|
Post by maggi on Jul 22, 2021 12:10:41 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 12:24:53 GMT 2
Надявам се да бъда правилно разбрана. Има жени, които срещат любовта на живота си на 15 и след години създават семейство и деца. Има жени, които преживяват тежка раздяла, която ги кара да загубят вяра в любовта. Има жени, за които най-важното в живота не е да намериш половинката си, а да бъдеш полезен на обществото и удовлетворен като цяло. Има жени, които в стремежа за нещо друго отлагат личния си живот и късно срещат любовта и създават семейство. Има жени, които се впускат в безрасъдни връзки и стават майки много рано, често в последствие самотни или с нов татко за детето. Има жени...вие допълнете Такъв е животът, никой няма гаранция, че ще му се случи това, което планува и иска. Понякога гледаме отстрани и си казваме 'ех, тя е щастлива, защото има това и това ', докато същата гледа нас със същите мисли в главата. Някои раждат, когато са физически здрави, други избират или не, когато са емоционално узрели за дете. Затова смятам темата за много лична. Ще кажете - Тогава защо коментираш майките инфлуенсъри? Защото не приемам някой да ми натрапва кое как е редно, кое е добре или не за мен, да ми дава непоискани съвети през екрана и да размахва пръст, че нещо на мен не ми е наред, защото животът ни се стича различно. Коментирам с приятелки на по мусака, защото отсрещната страна също 'коментира' под някаква форма моя живот. Абсолютно подкрепям мнението ти!!!!!! 🌹🌹🌹 Лично аз имах връзка в периода от 22-25 години, която излезе, че съм си пропиляла нервите напразно и е била много токсична, НООО не съжалявам за нищо, имаше си и хубава страна и много хубави спомени и поуки. В един момент се бях замислила дали искам дете и брак от този човек и добре, че съм изчакала. От 2 години сме с настоящият ми приятел, но все още не сме готови за деца на този етап. И двамата сме 92 набор, да 30-ка чука на вратата, но по-добре ли щеше да съм майка на 23-24 и в момента да съжалям, че детето ще се чуди къде е “вкъщи” при мама или при тати? За мен съдбата си знае работата и всичко ще си дойде, когато му е времето. Наистина не всички могат да забременеят от първият път, не всички искат на всяка цена веднага да имат деца, всичко е до човека и ситуацията. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Vanillia on Jul 22, 2021 12:29:30 GMT 2
Много любезно си я попитала 🤣🤣🤣 При Гергуц само проблеми, как един път нещо не й става без спънки. Милата тя
|
|
|
Post by mandarina on Jul 22, 2021 12:29:52 GMT 2
Hi I exist - много приятно мнение, докато си го четях, в главата ми вървеше с един такъв много спокоен и мил имагинерен твой глас Изключително точно си напипала това постоянно натякване, което създава илюзията, че на хората-публика нещо не им е наред или не знаят аджеба как се правят нещата, и някой трябва задължително постоянно да им обяснява. Специално жените са огромна жертва на това. Йоги, Гана Лафонтен ме съсипа Няма достатъчно подходяща иконка, за да си изразя реакцията Ади, още не съм слушала подкаста, не знам и кога ще имам време. Това, което не ми харесва в Любо е, че е много разпилян и нервак/хиперактивен и се пръсва по толкова неща, че не успява да си канализира таланта. Доколкото съм чувала от него той си го знае и се опитва да се бори с това, но не е лесно. Та с това си обяснявам това за партитата (пак казвам не съм слушала подкаста). Може да има и друго обяснение, но като цяло забелязвам, че заради тази хиперактивност не успява да дообясни защо, какво и как прави цялостно и остават недоразбрани неща. Абе като недоизживян тийн ми е, но не по Наумчевския начин.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 12:31:12 GMT 2
Мама Сиси предполагам се възползват от пълния набор социални възможности . В северната част ,където живеят те мисля е доста по евтино от колкото тук при нас . Отделно съм сигурна ,че получават помощ за жилището ,тъй като дохода им е нисък (най-вероятно) . Детските ѝ са 219 месечно , майчинството на работеща жена е най - често е 1 до 3 години (сам преценяваш и казваш на работодателя си и получаваш потвърждение). Получаваш 1 година около 65 % от нетната си заплата през последните 12 месеца или 2 години сумата разделена на 2 .Като 3 Тата година не ти бива заплащана .Но след като тя не е работила не знам как е при нея . Не знам и дали ѝ се полага социалното от по 300 евро месечно . Отделно сигурно Гошко е с трета данъчна група ,която е доста по добра. Те харчат само за храна ,дрехи за Ния втора употреба . Не че ѝ правя сметка на парите ,ама си има доста такива двойки из Германията,които са тук за да преживяват една идея по добре и да си купуват храна и пълнят тумбаците ...
|
|
|
Post by The Judge on Jul 22, 2021 12:32:51 GMT 2
Гергана е пълен.... Оф ае, няа казвам, че то се изтърка. Отвратна позьорка и празното прострнаство е по-забавно и смислено от нея и кухото ѝ съществуване. И като започне да се превзема, направо бих я пратила на Попокатепетъл. "Лични неща, нашите отношения, между нас, мъжът до мен" - я се осъзнай, бе! Все едно не е ясно за всички, че на тази най-голямата емоция в деня е да си обърше носа, нормални хора ничиво около нея и нищо не се случва. Гвргана ще дава съвети за човешки отношения, дето я гледахме как се държа в Queens около онези от Айде Бг и Крис.
Йоана е доста зле. Не я знам каква учителка е, но е като паралелепипед и грам не виждам (и никога не съм) в нея извивките, страстта и пламъка на латино дива.
Тая Силвия така като я гледам интелектуално на какво ниво е, няма да се учудя контрацепцията да ѝ е напълно непозната. И на 15, и на 50,все ще в същият галфон. То за да не си, трябва усилия, не става само с леене на тъпотия в Ют. Отишлае да се плоди там, защото тука ще ѝ дадат помощини условия таратанци.
Анелия... Ами щерка ѝ на какво прилича... Ами на Лияна щерката на какво прилича...
Бия ви-9 мин в ИГ на ден. И това му е много.
|
|
|
Post by tedi on Jul 22, 2021 12:33:05 GMT 2
Аз не виждам нищо положително в хора като тази Сиси, намерили един Гошко да ги забремени и издържа, отделно паразитиращи на социални помощи цял живот и неспособни да се интегрират в нито една държава. Както се вижда, въпреки че си стои вкъщи уж да си гледа детето, дори и с това не може да се справи. Но пък за сметка на това е с огромно самочувствие и с гордост си показва простотията в нета. Друго постижение освен 2/3/5 деца тя няма да има никога. За справка, и аз живея в Германия и нямам подобни индивиди в обкръжението си. От моят коментар ще да е предния .Аз също не съм против и не съм съдила затова, че е родила рано.Но, друга ми беше мисълта с това "бременеене",което използвах .Плюс това никой не е казал на никого ,че коментира негативно(включително и аз). Едно е да се говори, че е мързел дори и преди да съобщи , че е бременна , друго е да пуфти , охка и се оплаква колко я мързи. Разкажи повече как е в Германия?На 2 месеца ли пускат бебетата на градина.Какви са цените за градина и детегледачки.Колко е една средна заплата.Защото системата там е различна от тази в България и очевидно не е в полза на майките.
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 22, 2021 12:46:29 GMT 2
В Англия си живеят от помощи и това е. Майчинството е 9 месеца. Моя позната се води самотна майка, а всъщност не е. Плащат и наема, и сметките, дават и отделно пари. Като дръпнеш чертата изкарва кажи речи колкото и аз, само дето аз бачкам по 8 часа на ден, а тя освен да гледа детето друго не прави, дори и парт тайм не иска да хване.. Друга позната англичанка е с 3 деца, тя работи парт тайм, мъжа и също заработва тук там, но нищо сериозно. Живеят в общинско жилище и плащат минимален наем, и двамата са на Universal credit, което си е вид помощ, която не връщаш.. сестра и пък изцяло била на помощи.. въобще яко смукане на пари от държавата от разни плужеци, които ги мързи да дишат..
|
|
|
Post by The Judge on Jul 22, 2021 12:50:08 GMT 2
И аз такива инфота имам от познати за Германия. Реално такова майчинство като тук не знам дали има другаде. В Турция е 3 мес май. Но 2,3 години... Нз съм чувала.
|
|
|
Post by maggi on Jul 22, 2021 13:01:53 GMT 2
Ах, да, все пак искам да се кринджвам от време на време, иначе тук виж ме блокирала, а не мога да си го позволя 😀😀😀😀😀 Много любезно си я попитала 🤣🤣🤣 При Гергуц само проблеми, как един път нещо не й става без спънки. Милата тя
|
|
|
Post by emma on Jul 22, 2021 13:06:02 GMT 2
Тя каза, че майчинството в Германия е 8 седмици. Глупости. 6 седмици преди раждането и 8 седмици след раждането важи Mutterschutz, но това не е майчинство, през това време има забрана жената да работи, но съвсем не означава, че след края на тези 8 седмици жената трябва да се върне на работа. Платеното "майчинство" е 12 месеца, ако се дели със партньора се добавят още 2 месеца. Тук семейството може да реши как да си разпределят тези 14 месеца. Ако жената взима по-голяма заплата е по-разумно, тя да се върне по-скоро на работа, а мъжа да излезе в бащинство, тъй като през това време се взима процент от заплата и колкото по-голяма е заплатата толкова по-малък е процента. Максималният размер, който може да получиш като Elterngeld e 1800 €. През втората година родителят, който е в майчинство/бащинство получава около 300 евро. А иначе неплатеното майчинство/бащинство е до 3-тата година на детето. Това най-общо казано. За детските градини има разлика от провинция до провинция и трудно може да се обобщи. За мен родителството трябва да е осъзнат избор. Относно репродуктивните проблеми не е нужно да опре ножа в кокала, че да посети човек гинеколог.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 13:11:12 GMT 2
Пепе ѝ харесвал живота на къминг, явно и нея я кефи да няма баня и да не се къпи, а с две малки момичета и бебе не знам какво прави. Някакси не ми се връзва идеята да живее там, според мен през деня са там, но вечер спят или в някой хотел или са си наели апартамент.
|
|
|
Post by tedi on Jul 22, 2021 13:11:58 GMT 2
Тя каза, че майчинството в Германия е 8 седмици. Глупости. 6 седмици преди раждането и 8 седмици след раждането важи Mutterschutz, но това не е майчинство, през това време има забрана жената да работи, но съвсем не означава, че след края на тези 8 седмици жената трябва да се върне на работа. Платеното "майчинство" е 12 месеца, ако се дели със партньора се добавят още 2 месеца. Тук семейството може да реши как да си разпределят тези 14 месеца. Ако жената взима по-голяма заплата е по-разумно, тя да се върне по-скоро на работа, а мъжа да излезе в бащинство, тъй като през това време се взима процент от заплата и колкото по-голяма е заплатата толкова по-малък е процента. Максималният размер, който може да получиш като Elterngeld e 1800 €. През втората година родителят, който е в майчинство/бащинство получава около 300 евро. А иначе неплатеното майчинство/бащинство е до 3-тата година на детето. Това най-общо казано. За детските градини има разлика от провинция до провинция и трудно може да се обобщи. За мен родителството трябва да е осъзнат избор. Относно репродуктивните проблеми не е нужно да опре ножа в кокала, че да посети човек гинеколог. Е, 90% от случеите на репродуктивни проблеми не се остановяват от обикновен гинекологичен преглед а чак когато не се поручават опитите започват редици изследвания.Дори и тогава остават с неизяснен произход.Голям процент от проблемите се крият и в мъжа.Така, че да не казваме, че хората с репродуктивни проблеми едва ли не неглежират здравето си като не са посещавали гинеколог.Сори,така ми прозвуча.
|
|
|
Post by gorgeous on Jul 22, 2021 13:16:48 GMT 2
Emma ме е изпреварила и е обяснила много подробно за майчинството. И мен тази тема сега живо ме вълнува, очакваме бебче зимата 😉 Аз съм в Бавария, тук стандартът и цените са най-високи в цяла Германия и аз планирам да остана 1 година по майчинство и след това да се връщам на работа. Аз не виждам нищо положително в хора като тази Сиси, намерили един Гошко да ги забремени и издържа, отделно паразитиращи на социални помощи цял живот и неспособни да се интегрират в нито една държава. Както се вижда, въпреки че си стои вкъщи уж да си гледа детето, дори и с това не може да се справи. Но пък за сметка на това е с огромно самочувствие и с гордост си показва простотията в нета. Друго постижение освен 2/3/5 деца тя няма да има никога. За справка, и аз живея в Германия и нямам подобни индивиди в обкръжението си. Разкажи повече как е в Германия?На 2 месеца ли пускат бебетата на градина.Какви са цените за градина и детегледачки.Колко е една средна заплата.Защото системата там е различна от тази в България и очевидно не е в полза на майките.
|
|
|
Post by hriems on Jul 22, 2021 13:27:09 GMT 2
На мен тези двамата Радостин и Ива са ми доста антипатични и по принцип не ги гледам, но случайно тръгна техен клип преди малко и в разговор, в който тя обяснява, че не е в най-добрата си форма Радостин и казва, че има "мазен корем", а тя му казва "е ти каза, че не е толкова зле". Не изглеждаше сякаш той се шегува с нея, а сякаш наистина я упреква, че не тренира достатъчно, защото "човек като си намери по-сериозен партньор не се грижи за себе си толкова". На мен и двамата са ми толкова вманиачени в тоя фитнес, че ми е противно, буквално имам чувството, че живота им се върти около хранителни добавки, тренировки и вманиачаване в тялото.
|
|
|
Post by emma on Jul 22, 2021 13:28:08 GMT 2
Така, че да не казваме, че хората с репродуктивни проблеми едва ли не неглежират здравето си като не са посещавали гинеколог.Сори,така ми прозвуча. Нищо подобно не казвам. gorgeous, честито! Лека бременност!
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 22, 2021 13:33:24 GMT 2
В Англия си живеят от помощи и това е. Майчинството е 9 месеца. Моя позната се води самотна майка, а всъщност не е. Плащат и наема, и сметките, дават и отделно пари. Като дръпнеш чертата изкарва кажи речи колкото и аз, само дето аз бачкам по 8 часа на ден, а тя освен да гледа детето друго не прави, дори и парт тайм не иска да хване.. Друга позната англичанка е с 3 деца, тя работи парт тайм, мъжа и също заработва тук там, но нищо сериозно. Живеят в общинско жилище и плащат минимален наем, и двамата са на Universal credit, което си е вид помощ, която не връщаш.. сестра и пък изцяло била на помощи.. въобще яко смукане на пари от държавата от разни плужеци, които ги мързи да дишат.. Ъгх общинско жилище да не дава Господ. Толкова ми е гнусно,че нямам думи. И и съседите винаги са някакви супер странни - или някакви малцинствени или някакви луди. Ужас не знам хората как предпочитат да живеят там,отколкото фа работят 🤮 Ние с мм сме си казали,че по-скоро бихме се върнали в Бг отколкото в тези общински жилищни блокове - не мерси!
|
|
|
Post by mandarina on Jul 22, 2021 13:33:32 GMT 2
Тези Радостин и Ива са ми егати комбинацията, сектанти-фитнесджии (не съм ги гледала нито веднъж, впечатления от вашите коментари)
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Jul 22, 2021 13:43:05 GMT 2
|
|
|
Post by mandarina on Jul 22, 2021 13:53:17 GMT 2
О, неееееееееее! Ужасен ужасон! Хора, не искам! Дано е клюка.
|
|
|
Post by jane16 on Jul 22, 2021 13:53:23 GMT 2
Тонка Попова промотира да си купум билет за фестивала на плаж Перла /Exit/ от брат ѝ, който участвал в организацията. Интересно ми е самата тя дали ще отиде? Ей така, да се мръдне малко. Би било много готин влог.
|
|
|
Post by qwertyuiop97 on Jul 22, 2021 13:56:06 GMT 2
Идвам от клип на Никол.За мен е много гнусно да влезнеш в басейн или море с пусната коса. Преди подкрепях мама Сиси, но след толкова видеа аз просто останах без думи. Най-много ми стана мъчно как Ния стои на стола на загасена лампа. Имам син на 2г. и просто акъла ми не го побира как си способен на това.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 22, 2021 13:59:21 GMT 2
"За мен родителството трябва да е осъзнат избор. Относно репродуктивните проблеми не е нужно да опре ножа в кокала, че да посети човек гинеколог."
Минавам само да кажа, че да - родителството трябва да е осъзнато. НО!.. Като човек с неизяснени (все още) репродуктивни проблеми категорично ще кажа, че едно посещение при гинеколог няма да свърши работа. Не го пожелавам на никой, да разбира какво е От коментара звучи сякаш е нищо, ама не е нищо..
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 22, 2021 13:59:37 GMT 2
Съфорумката, която е питала Гането за Милано, ако до утре се окаже блокирана, значи Гана седи 5ч в инстаграм и 10ч във форума.
Пффф, Наум нито на интелект, нито на външен вид може да стъпи на горе изброените трима. Не че нещо, но като го видя и ме изпушва на смях, а тях като ги видя, особено Орлин Павлов, направо ми омекват колената (образно казано).
Лиглата Пепе абсурд да предпочита къмпинга. От колко години я следите, някой да помни някога да е ходила на почивка на място, различно от хотел? И аз не харесвам къмпингите, ама ме дразни, че в името на рекламата и да заработи някой лев е готова да каже, че предпочита да яде в тоалетната вместо в кухнята, примерно.
Момичета, следите ли някоя блогърка, която прави клипове за гел лак в домални условия в ютюб? Потърсих в търсачката и първия клип, който ми излезе, беше на Попова-Янг. Тя, дето една очна линия вече 10г не може да се научи да нанася на себе си, тръгнала да дава акъл за гел лак. Припадам.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 14:02:53 GMT 2
Още една причина да не гледам това предаване, Наумчо. Не стига, че ще съберат само тъпанари и кифли там, че и тоя темерут като водещ, пази Боже. Предпочитам да гледам нов сезон на Биг Брадър отколкото Наумчо като водещ, дано не е вярно, ако водещият е Захари може и да се навия да го гледам от време на време. Ще заложа на Сървайвър със сигурност, Владо Карамазов поне е приятен за гледане.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 22, 2021 14:03:04 GMT 2
Аха, ако не беше Иванчо въвлечен, трътлата Тонка нямаше да знае сигурно за него. Що не подкрепи някоя друга яка инициатива до сега? Симеона обикаля да пази горите, например. Позьорка е Тона, откъдето капят кинчи, натам гледа само.
Тази Ива Кузманова с нейните 20 години, ми изглежда яко подчинена на тоз с шукаритетното сакенце. Хич не харесва доминиращи хора, подхождащи със сърказъм, за да блеснат, мачкайки другите. Не съм ги гледала много, но нещо са ми супер сбъркани.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 14:12:03 GMT 2
Идвам от клип на Никол.За мен е много гнусно да влезнеш в басейн или море с пусната коса. Преди подкрепях мама Сиси, но след толкова видеа аз просто останах без думи. Най-много ми стана мъчно как Ния стои на стола на загасена лампа. Имам син на 2г. и просто акъла ми не го побира как си способен на това. То, че е гнусно, гнусно е, но дори и да е вързана, ако искаш да се гмурнеш пак ще се намокри косата.Аз обожавам да се гмуркам в морето, но само, ако водата не е толкова замърсена и се вижда хубаво дъното.
|
|
|
Post by maggi on Jul 22, 2021 14:15:01 GMT 2
Ще се види днес или до утре най-късно 😀 Ах, ако ме блокира, какъв живот би бил това? 😔 😀 Аз не виждам какво толкова има да правиш в иг повече от 30мин-1 час дневно и сумарно за целия ден. Последната седмица ми показва 27 минути. Имала съм 2 часа максимум но гледах лайфовете на Чарли за масажите тогава. Даниела от Quadrifo си има Йоан. Много харесвам това име. Да е жив и здрав. Маги, имай предвид че Гана ни чете почти ежедневно, трябваше да си закриеш ника. Сега може да те блокира. Офффф Пепа се завърна и веднага намери работа на децата... Да си беше постояла още малко само с Фифитко само. Предпочитам да ги виждам в профила на Фичката.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 22, 2021 14:18:26 GMT 2
Еми то Ники Илиев не става, Орлин Павлов е бавен и спрял, а Захари Бахаров от първия епизод щеше да ги ожени и да не се занимава, затова е останал Наум, а не че е избран сред тях Тейче дали ще ревнува пак? Абе да се показва там, само ако няма да води здравна рубрика.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 14:24:15 GMT 2
Тая Сиса чупи тъпомера, на зърнена закуска вика мюсли, а то си е баш американска зърнена закуска и го дава за обяд на Ния. На всичкото отгоре не знае какво е фибри и как се казвало на бългрски. И не го научи това дете да държи приборите правилно, не стига че постоянно я кара всичко с лявата ръка и не и прави впечатление, че държи грешно приборите и затова постоянно се цапа. Семейство Цицови уж не ядат сладко, а постоянно нагъват сладоледи, мляко с ориз, крем карамел и то най-калоричният със сметана (пак), после що са им развалени зъбите. В коментарите ѝ предложили много кремове за пигментни петна, но мислела да се спре на тези на ЕУсерин.
|
|