|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 10:03:34 GMT 2
Идвам от новия reels на Пепе , е няма такова актьорско майсторство 🤣🤣🤣🤣 Оправи ми деня тази жена 🤦🏼♀️ Спрях да си ям овеса докато го изгледам и по-добре, че щях да се задавя на момента с ФилипЕ и как го мазва по носа и той я гледа лошо и веднага след това се целуват уж влюбено. 😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Имам въпрос Пепе има ли рийлс, където не е нахилена така, че вече колкото и да си прост се забелязва, че е фалшиво. 🤷🏻♀️ Писна ми с това Лумене, то Пепе, Теа, Галя, Мона.. ужас. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 24, 2021 10:24:23 GMT 2
Попова яко се е издължила и прибрала на последните си снимки от морето. 100% съм сигурна, че не изглежда така с толкова къса рокля. 😂То си и личи като приближиш снимката колко е замазана отблизо. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk В последните сторита, в които показва дрехи, хич не ги виждам тези краченца. И нея я тресат яко комплекси, явно. Няма и да ги видиш тези краченца - на нея глезените й са една педя - имаше една снимка от русия й период миналата година и там се виждаха. Така се е издължила и вталила,че не би ми и минало през ума,че това е тя, ако видя снимката някъде извън контекста на нейния профил. Много тъжно. П.с забравила е да си фотошопне сянката - там по-късите пъълни краченца се виждат - отношение към детайла, Тонке! 🤣
|
|
|
Post by okay on Jul 24, 2021 10:25:55 GMT 2
|
|
|
Post by ☀ on Jul 24, 2021 10:35:25 GMT 2
Хаха, знаете кого визирам с тази картинка.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 10:38:11 GMT 2
alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=klz1627115570l.jpeg Тази мома постоянно ми излиза като предложение в Инстаграм . То е ясно ,че задника е по лесно да го запомниш от името ѝ, но бива ли пък на всяка снимка да си показваш задника . И кача някакви описания все едно,` Здравей как си?`и задник . Рекламира нещо задник ,не рекламира нищо пак само задник .
|
|
|
Post by tsvetentse on Jul 24, 2021 10:48:35 GMT 2
В последните сторита, в които показва дрехи, хич не ги виждам тези краченца. И нея я тресат яко комплекси, явно. Няма и да ги видиш тези краченца - на нея глезените й са една педя - имаше една снимка от русия й период миналата година и там се виждаха. Така се е издължила и вталила,че не би ми и минало през ума,че това е тя, ако видя снимката някъде извън контекста на нейния профил. Много тъжно. П.с забравила е да си фотошопне сянката - там по-късите пъълни краченца се виждат - отношение към детайла, Тонке! 🤣 Burn и аз си помислих това за сянката, хахах.
|
|
|
Post by sunn on Jul 24, 2021 10:58:09 GMT 2
Абе, аз защо си мислих, че мъжа, с който Златена е снимала видеа е баща ѝ? 🤣🤣🤣 Люси мисля, че се казваше. Явно нещо стабилно съм се объркала. 😂 Ако наистина е бременна ще се радвам, тя ми е симпатична.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 24, 2021 11:02:46 GMT 2
Аз пък чакам с нетърпение видеото на Сиса 😅 Даже и премиера е "програмирала". Интересно ми е дали ще гледаме дрехи 3та употреба на килограм..
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 24, 2021 11:09:02 GMT 2
Eто Тонка е качила стори със същата или подобна рокля от АбауЧу - откриийте разликите между реалността и фотошопнатата снимка
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 24, 2021 11:14:12 GMT 2
Eто Тонка е качила стори със същата или подобна рокля от АбауЧу - откриийте разликите между реалността и фотошопнатата снимка Ох, как неадекватно се кълчоти всеки път... Особено на гащеризона страшно много си личи, че "краченцата" изобщо не са толкова слабички.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 24, 2021 11:17:13 GMT 2
Eто Тонка е качила стори със същата или подобна рокля от АбауЧу - откриийте разликите между реалността и фотошопнатата снимка Ох, как неадекватно се кълчоти всеки път... Особено на гащеризона страшно много си личи, че "краченцата" изобщо не са толкова слабички. Имам чувството,че каквото и да обуе все има 🐫. Може би трябва да спре да си ги дърпа до ушите или пък са ѝ тесни в ханша?
|
|
|
Post by The Judge on Jul 24, 2021 11:30:22 GMT 2
img321.com/view/image/ac92db19-c56b-47ed-9be3-5831adaf63e0img321.com/view/image/558261fc-f385-48b2-a91a-f299178401a8Склонна съм да вярвам, че е от ъгъла на снимане,макар че наистина я е пипала явно снимката, но тез резидави/сини гащи я правят 1.20. Иначе браво, че е купила някакви други цветове - видях я със зелена рокля, отива ѝ. Не прилича на бабичка. Най-после. Тази със задника е зъболекарка уж. Супер несериозно ми се струва. Честно казано си прилича на всяка евтина парцалета в ИГ, на която г@@@ ѝ е по-скъп от лицето. Пепето догодина в Кан! ФилипЕ и той за поддържаща роля. Ненадминати таланти. Обаче искам да се възмутя-рових в лавандулата оня ден, няма кремове там. ПОДВЕЖДАЩА РЕКЛАМА!
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 11:41:41 GMT 2
Попова ме съсипа с тази снимка, която сте споделили тук. Не я следвам, но реших да й отворя профила, за да огледам. От повечето видеа, на които пробва дрехи, единия й крак изглежда колкото двата мои. Бие ми на голяма комплексарщина. По този повод, какво ми се случи днес. Излязох да пия кафе със съученичка, която разказа, че миналата седмица са отскочили до Балчик и там са седнали в заведение, в което на съседната маса е била Андреа. Каза, че им се е сторила позната, но е минало супер много време, докато разберат, коя е тази жена. Изглеждала като робот, който ще се разпадне всеки момент. Не знам, защо всички се докарват по този нелеп начин. Все ще те видят навън и ще видят, че изобщо не приличаш на себе си. Бива бива комплексарщина, но...
Рийлсът на Пепе е скандален и много нелеп. Няма други такива куци актьори и пози като при нея и Чехляка. Поне се смея, колко са нелепи. Вижда се, че е много изкуствена и май ще се окаже, че действително скоро ще има преструктуриране 2.0. Иначе продуктите на Lumene са хубави, аз също ги използвам, но тази натрапчива реклама, която правят всички с moiatakozmetika, никак не ми харесва. Аз си ги купувам на доста по-прилични цени от аптеки Remedium. Както всъщност и други продукти, които харесвам от moiatakozmetika, но не смятам да подкрепям бизнеса на Галя или да давам почти два пъти повече пари.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 24, 2021 12:26:45 GMT 2
Remwdium имат най-добрите цени. Много оборотни и могат да си го позволят. Не бих подкрепила никога тая нелепа фукня и честно казано бих препоръчала на всички около мен да не го правят. С цялото си просташко грандоманско поведение не заслужава изобщо.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 12:31:24 GMT 2
Гергучии, не само ти се мажеш с Диор на плажа и простолюдието си го позволява. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Jul 24, 2021 12:46:05 GMT 2
Този път дрехите, които е избрала Попова са доста по-хубави, но не ми харесва как са презентирани. С чоко на главата все едно ще си мие лицето, без никакви аксесоари, с които да си съчетае. Плажната рокля я представи без обуща. Черните сандали са ѝ малки и ѝ скъсяват краката, когато ги носи с панталон или рокля нас глезена. Розовата рокля е много яка, но пак я е развалила с тези сандали. Окей, нека са с каишка на глезена, за да са удобни, но ако бяха в телесен цвят, дори да не ѝ извдължаваха краката, нямаше да ги скъсяват. Има още много хляб да изяде, докато разбере тези базисни правила. Нито е дебела, нито нищо, но е толкова комплексирана, че наистина на човек му става мъчно.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 24, 2021 12:53:40 GMT 2
prikachi.net/image/C0BcxВярва ли си сама, че е имала кръвоизлив, който са овладяЛИ самИ вкъщи?? Ако състоянието ѝ наистина е такова, каквото го описва, вече трябваше да е в спешното. Аман от жажда за внимание, фурор, шок, скандал...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 13:21:36 GMT 2
prikachi.net/image/C0BcxВярва ли си сама, че е имала кръвоизлив, който са овладяЛИ самИ вкъщи?? Ако състоянието ѝ наистина е такова, каквото го описва, вече трябваше да е в спешното. Аман от жажда за внимание, фурор, шок, скандал... Ами ,че по нататък в сторита се обяснява как била прала кървавите чаршафи ? Гнус ме хвана .... Бива ли да изпльоскаш всичко в нета бе да е.а ? 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
|
|
|
Post by The Judge on Jul 24, 2021 13:23:03 GMT 2
Оф, тази е пълен идиот. Може ли такива глупости да говори не знам. Няма ли кой да я докладва и да ѝ спрат вс соц мрежи?! Пълна психарка!
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 24, 2021 13:27:53 GMT 2
prikachi.net/image/C0BcxВярва ли си сама, че е имала кръвоизлив, който са овладяЛИ самИ вкъщи?? Ако състоянието ѝ наистина е такова, каквото го описва, вече трябваше да е в спешното. Аман от жажда за внимание, фурор, шок, скандал... Ами ,че по нататък в сторита се обяснява как била прала кървавите чаршафи ? Гнус ме хвана .... Бива ли да изпльоскаш всичко в нета бе да е.а ? 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Това съм го изтървала, че ги гледах докато се возех в колата. ОМГ... Не е истина просто, това момиче има нужда от помощ, наистина.
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 24, 2021 14:29:36 GMT 2
Гергана Коелю пак с поучителни съвети в инстаграм. Откога на месечния цикъл му викат кръвоизлив? Иначе и аз всеки месец се справям с него, да живеят дамските принадлежности, ама пък ми е интересно каква точно помощ е получила, за да говори в множествено число?
Кака Тонка не знае ли, че най-дългата кост в човешкото тяло е тазобедрената? Като видя момичета да си издължават краката от коляното надолу хем ми стават жалки, защото са комплексирани, хем смешни, защото явно са и прости. О, чакайте, тя Тонката нали не е учила в България след 8ми клас, нищо, че човешката анатомия се учи в 7ми по спомен...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 15:01:39 GMT 2
Иван Звездев е качил видео за домашната му лютеница. Очаквам до 2-3 дни и Джой да качи видео с рецепта за лютеницата на баба й
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 24, 2021 15:21:36 GMT 2
prikachi.net/image/C0BcxВярва ли си сама, че е имала кръвоизлив, който са овладяЛИ самИ вкъщи?? Ако състоянието ѝ наистина е такова, каквото го описва, вече трябваше да е в спешното. Аман от жажда за внимание, фурор, шок, скандал... Ами ,че по нататък в сторита се обяснява как била прала кървавите чаршафи ? Гнус ме хвана .... Бива ли да изпльоскаш всичко в нета бе да е.а ? 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Уф тази никога не съм я коментирала, ама ей на - сефте. Аз тази информация и на майка ми не споделям камо ли онлайн... 🤢 Много отвратно.
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 24, 2021 15:56:55 GMT 2
Не разбирам защо някои хора си споделят всяка мисъл, която им е минала през главата, в онлайн пространството Виолета Буреле вчера пак беше написала кАпини, писах ѝ лично, че правилно се изписва кЪпини, съвсем любезно и нормално включване, Виолета ми благодари, изтри сторито и го качи наново правилно написано. Браво, адекватна и нормална реакция, очаквах минимум блокиране, че като ви чета се случва твъъъърде често, но има и останали здравомислещи Докато съм на кулинарна вълна - сутринта гледах тик ток на една дама, озаглавен What I Ate In A Day Bg Edition, направо паднах като си направи за закуска филия с кашкавал и шпеков салам и наръси салама с чия...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 16:22:32 GMT 2
Телешопов пак е бил в тона при Мон Дьо.
|
|
|
Post by emma on Jul 24, 2021 16:32:25 GMT 2
Излезе ми в youtube гостуване на Наум при Мон Дьо, не знам коя от глупостите, които изрече, да изкоментирам по напред.
-хората смятали погрешно, че заради фамилията Шопов нещата се случвали много лесно, малко по-късно обясявам, как той не е актьор и няма нужното образование и опит, но го канят да участва (дори не на кастинг) в комедиен сериал, в криминален сериал и други, ама той отказал - Да, сигурно фамилията няма нищо общо в случая, те заради невероятния му "чар" на дърво го канят. -после обяснява как му тежи понякога известността, хората като го спирали да му направят комплимент и да си поговорят с него - Тоя пич май се мисли за минимум Брад Пит. -не се бил отказал от медицината, даже ходил чат-пат да помага на негови колеги в операционната- баш така стават нещата, това медицината е като бродирането, като ти остане време между другото може да пошиеш малко. -с Теа имали над 600 000 човека, които ги следват- Къде ги видя тези 600K, бе пич?
|
|
|
Post by mandarina on Jul 24, 2021 16:44:10 GMT 2
БЛАХАХАХА, Наумче Спилбърг ще ме побърка Ходил да помага чат-пат в операционната - ахахахахаххаахаххаахаххаахха! Т’ва да не е плод-зеленчука на леля ти Станка, бе, момче. Баш така става. Колко нагъл и… знам ли… тъп трябва да си, за да мислиш, че другите са по-тъпи от теб и да повярват ? Впрочем, част от хейта, който получават е не защото им се завижда, а защото зрителите не могат да повярват, че такъв дъждовен червей е известна личност, пити си г**а у тях и си живее царски и това естествено агресира здравомислещите хора. Синдромът е - ти го плюещ, то мисли, че го вали дъжд. И после вика - ами завиждат ми При тази комбинация на трътльото и малчо, ми иде и двата да ги цапардосам я с дрона на на Наумче, я с плейстейшъна му, и да се приключват тия мъки На принципа на това, че хората подкрепят жертвите, започвам да симпатизирам на Теа, по-скоро да я съжалявам още повече. Това надуто гномче няма да го изтърпя и 5 минути, кълна се в оранжевия си цвят
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 24, 2021 16:44:34 GMT 2
На мен ли ми се струва или този път ‘всички заедно’ на Пепелджийска не върви по мед и масло? До сега при всички посещения на Датския и ходенето до тоалетна се отразяваше във сторита и вльогове, а този път е доста тихо, няма общи сторита, споделяне на снимки… даже май и РД не му честити или поне не съм видяла?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 16:49:03 GMT 2
ХАХАХАХАХХАХА.. Имали над 600к., мечтай си Наумчо. Просто разгледах профилите им и Теа има в инстаграм 164к, Наум не знам, но едва ли са повече от на Теа (блокирана съм от негово величество Търти ), а в ютуб имат 110к. Така че както и да ги събирам не се получават 600, сори гъзи ама си доста далеч от истината. Но той сигурно смята и ФБ, ако има такъв и Туитър, може би и impulse.bg (от едно време).
Мандаринке, пак уби рибата с коментар, много се смея!
|
|
|