157 posts
|
Post by marissa on Jul 25, 2021 16:49:37 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2021 16:51:00 GMT 2
Момичета, не знам някоя следи ли подкастите на 2 и 200Podcast ,та сега гледам ,тоест слушам новия им подкаст . Гост им е Цубетан(не ми е известен ) ,но разказва толкова интересни неща за Япония ,че разни селски пръчки като Гергана и Полина с напъните си за полезност и инфомативност направо ми се струват смешни .
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2021 17:06:38 GMT 2
Абе Гането си измисля 😃 Чак пък кръвозиливи.. на всички ни се е случвало да цапаме по някой чаршаф, дънки или стол.. ама чак такива драми едва ли някой е правил. Това за мен не бива да бъде споделяно в социалните мрежи, просто защото си е част от физиката на жената, тоест нищо необичайно. Ама тя нали търси внимание по всевъзможен начин.. горката, на всичко е способна. Попринцип е възможно да има т.нар. кръвоизливи, които не са просто по-тежък и обилен цикъл, а си е направо мазало. Дължи се на хормонални проблеми или полипи, израстъци и т.н., с две думи неща, които спешно се нуждаят от гинеколог, обстоен преглед и изследвания. Сега понеже става дума за лъжливото овчарче Гергана изобщо не знам такъв ли ѝ е случая, според мен едва ли, защото има склонност много да преувеличава и лъже. Снимката на София естествено усмихната беше много сладка, личи си, когато детето е неподправено и без втори дубъл. Явно се чувства добре с баща си и Ева (която е супер сладурана). Антоанет изглежда много уморена вече и хилава, не знам, с тая пресилена нон стоп 24 карата усмивка не ѝ ли писна. Ая (Алис) споделила снимка на чанта Прада и ни съветва да харчим за емоции и преживявания, а не за вещи. Много лицемерно точно тя да дава такива съвети, където като види някоя нюйоркчанка в инстаграм с нещо модерно и веднага пита от къде може да го купи и т.н. Страшен консуматор ми е тя, колкото и да отрича и със Стели уж да водели устойчив живот.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2021 17:13:09 GMT 2
Успяла да снима само едно от 103911 ястия.... Ох, Елица отново със снимки от Мама Бирк😵💫😵💫😵💫Наистина всичко е много красиво, но сме го виждали 273727287 пъти.
|
|
|
Post by noclue on Jul 25, 2021 17:18:24 GMT 2
Тейка и Йете с един и същ комбинезон, за тоя парцал аз и два лева не бих дала 😃 Sent from my iPhone using Tapatalk Не, не, не и не, просто не е тая рокля. Пепе е като третокласничка, Теа е като фолк фурия с нея, На Валери ѝ стои най-добре.
|
|
|
Post by yoo on Jul 25, 2021 17:32:39 GMT 2
Като роклята на Пепа и Теа имам същата нощница, само че черна 😂
Гера е на някакви маниакални епизоди, то не беше писане на "английски", фотосесии, Миланота, кулинарни канали, да се обличаме елегантно дори и вкъщи, описване на ситуации от обществото както с тоя дядо дето уж бил паднал и му помогнала и другите ситуации докато беше на 3 дневното море... От едно скача на друго, това ако не е някакво раздвоение не знам какво друго ще да е.. Герче, малко помощ няма да ти е излишна.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 25, 2021 17:53:15 GMT 2
Цялата тази “колекция” на Дженър е пълна мизерия. То не е и колекция де, просто абаут ю са си платили да й сложат името на някакква рандъм група дрехи, за да се засили продажбата. Инфлуцките се чудят как да се изгърчат, за да изглеждат готини. И Виктория ги показва същите, при все че на нея й се получават тези мини дефилета, тая умряла риза е потрес. Да не ме разберете погрешно, аз харесвам кроп топ ризите, дори балонестите дрехи като на Мила, ренесансовата дива, като цяло този развлечен стил, но специално този дженърски парцал от абоут ю е ужасТ.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 25, 2021 17:56:33 GMT 2
Докато студендтвах работех в един магазин на центъра и имах "честта" да се докосна до колекция на Кардашиян - няма такива боклучки. Пристигаха опаковани все едно са от Али Експрес 🤣🤣 никога не бих си купила нищо тяхно.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 25, 2021 18:26:22 GMT 2
Днес съм го ударила на много мързел и безсмислени неща, пека се на терасата и зяпам малоумно ИГ и си злобея като мусакаджийката, която съм. И открих, че Елица Бехар явно много се е постарала за сватбата си, изглежда красиво, но ми изглежда някак много скучно, като по някакъв калъп, абе като нея. Просто не умее да направи нещата интересни. А и ми се мерна някаква реклама на парфюми, което в този специален ден и повод някак ми е доста неподходящо. Също така Мила Михова продължава да ме удивлява как може да бълва толкова сторита дневно, зави ми се свят, а си лежа на слънце Полинината драма с роклята и шофирането е като боклуците й в сайта - ниво али експрес.
|
|
|
Post by carrie22 on Jul 25, 2021 19:07:17 GMT 2
Гергучи пак избухва - пуснала е стори с “грижа за кожата на по-високо ниво” ,навела се е над тенджерата с вряща вода и ни пита дали искаме и ние да разберем как да се поглезим така. То лукс, то чудо…😄😄😄
|
|
|
Post by Sin.Miedo on Jul 25, 2021 19:15:56 GMT 2
Гергана поне да си беше купила сауна за лице. Това с тенджерата изглежда абсурдно 🤣
|
|
|
Post by Superficial on Jul 25, 2021 19:30:53 GMT 2
Съжалих Пепе като я видях с кендалските дрехи и как ѝ се налага да се покаже, за да си спази договорката с партньора. По-грозна гледка и по-зле стоящи дрехи скоро не съм виждала. Особено този клин, който подчертава всичките ѝ недостатъци накуп. Самата тя, въпреки филтъра (или заради него) изглежда болна и пред припадък. prikachi.net/image/Cc7Zc
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2021 19:31:13 GMT 2
Има много американски влогърки, които пробват скимс бельото или последните колекции на Ким К и са разочаровани. Прегледах набързо колекцията на Кендал и е пълна боза.
За Тайна с 10те деца - не й вярвам за нищо, което казва. Била 14 дни карантира в Австралия. Като напускаха Финландия имаше сняг. Това е било сигурно Април, най-много Май. Явно наистина е получавала сериозни заплахи и затова така завоалирано представя всичко.
|
|
|
Post by okay on Jul 25, 2021 19:36:25 GMT 2
Пепа наистина на снимката с клина изглежда ужасно болна и изтормозена. Клинът ѝ седи покъртително и изглежда, че има корем, който досега аз лично не съм виждала. Гледах Мони от Моника и Явор. Пълни ми душата товс, че тя има такава подкрепа от семейството си. Да им е живо и здраво бебето, много се радвам за тях.
|
|
|
Post by sunny on Jul 25, 2021 19:49:15 GMT 2
Такава тъпа физиономия тази Йоанна Бардо , че когато си мисля вече няма накъде , и хоп… ново стори от нея с малоумни погледни или истории - като тези истории от снощи за ментетата хавлии. Толкова да няма идея какво да каже, как да застане, как да позира… Като някакъв трупец ожлембен… А ако гордоста на последък и е измисленото реалити в което е жури …. Не знам какво да кажа, след време като го гледа ще се срамува. Коментарите и в предаването , погледите, походката , тоалетите …. Ох Господи ! На последък харесвам само : Ивана , Валери и Сладкиша.
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 25, 2021 19:54:00 GMT 2
Намирам тази колекция на Кендъл Дженър за напълно ненужна, а промотирането ѝ е повече от досадно. Коя е Кендъл Дженър в България? Никоя. Няма името ѝ да накара някой специално заради нея да си купи дадена дреха, на всичкото отгоре самите дрехи са толкова скучни, че ако се разровя в Бершка и Pull&Bear за половин час ще намеря идентични такива на по-сносни цени.Пореден глупав ход от страна на AboutYou. Онзи ден се рових в сайта им за нещо определено и пак се изненадах колко са надути цените - казах ви, че оше в началото като се разшумя около тях го разглеждах и видях портмонето си, марка River Island, купувано от официалния им сайт преди 2 г. за около 10-12 паунда, но в AboutYou бяха решили, че цена от 70 лв. е оправдана. 70 лв. за портмоне от стара колекция на марка fast fashion? Сметката не излиза някъде.
|
|
kd
New Member
|
Post by kd on Jul 25, 2021 20:00:38 GMT 2
Не пиша, но ви чета, когато имам време. Тая мама Сиси само я бях чувала от тук и сега я погледнах. Само да кажа, че аз също имам пигментно петно над горната устна, получено след първата ми бременност. С каквото и да съм мазала, няма махане. Молех се да не стане по-зле с втората. Косми нямам, но си изглежда като мустак. Та нейното за мен си е точно петно.. За жалост и с грим не може да се прикрие /даже според мен става по-зле/.
|
|
|
Post by Marsia on Jul 25, 2021 20:09:13 GMT 2
Има много американски влогърки, които пробват скимс бельото или последните колекции на Ким К и са разочаровани. Прегледах набързо колекцията на Кендал и е пълна боза. За Тайна с 10те деца - не й вярвам за нищо, което казва. Била 14 дни карантина в Австралия. Като напускаха Финландия имаше сняг. Това е било сигурно Април, най-много Май. Явно наистина е получавала сериозни заплахи и затова така завоалирано представя всичко. Аз нещо съм изпуснала. Какви заплахи е получавала?
|
|
|
Post by The Judge on Jul 25, 2021 20:16:06 GMT 2
Едно е сигурно-Пепе гордо докарва вида на онея пачи-на пълна парцалеса. Има ли замесена семката на Кардашиан/Дженър-читаво не може да е. Грозни дрехи, тъпи цветове, видно гадни материи, подчертаващи едната педя разстояние между краката ѝ, костите и корем, който няма. Класа, бате! На Валери седи една идея по-добре, но пак си мяза на нощница, а тя на леко момиче. И не заради модела.
Лукс, я! Отваряне на порите над тенджера, ама ако не е Ермес, не ми я хвалете. Карлуково да се самосезира! Или поне Агенцията за набиране на аграрни работници - на Гането уменията пасват.
Тонето Попо не съм я гледала от повече от 2 месеца на клип, явно още не може да отлепи милото от това да си говори с котката, отправяйки отчаян вопъл за оригиналност. И с майка си по телефона ли се записва още? Душо, фани го размърдай тоя задник из Симеоново, направи една разходка, па покажи няколко дървета, стига седя на тоя диван, 30 годин' нямаш! То пък бива, бива скучняга, ама как не ѝ писна?! И само да питам, понеже си супвр турбо мега веган хелти мелти, как аджеба се комбинират Фрешко (или както беше сокче) и Пепси, наблъскано с всички л****, некласирали се в Менделеевата таблица? Или изплащаш вратите вече, да сме либерални и да не се заглеждаме много?
Как пА една няма с кеф да си я гледа човек...
|
|
330 posts
Member is Online
|
Post by lyra on Jul 25, 2021 20:20:23 GMT 2
Аз имам спомени, че мама Цици все си говореше за мустака преди да забременее. Тонка Попо цялото ли тяло ще го маже с тоя фон дьо тен, та взима два?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2021 20:29:54 GMT 2
За Тайна с 10те деца - не й вярвам за нищо, което казва. Била 14 дни карантина в Австралия. Като напускаха Финландия имаше сняг. Това е било сигурно Април, най-много Май. Явно наистина е получавала сериозни заплахи и затова така завоалирано представя всичко. Аз нещо съм изпуснала. Какви заплахи е получавала? Нещо свързано с религиозните им занимания имаше, спомням си затова спря дъщеря си от училище преди най-възрастния син да се ожени. Имаше и снимки с бащата, като се твърдеше, че е водел секта в Австралия преди години и затова се подвизават във Финландия. Може и да са пълни глупости и детски измислици, децата в училища могат да бъдат много жестоки.
|
|
|
Post by ddv on Jul 25, 2021 20:30:18 GMT 2
Нещо се случи с линковете ми от следобяд. Исках да кажа, за всички дами, които използват все още Нокиа с фенерче, че широкоъгълните камери, правят краката доста дълги, дори без използването на Фотошоп и други програми за обработка. Какво сте я заяли Попова-Янг, момичето има добър фотограф, който я снима с UW функция. За справка, кака ви, дето не е модел на ВС, прилагам снимки снимани от едно и също място без и с UW. prikachi.net/image/CBhw0prikachi.net/image/CB5kwВалче и аз съм стройна като теб! Време е да се пускам в Инстаграма май. 🙋
|
|
|
Post by mandarina on Jul 25, 2021 20:41:58 GMT 2
|
|
|
Post by The Judge on Jul 25, 2021 20:53:44 GMT 2
Хахаха я ги давай тия крака под наем. И без това всички такъв ефект гонят, ще им спестиш яко много усилия. 😍
Абсолютно вярно. Аз и западните ги гледам с почивки, даже като се замисля напоследък все по-рядко ютюбвам 🤣 Но бегенцата са колосални идиоти. Симеона и Стефи засега се задържат, защото просто ми носят наслада и лъха интелект. Иначе все повече се заглеждам по рускините-не ги харесвам като житейска концепция, но са много добри във всичко приложно.
|
|
|
Post by theaxe on Jul 25, 2021 20:58:58 GMT 2
Днес съм го ударила на много мързел и безсмислени неща, пека се на терасата и зяпам малоумно ИГ и си злобея като мусакаджийката, която съм. И открих, че Елица Бехар явно много се е постарала за сватбата си, изглежда красиво, но ми изглежда някак много скучно, като по някакъв калъп, абе като нея. Просто не умее да направи нещата интересни. А и ми се мерна някаква реклама на парфюми, което в този специален ден и повод някак ми е доста неподходящо. Също така Мила Михова продължава да ме удивлява как може да бълва толкова сторита дневно, зави ми се свят, а си лежа на слънце Полинината драма с роклята и шофирането е като боклуците й в сайта - ниво али експрес. И аз гледах сторитата на Елица. Защо да е скучна сватбата? На мен много ми допадна, много нежна украса, атмосферата изглеждаше прекрасна, а роклята е стилна. Доколкото ги загледах, понеже ми се стори готина идея, не беше реклама на парфюми, а бяха гравирани самите бутилки на парфюмите, сторито беше качено от страницата haha.bg (не знам каква е тая страница, има 5 поста с вицове 😂).
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2021 21:29:33 GMT 2
Имам едно питане, по-скоро към мамитата тук. Не само за момченцата, но и за момиченцата - не смятате ли, че е редно детето да носи бански на плажа? Виждам много деца, които са на 3-4-5 годинки, които нямат бански, а сега видях и стори на Петканова. Петканови са си в тях, но като гледам те са на такова място, че съседите им най-вероятно виждат голия Габриелчо. Живея буквално на плажа. За мен голо дете или бебе е АБСОЛЮТНО недопустимо. Хигиена, достойнство, за друго да не говорим. Цялото семейство практикуваме водни спортове, целогодишно сме на плажа, голу бебета или деца не съм показвала. Днес даже отново видях една немислима гледка - 12-13 годишен ерген голеничък, цялата рода се радва. За оформени девойки без бански не ми се говори. Малкото ме пита що на баткото му се вее ... Имаме ужасна плажна култура, особено към децата. Голички,намазани до бяло с крем, но с шапки, в 13:00 на пясъка. Щото мама и тати са от Сурсулево и са на морету. Плажувам основно с руснаци, кефят ме. Няма голи деца, много слънцезащите, ликри и чадъри. Само не им пука по обед, но нищо...
|
|
|
Post by Vanillia on Jul 25, 2021 21:35:06 GMT 2
Имам едно питане, по-скоро към мамитата тук. Не само за момченцата, но и за момиченцата - не смятате ли, че е редно детето да носи бански на плажа? Виждам много деца, които са на 3-4-5 годинки, които нямат бански, а сега видях и стори на Петканова. Петканови са си в тях, но като гледам те са на такова място, че съседите им най-вероятно виждат голия Габриелчо. Живея буквално на плажа. За мен голо дете или бебе е АБСОЛЮТНО недопустимо. Хигиена, достойнство, за друго да не говорим. Цялото семейство практикуваме водни спортове, целогодишно сме на плажа, голу бебета или деца не съм показвала. Днес даже отново видях една немислима гледка - 12-13 годишен ерген голеничък, цялата рода се радва. За оформени девойки без бански не ми се говори. Малкото ме пита що на баткото му се вее ... Имаме ужасна плажна култура, особено към децата. Голички,намазани до бяло с крем, но с шапки, в 13:00 на пясъка. Щото мама и тати са от Сурсулево и са на морету. Плажувам основно с руснаци, кефят ме. Няма голи деца, много слънцезащите, ликри и чадъри. Само не им пука по обед, но нищо... Сина ми е на 1 година и половина, всеки месец сме на моето поне за по 10 дни. Има 4-ти чифта бански, никога не съм го пускала по “пишка” недопустимо е за мен! Ако всички бански са мокри го държа по памперс, но никога гол. Адски нехигиенично ми е.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 25, 2021 21:36:05 GMT 2
То на мама Циц мустака да и е проблема, с мед да я намажеш. Там манталитета и селянията е на високо ниво. И да я засяга само нея ок, ама други две човешки същества ще "възпитава". 🙈
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2021 21:59:32 GMT 2
Този мустак на мама Сиси ми се вижда като пигментно петно от бременността.Не ми изглежда като да е от косми,но може и да бъркам.Не я гледам често.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jul 25, 2021 22:17:06 GMT 2
Аз ще изкажа едно по-непопулярно мнение. Според мен Пепе има корем. Да, не е тлъст увиснал корем, но има. По-скоро нещо като буца. Може да е от ражданията, може да е от неправилно трениране, а може би просто е skinny fat. Просто го прикрива добре, че тя цяла бременност кри, едно коремче ли няма... Сега с тези дрехи няма правилна поза, която да го скрие и си личи. Не ме разбирайте погрешно, няма лошо в това една жена след три деца раждания през година да не е в супер-дупер форма, по-лошо е, че се опитва да се изкарва в такава.
|
|