|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 20:37:59 GMT 2
|
|
|
Post by mandarina on Jul 24, 2021 20:40:27 GMT 2
Е, отслабнала е, колкото и гнусни да са видеата й се вижда. Не е някаква клечка, но чак така не е.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 20:44:58 GMT 2
Малиии ама тя Сиса половината неща не знае какви са, на памучната пелена вика кърпички да попивала ако бебето върне мляко...WTF? Явно и лигавник не знае какво е, мале,мале, нито на български, нито на немски. И това показва на супер отблизо на всичко и всяко етикетче, на кого е нужно?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 20:45:23 GMT 2
Страницата falshgruba са я качили, не знаех!
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 24, 2021 20:51:57 GMT 2
Ох, Валери.. много красиви снимки.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 20:53:24 GMT 2
Съученичката ми каза, че си е шишкава, но и много изкуствена в лицето. Прати ми ето тази снимка, която е от въпросното заведение и каза, че няма нищо общо с това, което е видяла на живо: http://instagram.com/p/CRcK0ZRrNN-
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jul 24, 2021 21:07:43 GMT 2
Не гледам мама Сиса, май и никога не съм я виждала, щом ме изненада, че е много хубава всъщност. И малката е много сладка. Поне от този стоп кадър де, това виждам. Мустакът е точно работа за минута, но явно и това я мързи, като слушам от вас. Жалко...
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 24, 2021 21:08:11 GMT 2
Андреа горката явно наистина много тежко е понесла раздялата с Кубрат - имам някакъв спомен,че май ѝ беше изнверил? Абе общо взето явно не ѝ лесно. Аз искрено я съжалявам - даже сърце не ми дава да ѝ се подиграя за килограмите. При Мон Дьо ми стана много мъчно - дано в някакъв момент намери сили да се измъкне от това състояние. Аз се чудя роднините ѝ защо не направят нещо.
|
|
|
Post by lyra on Jul 24, 2021 21:08:39 GMT 2
Аз кат казах, че ще вземе да стане Цици Войвода. Само малко да го засуче и е готова.
|
|
|
Post by sweetpotato on Jul 24, 2021 21:27:31 GMT 2
Сватбата на Елица Бехар е била в bedouinadventurenetwork и на сторитата им има още кадри. Като цяло много харесвам мястото и сватбите там са много красиви
|
|
|
Post by mandarina on Jul 24, 2021 21:32:59 GMT 2
|
|
|
Post by zahir on Jul 24, 2021 21:42:09 GMT 2
Ооо, Полина само на мен ли ми е адски непоносима!?
С тоя мазен гласец и всяко нещо бива представяно като все едно само тя, точно днес открива колелото. Напълно елементарни неща ги прави да изглеждат кой знае какво. Сега пък шофирането.. То са сторита, обяснения за дългите рокли🙄 ма как и било трудно да вдига/сваля вратата на гаража, ама роклята, ама не знам си какво с тоя мазен руски гласец.. Бррррр
И непрекъснато нарича бебето "момичето". Едното е Макси, другото е "Момичето".., като в оня виц за мъжа, дето абсурд, той не дели децата и двете еднакво ги обича, и Гошко и онова дебелото.
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 24, 2021 21:48:33 GMT 2
Момичето няма ли си име? Що за отношение… Поля ме е блокирала отдавна, по незнайни причини, но и без това не я понасям гласа.
Изгледах Сиса до край. Тя наистина не знаеше думите на съвсем прости неща като пелени, гнездо, лигавници.. защо правиш клипове в ютуб, ако речника ти съдържа само “такова”, “туй” и “нещо”… Пълен потрес.. Иначе като се понаправи изглежда добре, ама на мен ми е противна, заради това че е проста, а не заради това как изглежда. И що за представяне 😃 мама Сиси и тати Гошко 😅 все едно са на по 2 годинки деца в детската градина, така се представя 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
|
|
|
Post by noclue on Jul 24, 2021 22:07:02 GMT 2
Полята всеки най-обикновен битовизъм го представя все едно е rocket science. То не бяха някакви сложни графици за спането на Макси, сега наскоро пак имаше включване, че май ще му махат памперса вече. А това с роклите си е humble brag, че жената вече шофира и е биг дийл явно. И що за безумна дискусия - носите ли рокля като шофирате, споделете ми? Еми не, гола се качвам в колата... и отдолу в коментарите пак се е завихрила дискусия. Ей това ѝ го признавам обаче - прави не лош engagement на последователките си.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 22:09:58 GMT 2
Това момиче наистина е много кухоооо! Никой не го интересува как си е изпрала мръсните чаршафи и кой нормален пере на 20 градуса Тя идея има ли си, че това е студена вода. Чаршафи се перат на високи градуси 60-90, за да могат да се изперат хубаво и да се махнат всички мръсотии от тях. 🤦🏻♀️ Елементарна култура няма ама тръгнала да ми дава съвети… пффф. 🙄 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 24, 2021 22:12:15 GMT 2
Полина и мен ме дразни гласа й, това с момичето е супер тъпо, не знам защо го прави, нали уж книги чете, много е екзалтирана, психологията я интересува. Много се смях на сторито с лепенките Кул Пач. Полина, не е твое откритие, ние ги знаеме тези неща. То с8а памперси, то са козметики, пък трик за закопчаване на боди, вярно все едно е открила топлата вода. Йоан се казва и бебето на Дани, много ми е симпатична. Нанси я гледам едва що родила, тръгнаа по улиците, егати свежака изглежда, браво. Сега профила й ще се препълни с реклами. Пепа вади кремове от лавандулата,скача на мъжа си,маже си корема,подскача си и така. Само Миленка ми е приятна с нещата, които споделя на стори след раждането. Елица, с нейните манджи,зеленчуци,пикници и костюми аман,пълна скука. Препоръчах й бутик в София за рокли. И на мен ми е жал за Андреа. Никол Станкулова май официално обявиха, че е бременна, слиза от екран, заедно с другата й колежка, чието име забравих. Някой знае ли къде се изгуби Зейнеб, в Нова ли е, върна ли се?
|
|
|
Post by The Judge on Jul 24, 2021 22:19:28 GMT 2
Със студена вода перяха бабите преди 30 год. Вече сме в конвенционалния век. Пералня на 20 градуса 🤔 Адската гнусарка. Никой не се интересува как си е прала гащите и омазаните чаршафи, какви са тия простотии?! Всеки с пералня знае как става-висока твмпература, добър прах, приключваме. Да си се изпилил до там, че да занимаваш хората как си переш мръсното бельо... ВзЕми тоа марквтинг експерт!
|
|
|
Post by noclue on Jul 24, 2021 22:20:49 GMT 2
Кръв се изпира със студена вода, та явно затова. Аз след това бих пуснала и една програма на 60 градуса де. Иначе да беше тагнала вениш да я имат предвид за партньорство.
Колчето и Гери Малкоданска ги видях и двете още в началото на месец май в рамките на седмица в медицинския център, където се следих при АГ, а там небременни рядко се завъртат, така че предположих, че скоро ще очакваме новини и от двете. Николкото между другото наскоро за сефте я слушах при Гала и ОМГ няма такова кухо парче. Що не си седя да рецитира прогнозата и да позира за снимки, кому беше нужно да се изявява и тя в ефир.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 23:02:00 GMT 2
Като видях Попова колко гримове награби за морето и откачих, мислела си да си вземе и втори фондьотен, защото можело да не и стигне една опаковка за 10 дни. Първо: мен гримовете за морето ми са спирала, червило, балсам за устни и черен молив, даже не си и помислям за фондьотен, евентуално бб крем ама миналата година го взех и така и не си сложих. Втото: една опаковка фондьотен я ползвам за 1 година, а тя за 10 дни не знае дали ще ѝ стигне? Колко ПРОДУКТ слага това момиче?
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 24, 2021 23:02:22 GMT 2
Паткрашкова,понеже чета назад сега да ти кажа за Владо. Моя секварткирантка в университета се двишеше в близък кръг с хора от театралните среди,които го познават и тя ми е кзвала, че Карамазов е 100% на другия бряг. Помня колко бях шокирана тогава, защото много го харесвах, и сега го харесвам, бях даже влюбена в него, тези години-2008,2009 някъде той беше в бума на кариерата си, тъкмо беше станал много популярен. Гледала ли си го в "Идеалният мъж"? Сигурно да, но ако не си, да идеш. Събира си даже негови снимки. Сред българските актьори той и Юлиан Вергов са ми любимци, страшен тандем са. Разбира се моето увлечение по него рязко приключи. Ама още си го харесвам и като мъж и като актьор.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 24, 2021 23:08:55 GMT 2
Петна от кръв се чистят със студена вода наистина, но ПРЕДИ да се изперат изобщо. Аз обаче няма да се захвана за това, а в главата ми изниква друг въпрос...Ок, станала беля случва се..Ама през чаршафите от този КРЪВОИЗЛИВ /изливане на кръв в превръзка?!?! / не се ли изцапа и дивана? Питам, защото иначе си представете колко близка анонимна приятелка трябва да имате, с която спите в едно легло и се омазвате с кръв налЕ...
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 25, 2021 0:35:06 GMT 2
Абе Гането си измисля 😃 Чак пък кръвозиливи.. на всички ни се е случвало да цапаме по някой чаршаф, дънки или стол.. ама чак такива драми едва ли някой е правил. Това за мен не бива да бъде споделяно в социалните мрежи, просто защото си е част от физиката на жената, тоест нищо необичайно.
Ама тя нали търси внимание по всевъзможен начин.. горката, на всичко е способна.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 25, 2021 0:41:23 GMT 2
Паткрашкова,понеже чета назад сега да ти кажа за Владо. Моя секварткирантка в университета се двишеше в близък кръг с хора от театралните среди,които го познават и тя ми е кзвала, че Карамазов е 100% на другия бряг. Помня колко бях шокирана тогава, защото много го харесвах, и сега го харесвам, бях даже влюбена в него, тези години-2008,2009 някъде той беше в бума на кариерата си, тъкмо беше станал много популярен. Гледала ли си го в "Идеалният мъж"? Сигурно да, но ако не си, да идеш. Събира си даже негови снимки. Сред българските актьори той и Юлиан Вергов са ми любимци, страшен тандем са. Разбира се моето увлечение по него рязко приключи. Ама още си го харесвам и като мъж и като актьор. Знаех си,че има нещо! И аз го намирам за много красив мъж, но именно заради тези слухове моето увлечение приключи отдавна. Идеалният мъж го гледах много ми хареса ❤️ Сега викам на мм "питах във форума дали Карамазов е гей" и той ми отг "те пък много знаят" викам "ооо във форума всичко се знае моля моля да си имаме уважението" 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by ciaraa on Jul 25, 2021 2:16:14 GMT 2
|
|
|
Post by Adoralova on Jul 25, 2021 2:39:38 GMT 2
Oт месец не бях гледала Ют инфлуенсърите ни и днес "наваксах" с две видеа на Сиси и най-новото такова на Ивана.Някак си вече не ме вълнуват както беше преди.
Мустака на Сиси е от бременоста и хормоните,ако си направите труда да гледате видеа преди да забременее с второто,няма такъв мустак.На моята братовчедка се случи абсолютно същото и дори има медицинско име,но не помня какво.Иначе при нея гледам нищо интересно.Също толкова проста и мързелива.
Ивана си е както обикновено свежа.
Сега ще си пусна и Aaryn Williams с новата къща презентацията и прикючвам за днес.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2021 8:07:07 GMT 2
Проблема не е, че Сиса има мустак, почти всеки има, но се маха и то точно за няколко минути. Никой не е казал да ходи на лазер или на нещо, макар че това за мен е варианта да се оттървеш от него най-лесно. То е ясно, че хормоните бушуват и е нормално при бременност да има повече окосмяване,a тя има и пигментно петно, което допълнително го прави да изглежда огромен. Просто една лентичка с кола и за 2 минути го няма и няма да се излагаш такa. 🤷🏻♀️ Не е нормално за мен да качваш всеки ден видеа и да обесняваш как имаш мустак и да се хилиш и да не предприемаш нищо. 🤷🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2021 8:31:12 GMT 2
По-скоро преди да забременее отново мама Цици е обръщала някакво внимание на вида си и е махала муската, а в момента не го прави. Дори и окосмяването да е от хормоните (защото дори и в следствие на прием на антибиотик има възможност космите по тялото ти да се увеличат), логичното е да се премахне. Още повече, че не сме в 15-ти век, има поне 5 начина да го махне, без това да е опасно за бебето.
Мариета се е дипломирала в Бреда, има снимки от дипломирането. А сега си пуснах и влога й от там.
Новото видео на Фейт нещо не ми допадна. Последните й няколко видеа не са моята чаша чай, така да се каже.
|
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2021 9:16:59 GMT 2
Момичета, на мен от показаната снимка тук ми се струва, че прословутия мустак не е окосмяване, ами е пигментно петно, което е много често срещано заради хормоните и излагането на слънце. На мен понякога лятото ми се образуват такива петна под брадичката, където забравям да нанеса слънцезащитен крем и адски неприятно, отнема месец докато изсветлее отново. Няма окосмяване, само петно.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 25, 2021 9:57:25 GMT 2
Попова преди има няма месец в главния канал рекламира слънцезащитата на SunLike, а сега за морето взела La Roche, Bioderma…. Нали много използваше продуктите на SunLike, Тонке?🙂 Ц ц ц...много са долни значи. Между другото аз съм много алергична към слънце и съм ползвала sun like като бях на 13-22 и бях много доволна. Обаче сега работодателите няма ли да я санкционират по някакъв начин? То е очевидно,че тя не ги харесва.
|
|