|
Post by 5kana on Jul 23, 2021 21:02:21 GMT 2
prikachi.net/image/Co5SHprikachi.net/image/CoH9wТъкмо започна да харесвам Ралица и ме разочарова. Още от началото нещо в нея не беше наред и не мога да разбера какво е. Вече разбрах. Тежки комплекси държи в себе си и избиват като някой й каже нещо. И по друг избиват.. Човек се обижда, когато вярва в това, което казва обиждащия. Още малко и ще я отследвам. Наистина е голяма комплексарка и се държи като малко дете. Беше направила група във вайбър за инвестиране и част от момичетата предложиха да се направи и фейсбук група. Ралица взе, че се обиди, врътна се и напусна групата. После писа сторита как хората не зачитали труда ѝ.. предполагам за да полуава съчуствени съобщения на лични. Въобще ми изглежда от тези хора, на които дума не можеш да кажеш и за всичко се сърдят.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 21:15:30 GMT 2
prikachi.net/image/Co5SHprikachi.net/image/CoH9wТъкмо започна да харесвам Ралица и ме разочарова. Още от началото нещо в нея не беше наред и не мога да разбера какво е. Вече разбрах. Тежки комплекси държи в себе си и избиват като някой й каже нещо. И по друг избиват.. Човек се обижда, когато вярва в това, което казва обиждащия. Още малко и ще я отследвам. Ох, колко са тънкообидни, какви драми... Не знам коя е тази, ама как не ги е срам вече, не знам... Занимава се с минимализъм. Преди я следях много, но нещо взе много да ме натоварва заради този тип нейни драми( като на повечето "уважаеми инфлуенсъри в Инстаграм")
|
|
|
Post by ☀ on Jul 23, 2021 21:15:57 GMT 2
Ама те много интересни 😂 Хем сами си правят профили и бълват какво ли не,а после молят за ангажираност, коментари, ама не какви да е, а само розови. Ама че лабилни агорафобици се оказаха всички. Като не ти понася заключвай и марш в офиса..брее, ще ѝм търпя аз мрънкането.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 23, 2021 21:18:24 GMT 2
Ралица не знаех коя е. За сватбата ни бяха подарили нейна "книга".. Чист боклук, лишен от всякакъв смисъл, идеи и креативност. Събрала там някакви цитати и това е. После я разбрах коя е, ама да ѝ имам и "труда"
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 23, 2021 21:30:55 GMT 2
Аз не можах да я харесам Ралица. Не знам дали я имах и месец в Инстаграм. Това беше по времето в което правеше масажите на живо с гост.. не можах да разбера и цялостната и концепция за минимализъм.. Наскоро видях видео, че строят къща с няколко спални, никак не ми е минималистично. Просто не мога да я повярвам някак си..
Елица като някоя тетка с тия кожени одежди. Знам, че е хладно при тях (при над също се очертава да е 20 градуса другата седмица), ама стилът и е леко лелкински, прави и странни комбинации на обувки и дрехи.
Много ми харесват сторитата на Ф2 с децата. Струи някаква непринуденост и спокойствие. В следващия комент отварям Пепе и бам, строила ги в редица за снимка барабар с Фифито, препекала ги на лайтрума и телепазарен прозорец.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 23, 2021 21:47:38 GMT 2
На Милена от Швеция сторито с количката много си противоречи. Уж благодари на всички, които са й я препоръчали, а пък отбелязала, че е подарък от фирмата. Последно? 🙈 Аз я харесвам, но някъде от Коледа насам и тя приема все реклама на килограм и не ми е интересно съдържанието й. Дано скоро се завърне с лежерните влогове.
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 23, 2021 22:23:44 GMT 2
Сигурна съм, че е имало доста хора, които са препоръчали количката, тъй като наистина си заслужава. Аз съм работила в посочения магазин, който е и официален представител за марката в България. По онова време в което работих, инфлуенсърите не бяха на мода и не са работили с такива. Сега обаче явно са си влезли в тон с тренда, което е напълно нормално, щом и конкуренцията го прави.
Иначе количката е топ! Ако имам дете и излишни пари, бих заложила на нея 😃 Стокето ми беше най-омразна за продаване, много дървена и тежка ми идваше. А аз ако не харесвах нещо го продавах много трудно, не ставам за търговец знам 😃
Много скучно в ютуб тия дни.. Ганке, мести се в Миланото и почвай да снимаш, не ни дръж в напрежение повече😄😄😄
|
|
|
Post by plam on Jul 23, 2021 22:27:24 GMT 2
На Милена от Швеция сторито с количката много си противоречи. Уж благодари на всички, които са й я препоръчали, а пък отбелязала, че е подарък от фирмата. Последно? 🙈 Аз я харесвам, но някъде от Коледа насам и тя приема все реклама на килограм и не ми е интересно съдържанието й. Дано скоро се завърне с лежерните влогове. Ами децата не се гледат така лесно трябват много рекламки,ПР пратчици 😀 Харесвах NJ обаче и тя покрай втората бременност направо се на**ра от реклами..
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 23, 2021 22:29:13 GMT 2
Може и така да е. Грам не разбирам от бебешки колички, но ми се стори супер противоречиво или пък велико съвпадение на обстоятелствата, хем да е препоръчано от последователите, хем да е подарък от фирмата.
|
|
|
Post by notacliche on Jul 23, 2021 22:33:28 GMT 2
NJ си я пусках от време на време, беше ми лежерна и приятна за гледане, но ми опротивя рязко след рекламата на бързи кредити, че и специално за бъдещи майки.. просто без коментар.А и като цяло се оля от реклами, да.
|
|
|
Post by plam on Jul 23, 2021 22:51:50 GMT 2
Златена се покри от известно време. Имам усещането,че скоро ще излезе с много хубава новина. Дано да е така 😊
|
|
|
Post by dreamtime on Jul 23, 2021 22:51:52 GMT 2
Може и така да е. Грам не разбирам от бебешки колички, но ми се стори супер противоречиво или пък велико съвпадение на обстоятелствата, хем да е препоръчано от последователите, хем да е подарък от фирмата. Защо да е противоречиво - понякога компаниите се свързват с инфлуенсъра и му предлагат сам да си избере модел от стоката, която предлагат. Заради множеството препоръки е избрала именно тази количка и нея са й изпратили. Това е станало според мен
|
|
|
Post by sunny on Jul 23, 2021 22:52:31 GMT 2
“СамичкО в залата” или “ Wowww малка Ивка”… не е ли малко странен начин да си описваш собствените снимки? То само от днес де, но ми прави впечатление че Ива Госпожата Кузманова, винаги с едно умиление говори за себе си, за снимките си… Противна ми е по принцип , и с този на вид вече мъжки г.з на всяка втора снимка. Ива Побожна
|
|
|
Post by Pebles on Jul 23, 2021 23:03:04 GMT 2
На Поморие снимаха част от филма Завръщане 2 с Ники Илиев, Башар Рахал, Бойко Кръстанов и Орлин Павлов, екипа беше в същия хотел, е няма такъв разкош, лъха класа от тях, също процеса на снимане е много интересен с толкова много хора зад кадър, ако видя Наум не бих се прехласнала изобщо, не е моята бира. Също видях жената на Башар, скоро я даваха по Черешката на тортата и мн кифленско представяне имаше, в хотела беше мн скомна на фона на претенциите й по Нова. Мама Сиси си я гледам постоянно с детето и не ме дразни, мисля, че са доста крайни коментарите за нея, реално тя готви в пъти повече от мен, което е похвално. Честно - по-добре нея, от колкото нагласени видеа. Пп. Залагам, че Тяна(майката на 10те скандинавски деца, май така се казваше) е бременна отново, защото не се показва и каза, че след 2 видеа ни чака изненада и т. Н. Някой знае ли дали вече са в Австралия?
|
|
|
Post by dreamtime on Jul 23, 2021 23:04:28 GMT 2
“СамичкО в залата” или “ Wowww малка Ивка”… не е ли малко странен начин да си описваш собствените снимки? То само от днес де, но ми прави впечатление че Ива Госпожата Кузманова, винаги с едно умиление говори за себе си, за снимките си… Противна ми е по принцип , и с този на вид вече мъжки г.з на всяка втора снимка. Ива Побожна Хайде като съм тръгнала днес и на нея ще дам диагноза - нарцис! Ако не се лъжа, и тя е в онази сектичка, пардон, църква, където всички са доста изплискали легенчето - за справка рийлсовете на бате ви Миро (Каризма) - крииийндж
|
|
|
Post by kalea on Jul 23, 2021 23:27:32 GMT 2
Някой беше споменал Любо сред смислените, интелигентни влогъри. Имате предвид Баце Любе от Игрите ли? Аз друг Любо не се сещам, а този е топ, много умен и свестен човек изглежда.
Андреа е тъжна картинка, като я гледам. Наистина ме притеснява и дано има някой загрижен около нея да ѝ помогне да направи крачка към подобрение. Струва ми се, че Кобрата е бил доста властен или в повече свободолюбив (справка - Сушито), или и двете. Това може да скапе психиката на партньора, ако си има някакви background проблеми.
|
|
|
Post by yoooobooo on Jul 23, 2021 23:32:50 GMT 2
Гледах Флора в Пресечна точка. Съвсем случайно попаднах на предаването. Много ми хареса начина й на говорене и аргументацията й.
|
|
|
Post by gorgeous on Jul 23, 2021 23:38:25 GMT 2
Може ли да споделиш за коя количка става въпрос? 😉 Сигурна съм, че е имало доста хора, които са препоръчали количката, тъй като наистина си заслужава. Аз съм работила в посочения магазин, който е и официален представител за марката в България. По онова време в което работих, инфлуенсърите не бяха на мода и не са работили с такива. Сега обаче явно са си влезли в тон с тренда, което е напълно нормално, щом и конкуренцията го прави. Иначе количката е топ! Ако имам дете и излишни пари, бих заложила на нея 😃 Стокето ми беше най-омразна за продаване, много дървена и тежка ми идваше. А аз ако не харесвах нещо го продавах много трудно, не ставам за търговец знам 😃 Много скучно в ютуб тия дни.. Ганке, мести се в Миланото и почвай да снимаш, не ни дръж в напрежение повече😄😄😄
|
|
|
Post by Pebles on Jul 23, 2021 23:40:27 GMT 2
Никол Станкулова е бременна, а рекламира Хел енерджи кофи нещо си. Не одобрявам, ако иска да го пие лично, но да го рекламира в това състояние.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2021 23:51:47 GMT 2
За Любо Жечев става въпрос, но иначе съм съгласна, че и Любо от Игрите е топ. Някой беше споменал Любо сред смислените, интелигентни влогъри. Имате предвид Баце Любе от Игрите ли? Аз друг Любо не се сещам, а този е топ, много умен и свестен човек изглежда. Андреа е тъжна картинка, като я гледам. Наистина ме притеснява и дано има някой загрижен около нея да ѝ помогне да направи крачка към подобрение. Струва ми се, че Кобрата е бил доста властен или в повече свободолюбив (справка - Сушито), или и двете. Това може да скапе психиката на партньора, ако си има някакви background проблеми.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 24, 2021 0:24:55 GMT 2
Златена се покри от известно време. Имам усещането,че скоро ще излезе с много хубава новина. Дано да е така 😊 . Аз съм 100% сигурна, че е бременна. Странна е работата там. Явно с мъж ѝ са поне от 2018,пък тя отричаше сякаш... Нищо хубаво няма в ненагласените измислени клипове на тая Сиса ли, Цица ли е, не я знам. Тази въобще няма място в Ютюб,както и такива като нея. Това е адски погрешно да бъде пускано в нета и някакви хора да го гледат и да прилепват тотално грешните ѝ и неграмотни измислици, пе и със самочувствие да пръскат селяндурщина и простотия,без една книга да са прочели. Надявам се да стегнат правилата до там, че наистина само креативните хора да оцелеят и всичката тази сган да се разкара. Тази Ралица съм я гледала 1 път. После беше нещо избила и тя с размахване на пръст, стана ми анти, откровено се потресох когато обясняваше, че имала 1 чифт дънки и "О, Боже, те се скъсали!". Всичките тия простотии ми идват прекалено. Никой не те кара да имаш по 20 гардероба или там някакви излишъци, ама айде няма нужда да ходим като аборигените с една многократна препаска цял живот и да се бием в гърдите. Яко позьорщина. Ама яко!
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 24, 2021 0:47:39 GMT 2
Количката е Easywalker, моделът е Harvey. На Милена количката е най-новия модел, него не съм виждала на живо, тъй като ги продавах преди 3 години, но по мое мнение са много добри, леки и маневрени. Имат и летни модели, супер леки и компактни.
Ралица правеше масажи на лицето с кварцов ролер, или както се казва. Правеше и само с пръсти. Твърдеше, че бръчките и са намалели, но аз лично не съм я следила обстойно и не съм пробвала масажите и. Със сигурност има запазени лайфове или сторита с тях.
|
|
|
Post by Marsia on Jul 24, 2021 6:55:48 GMT 2
На Поморие снимаха част от филма Завръщане 2 с Ники Илиев, Башар Рахал, Бойко Кръстанов и Орлин Павлов, екипа беше в същия хотел, е няма такъв разкош, лъха класа от тях, също процеса на снимане е много интересен с толкова много хора зад кадър, ако видя Наум не бих се прехласнала изобщо, не е моята бира. Също видях жената на Башар, скоро я даваха по Черешката на тортата и мн кифленско представяне имаше, в хотела беше мн скомна на фона на претенциите й по Нова. Мама Сиси си я гледам постоянно с детето и не ме дразни, мисля, че са доста крайни коментарите за нея, реално тя готви в пъти повече от мен, което е похвално. Честно - по-добре нея, от колкото нагласени видеа. Пп. Залагам, че Тяна(майката на 10те скандинавски деца, май така се казваше) е бременна отново, защото не се показва и каза, че след 2 видеа ни чака изненада и т. Н. Някой знае ли дали вече са в Австралия? Тя от доста време се показва рядко, но знае ли човек... Според мен вече са в Австралия, защото видеото от пътуването е качено преди няколко дни.
|
|
|
Post by kalea on Jul 24, 2021 7:45:59 GMT 2
Мерси, Аделина. Ох, явно и мозъкът ми е в отпуска - вярно, че Любо Жечев. 😂🤦 Съгласна съм, че би си струвало да го канят.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 8:32:29 GMT 2
Попова яко се е издължила и прибрала на последните си снимки от морето. 100% съм сигурна, че не изглежда така с толкова къса рокля. 😂То си и личи като приближиш снимката колко е замазана отблизо. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Jul 24, 2021 9:04:42 GMT 2
Оратор Йонко в новия клип е като мухата Цеце. Намериха кой да дава съвети по стил и естетика..
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 9:14:31 GMT 2
Идвам от новия reels на Пепе , е няма такова актьорско майсторство 🤣🤣🤣🤣 Оправи ми деня тази жена 🤦🏼♀️
|
|
|
Post by sunny94 on Jul 24, 2021 9:34:05 GMT 2
"Тази инфлуенсърка я засякох веднъж в Коста как потропва с крак и се кара на момичето зад бара защо няма кокосово мляко…." Това е коментар за Пепе под новия пост на Наука и критично мислене -
|
|
|
Post by okay on Jul 24, 2021 9:57:41 GMT 2
Бахахаха, намерили кой да хвалят - Пепа Телешопа. Понеже не използвала подвеждащата дума "мляко", рекламата е невероятна просто. Тия не са в ред. Тонкиса престане да се прекроява, че ако я засечем на улицата, няма да я познаем, а тя ни е казала да идваме при нея и да се запознаваме.
|
|
|
Post by Foxy on Jul 24, 2021 9:59:53 GMT 2
Попова яко се е издължила и прибрала на последните си снимки от морето. 100% съм сигурна, че не изглежда така с толкова къса рокля. 😂То си и личи като приближиш снимката колко е замазана отблизо. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk В последните сторита, в които показва дрехи, хич не ги виждам тези краченца. И нея я тресат яко комплекси, явно.
|
|