|
Post by mandarina on Jul 24, 2021 17:03:57 GMT 2
ИХахахахаахха, все по-сложно и…. трудно ми е да понасям БГ инфлусвета.
Криси, навсякъде ги фолоуват едни и същи 100-тина хиляди, ама и стотина хиляди безмозъчни обожатели не са малко 😄 пак е стресиращо.
А и Наумчето какъвто е хакер, няма как да сме сигурни че всички тези хорица са реални хорица 😄
Аз помня, че като се появиха пред моя поглед вече бяха с някакви огромни цифри, най-вече Тейчето, която и до ден днешен е известна като жената на сина и внука 😄😄😄😄😄
|
|
|
Post by mandarina on Jul 24, 2021 17:08:26 GMT 2
Хора, сега загледах Фичо 2, какъв клошар Ужас! Чета ви коментарите и сравненията с Филяка, но Фичо ми е много зле, баба би казала, че прилича на “на сгоден циганин брат му” с тези затворнически татуси и верига на врата Извинете за дяойния пост, но нещо не мога да едит-на първия от телефона
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 17:11:40 GMT 2
На мен ли ми се струва или този път ‘всички заедно’ на Пепелджийска не върви по мед и масло? До сега при всички посещения на Датския и ходенето до тоалетна се отразяваше във сторита и вльогове, а този път е доста тихо, няма общи сторита, споделяне на снимки… даже май и РД не му честити или поне не съм видяла? И на мен ми се струва, че историята с Ф2 на ваканция със семейството в Гърция сега се повтаря. Нещо вяла работа при нея, само по задължение пуска по някой пост.
|
|
|
Post by Purple on Jul 24, 2021 17:19:41 GMT 2
Попова (редом с Гана) е последният човек, на когото трябва да се повери представянето на дрехи. Мързяло я е явно да се изкъпе и да си сложи кафявото гримче и се е зафръцкала с вързаната коса тип рунтава фъшкия и насилени физиономии, все едно майка ѝ я е накарала да ѝ покаже новите си дрешки.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 24, 2021 17:22:07 GMT 2
Ох мандаринке с глас се смях на определението дъждовен червей - мм помисли,че ми е станало нещо 🤣🤣
Наум сам е казвал много пъти,че е бил слаб ученик,така че явно за него 100к+100к+100к = 600к 🤣🤣🤣 Какво му сготви мон Дьо - бисквитена торта с вафли Боровец?
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 24, 2021 17:28:31 GMT 2
Хора, сега загледах Фичо 2, какъв клошар Ужас! Чета ви коментарите и сравненията с Филяка, но Фичо ми е много зле, баба би казала, че прилича на “на сгоден циганин брат му” с тези затворнически татуси и верига на врата Извинете за дяойния пост, но нещо не мога да едит-на първия от телефона Абсолютно съм съгласна! Филип 3 може да не е хубавец (да не кажа по-силна дума),но поне има вид на човек,който не е на някакви субстанции и е чат-пат спретнат. Аз и двамата не ги харесвам,но Филип 2 ми идва много изпаднал - облича се като сводник, а тези вериги по врата са ми като от казанчето на тоалетната - малко като тази на Гергучи с катинарчето на ЛВ 🤣
|
|
|
Post by mandarina on Jul 24, 2021 17:38:56 GMT 2
Ахаххахахахаха, Патраши, рецептата за тортата на МундЮ хахахахахахахааха
П.П. Извинете за извънредносъдържателния пост 😄😄😄
|
|
903 posts
Member is Online
|
Post by pchelica on Jul 24, 2021 18:01:14 GMT 2
Хм... Ганка обикновено се опитва да се изкара в очите на последователите си (+ индийските ботове) като такава каквато не е (богата, успешна, с гадже...). Почвам да се чудя, да не би да няма цикъл въобще (толкова е клечава, че не е изключено) и да ги поства тия неща само за да се прави на "женствена" (любима нейна дума)... Замислете се, коя друга инфлуенсърка ни е информирала в такива детайли за цикъла си... Пепе веднъж-дваж е споменавала, че има болки, ама при Гана тва е ежемесечно!
|
|
|
Post by The Judge on Jul 24, 2021 18:06:37 GMT 2
Ко станА с на Гана Картието бре?! Пироня! Тя feathers-на ли прането сега? Да разкаже малко за дамските превръзки, че малко ни е гадорията. И с тоя намацан фейс с 1000 тона филтри, баш за кръвоизливи трябва да говори. Полезно съдържание, се утепАло. Инфлуенсърите ни са като обществото-предимно ненормални дебили.
Визуално Ф2 е симпатяга, но прилича на мангал по стил. Оцапан с 100 татуса, един от друго по-грозни. Еле пък с ризлето с ВИрсачи веригите-цепи просто. Ф3 е нелицеприятен и бездарен Бийтъл, но поне е спретнат. Така де, то с такава господарка, смее ли да се среше наляво, вместо надясно.
Иначе щерките на датчанина са си взели от него предимно, на Пепона няма нищо сякаш.
Теа и Наум да не би да си смятат всички соц. мрежи? Плюс приятелите от детинство и роднините 🤣 Чат пат и аз ходя до Парламента-мисля, че може президентша да ми викате. Сакън това да ти е докторът-направо събирай житото!
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 24, 2021 18:11:11 GMT 2
Ох, хора.. понеже наистина няма нищо за гледане в Ютуб и си пуснах мама Сиса с полупките за бебето. Информира ни, че ухото и е възпалено и не може да си сложи и обеца, та затова е само с една.. викам си, не ми е нужна тая информация, на кой какво му е възпалено, дали му е дошъл цикъла, ама айде… Следва.. такова нещо за кушетката на бебето 😳😳😳 разбирайте музикална играчка за кошара. Викам неееее, грешно съм чула тая кушетка, ама не.. повтори го няколко пъти 🤷♀️
Гласувайте в коментарите, дали да си причиня този немски капацитет или да спра до тук. Благодаря.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 24, 2021 18:24:43 GMT 2
Ох, хора.. понеже наистина няма нищо за гледане в Ютуб и си пуснах мама Сиса с полупките за бебето. Информира ни, че ухото и е възпалено и не може да си сложи и обеца, та затова е само с една.. викам си, не ми е нужна тая информация, на кой какво му е възпалено, дали му е дошъл цикъла, ама айде… Следва.. такова нещо за кушетката на бебето 😳😳😳 разбирайте музикална играчка за кошара. Викам неееее, грешно съм чула тая кушетка, ама не.. повтори го няколко пъти 🤷♀️ Гласувайте в коментарите, дали да си причиня този немски капацитет или да спра до тук. Благодаря. Като човек, който още стиска зъби и не си пуска мама Сиса, гласувам ПРОТИВ!
|
|
|
Post by donatela on Jul 24, 2021 18:26:12 GMT 2
alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=klz1627115570l.jpeg Тази мома постоянно ми излиза като предложение в Инстаграм . То е ясно ,че задника е по лесно да го запомниш от името ѝ, но бива ли пък на всяка снимка да си показваш задника . И кача някакви описания все едно,` Здравей как си?`и задник . Рекламира нещо задник ,не рекламира нищо пак само задник . Госпожицата е зъболекар и ми е чудно какво е сигурно всичките ти мъже пациенти да са...освобождавали напрежението на полуголите ти снимки. Или няма значи, стига да идват някакви пациенти? Дали им става, когато са на зъболекарския стол?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 18:47:11 GMT 2
И аз гледах мама Цици и мустака и даже като се е наконтила и гримирала си личи ,уви . Тоя Наум е толкова бездарен ,че една умряла вмирисана скумрия има много повече живец от него . И какви са тия нацупени физиономии от него ,тип мн съм сексапилен ,ще те съблазня маце . Последния мъж на земята да е , няма да го погледна тоя . Толкова не сексапил и липса на мъжественост лъха от него , а явно и арогантност и не чак толкова интелект.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 18:54:48 GMT 2
За мен беше смешно, как Наумче се прави на голям баща, а реално Тейче, сестра й и майка й гледат детето, за да може той да се прави на актоьор и да пуска дрона.
А това, че си приготвяли всичко сами вкъщи хахахахах, сам не си повярва. Спомена, че имат и фирма, от която купуват храна, но то май е 90% от това, което ядат на ден. Останалите 10 са поръчана пица с майонеза, кетчуп и горчица отгоре + Марети и Боровец.
|
|
|
Post by Foxy on Jul 24, 2021 18:57:13 GMT 2
prikachi.net/image/C1SUGЕто една истински усмихната София. Не се вижда често. На мен пък Фичката ми е по - симпатичен сега, когато не е с Антоанетка. Сякаш и той е истински усмихнат, откакто е с Ева.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 18:58:07 GMT 2
|
|
|
Post by okay on Jul 24, 2021 19:31:19 GMT 2
Евелин не се научи, че трябва да иска разрешение, за да снима в магазините. 30 минути ни занимава с тов акскъв гел лак щяла да си направи, как я мързи да го направи и с това какво купила от ейченем. Вместо да снима един влог от Бургас, 10 минути снима как си оправя багажа. Много се депресирам като гледам нищоправенето ѝ по цял ден. Не знам тези Гошковци как ги търпят тези готованки, но аз дори не желая такива да са ми приятелки.
|
|
|
Post by maggi on Jul 24, 2021 19:42:03 GMT 2
Хора, оцелях вече трети ден. Мога да си отдъхна вече, Гането не ме блокира от инстаграма си 😀😀😀. Елица питаше, някой да й препоръчал хубав салон за булчински рокли в БГ или в Дания, че искала да пробва вече, да види какви рокли й подхождат. За мама Циц, някак си ме хвана малко жал, такъв ентусиазъм, такова чудо, опитва се нещо и тя да снима, но такъв капацитет - толкова.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 19:49:01 GMT 2
Елица е качила стори, на което е с Mr. Brich и изглежда щастлива, явно са задействали организацията на сватбата. Изглежда, че е от този тип жени, които без партньора си не могат да се наслаждават на живота си и всичко се върти около партньора им. Интересно ми е, каква рокля ще си избере и каква ще е украсата. Според мен ще е много красива булка, както и самата сватба, дори и малка, ще е много красива.
Елица Бехар ми е много симпатична на външен вид, но заговори ли, тотално ме губи. Роклята й ми харесва от това, което виждам на снимката. Дано качи още снимки в нейния профил.
|
|
|
Post by donatela on Jul 24, 2021 19:50:27 GMT 2
Тази Елица Бехар роднина ли е (може би дъщеря) на Максим Бехар?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 19:55:34 GMT 2
Не, много пъти са я питали и казва, че само имената им са еднакви, но нямат нищо общо. Тази Елица Бехар роднина ли е (може би дъщеря) на Максим Бехар?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 19:59:26 GMT 2
Охх с глас се смях на коментара за кушетката и играчката за кошара на мама Сиси, добре, че бях сама в стаята, че някой би ме помислил за откачена както се изсмях.. Не съм си я пускала ама направо ме навихте и я пускам да я видя след ФИБЪР (фибри) и ЕУСЕРИН какво друго може да измисли.
Булката, която споделихте ми харесва много, роклята е хубава, на Елица също ще ѝ ходи такъв тип рокля според мен, но мисля че ще избере вталена рокля и много дълъг воал.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 20:13:45 GMT 2
Ева на Филип 2 е страшна мацка, сега му видях сторитата. Изглежда много свежа и готина, дано има успех в новото си начинание. А София не съм я виждала толкова искрено усмихната от много време. Ева ги е хванала в много готин момент. Сиена обаче май не е с тях?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 20:17:19 GMT 2
Елица е качила стори, на което е с Mr. Brich и изглежда щастлива, явно са задействали организацията на сватбата. Изглежда, че е от този тип жени, които без партньора си не могат да се наслаждават на живота си и всичко се върти около партньора им. Интересно ми е, каква рокля ще си избере и каква ще е украсата. Според мен ще е много красива булка, както и самата сватба, дори и малка, ще е много красива. Елица Бехар ми е много симпатична на външен вид, но заговори ли, тотално ме губи. Роклята й ми харесва от това, което виждам на снимката. Дано качи още снимки в нейния профил. Абсолютно подкрепям и за двете. Със сигурност ще има много снимки със толкова фотографи на събитието . 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 20:25:03 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 20:28:44 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 20:30:53 GMT 2
Eхеееее!!!! Филип Тотю пасти да яде! Не си представях, че е чак толкова зле.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 20:34:49 GMT 2
Eхеееее!!!! Филип Тотю пасти да яде! Не си представях, че е чак толкова зле. Оооо това е с грим и го позамазала, да видиш какво е като е натурална.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 24, 2021 20:35:26 GMT 2
Ехееееее, какъв мустак Аз не разбрах коя е жената на двете снимки по бански?
|
|
903 posts
Member is Online
|
Post by pchelica on Jul 24, 2021 20:36:02 GMT 2
Тези снимки обикалят нета от няколко години вече... Тя миналата година обясняваше че свалила 10 кг, не знам дали е все още такова положението, както на снимките
|
|