|
Post by kalea on Jul 25, 2021 22:26:56 GMT 2
Още една подкрепа от мен за банските на малките деца. Не ми е приятно да си виждам свои снимки, дето се вика по автобиография. Има всякакви извратеняци на плажа и съм убедена, че нарочно ходят там да гледат. 😩🤢🤮 А и е мръсно. Уроинфекции от пясъка колкото щеш... Да не говорим за изгаряния, дехидратация у най-малките.
|
|
|
Post by minimoi on Jul 25, 2021 22:37:05 GMT 2
Точно изгледах стори на Мона от морето, Никола е във водата и тя го е снимала голичак . Защо за бога качват такива снимки(сторита) на децата си 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ На мен мустака на мама Ц ми изглежа на смеска от мустак и пигментация . Сега ще си пусна новото видео на Фейт потърсих в гугъл да си припомня за това момиче и видях, че Петър Назимов също е правил видео за случая та мисля и него да погледна .
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by zahir on Jul 25, 2021 22:49:42 GMT 2
Ми мен Гането направо си ме плаши.. От нея цялостно лъха на лудост. prikachi.net/image/CBatJНаправо си представям как вари боба в тая тенджера, толкова e класна, че и двайсет Гучи-та да надене.. Все тая.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 25, 2021 22:49:58 GMT 2
Сега се замислих. Полина е блогър/влогър от сто години. Сега съдържанието й е свързано само и единствено с децата/колички, лигавници, Монтесори и тн/. Ами замислих се преди това какво е публикувала? Не мога да се сетя,честно.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 25, 2021 23:00:09 GMT 2
Паткрашкова,понеже чета назад сега да ти кажа за Владо. Моя съкварткирантка в университета се двишеше в близък кръг с хора от театралните среди,които го познават и тя ми е кзвала, че Карамазов е 100% на другия бряг. Помня колко бях шокирана тогава, защото много го харесвах, и сега го харесвам, бях даже влюбена в него, тези години-2008,2009 някъде той беше в бума на кариерата си, тъкмо беше станал много популярен. Гледала ли си го в "Идеалният мъж"? Сигурно да, но ако не си, да идеш. Събира си даже негови снимки. Сред българските актьори той и Юлиан Вергов са ми любимци, страшен тандем са. Разбира се моето увлечение по него рязко приключи. Ама още си го харесвам и като мъж и като актьор.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 25, 2021 23:03:41 GMT 2
Сега се замислих. Полина е блогър/влогър от сто години. Сега съдържанието й е свързано само и единствено с децата/колички, лигавници, Монтесори и тн/. Ами замислих се преди това какво е публикувала? Не мога да се сетя,честно. Полина си правеше влогове на теми за астрология, лайфстайл, за грижа за коса и кожа, ей такива, ревюта на продукти,обикновени неща, красота, ежедневието си снимаше, фотографии разни, както почва всеки първо в блог, после канал. Беше приятна,нормална, различна, свежа. После откакто се поразви, като се яви Патрик и тя се промени.
|
|
|
Post by tsvetentse on Jul 25, 2021 23:55:59 GMT 2
Пуснах един епизод на Моят стил, за да разбера горе-долу за какво иде реч. Мила моя майно льо, в задачата "Първа дама" Йоанна, тоа тъпунгер, ми философства, че имало разлика между официално събитие и дипломатично събитие. Това като пигментираните петна и питейната салата на Продукта.
Златена преди беше изрично натъртила, че с Люси са просто приятели. Ся какво е станало... Не знам, въобразили са се на гаджета явно, но аз ги харесвам и им желая щастие!
Някой беше казал, че мъжът на Кристина Ян бил много възпитан и интелигентен, но това не значи, че е емпатичен и емоционално интелигентен - за мен не е адекватно да върти гуми, докато бременната му жена влогва и... U know, is pregnant in general.
|
|
|
Post by Adoralova on Jul 26, 2021 2:30:32 GMT 2
Полина я знам още от преди 10г,когато още вписваше блогове и имаше 200 лайка,тоест съвсем в първите й стъпки. Тогава беше по-приятна и земна или си е била същата,както сега - злобна,със самочувствие и заядлива,но се е прикривала добре.По едно време го играеше модел на НМ,снимаше стайлинг,беше свежарка и после ...роди и блясъка й изчезна някъде.
На мама Сиси мустака й не е от косми,а от петно от хормоните покрай бременноста.Много сте забавни като удобно си намирате причини да й се подигравате за мустака,въпреки че знаете много добре каква е причината за него.
О,за Карамазов отдавна съм чувала,че е обратен.Това е новина от поне 10-15г и напълно го вярвам(въпреки,че не съм му светила).Някак си се виждат тези неща,дори и да не ни ги натрапват.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 26, 2021 6:49:45 GMT 2
За Сиса само подигравки и нищо повече! Относно мустака си е баш мустак, защо по спомен не се появи с бременността, а доста преди нея. На мърла като нея обаче ѝ отива
|
|
|
Post by candygirl on Jul 26, 2021 6:57:39 GMT 2
Аз недоумявам как има хора, които я гледат, че и предизвиква толкова коментари.😬
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 26, 2021 6:58:48 GMT 2
Полина и аз я знам от много време, преди години имаше едно приложение за телефон, в което бяха събрани всички популярни български блогове. Там доста я четях, дори съм си взимала неща по нейна препоръка (не ме убивайте с камъни) и съм оставала доста доволна. Разбира се, говоря за ерата преди пр пратките, платените постове и т.н. После нещо превъртя играта, започна да ми става антипатична, а и откакто започна да си промотира китайските боклучки от алито с 300% надценка съвсем ми падна в очите.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 26, 2021 8:23:14 GMT 2
Sarah Therese ражда от 2 дни вкъщи и честно казано ми дойдоха в повече нейните мъки. Много е обрана даже, но постоянно ъпдейтва докъде е стигнала, какви са контракциите, качва сторита постоянно. Сега гледам е във ваната от 2ч и се надявам да роди тази жена по-бързо. Много се измъчи. Според мен можеше да спести тази част, почувствах се като нейна акушерка уикенда. Гледам от любопитство и като цяло ми харесва колко натурално се опитва да мине през този процес. Иначе е мило как ѝ помага мъжа ѝ и има медицинска подкрепа. Не е като откачалките, които не искат помощ поне.
|
|
|
Post by sweetpotato on Jul 26, 2021 8:30:43 GMT 2
Филип е качил снимки с caption "real smiles". Изцяло съчинение по картинка от моя страна, но ми звучи като камъни в градинката на Пепе. А Сиена я няма нито на стотита на Пепе нито на Филип
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2021 8:32:25 GMT 2
Тейка и Йете с един и същ комбинезон, за тоя парцал аз и два лева не бих дала 😃 Sent from my iPhone using Tapatalk Ужас.Какъв е този пеньоар.На мен точно на пеньоар ми прилича. Но, и на нощница прилича от онези сатенените. Никога не бих облякла нещо такова за навън.Изглежда потресаващо, отколкото стилно. Дори се чудя последно време каква е тази мода на този тип рокли. Едит: На мен ли ми се струва или тук Пепелонка изглежда много страшно.Странно гледа
|
|
|
Post by notacliche on Jul 26, 2021 8:39:41 GMT 2
Много им се радвам на Филип2 и момичетата. Нищо общо с режисираните постове на Пепа с фемилиголса. Дано продължат да идват така често с Ева.🥰 П.С. както споменахте вече-добре, че са неговите снимки, че да разберем как изглеждат реално-без 150 филтъра.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 26, 2021 8:42:18 GMT 2
Някой онзи ден сравни ситуацията на Андреа с тази на Ейми Уайнхаус и нашата пуснала сторита с нея и написала "One and only" хахах
Децата на Пепини определено изглжедат истински щастливи на снимките и сторитата, които показва Филип. Аз такива от Пепитка не съм виждала
|
|
|
Post by ☀ on Jul 26, 2021 8:45:03 GMT 2
Много им се радвам на Филип2 и момичетата. Нищо общо с режисираните постове на Пепа с фемилиголса. Дано продължат да идват така често с Ева.🥰 П.С. както споменахте вече-добре, че са неговите снимки, че да разберем как изглеждат реално-без 150 филтъра. И на мен ми носят много хубаво настроение неговите публикации. Нищо пресилено няма там и се радвам и за него, че като баща може да прекара повече време с децата си, няма как да не му липсват. То май се оказа, че тази каравана за датския е приготвена, доста време изкараха сякаш Андреа може да е споделила стори с Ейми, понеже се навършват 10г от смъртта ѝ тази година на 23ти Юли...И на мен ми е любимка и все още превъртам песните ѝ.
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 26, 2021 9:20:10 GMT 2
И на мен ми харесват снимките на Филип, децата изглеждат като истински деца, а не като възрастни, които работят и ги снимат. Интересното е, че на снимките му мистериозно се появиха истински усмивки, но и мистериозно изчезнаха сините очи на София. Детето си е красиво и без 1000-та филтъра, които майка му прилага. Евала на Филип, че е намерил време и финанси отново да дойде в България, този път за повече време, за да прекарва време с тях. А и те малко да си починат от вечните задължения, с които са нагърбени от ден 1. Друго ми прави впечатление обаче. Забелязали ли сте, че Йетие поства много повече снимки на момичетата, отколкото на Матиас?
|
|
|
Post by lama on Jul 26, 2021 9:44:15 GMT 2
София определено изглежда истински щастлива. Чува се искрен смях.
Относно финансите, колко да е отделил, на тях с техните приходи у нас им е по-евтино да живеят, ще компенсират билетите, караваната са я получили безплатно, че и са на море. Така че този път не мисля, че са отделили много, по-скоро родителите на Ети вместо да имат гости, губят приходи.
Пуска си снимки и на Матиас, постоянно е на стори, той е още много малък и не може да влезе в повечето реклами, така че липсва в много от тях. Да порасне малко, че да прави нещо и ще влезе по-активно в бизнеса и той.
|
|
|
Post by lygia on Jul 26, 2021 9:45:24 GMT 2
Отследвах Савини. Тази жена дори на почивка ми изглежда вмирисана и нечистоплътна, а детето й, имам чувството, че всеки момент ще си бръкне в носа. Мадмоазел Ая е във Флоренция и пак си снима тирамисуто, чантата Прада *ако сте толкова смотани, че не сте я различили на 200те сторита с нея* и се среща "случайно" с голям бял слон в чаршаф. Пардон, това било Михова. Не мога да разбера защо някои по-пищни мадами не наблегнат на бюст, а на носенето на обезформящи ги дрехи или пък другото любимо - впитото камилско копито. Ехаа, доста силни думи. Савини никога не ми е изглеждала нечистоплътна и тука малко се прекалява. Не съм видяла и къде точно детето ѝ щяло да си бръкне в носа, но айде сега, кое дете не си бърка в носа и не е ли по-добре да оставим детето настрани? И чак пък слон...
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 26, 2021 9:45:30 GMT 2
Забелязали ли сте, че Йетие поства много повече снимки на момичетата, отколкото на Матиас? Явно на момичетата плащат повече за реклами. А на Матиасчо очите не са сини, косата също не е руса. Няма кралско датско потекло.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 26, 2021 9:45:46 GMT 2
Едно от момичетата назад ме пита защо ми се е сторила скучна сватбата на Елица Бехар (ето и профила й, мисля че Давиз го поиска www.instagram.com/mademoisellie_/). Може би "скучно" не беше правилната дума. Аз обичам да гледам снимки/видеа от сватби, с разните му там подробности от украса и т.н., но просто нейните не породиха такъв интерес, иначе както написах в предния пост, жената се е постарала много, красиво е, но май ми влияе характерът й и го привнасям върху събитието. Прилича ми на човек, който се старае толкова много, че чак напряга и вероятно съм го проектирала върху събитието. Не знам дали обясних ясно Примерно сватбата на Алис, пишман нюйоркчанката, ми беше по-интересна, при все че не беше и наполовина красива колкото тази на Е. Бехар, и при все че Алис не ми е кой знае колко по-интересна от Елица. Лъха ми някаква пресиленост. Иначе благодрая за поправката за парфюмите с инкрустирани имена, наистина прецъквах набързо и сметнах, че е реклама. Прибързано осъдих. Аз продължавам да следя хрониките на мизерната Дженър колекция. Сега видях Джаферович със същите боклуци. Роклята за мен й е малка. Но, изненадващо за мен, клинът й стоеше доста добре (като имаме предвид, че парцал от такава материя не стои добре на никого). Не знам как се снима, но от някакви ъгли прилича на борец, от други е супер стегната. Озадачена съм. Според мен олелчването на Полина се засили (а може и да е започнало) при сближаването и с онази кукувица Савина. Оттогава започна да преследва хората дали месото е от свободно пасящи животни, вкара стила на доячка през пролетта. Може би е видяла нещо у Савина/семейството й, което е харесала и го копира по някакъв начин или поне го съчетава със своите си възгледи и на лице е това. Полудявам, ама искрено полудявам, когато някой се опитва да ми представи някакви нормални неща като някакво постижение. Особено най-големите битовизми. И ми става много жал за жени, които разчитат Полина да им обясни как да направят нещо от тези банални неща, че да могат те да го изкопират и така да си гледат семейството, с на Полина съветите... Агресирам се много Заради вас последвах Гучи и сега не мога да си намеря място заради кашкавалената й драма Кашкавалът е "Родопчанка" Не "Yves Saint Laurent " Мисля, че момиченцето на Коца (Кари) ще стане много красива мадама, с много екзотични черти.
|
|
|
Post by lama on Jul 26, 2021 9:57:19 GMT 2
Джаферович се вижда как изглежда реално в предаването Максимал, в ютюб го дават. Те отпаднаха с Ваня, но заради него, тя е наистина много силна, личи си, че здраво тренира и то силово. Не цели фина структура. Окото ѝ обаче ми изглежда по-зле, не знам дали, парезата се е влошила, но сякаш преди стоеше повече отворено едното око.
|
|
|
Post by Foxy on Jul 26, 2021 10:46:14 GMT 2
Отследвах Савини. Тази жена дори на почивка ми изглежда вмирисана и нечистоплътна, а детето й, имам чувството, че всеки момент ще си бръкне в носа. Мадмоазел Ая е във Флоренция и пак си снима тирамисуто, чантата Прада *ако сте толкова смотани, че не сте я различили на 200те сторита с нея* и се среща "случайно" с голям бял слон в чаршаф. Пардон, това било Михова. Не мога да разбера защо някои по-пищни мадами не наблегнат на бюст, а на носенето на обезформящи ги дрехи или пък другото любимо - впитото камилско копито. Ехаа, доста силни думи. Савини никога не ми е изглеждала нечистоплътна и тука малко се прекалява. Не съм видяла и къде точно детето ѝ щяло да си бръкне в носа, но айде сега, кое дете не си бърка в носа и не е ли по-добре да оставим детето настрани? И чак пък слон... Детето е през стори с пръсти в носа. А Савина си е мизерна, и това се вижда от сторитата в кухнята ѝ. На снимки ми е адски неприятна, особено сега с банските.
|
|
|
Post by candygirl on Jul 26, 2021 10:49:36 GMT 2
Доста често минавам около Savini при Оборище и винаги има опашка, явно си има клиентела жената.
|
|
|
Post by GGWP on Jul 26, 2021 10:51:22 GMT 2
Пепка си търси педикюрист в Бургас, при когото да отиде днес, по възможност. Явно в Бургаско не я знаят като "влогърът и инфлуенсър" или просто това не е "имало значение за тях"
|
|
|
Post by lama on Jul 26, 2021 10:51:57 GMT 2
Много й харесвам на Савина сладоледите, ама всеки път го мисля тя ли ги е бъркала и се надявам да е някой служител. Детето постоянно е мръсно, не знам защо си умира да го снима цялото омазано, а и тя пипа навсякъде и после с ръце храната, която е в магазина.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2021 11:16:49 GMT 2
Това момиче прави най-тъпите реклами евър.. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ наблъскала 100 филтъра, гримирала се като за дискотека на снимката и не изглеждала така след тренировка, ти никога не изглеждаш така, Тонке.. 🙄 Твойте тренировки 10 минути ги знаем, никога не бих си поръчала от тия именно заради реклами от всеки дето даже не е играл физическо през живота си. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Jul 26, 2021 11:26:45 GMT 2
Ая на снимката с чантата Прада беше качила друго описание първо, нещо в стила да си носим с кеф придобивките, после го изтри и написа, че материалното не е най-важното. Това момиче е страшна поза и лавира според това кое ще се хареса.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2021 11:34:27 GMT 2
Пепка си търси педикюрист в Бургас, при когото да отиде днес, по възможност. Явно в Бургаско не я знаят като "влогърът и инфлуенсър" или просто това не е "имало значение за тях" У наше село тя е просто една скумрийка. Други са златните рибки...
|
|