|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 12:47:41 GMT 2
Качвам две снимки, които ясно отразяват днешната реалност. Тъжно е, че не всеки употребява разумно удобствата на новото време. И ако си човек, на когото реално нищо не му се случва в ежедневието започваш да си измисляш случки, живот и търсиш съчувствие и близост от съобщения на непознати. Много е тъжно наистина, да си толкова самотен, а да се усмихваш и преструваш на това, което не си. Ние тук хубаво си се присмиваме на известните как живеят за Инстаграм ,но уви гледам и при мои познати тенденция да са зависими вече . Всеки ден сторита ,снимки ,филтри ,едни описания на снимките малко тип инфлуенсърката . Става ми донякъде тъжно ,все едно ако не кача какво съм яла и пила днес ,то не се е случило . Знам ли ,може аз дА съм консерва ,но кому е нужно това излагане на личния живот на обикновения българин в нета . Отделно ,че при подрастващите е направо брутално .
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 12:48:29 GMT 2
Джойката пуснала сторита(мисля че снощи бяха, може и от предната вечер да са), снимала кучето как си ближе лапичките и написала"Повече май няма да й позволя да ме целува по устата"( нещо подобно).За мен лично ми е странно едно куче да ближе човек по устата, при положение, че си е близало лапичките( дори и да са му почистени). Някак ми е нехигиенично.Моля ви не ми се обиждайте от тук присъстващите, които имат кученца.Лично мое мнение е .
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 23, 2021 12:52:04 GMT 2
Джойката пуснала сторита(мисля че снощи бяха, може и от предната вечер да са), снимала кучето как си ближе лапичките и написала"Повече май няма да й позволя да ме целува по устата"( нещо подобно).За мен лично ми е странно едно куче да ближе човек по устата, при положение, че си е близало лапичките( дори и да са му почистени). Някак ми е нехигиенично.Моля ви не ми се обиждайте от тук присъстващите, които имат кученца.Лично мое мнение е . Те ако си ближеха само лапичките добре щеше да е 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 12:58:10 GMT 2
Джойката пуснала сторита(мисля че снощи бяха, може и от предната вечер да са), снимала кучето как си ближе лапичките и написала"Повече май няма да й позволя да ме целува по устата"( нещо подобно).За мен лично ми е странно едно куче да ближе човек по устата, при положение, че си е близало лапичките( дори и да са му почистени). Някак ми е нехигиенично.Моля ви не ми се обиждайте от тук присъстващите, които имат кученца.Лично мое мнение е . Те ако си ближеха само лапичките добре щеше да е 🤣🤣🤣 Да, със сигурност. Нарочно не споменах и този вариант, защото знаех, че някой ще се досети и за това.
|
|
|
Post by theaxe on Jul 23, 2021 13:01:13 GMT 2
Филипчо е постнал на стори нова страница в Инстаграм eves.event, както и профила на Ева. Май Ева си има нов собсвен бизнес за организиране на събития, имаше и няколко снимки, много свежо изглежда
|
|
|
Post by plam on Jul 23, 2021 13:10:24 GMT 2
Е тя Джойката какво очаква?? Животно е ближе,яде всичко 🤣все повече се изумявам колко малоумни са някоѝ хора..
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 23, 2021 13:14:01 GMT 2
Вчера попаднах на сторита на Тери Свечева, която имаше сторита с Пепе, приятелката на Евелин/chiponoska. Докато гледах сторитата и ми се доповръща, гледайте как този ЧИЧО/за нея/, я гали по косите и стой зад нея, докато тя се налива. prikachi.net/image/ClepxЯвно това е цената за високия стандарт на живот. Имаше и още един доста по-възрастен човек зад Евелин. Гнусни, гнусниии.
|
|
|
Post by plam on Jul 23, 2021 13:40:07 GMT 2
Вчера попаднах на сторита на Тери Свечева, която имаше сторита с Пепе, приятелката на Евелин/chiponoska. Докато гледах сторитата и ми се доповръща, гледайте как този ЧИЧО/за нея/, я гали по косите и стой зад нея, докато тя се налива. prikachi.net/image/ClepxЯвно това е цената за високия стандарт на живот. Имаше и още един доста по-възрастен човек зад Евелин. Гнусни, гнусниии. Нищо ново..тези двете са от контингента на Капитонова. Повръща ми се от такива. Като ги мързи да бачкат и не се уважават ще ближат гъзовете на чичковците само и само да са НА ЛУКСА 😀
|
|
|
Post by umma on Jul 23, 2021 14:46:23 GMT 2
Сега ще видите, как изкълчената китка ще провали местенето на Гана в Милано.
|
|
|
Post by okay on Jul 23, 2021 15:35:18 GMT 2
Вчера попаднах на сторита на Тери Свечева, която имаше сторита с Пепе, приятелката на Евелин/chiponoska. Докато гледах сторитата и ми се доповръща, гледайте как този ЧИЧО/за нея/, я гали по косите и стой зад нея, докато тя се налива. prikachi.net/image/ClepxЯвно това е цената за високия стандарт на живот. Имаше и още един доста по-възрастен човек зад Евелин. Гнусни, гнусниии. Нищо ново..тези двете са от контингента на Капитонова. Повръща ми се от такива. Като ги мързи да бачкат и не се уважават ще ближат гъзовете на чичковците само и само да са НА ЛУКСА 😀 Евелин дори беше сгодена. Тя е на 22 години и ходеше с някакъв чичак 10-15 години по-голям от нея. После се разделиха и тя престана да снима. Не мислех, че тя е такава, но явно е. Еть безумие!
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 23, 2021 15:38:40 GMT 2
Аз имам спомен, че приятелят ѝ не беше възрастен. Тя след като се разделиха започна да си качва голи снимки, да се налива с алкохол от сутрин до вечер и да прави много селски изказвания. На 22 години, а твърди, че е имала НЯКОЛКО годежа вече..
|
|
|
Post by hriems on Jul 23, 2021 15:41:24 GMT 2
Въпросната Евелин си е написала sugar в биото.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 23, 2021 15:43:57 GMT 2
Тая чипоноска е крайно нелицеприятна жена.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 23, 2021 15:45:18 GMT 2
За дневна доза криндж - сторитата на Андреа. Много е жалка... Подават се някакви неща през роклята, ря говори и гледа като надрусана... Ужас
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 15:49:28 GMT 2
Джой и тя колко е куха горката, сега се усети, че това животно ближе всичко и после я ближе нея по лицето и устата. За мен не е нормално това нещо и не бих го позволила най-малкото заради чувствителната ми кожа на лицето и постоянните проблеми с пъпки. 🤷🏻♀️ Тия Терита, Мерита и всякакви кифли как мислите живеят, едва ли е от инфлуенсърство и фотосесии. Добре че са чичаците да им дават пари срещу ласки и да ги водят по скъпи дискотеки и ресторанти и да ги галят (блякс). 🤢 Не случайно се налива, за да си с такъв чичко или не трябва да си трезва или трябва да си на силни хапчета за непокизъм. Последното си е шега! 😂 Погледнах Андреа.. малиии 🤯 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by plam on Jul 23, 2021 16:05:02 GMT 2
Аз съм в потрес тази жена на какво се е направила.. Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Happiness_is_love on Jul 23, 2021 16:05:40 GMT 2
Леле, хора, Андреа е много зле. Все чета, че пишете за сторитата й, но не ги пускам. Е, пуснах ги сега. Потресена съм. Мисля, че има много сериозни проблеми това момиче. Държанието й е като на много силни хапчета/наркотици. Нямам думи колко е пропаднала… 😣
|
|
|
Post by The Judge on Jul 23, 2021 16:15:26 GMT 2
Toчно това щях да кажа и аз. Изглежда кто на някави мн силни антидепресанти, турбо неадекватна, пред разпад. Не ща да съм лош пророк, ама изглежда като Amy Winehouse едно време и всички подобни проблематични.
Не съм се интересувала, тя още ли е с онзи ръб?
|
|
|
Post by Happiness_is_love on Jul 23, 2021 17:06:04 GMT 2
Доколкото знам е сама сега. Може би и оттам идва неадекватното й предизвикателно поведение. Просто е адски отблъскваща. Не знам дали някой мъж би я пожелал, освен за няколко часа.
|
|
|
Post by dandan on Jul 23, 2021 17:34:06 GMT 2
Опитва се да заблуди големи марки, че много пътува и че е международен инфлуенсър. Ели ме убива с тези кожи насред лято, точно като Ганкините истории и тя носи есенни дрехи сега. Флора е цяла седмица по Нова в Пресечна точка, така че дават думата и на други ютюбъри вече. Вчера към 11 в Орхус беше 17 градуса. Миналата сутрин в 8 беше 13. Искаме не искаме слагаме якета, кой кожено, кой дънково, кой вятъроустойчиво.
|
|
|
Post by Cherry on Jul 23, 2021 18:21:21 GMT 2
Вчера попаднах на сторита на Тери Свечева, която имаше сторита с Пепе, приятелката на Евелин/chiponoska. Докато гледах сторитата и ми се доповръща, гледайте как този ЧИЧО/за нея/, я гали по косите и стой зад нея, докато тя се налива. prikachi.net/image/ClepxЯвно това е цената за високия стандарт на живот. Имаше и още един доста по-възрастен човек зад Евелин. Гнусни, гнусниии. Тя тази chiponoska до онзи ден беше с един 40 годишен италианец из Златните.. явно лятото е време да изкарат нещо На аванта тия момичета
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 19:06:19 GMT 2
Самоуважението е на нула при много от днешните момичета.Капитонова специално няма нищо общо с приятелката си Анастасия,с която аз имам контакт и е изключително читава девойка.Чудя се как толкова различни момичета могат да бъдат приятелки..
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 19:14:07 GMT 2
Леле!!! Видях коментираните тук сторита на Андреа. Тази жена определено има проблеми, ама сериозни проблеми. Не мога да си обясня, защо не спре за малко с кариерата си и не постъпи в клиника за лечение. Като казахме клиника, новото видео на Цанов беше кошмарно
|
|
|
Post by Foxy on Jul 23, 2021 19:18:23 GMT 2
Аз също идвах да кажа за новото видео на Цанов. Направо не искам да вярвам, че е истина. Ужасно е! А снимките на двете сестри в лудницата - толкова зло в погледите им се личеше, че тръпки да те побият.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 19:18:36 GMT 2
Английската Анелия чат-пат пуска сторита с шеги за брака като цяло, според мен има комплекс, че мъжа й толкова време не й е предложил, дори с дете..
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 19:25:01 GMT 2
Джойката пуснала сторита(мисля че снощи бяха, може и от предната вечер да са), снимала кучето как си ближе лапичките и написала"Повече май няма да й позволя да ме целува по устата"( нещо подобно).За мен лично ми е странно едно куче да ближе човек по устата, при положение, че си е близало лапичките( дори и да са му почистени). Някак ми е нехигиенично.Моля ви не ми се обиждайте от тук присъстващите, които имат кученца.Лично мое мнение е . Това е въпросното стори в Инстаграм.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 20:21:39 GMT 2
Леле жал ми е за Андреа, изглежда на някакви наркотици или хапчета, не знам, неадекватно поведение. Явно преминава през нещо, дано намери сили да се събере и да си вкара ред в живота. Особено пък драмата ако е заради мъж хич не си струва да се съсипва.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 20:31:05 GMT 2
prikachi.net/image/Co5SHprikachi.net/image/CoH9wТъкмо започна да харесвам Ралица и ме разочарова. Още от началото нещо в нея не беше наред и не мога да разбера какво е. Вече разбрах. Тежки комплекси държи в себе си и избиват като някой й каже нещо. И по друг избиват.. Човек се обижда, когато вярва в това, което казва обиждащия. Още малко и ще я отследвам.
|
|
|
Post by dreamtime on Jul 23, 2021 20:43:11 GMT 2
Леле - мале! Един психиатър ако се разходи неангажиращо из профилите на родния инфлуънс, може да си намери какво ли не. Герганка очевидно страда от митомания, натрапчива склонност да лъже или изкривява реалността - то не бяха измислени истории, драми, лъжливи дестинации... Оттам отива при приятелката й Деси Стоянова - девойката, което стремглаво се обезобразява, т.е. хроничен self-harm; Отваряме профила на Пепе и оттам ни заливат хиперактивност и бърнаут; Елица ни пренася на другия полюс с меланхолия и депресия; Андреа певицата - там вече нещата са излезли от контрол и действително не знам как близките й наблюдават затъванеето й безучастно
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 23, 2021 21:01:25 GMT 2
prikachi.net/image/Co5SHprikachi.net/image/CoH9wТъкмо започна да харесвам Ралица и ме разочарова. Още от началото нещо в нея не беше наред и не мога да разбера какво е. Вече разбрах. Тежки комплекси държи в себе си и избиват като някой й каже нещо. И по друг избиват.. Човек се обижда, когато вярва в това, което казва обиждащия. Още малко и ще я отследвам. Ох, колко са тънкообидни, какви драми... Не знам коя е тази, ама как не ги е срам вече, не знам...
|
|