|
Post by mandarina on Jul 22, 2021 20:40:59 GMT 2
Сигурно за по-драматично
|
|
|
Post by yoo on Jul 22, 2021 21:42:47 GMT 2
Не знам дали ѝ е изкълчена китката, ама това ще рече no shooting days за известно време. И защо се е превързала с хавлиена кърпа?? Тя май има афинитет към хавлиените кърпи, нали на един тъмбнейл беше увила Алфа в кърпа... 😂
|
|
|
Post by pringles on Jul 22, 2021 22:32:14 GMT 2
Не знам дали ѝ е изкълчена китката, ама това ще рече no shooting days за известно време. И защо се е превързала с хавлиена кърпа?? добър въпрос! явно толкова и е акъла определено има нещо на ментално ниво и хич не са добре нещата там.
|
|
|
Post by Purple on Jul 22, 2021 22:39:08 GMT 2
Не разбирам хората, които претърпяват инциденти и стига да са в съзнание- веднага постват сторита. Ми погрижи се за себе си, сакън ако не разберат всички веднага, че си паднал по стълбите/в банята. Гана някой ден кола ще я блъсне (НЕ ѝ го пожелавам) и тя както е на асфалта ще пише "Приятели, в следващите сторита ще ви разкажа за един "малък" инцидент, който ми се случи.."
|
|
|
Post by Minnie on Jul 22, 2021 22:49:34 GMT 2
Изобщо не търся логика в постовете/сторитата на Гергучи, то такава изобщо липсва. На това момиче звездите ѝ го говорят. 😂
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 23:17:46 GMT 2
Гледах Пинко, за да видя танците, ами при нея всичко е супер заучено, много дървена ми изглежда. Момичето от другата двойка беше в пъти по-добро и движенията ѝ естествени, отделно еластичност, артистичност. И Йоанна тръгнала да преподава, добре, че е Стъни та да имат школа и тя покрай него да се изживява като преподавателка. И все едно се караше на хората като им "преподаваше". Между другото после в клуба се вижда хората как масово са насочили телефоните си не към двойката на Йоанна, а към другите, това е показателно доста.
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 22, 2021 23:19:03 GMT 2
Ох абе Ганка преди 5 часа пуска стори, че се е порязала, а сега паднала в банята. Даже на най-големите каръци не им се случва. Ама утре пак ще има ден за снимки, нали?
|
|
|
Post by The Judge on Jul 22, 2021 23:41:59 GMT 2
Не, че е новина, но осъзнах, че инфлутата са хора с яки ментални проблеми. Минах през една ливада с лавандула и направих няколко снимки. Не, че съм арт, просто исках снимка в лавандула като всяка кифла. Реших да дръпна Лайтруум, който ползват всички. Ем...дори за човек, който няма хал хабер от снимане и обработка, може да направи чудеса. Лавандулата ми стана ярка като във френски прованс, но съм потресена колко много неща можеш да манипулираш. Не, че не знаех, но някак си... ту мъч. За мен тези хора изобщо са забравили и загубили представа кои са, какви са и как изглеждат,щом дори физическите си данни изкривяват. И определено това ми говори за голям проблем с приемането на себе и и саооценката.
Пп. Само не знам що Попо и Йонко не си филтрират камилското копито.
И не знам защо Стъни се слави като голям танцьор-той е също толкова "по учебник" като нея. Никаква пластичност и живец няма в тоя човек. Ако не беше русата сладка Барби илюзия и каналът, тези нямаше да имат никаква известност.
|
|
|
|
Post by plam on Jul 23, 2021 8:53:07 GMT 2
Сега ще има сторита: Въпреки травмите и болките,които имам от падането ще продължа със задълженията си понеже съм супер продуктивна и гоУем професионалисТ. Нищо не може да ме спре!!!
😂😂
|
|
|
Post by ☀ on Jul 23, 2021 9:03:01 GMT 2
Е на реална работа човек може да е за болничен, ама тоЗ онлЯйн живот трябва да се поддържа нон-стоп
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jul 23, 2021 9:15:55 GMT 2
Сега има стори от леглото, зле ѝ е, ама снима. Тия хора живеят онлайн, направо ми е тъжно чак. По-малко ли боли като го пльоснеш в инстаграм и 150 човека ти пишат да те питат как си? И шутинг денят е отменен 😱 Сега вече наистина се натъжих - аз така се вълнувам за всеки нейн снимачен ден!
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jul 23, 2021 9:27:19 GMT 2
Ново стори е как пише на “фотографа” си. Постнала е кореспонденция във вайбър. Подозирам,че има 2 номера и си пише сама от единия на другия телефон.
|
|
|
Post by okay on Jul 23, 2021 9:30:49 GMT 2
Ахаха, това с 2та телефона е напълно възможно. Но в случай, че наистина ѝ е зле, то представяте ли си каква радост е обзела този клет човек, принуден по неведоми съдбовни пътища, да общува с Ганюш.
|
|
|
Post by ggvt on Jul 23, 2021 9:42:25 GMT 2
Добре де, едно не ми е ясно, на Гането вайбър чата изглежда сякаш за първи път си пише с този човек изобщо, както виждаме нагоре няма нищо, окей може да е замазала, но все пак. Второто нещо, което не ми дава мира, е, нужно ли е всеки Божи месец тя да ни съобщава, че е в цикъл, просто нужно ли е? Моля, оставете Вашето мнение долу в коментарите!
|
|
|
Post by Crowdbreaker on Jul 23, 2021 9:57:05 GMT 2
На Вика приятелката от сторито с платена сметка пак със супер съмнителен профил. 20 хиляди последователи и по 15 лайка на послед ите публикации. Масово ли си купуват последователи и лайкове?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 10:32:49 GMT 2
Споделям мнението, че снимките на Сиена и София в профила на Филип 2 са по-хубави, защото са естествени и не са минали обработка, която да ги докара с вид на препечени филийки, а са такива, каквито са си.
Елица е качила стори, че приятелката й Преси се мести да живее в България. Сега сигурно съвсем ще стане тъжна, защото не знам дали има други приятелки в Дания, които да са й толкова близки, колкото Преси.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 11:00:05 GMT 2
Галя вчера е говорила на събитието на Грация как трябвало да поднасяме критиката- интелигентно. Галче, точно ти пък дето като видиш какъвто и да е коментар различно от хвалебствените, както и да е поднесен и веднага отговаряш заядливо тип “вие не сте ми на нивото и не може да ме коментирате”. 🙄
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 11:09:06 GMT 2
Яд ме хваща, че по събития и предавания в телевизията канят само тези, които трудно връзват 2 изречения. Защо се дава ефирно време и трибуна на хора като Пепе, Галя, Мари на Гала, Бандата, Телешопови и подобни недоразумения. Да поканят Ивана, Мария Андреева, Любо, Цанов, Чефо...има кадърни ютубъри, а те канят най-кухите лейки, които дори си позволяват да дават съвети и да смятат, че са пример. Всъщност да, те са пример, но лошия и това, какви не трябва да бъдем.
Преди няколко дни видях стори на Галя, в което беше качила стара нейна снимка с мъжа й. Беше без корекциите и беше много симпатична, в момента изглежда ужасно! Но пък дреме й на Ла Мер-а, нали не сме й на нивото и готвим мусака по цял ден...
|
|
|
Post by notacliche on Jul 23, 2021 11:23:50 GMT 2
Хора, сега отворих профила на Гергана и ѝ прегледах снимките.. Това момиче слага локации на снимките, които нямат нищо общо с реалността. Последните снимки според нея са снимани в Гърция?! А снимки, които са правени на същото място, са отбелязани веднъж в София, веднъж в Пловдив.. Това с Дисниленд даже няма да го коментирам..Някои снимки са с локация Германия, други с Милано. Направо ме побиват тръпки, наистина има големи проблеми.😟
|
|
|
Post by plam on Jul 23, 2021 11:28:53 GMT 2
Хора, сега отворих профила на Гергана и ѝ прегледах снимките.. Това момиче слага локации на снимките, които нямат нищо общо с реалността. Последните снимки според нея са снимани в Гърция?! А снимки, които са правени на същото място, са отбелязани веднъж в София, веднъж в Пловдив.. Това с Дисниленд даже няма да го коментирам..Някои снимки са с локация Германия, други с Милано. Направо ме побиват тръпки, наистина има големи проблеми.😟 Аз видях и снимка тагната от Велико Търново. Аз съм от там и си познавам града много добре и такова място на което се е снимала не съществува ..😀
|
|
|
Post by ggvt on Jul 23, 2021 11:47:16 GMT 2
Хора, сега отворих профила на Гергана и ѝ прегледах снимките.. Това момиче слага локации на снимките, които нямат нищо общо с реалността. Последните снимки според нея са снимани в Гърция?! А снимки, които са правени на същото място, са отбелязани веднъж в София, веднъж в Пловдив.. Това с Дисниленд даже няма да го коментирам..Някои снимки са с локация Германия, други с Милано. Направо ме побиват тръпки, наистина има големи проблеми.😟 Тя преди време беше разяснила в стори, че прави "експеримент" с различни локации и как това влияело на популяризирането на постовете или нещо такова беше
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 11:54:55 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 12:00:49 GMT 2
Само в косата. 😂 То това момиче е толкова забило, че каквото и да качи е безинтересна. Единствената ѝ прятелка сега като замине и не я знам какво ще прави, тя няма приятелки и не знам защо е толкова асоциална и се вманиачава само от Майкъл и мама Бирк. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Jul 23, 2021 12:07:57 GMT 2
Качвам две снимки, които ясно отразяват днешната реалност. Тъжно е, че не всеки употребява разумно удобствата на новото време. И ако си човек, на когото реално нищо не му се случва в ежедневието започваш да си измисляш случки, живот и търсиш съчувствие и близост от съобщения на непознати. Много е тъжно наистина, да си толкова самотен, а да се усмихваш и преструваш на това, което не си.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 23, 2021 12:22:10 GMT 2
То па голямото ниво, на люкинска пластмасова кифла, която отдавна не помни как изглежда и чийто статус се дължи явно предимно на мъжа ѝ. Като я помня с банкнотите по нотите не прокопса много 😉 Много е лошо когато всичките ти превземки са на фона на никаквите ти умения.
Гергана наистина раздува всяка простотия, за да гони трафик и интерес, ама като гледам ни едното не става. Трудно е като нищо не ти се случва и нищо не правиш, и с никого не обшуваш, и нищо не можеш, да правиш профил, който предоставя съдържание. Ако на Попо не ѝ пращаха всички бумаги, тя щеше да е също толкова зле.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 12:26:07 GMT 2
Момичета, видях Филип Датски на Градина днес. Ами много добре изглежда. Носеше София на ръце и бяха бая сладки😁
Доста повече ме кефи от Ф3.
Едит: Те явно са голяма компания. На съседната маса са с Ева, някаква тяхна приятелка с дете и май родителите на Пепе, но не съм сигурна. Супер, че се разбират и са заедно на море, за децата е най-добре така.
|
|
|
Post by notacliche on Jul 23, 2021 12:27:44 GMT 2
Хора, сега отворих профила на Гергана и ѝ прегледах снимките.. Това момиче слага локации на снимките, които нямат нищо общо с реалността. Последните снимки според нея са снимани в Гърция?! А снимки, които са правени на същото място, са отбелязани веднъж в София, веднъж в Пловдив.. Това с Дисниленд даже няма да го коментирам..Някои снимки са с локация Германия, други с Милано. Направо ме побиват тръпки, наистина има големи проблеми.😟 Тя преди време беше разяснила в стори, че прави "експеримент" с различни локации и как това влияело на популяризирането на постовете или нещо такова беше Това в никакъв случай не прави нещата нормални😳😳 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 23, 2021 12:44:29 GMT 2
Гането изобщо не е в ред. "Изкълчената китка" не изглежда изобщо нито навехната, нито подута, ама има пльоснат "марков" часовник на нея. prikachi.net/image/ClFYMНедоумявам как може да живеят толкова изкуствен живот само, за да привличат внимание.
|
|
|
Post by lama on Jul 23, 2021 12:46:05 GMT 2
Опитва се да заблуди големи марки, че много пътува и че е международен инфлуенсър.
Ели ме убива с тези кожи насред лято, точно като Ганкините истории и тя носи есенни дрехи сега.
Флора е цяла седмица по Нова в Пресечна точка, така че дават думата и на други ютюбъри вече.
|
|