|
Post by Marsia on Jul 25, 2021 10:08:36 GMT 2
Момичета, на мен от показаната снимка тук ми се струва, че прословутия мустак не е окосмяване, ами е пигментно петно, което е много често срещано заради хормоните и излагането на слънце. На мен понякога лятото ми се образуват такива петна под брадичката, където забравям да нанеса слънцезащитен крем и адски неприятно, отнема месец докато изсветлее отново. Няма окосмяване, само петно. Няма да, точно затова не го маха, а продължава да го показва и да се хихика относно неговото съществуване. Ще роди и ще си 'обезкосми мустака' след време. Иначе може да е благодарна на форума за половината от гледанията си. Уж я избягвам, но заради коментарите пускам да ѝ видя поредните глупости, мустака и как се излага.
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Jul 25, 2021 10:09:23 GMT 2
Попова преди има няма месец в главния канал рекламира слънцезащитата на SunLike, а сега за морето взела La Roche, Bioderma…. Нали много използваше продуктите на SunLike, Тонке?🙂 Ц ц ц...много са долни значи. Между другото аз съм много алергична към слънце и съм ползвала sun like като бях на 13-22 и бях много доволна. Обаче сега работодателите няма ли да я санкционират по някакъв начин? То е очевидно,че тя не ги харесва. Едва ли😒То е във втория ѝ канал, рекламодателите едва ли знаят за него, ама е тъпичко. За кинЧите използваме SunLike, ама иначе дори един продукт не сме взели с нас, когато почиваме.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 25, 2021 10:16:32 GMT 2
Ц ц ц...много са долни значи. Между другото аз съм много алергична към слънце и съм ползвала sun like като бях на 13-22 и бях много доволна. Обаче сега работодателите няма ли да я санкционират по някакъв начин? То е очевидно,че тя не ги харесва. Едва ли😒То е във втория ѝ канал, рекламодателите едва ли знаят за него, ама е тъпичко. За кинЧите използваме SunLike, ама иначе дори един продукт не сме взели с нас, когато почиваме. За мен това си е изцепка за профила на темата. Ние доматите с колците ги ядем...
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 25, 2021 10:23:58 GMT 2
Гането сигурно по цяла нощ не спи, за да измисли каква малоумна историйка да постне на стори... Сега пък някой я предредил в магазина... Тя нали уж е болна и беше получила кръвоизлив - как така излиза да пазарува. Нали има съквартирантка, а и приятел, който я обича и се грижи за нея... А пардон - нямам ка въображаемият прител да излезе от главата и в реа;ния свят и да отида да напазарува.. #soRynotsoRy
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 25, 2021 10:26:29 GMT 2
Едва ли😒То е във втория ѝ канал, рекламодателите едва ли знаят за него, ама е тъпичко. За кинЧите използваме SunLike, ама иначе дори един продукт не сме взели с нас, когато почиваме. За мен това си е изцепка за профила на темата. Ние доматите с колците ги ядем... Подкрепям,че е за профила! Но да се тагнат и sun like да я видят какви ги върши,защото тя и предни години ги е рекламирала - това явно й е редовен хонорар.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 25, 2021 10:41:48 GMT 2
Ще ме прощава кака Тонка, ама тия прасци просто не са едни и същи... Няма ъгъл на снимане, няма "на пръсти съм"... prikachi.net/image/CGluhprikachi.net/image/CG0EXИмаше коментар под снимката защо не си в Фотошопнала и сянката и тя отговорила, че не ползва Фотошоп. Добре, не ползваш Фотошоп, сякаш други програми за корекции няма. Наистина ни имат за страшно тъпи и наивни, явно защото и те са такива и биха се вързали на подобни евтини номерца. Направо искам да я отследвам пак.
|
|
|
Post by lon on Jul 25, 2021 10:56:08 GMT 2
Минавам да похваля влога на Мики Златинова ..много ми допадна ,чак и на мен ми се доходи в Гърция. Тонка Янг не ми се коментира ,изцепка след изцепка,много се промени това момиче и не в добра посока.
|
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 25, 2021 11:19:11 GMT 2
Момичета, от кой сайт можеше да се гледат сторита в инстаграм на хора, които са те блокирали?
|
|
|
Post by lygia on Jul 25, 2021 11:46:47 GMT 2
Записвам се в новия форум и в тази темичка! Доста е скучно в бгмама без обсъждането на инфлуенсъри! Ще ми е интересно какво ново из инфлуенсърските среди!
|
|
|
Post by donatela on Jul 25, 2021 11:56:21 GMT 2
Гледах третия епизод на Моят стил. От всички участнички най-малко от стил разбира журито. Момичетата щяха да са супер, ако не мажеха с ФДТ с баданарката. А тази, която се именува Мони, спешно трябва да посети фризьор. Ама тя явно копира Йонито, та й е простено.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 25, 2021 12:14:43 GMT 2
Не съм гледала, пуснах 1 мин. Видях потресаващите гащи на Йоана които не са за 160 см. Не са и за широк ханш и недобре изразена талия. Видях онзи безполовия фукльо и някаква с гайтан вежди, за която 2 изречения са предизвикатвлство. Много проста пръчка. Интересно ми е, при все, че тоя формат е 1:1 с един, в който журираше Холи Валанс, как седи въпросът с правата. Яко окрадено ми се вижда. Enough.
|
|
|
Post by ddv on Jul 25, 2021 12:48:16 GMT 2
Момичета, от кой сайт можеше да се гледат сторита в инстаграм на хора, които са те блокирали? insta-stories.online/Този, въпреки че напоследък крашва доста.
|
|
|
Post by 3apa on Jul 25, 2021 12:48:26 GMT 2
Тони ще шпаклова нещо с толкова ФДТ май ... Две опаковки за кратка почивка на морето, където в 99% от времето изобщо няма да й трябва Ама какво ли разбирам аз като съм на 30 и такова чудо слагам по-рядко за година, от колкото тя използва думата 'продукт' в клиповете си ... Цанов си ме поизплаши с последното видео. А под новото на Фейт са писали, че ще му предадат за случая с надеждата и той да направи видео по темата. Ще ми е интересно да го видя честно казано. Гучи, милата, да отиде при някоя врачка/баячка/фея/друго митично същество за да й 'счупят каръка', прихванат от злите и завистливи очи на шайка мусакаджийки с комплекси заради невъзможността да си купят поне 1/10 от марковите й неща ... То изкълчени ръце, кръвоизливи, нападения в супера, ужасни скали причиняващи синини ... Розовата Йо много взе да ми циганее, буквално на някои снимки ми прилича на 'прикрита ромка'. А на сторитата с другата танцуваща двойка направо ме беше срам да я гледам. Сковано тяло и мяткащи се екстеншъни И аз мисля, че Злати може да е бременна. Ако е така дано да е било планирано и желано, макар че аз си мислех, че с този Люси са просто 'приятели с привилегии'. Покрай вас за сефте погледнах профила на Андреа. Знаех, че е чалга певица и очаквах да заваря друг тип излагация там, но видяното ме втрещи ... Дано има сили да се съвземе, защото това определено не е нормално. Изглежда като перманентно надрусана, точно в тон с историята на момичето при Цанов ...
|
|
|
Post by dreamtime on Jul 25, 2021 12:49:53 GMT 2
Обичам много животните, гледаме две кучета у дома, ама, честно, малко се изтърка Попова да показва къде са седнали/легнали котките и да им говори на "Вие". Не бях гледала отдавна видеа на Ивана, не ме вълнуват бебешки теми като цяло, но днес я пуснах и не можах да не забележа гърдите й как са се наляли (нормално за жена, която кърми в момента) - моите бяха същите, и като цяло смятам, че бременността и раждането я разхубавиха - в лице също изглежда свежа. Чакам с нетърпение влога на Валери от Крит! Любимият ми гръцки остров
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 25, 2021 13:07:31 GMT 2
Попова не може да не се похвали, че снима с IPhone последен модел 😂
Ние от простолюдието нали ползваме още Нокиа с фенерче, не сме запознати с функциите на модерните телефони..
|
|
|
Post by 3apa on Jul 25, 2021 13:17:32 GMT 2
Оф, аман! Гергуца пак нахлузила дънките на ръцете си ... Аз ли нещо не й схващам идеята, дъската ли съвсем й захлопа?
|
|
|
Post by zahir on Jul 25, 2021 13:36:09 GMT 2
Сега видях последните сторита на Елица. Няма да познаете никога къде отиват с Майкъл..
Много я харесвах преди, но напоследък наистина забелязвам, че тя е безкрайно асоциална..освен търкане, бърсане, подреждане и тъпкане на плодове в хладилника няма никакви други интереси. Контактите и се свеждат до Майкъл, семейството му и съседката.. За мен това е ужасно.
|
|
|
Post by lygia on Jul 25, 2021 13:58:06 GMT 2
Сега видях последните сторита на Елица. Няма да познаете никога къде отиват с Майкъл.. Много я харесвах преди, но напоследък наистина забелязвам, че тя е безкрайно асоциална..освен търкане, бърсане, подреждане и тъпкане на плодове в хладилника няма никакви други интереси. Контактите и се свеждат до Майкъл, семейството му и съседката.. За мен това е ужасно. То в тази пандемия на не малко хора контактите им са се свили, а и повечето датчани са си дръпнати, другото, което е може не всеки да иска да го снимат по време на вечеринки. Не знам. Симпатична ми е Елица, не ми се иска пак да я изкарваме тормозена, затворена, контролирана и прочие.
Подкрепям за Антоанета - още след видеото и за изневерите им със съпруга ѝ ми се стори, че твърде много търси внимание и вече се чуди какво да каже.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 25, 2021 14:30:57 GMT 2
Дано Попова си е взела достатъчно филийки хляб за морето, да не я мисля. Ако няма с какво друго, да ги маже с тубите фондьотен, и без това си взема количества като стабилни разядки 😄😄😄
|
|
123
Junior Member
|
Post by 123 on Jul 25, 2021 14:54:36 GMT 2
Оф, аман! Гергуца пак нахлузила дънките на ръцете си ... Аз ли нещо не й схващам идеята, дъската ли съвсем й захлопа? Не знам, ама всеки път като видя нейна снимка с вдигната ръка я очаквам да изкрещи Хайл Хитлер
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jul 25, 2021 15:12:32 GMT 2
Гане, признай си вече, че си патологична лъжкиня крещяща за внимание. Едва ли някой ще ти повярва и на това, че си ги правиш сама тея календарчета, че чак и по този начин да си ги записваш. Била ги правела тя... Пинтерест работи за нея денонощно.. Толкова е жалко да искаш хората да те мислят за някаква мега умната и голяма професионалистка, пък ти само да се дъниш с лъжи, в които дори сама се оплиташ.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2021 15:13:41 GMT 2
Отследвах Савини. Тази жена дори на почивка ми изглежда вмирисана и нечистоплътна, а детето й, имам чувството, че всеки момент ще си бръкне в носа. Мадмоазел Ая е във Флоренция и пак си снима тирамисуто, чантата Прада *ако сте толкова смотани, че не сте я различили на 200те сторита с нея* и се среща "случайно" с голям бял слон в чаршаф. Пардон, това било Михова. Не мога да разбера защо някои по-пищни мадами не наблегнат на бюст, а на носенето на обезформящи ги дрехи или пък другото любимо - впитото камилско копито. Аз онзи ден отследвах Полина ,е няма такава досада и всезнание. Направо се чудя как може някои жени д я питат толкова елементарни неща за отглеждането на бебе и тн. Савина вчера искаше да продаде картина на сина си в полза на някаква кауза благотворителна. Кой пък е сина и все пак ? Да продаде един ваучер за пазаруване в джелатерията ѝ или някакви продукти . Но картина на малкия Пикасо, не мерси . Не че няма да има баламурници де.... alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=arx1627219275u.jpegТози кадър Савина можеше да си го спести ,просто разни чик...джии дебнат отвсякъде и да не се лъжем първото което ти идва наум като мъж не е морето и вълничките . alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=bfi1627220006h.jpegНе съм консервативна ,но някои снимки от бита на нашите инфлуенсърки е хубаво да си ги спестят. Ая е такова wanna be станала след Америка ,че повече няма на къде . И стилът ѝ и сторитата ѝ са едно голямо желание да се изкара над нещата. Забрави и тя като пазаруваше от зара ,но вече мама и била забранила . Едно да бъдело ,но качествено . Принципно е така ,но и с това едно (разбирай скъпо) изглежда на повлекана.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2021 15:39:26 GMT 2
Палина на последните снимки се прави на секси мами. И все пак повече й се получава от на Пепон. Сериозно ли се изразява за децата си Макси и момичето?!?! Не съм изненадана, че много хора я питат за съвети. Познавам толкова много хора, не само жени, които като чуят, че някой говори уж много компетентно, са готови да искат съвет от него, да го вземат на сериозно и да направят това, което им казва. Имам едно питане, по-скоро към мамитата тук. Не само за момченцата, но и за момиченцата - не смятате ли, че е редно детето да носи бански на плажа? Виждам много деца, които са на 3-4-5 годинки, които нямат бански, а сега видях и стори на Петканова. Петканови са си в тях, но като гледам те са на такова място, че съседите им най-вероятно виждат голия Габриелчо.
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 25, 2021 15:49:44 GMT 2
Тонка с това количество фдт не само ще шпаклова, ами ще нанася мазилка, шпакловка, грунд и 2 слоя боя 3 пъти на ден, за да го изразходи. Честно, аз дори всеки ден като се гримирам не мога да изразходя фдт за по-малко от 5-6 месеца, не знам тя какво го прави.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 25, 2021 15:58:59 GMT 2
Тейка и Йете с един и същ комбинезон, за тоя парцал аз и два лева не бих дала 😃 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Happiness_is_love on Jul 25, 2021 15:59:20 GMT 2
adelina, извън темата е, но да ти отговоря. Синът ми е на 4 г. и когато ходим на плаж е с бански или шорти за плаж. Когато се намокри, сам иска да ги свали, за да изсъхнат, съответно през това време е без бански. Това се повтаря 3-4 пъти, докато сме на плажа.
|
|
|
Post by annafox on Jul 25, 2021 16:07:38 GMT 2
Аделина, много интересно, че попита за банските при децата. И аз тези дни си го мисля, нямам деца и се чудя дали ще съм на същия акъл след време, но и едногодишно не бих оставила без долната част на банския и даже като гледам нечии снимки си казвам Не, не, аз няма да правя така 😃
Последно време ми прави впечатление, че много от влогърите започват да се насочват към лЯйф гуру стайлинга, как да бъдем силна жена, как да бъдем по-добра версия на себе си, скоро ще му изстине мястота на Юри Тонкин. Почват да ми звучат като евтина книга за самопощ.
Гергана не знам как да я коментирам, от една страна не искам да се подигравам с неща, свързани със здравето, от друга пък всеки ден нещо ново има при нея, много странно момиче. Както се води луксури лЯйф и изведнъж коментари за изцапани с кръв чаршафи. Това реално е нещо нормално и на всяка жена и' се е случвало поне веднъж, но за пореден път се уверявам, че постоянното висене в интернет и споделяне на всевъзможни глупости, притъпява сетивата и хората вече губят представа за това кое е редно и кое е. Дори последната снимка на нечие жълто междукрачие го доказва - въобще не го намирам за нормално или пък естетично.
Зъболекарката ми е толкова симпатична и чаровна, хубаво момиче, вероятно и умно, но задникът и' живее собствен живот, като отделна личност е. Неприятно ми е като ми изскочи нейна снимка през 10 минути, които прекарвам в инстаграм. Има чудесно тяло, за което полага много усилия, но това ще се види и без нон стоп да ни го навира в очите.
На мен пък едно от малкото приятни неща, останали във видеата на Тони е показвавето на животните, въобще не ме дразни даже бих гледала и повече.
|
|
|
Post by stelsko on Jul 25, 2021 16:37:23 GMT 2
Joy-ката не я следвам,но покрай вас поглеждах няколко пъти профила й и беше обявила на скоро, че е на много строг детокс по здравословни причини. Два - три пъти снима някакви зеленажи,а сега тъпче кебапчета с боб.
Тая Карина Илиева ми е рядко тъпа и проста пръчка,но Инстаграм ми я предложи. И тя рекламира абаучЮ, ама много грозни устни си е нарисувала или филтъра ѝ нещо не е наред. Потрес...
Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by notacliche on Jul 25, 2021 16:47:31 GMT 2
Ох, Елица отново със снимки от Мама Бирк😵💫😵💫😵💫Наистина всичко е много красиво, но сме го виждали 273727287 пъти.
|
|