|
Post by emma on Jul 22, 2021 14:25:22 GMT 2
Пффф, Наум нито на интелект, нито на външен вид може да стъпи на горе изброените трима. Не че нещо, но като го видя и ме изпушва на смях, а тях като ги видя, особено Орлин Павлов, направо ми омекват колената (образно казано). Орлин и аз много го харесвам, красив мъж, а и талантлив на всичкото отгоре, докато Наум ми е толкова безличен. Гледах влога на Лора от Русе, заинтригуваме скалният манастир, не бях чувала за него.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 22, 2021 14:29:30 GMT 2
И аз като Туал смятам, че всички изброени са гръмнали, включително всеобщият любимец Орлин, но Наумчето ли точно? Ей, това е да си роден под щастлива звезда, на едното място те бутат баща и дядо, на другото просто всички останали са толкова зле, че ЧАК ти се оказваш подходящ Живот като на тепсия е наумчевият Теа да му мисли, сега освен за хобитата му, ще трябва да му осигурява свободно време и за тази "кариера".
|
|
|
Post by scalestone on Jul 22, 2021 14:40:32 GMT 2
Надявам се да бъда правилно разбрана. Има жени, които срещат любовта на живота си на 15 и след години създават семейство и деца. Има жени, които преживяват тежка раздяла, която ги кара да загубят вяра в любовта. Има жени, за които най-важното в живота не е да намериш половинката си, а да бъдеш полезен на обществото и удовлетворен като цяло. Има жени, които в стремежа за нещо друго отлагат личния си живот и късно срещат любовта и създават семейство. Има жени, които се впускат в безрасъдни връзки и стават майки много рано, често в последствие самотни или с нов татко за детето. Има жени...вие допълнете Такъв е животът, никой няма гаранция, че ще му се случи това, което планува и иска. Понякога гледаме отстрани и си казваме 'ех, тя е щастлива, защото има това и това ', докато същата гледа нас със същите мисли в главата. Някои раждат, когато са физически здрави, други избират или не, когато са емоционално узрели за дете. Затова смятам темата за много лична. Ще кажете - Тогава защо коментираш майките инфлуенсъри? Защото не приемам някой да ми натрапва кое как е редно, кое е добре или не за мен, да ми дава непоискани съвети през екрана и да размахва пръст, че нещо на мен не ми е наред, защото животът ни се стича различно. Коментирам с приятелки на по мусака, защото отсрещната страна също 'коментира' под някаква форма моя живот. Абсолютно подкрепям мнението ти!!!!!! 🌹🌹🌹 Лично аз имах връзка в периода от 22-25 години, която излезе, че съм си пропиляла нервите напразно и е била много токсична, НООО не съжалявам за нищо, имаше си и хубава страна и много хубави спомени и поуки. В един момент се бях замислила дали искам дете и брак от този човек и добре, че съм изчакала. От 2 години сме с настоящият ми приятел, но все още не сме готови за деца на този етап. И двамата сме 92 набор, да 30-ка чука на вратата, но по-добре ли щеше да съм майка на 23-24 и в момента да съжалям, че детето ще се чуди къде е “вкъщи” при мама или при тати? За мен съдбата си знае работата и всичко ще си дойде, когато му е времето. Наистина не всички могат да забременеят от първият път, не всички искат на всяка цена веднага да имат деца, всичко е до човека и ситуацията. Sent from my iPhone using Tapatalk Стигнах до тук, после ще дочитам! Подкрепям двете мнения и допълвам към първото. Има жени, които искат да си поживеят, да походят по дискотеки, да понатрупат стаж, защото не се знае какво ще предложи животът, нали... Дори и да имат партньор, да поживеят с него, да походят по почивки и екскурзии, да си осигурят дом и т.н. и т.н. Аз срещнах приятеля ми на 27 години (тъкмо ги направих на 24 май, той на 28 юни има рожден ден), а сме заедно от 18.06.2017. Т.е. аз точно станала на 27, той тъкмо навършил 33. Та до момента не съжалявам, че нямам деца и не мисля, че ранното майчинство е мега голям плюс и предпоставка дълго време да се радваш на деца и внуци, защото и на 20 да си родила пак няма гаранция за съжаление! Това си е мое мнение, не го натрапвам, но някакви като Пепка да ми размахват пръст, ми сори, но освен да покажат колко нямат нищо под въздушната коса, друго не постигат! Лаура Бадура е в Мексико, дано има влог от там!
|
|
|
|
Post by pringles on Jul 22, 2021 15:07:18 GMT 2
тая откачалка е много вероятно да чете тук и ще те блокира след този пост, да си знаеш между другото оплюйте ме ако щете, но на мен ми хареса оратор, жури-стилист, а вече и HR спец йонко как танцува. сега, дали е за учител или не - не знам, на мен ми хареса.
|
|
|
Post by sunny on Jul 22, 2021 15:16:50 GMT 2
На Йоанна венците са и по широки / високи от самите зъби. Винаги ли е било така или нещо и се случва с устата. Или нарочно откакто я коментираме и за венците се ожлембва и ги показва още по хубаво?
|
|
|
Post by ☀ on Jul 22, 2021 15:25:30 GMT 2
Ева на Филипчо се е захванала с организиране на събития. Е, не е работа в дъбодишоп или мак, но всеки започва отнякъде
|
|
|
Post by Pushy66 on Jul 22, 2021 15:28:10 GMT 2
Орлин Павлов в момента се снима във втори сезон на "Пътят на честта" по Нова тв. Не знам кога ще го излъчват, но едва ли изобщо са обмисляли от БТВ да го кастнат, ако се появява при конкуренцията. Ники Илиев за водещ е доста екзотично решение, а Захари не си представям да е искал подобна работа, просто не си го представям в такова шоу. С две думи - статията, ако има истина в нея, според мен си е поръчкова да лъска имиджа на некадърния Шопов, представяйки го като преборил по-талантливи и чаровни мъже. Току виж убедили някого, че момчето е кадърно и чаровно, нали 😀
|
|
|
Post by mandarina on Jul 22, 2021 16:16:02 GMT 2
Като ги знам какви са шуробаджанаци в медиите, отсега правя зловещото предсказание, че ни предстоят дълги години, в които някой, някъде и по всяко време, ще вре Наум и Теа, докато от млада актьорска? двойка, която си живее живота, ще станат хора на средна възраст, които си живеят живота, и най-накаря, в "На кафе: Трета възраст" - "Теа и Наум, за един луд, успешен, холивудски живот у нас - съвети към младите".
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 16:17:19 GMT 2
Ева на Филипчо се е захванала с организиране на събития. Е, не е работа в дъбодишоп или мак, но всеки започва отнякъде Хаха да, и аз видях. Ми евала на мацката, има професия, има идеи,комбинира нещата и ето, прави си бизнес. Няма да чака да прави пари от децата си в ютюб.
|
|
|
Post by donatela on Jul 22, 2021 16:22:41 GMT 2
Теа да му мисли, сега освен за хобитата му, ще трябва да му осигурява свободно време и за тази "кариера". Е тя би трябвало да е свикнала покрай Откраднат живот, той беше редовното присъствие там. Колко актьори се смениха, Наумче беше все там 🙄
|
|
|
Post by mandarina on Jul 22, 2021 16:23:30 GMT 2
Много ми се гледа Сървайвър, ще ми се да видя добре подготвени физически хора, да видя някакви проявления на дух/характер, но се опасявам, че ще има само батки, някоя плеймейтка, гаджето на Сами (за мен много поттиснато и объркано момиче) и за зла участ двамата Дажферович под някаква форма Иначе на Самито му пожелавам приятелката му да му направи същите неща, каквито той надроби във "Фермата". Да види какво е д ати тъпчат достойнството с бутонките. А тя белким се освести и го зареже.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 22, 2021 16:27:28 GMT 2
Ох Ники Илиев като почне да говори е същата мънкаща флегма като Наум. На външен вид може да е хубав според общото хорско мнение (за мен лично не),но като заговори имам чувството,че звучи все едно има нещо залепнало за гърлото и трябва да го отхрачи. Орлин Павлов е страшно лъчезарен и харизматичен и с удоволствие бих го гледала като водещ на реалити предаване. В Ергенът Спилбъргов ще е по-нисък от жените участнички бас ловя 🤣🤣 Но така е то в Нова бутат навсякъде едни и същи лица.
А ако не беше да го гледаме в това предаване Ергенът щяхме да го гледаме като участник в биг Брадър - от тях с Теа спасение няма. Добре че поне тя забременя и се махна от На Кафе 🙄
едит: малко офф топик чела съм тук там,че Карамазов не е почитател на женската красота, а по-скоро на мъжката. Някой знае ли това колко е вярно? Много го харесвам.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 22, 2021 16:27:29 GMT 2
Гането пак раздава съвети как да се държим с хората, за да не ни се качат на главата. Какво щях да правя без нейния житейски опит, просто не знам.
Добре, че е Филип 2 да видим тия деца как изглеждат натурално, последната снимка на Пепе пак е препържена филия в 50 нюанса розово. Аман от тоя розов филтър и балон... ФеМиЛи ФъРсТ *припадащ мишок*
|
|
|
Post by Preslava on Jul 22, 2021 16:42:58 GMT 2
Сериозно ли Виктория се хвали, че са й платили сметката в заведение? Нали уж има сериозен приятел, на кого е нужно да се хвали? prikachi.net/image/CkvLW
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 16:55:36 GMT 2
Имала съм удоволствието да гледам Захари Бахаров в постановка на живо, гледала съм филми и сериали с негово участие, повярвайте ми, не е в тях по милост като Наумче. Изключително талантлив и просто Наум не може да го бие по нищо освен може би по малко повече коса (за сега) на главата си. Дано е жълта статия, която няма общо с истината!
|
|
|
Post by minimoi on Jul 22, 2021 16:58:00 GMT 2
Сериозно ли Виктория се хвали, че са й платили сметката в заведение? Нали уж има сериозен приятел, на кого е нужно да се хвали? prikachi.net/image/CkvLWАз сторито на Виката го разбирам, че след като са си платили сметката и са ги почерпили понеже дружката и е една млада силиконка с патешка уста погледнах я . Може и аз да съм в грешка Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Libelle on Jul 22, 2021 17:20:26 GMT 2
Има едни жени, на които целта им е да хванат Гошко и да мързелуват, докато те се грижат за децата и с това се изчерпват целите в живота. Не са и малко. Докато има помощи и социално подпомагане от държавата са склонни да се множат и толкова. Че какво по-хубаво от това да си наяден, облечен, с покрив и .... нали, простичките неща в живота И течната сметана и пакетираното кафе дава усещане за лукс в живота, защото ако си в родината ще редиш касетки в някоя верига и ще мъкнеш торбите след работа /не е срамно!/. Според вас Сиса жена+ ли е в този ред на мисли Тя каза, че майчинството в Германия е 8 седмици.Аз лично не бих си оставила детето на ясла на 2 месеца и да се върна на работа освен ако не съм доста високо заплатена и мога да си позволя детегледачка. И в този вариант би ми било адски трудно да си оставя бебето по цял ден и да се прибирам вечер когато то вече спи. Има едно с което съм съгласна с Пепе.По-добре е да родиш по-млад.Имаш енергията да гледаш дете и се възстановяваш по-бързо.С този висок процент на репродуктивни проблеми м/у двойките днешно време е по-добре по-рано да се разбере отколкото на 30+ да започваш тази дълга борба за детенце. Просто много често пишете "само да бременее" или "да раждаш деца само" по много негативен начин. Има разделение...до 8 седмици и след това. Едното се плаща от държавата, а др от здравната каса. Общо взето базирано на заплатата, човек има Х сума за цялото майчинство, което може да е до 5г (по спомен). Т.е ако майката реши да си вземе 1 година , ще получава на месец приблизително Х сума/12, ако реши да е 24м, на месец ще е Х сума/24. Дано го обясних добре, но в осново е така...
|
|
|
Post by The Judge on Jul 22, 2021 17:23:09 GMT 2
На Йонковото стори има сестрата как танцува - еми може си го. На втората снимка с розовия бански има добра причина, поради която Гергана носи подплънки отдоле на банския. Не се ли виждат - не е яко. Но пък плъхомутрестите кучета спЪт на Шанелска възглавница. :Д Дем, бях 7 дена във Варна и не попаднах на ни един инфлуенсър. Jul 22, 2021 17:27:29 GMT 3 mar4eto12 said: Гането пак раздава съвети как да се държим с хората, за да не ни се качат на главата. Какво щях да правя без нейния житейски опит, просто не знам. На Капитонова надница до леглото й оставят, та една сметка ли я впечатлява :Д
|
|
|
Post by Libelle on Jul 22, 2021 17:27:24 GMT 2
Аз не виждам нищо положително в хора като тази Сиси, намерили един Гошко да ги забремени и издържа, отделно паразитиращи на социални помощи цял живот и неспособни да се интегрират в нито една държава. Както се вижда, въпреки че си стои вкъщи уж да си гледа детето, дори и с това не може да се справи. Но пък за сметка на това е с огромно самочувствие и с гордост си показва простотията в нета. Друго постижение освен 2/3/5 деца тя няма да има никога. За справка, и аз живея в Германия и нямам подобни индивиди в обкръжението си. Разкажи повече как е в Германия?На 2 месеца ли пускат бебетата на градина.Какви са цените за градина и детегледачки.Колко е една средна заплата.Защото системата там е различна от тази в България и очевидно не е в полза на майките. В нашата детска градина е от 4м (северозападна Германия). Нашето бебче ще е от 11м за по 4 часа, 3 пъти в седмицата, за да може да запазим мястото в градината (че има драми с местата). Цената ни е около 600€ (с храната)..детските аа 219€, иначе за средна заплата е трудно да се каже, има мами с по 1500€ бруто на месец и такива с над 3000€, това си е строго индивидуално. Според мен системата е много гъвкава. Може мама да си даде детето за малко часове на градина и да се върне по часово в офиса. Аз например след годината на бебче, от 13м ще бъда на 16 часа на седмица в офиса за следващата година и след това ще видим. Има и мами , на които им се налага да се върнат на 38 часа на седмица и тогава децата са на ясла. Много зависи от работодателя. Сори, за чаршафа, темата ми е мн при сърце в момента
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 17:40:38 GMT 2
Тая Сиса чупи тъпомера, на зърнена закуска вика мюсли, а то си е баш американска зърнена закуска и го дава за обяд на Ния. На всичкото отгоре не знае какво е фибри и как се казвало на бългрски. И не го научи това дете да държи приборите правилно, не стига че постоянно я кара всичко с лявата ръка и не и прави впечатление, че държи грешно приборите и затова постоянно се цапа. Семейство Цицови уж не ядат сладко, а постоянно нагъват сладоледи, мляко с ориз, крем карамел и то най-калоричният със сметана (пак), после що са им развалени зъбите. В коментарите ѝ предложили много кремове за пигментни петна, но мислела да се спре на тези на ЕУсерин. Не забравяйте и Ла Рош ПосеЛ ! Малко нейното ми звучи като Ханко Брат .Не, че аз ги произнасям марките перфектно, но като не знае човек нещо първо да проучи или да си замълчи и да не се излага. Edit: Това ново предаване "Ергенът" май оригиналната му идея е чуждестранна, но като разбрах от вас, че водещ ще е Наум Шопов се отказах напълно да го гледам. Щях да го пусна от любопитство да видя за какво става дума, но няма да си го причиня определено щом ще е той.
То, Ля Рош Поссе май се изговаря, ако не греша.Изобщо не ме бива в произношението на френски.Който знае френски да ме поправи
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 17:51:11 GMT 2
На мен ми е странно, че са избрали Джаферович, които вече са участвали в предаването. Харесвам формата и бих го гледала с голямо желание, но се надявам, че ще гледам нови лица в него. Много ми се гледа Сървайвър, ще ми се да видя добре подготвени физически хора, да видя някакви проявления на дух/характер, но се опасявам, че ще има само батки, някоя плеймейтка, гаджето на Сами (за мен много поттиснато и объркано момиче) и за зла участ двамата Дажферович под някаква форма Иначе на Самито му пожелавам приятелката му да му направи същите неща, каквито той надроби във "Фермата". Да види какво е д ати тъпчат достойнството с бутонките. А тя белким се освести и го зареже.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 18:00:22 GMT 2
И аз съм чела това на много места, а също така и, че е имал връзка с бившия министър на здравеопазването Костадин Ангелов (ботокса). Но дали изобщо е вярна, все жълти медии. Не съм видяла интервю на Карамазов, в което да говори по темата за сексуалната си ориентация. едит: малко офф топик чела съм тук там,че Карамазов не е почитател на женската красота, а по-скоро на мъжката. Някой знае ли това колко е вярно? Много го харесвам.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 18:16:39 GMT 2
И аз съм чела това на много места, а също така и, че е имал връзка с бившия министър на здравеопазването Костадин Ангелов (ботокса). Но дали изобщо е вярна, все жълти медии. Не съм видяла интервю на Карамазов, в което да говори по темата за сексуалната си ориентация. едит: малко офф топик чела съм тук там,че Карамазов не е почитател на женската красота, а по-скоро на мъжката. Някой знае ли това колко е вярно? Много го харесвам. Те така говореха и за Иво Аръков ама тая година е с гадже жена! Иначе и аз съм чела такива неща, но не знам колко е вярно ,а дори и да е вярно, това си е личен избор и не ми пука, важното е да си щастлив в крайна сметка. Сериозно ли Джаферович пак ще е в Сървайвър? Не ги следя тях и не знаех, ай стига вече нали го гледахме 2 пъти, не искам и трети, нито пък жена му искам да гледам.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 22, 2021 18:26:56 GMT 2
И аз съм чела това на много места, а също така и, че е имал връзка с бившия министър на здравеопазването Костадин Ангелов (ботокса). Но дали изобщо е вярна, все жълти медии. Не съм видяла интервю на Карамазов, в което да говори по темата за сексуалната си ориентация. едит: малко офф топик чела съм тук там,че Карамазов не е почитател на женската красота, а по-скоро на мъжката. Някой знае ли това колко е вярно? Много го харесвам. Да никога не е говорил, но това,което ме накара да се замисля дали пък наистина не е вярно е,че никога не се е писало на има приятелка, макар и за кратко да е - за всички други има поне снимка-две 🤔 не че има нещо лошо или някакво значение де,но ми е любопитно 🐍
|
|
|
Post by theaxe on Jul 22, 2021 18:32:19 GMT 2
Тонка във видеото 30 продукта под 30 лв.: “Този продукт е малко над нашия бюджет, той е 45 лв.” Да, Тонке, само с 50% над бюджета 😂😂😂
|
|
|
Post by Qyiana on Jul 22, 2021 18:33:24 GMT 2
Тая Сиса чупи тъпомера, на зърнена закуска вика мюсли, а то си е баш американска зърнена закуска и го дава за обяд на Ния. На всичкото отгоре не знае какво е фибри и как се казвало на бългрски. И не го научи това дете да държи приборите правилно, не стига че постоянно я кара всичко с лявата ръка и не и прави впечатление, че държи грешно приборите и затова постоянно се цапа. Семейство Цицови уж не ядат сладко, а постоянно нагъват сладоледи, мляко с ориз, крем карамел и то най-калоричният със сметана (пак), после що са им развалени зъбите. В коментарите ѝ предложили много кремове за пигментни петна, но мислела да се спре на тези на ЕУсерин. Не забравяйте и Ла Рош ПосеЛ ! Малко нейното ми звучи като Ханко Брат .Не, че аз ги произнасям марките перфектно, но като не знае човек нещо първо да проучи или да си замълчи и да не се излага. Edit: Това ново предаване "Ергенът" май оригиналната му идея е чуждестранна, но като разбрах от вас, че водещ ще е Наум Шопов се отказах напълно да го гледам. Щях да го пусна от любопитство да видя за какво става дума, но няма да си го причиня определено щом ще е той.
То, Ля Рош Поссе май се изговаря, ако не греша.Изобщо не ме бива в произношението на френски.Който знае френски да ме поправи Най-правилно е Ля Рош Позе ☺️ Нооо, аз толкова много марки съм чувала да се произнасят грешно..Някои от типа на Ейпъл (Аpple) ми продънват ушите😅😂 Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Jul 22, 2021 19:02:05 GMT 2
Попо 🤣 На немски жаргонно е "дупе",мисля.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 19:21:31 GMT 2
Да ‘Дупе’ - Po , Popo alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=opt1626974105i.jpeg Вече ди мисля , че Гергана наистина е психично болна. Или лъже или е болна за внимание или вече и аз не знам . Малко ми напомня на моя приятелка, която си е диагностицирана . Та има моменти в които става свръх превъзбудена и активна , та и малко Гергана ми е такава в последно време . Постове всеки ден и жажда за внимание . Не искам да се подигравам, ако наистина се е наранила(никога не съм си позволявала да се шегувам със здравето, суеверна съм) , но изкълчена китка ?
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 22, 2021 19:56:13 GMT 2
Не знам дали ѝ е изкълчена китката, ама това ще рече no shooting days за известно време.
И защо се е превързала с хавлиена кърпа??
|
|