно как Христо Иванов се опита да се измъкне като готин като му дава номер на "техен сътрудник" да му съдейства, а човекът е в съвсем друга администрация. Друг е въпросът, че такива финтове са точно това, което се опитваме уж всички да борим - шуробаджанащина, връзкарство, познавам един човек. Колкото и да ми е противна Мая Манолова, чисто политически го отигра много вещо. А онази лелка отворената дето искаше да свърже Любо директно с регионалния министър, WTF , така ли ставали работите? Та тя е Соня Момчилова, шефче на пресцентъра на служебното правителство на Стефан Янев. И освен това много близка съратничка на Трифонов, авторка на много текстове на негови "хитове" като "Ще ти скъсам г**а", "Ръгай чушки в боба" и все в този стил изтънчена поезия. ТУЙ като любопитни факти
|
|
|
Post by maggi on Jul 22, 2021 11:43:32 GMT 2
Ама тя Сиса е на 26, какво означава по-млад на 18 ли? Има едни жени, на които целта им е да хванат Гошко и да мързелуват, докато те се грижат за децата и с това се изчерпват целите в живота. Не са и малко. Докато има помощи и социално подпомагане от държавата са склонни да се множат и толкова. Че какво по-хубаво от това да си наяден, облечен, с покрив и .... нали, простичките неща в живота И течната сметана и пакетираното кафе дава усещане за лукс в живота, защото ако си в родината ще редиш касетки в някоя верига и ще мъкнеш торбите след работа /не е срамно!/. Според вас Сиса жена+ ли е в този ред на мисли Тя каза, че майчинството в Германия е 8 седмици.Аз лично не бих си оставила детето на ясла на 2 месеца и да се върна на работа освен ако не съм доста високо заплатена и мога да си позволя детегледачка. И в този вариант би ми било адски трудно да си оставя бебето по цял ден и да се прибирам вечер когато то вече спи. Има едно с което съм съгласна с Пепе.По-добре е да родиш по-млад.Имаш енергията да гледаш дете и се възстановяваш по-бързо.С този висок процент на репродуктивни проблеми м/у двойките днешно време е по-добре по-рано да се разбере отколкото на 30+ да започваш тази дълга борба за детенце. Просто много често пишете "само да бременее" или "да раждаш деца само" по много негативен начин.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 22, 2021 11:55:44 GMT 2
Надявам се да бъда правилно разбрана. Има жени, които срещат любовта на живота си на 15 и след години създават семейство и деца. Има жени, които преживяват тежка раздяла, която ги кара да загубят вяра в любовта. Има жени, за които най-важното в живота не е да намериш половинката си, а да бъдеш полезен на обществото и удовлетворен като цяло. Има жени, които в стремежа за нещо друго отлагат личния си живот и късно срещат любовта и създават семейство. Има жени, които се впускат в безрасъдни връзки и стават майки много рано, често в последствие самотни или с нов татко за детето. Има жени...вие допълнете
Такъв е животът, никой няма гаранция, че ще му се случи това, което планува и иска. Понякога гледаме отстрани и си казваме 'ех, тя е щастлива, защото има това и това ', докато същата гледа нас със същите мисли в главата.
Някои раждат, когато са физически здрави, други избират или не, когато са емоционално узрели за дете. Затова смятам темата за много лична.
Ще кажете - Тогава защо коментираш майките инфлуенсъри? Защото не приемам някой да ми натрапва кое как е редно, кое е добре или не за мен, да ми дава непоискани съвети през екрана и да размахва пръст, че нещо на мен не ми е наред, защото животът ни се стича различно. Коментирам с приятелки на по мусака, защото отсрещната страна също 'коментира' под някаква форма моя живот.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 22, 2021 11:58:55 GMT 2
Йоанна милата е голямо дърво. Особено на фона на другото момиче се чекне като глист. Ако я видя в дискотека да танцува няма да си кажа оле тази е супер дърво да кажем, по-скоро ми се набива на очи със своята липса на пластичност,защото се пише учителка, а на фона това момиче беше като ученичка и то не от напреднало ниво. За сметка на това Нори е роден талант.
|
|