358 posts
|
Post by StellaGemella on Jul 26, 2021 11:35:14 GMT 2
Ая ме блокира след сагата обявата за асистент, който си търсеше с 1000001 изисквания. Не помня точно какво й бях писала, не беше агресивно, но общо взето в прав текст й казах, че изискванията са абсурдни или нещо в този ред на мисли. Та и тя си е едно голяяяямо уонаби.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2021 12:09:10 GMT 2
Джаферович се вижда как изглежда реално в предаването Максимал, в ютюб го дават. Те отпаднаха с Ваня, но заради него, тя е наистина много силна, личи си, че здраво тренира и то силово. Не цели фина структура. Окото ѝ обаче ми изглежда по-зле, не знам дали, парезата се е влошила, но сякаш преди стоеше повече отворено едното око. Каква пареза има Джаферович?Аз съм с парализа на Бел.
|
|
|
Post by /*/ on Jul 26, 2021 12:11:37 GMT 2
Гергуца и Деси Пеева спокойно вече могат да се конкурират за най-мизъри ляйфстайл. И едната стои домА пред дръвцето де минава за вестибюл и плещи колко бюти, луксозно и минималистично и е всичко. И другата вече и тя запя същата песен и почнА да диша изпаренията на тенджорляците. Мъчи ме един въпрос, дали кухненската посуда от де вдишва пара е Гучи !? Тия дрехи на Свещта Дженър са супер грозни, материите са потрес и стоят покъртително, абсолютен траш като самата свещ.
|
|
|
Post by lama on Jul 26, 2021 12:19:24 GMT 2
Джаферович се вижда как изглежда реално в предаването Максимал, в ютюб го дават. Те отпаднаха с Ваня, но заради него, тя е наистина много силна, личи си, че здраво тренира и то силово. Не цели фина структура. Окото ѝ обаче ми изглежда по-зле, не знам дали, парезата се е влошила, но сякаш преди стоеше повече отворено едното око. Каква пареза има Джаферович?Аз съм с парализа на Бел. И тя е с такава, разказвала е доста пъти. По време на първата й бременност се е получила, най-сериозен е проблемът с окото, първите месеци не се е затваряло и е трябвало да си слага лепенки, за да може да спи, след това пък е станало обратното и е започнало постоянно да се затваря само. Забелязвам и че говори доста по-бавно на моменти и с усилие, така че явно и долната половина на лицето не се е оправило. Ето статия, но с неточности, при първата бременност е и причината е грип/настинка по време на бременност, а не от грим. lifeonline.bg/bg/pareza_na_liceto_mychi_zhenq_dzhaferovich_snimki
|
|
|
Post by The Judge on Jul 26, 2021 12:37:17 GMT 2
Дъно е, вярно е, да биеш хората по улиците,също. Аз не знам дали има как да се оправи такова нещо, но искрено ѝ съчувствам. Честно казано не мисля, че се вижда или визуално променя нещата толкова.
|
|
|
Post by sunny on Jul 26, 2021 12:52:52 GMT 2
На Елица кафето вчера на стори го гледахме, днес вече като снимка в Инстаграм. Толкова са скучни вече !
|
|
|
Post by edelweiss on Jul 26, 2021 13:02:18 GMT 2
|
|
|
Post by lama on Jul 26, 2021 13:31:37 GMT 2
Дъно е, вярно е, да биеш хората по улиците,също. Аз не знам дали има как да се оправи такова нещо, но искрено ѝ съчувствам. Честно казано не мисля, че се вижда или визуално променя нещата толкова. Вижда се, в инстаграм не чак толкова, защото все пак тя се снима и е моментен кадър или от определен ъгъл, но като участва в предавания и я хванат в движение, може и от притеснение да се засилва, не се движат едновременно очите или едното стои затворено. После жълтите медии почват да пишат глупости, че това е от нови процедури, че е била пияна и тн. Имаше една с много гадно заглавие, че не приличала вече на нищо. lifeonline.bg/uploads/articles/big/articles__0793916158ea92fd88f071d760f7f622.png
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2021 14:01:07 GMT 2
Ох боже... не мога да ви опиша просто какво ми е в момента.Не знам дали тя преглежда този форум,но ако чете- виртуална прегръдка!
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2021 14:05:17 GMT 2
Аз също четях блога й, купувала съм ПРОДУКТИ по нейно ревю и съм си писала с нея. Винаги беше мила и много отзивчива. Тук съм чела коментари, че е имала връзка с по-възрастен от нея мъж, който е имал добри финансови възможности, но беше много по-смирена, мила, отзивчива и скромна. Промяната в нея се появи, след като започна връзката си с г-н Ресурс (Патрик). Полина и аз я знам от много време, преди години имаше едно приложение за телефон, в което бяха събрани всички популярни български блогове. Там доста я четях, дори съм си взимала неща по нейна препоръка (не ме убивайте с камъни) и съм оставала доста доволна. Разбира се, говоря за ерата преди пр пратките, платените постове и т.н. После нещо превъртя играта, започна да ми става антипатична, а и откакто започна да си промотира китайските боклучки от алито с 300% надценка съвсем ми падна в очите.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 26, 2021 14:19:00 GMT 2
Ох боже... не мога да ви опиша просто какво ми е в момента.Не знам дали тя преглежда този форум,но ако чете- виртуална прегръдка! Ъъъъ, за кого говориш? Валерката пак пръщи с интелект. Това за Джафврович е гадно. Ама то журналята ни са като всичко останало-тиня.
|
|
|
Post by questar on Jul 26, 2021 14:28:02 GMT 2
Аз харесвам Мила Михова и чета с интерес постовете й, а също и сторита й са интересни. Светът й е изпълнен с култура, бохемство и го поднася по лек и приятелски начин, без помпозност и претенциозност. Искам да издаде книга и ще си я купя първа. Стилът й на писане е страхотен.
|
|
|
Post by Pebles on Jul 26, 2021 14:32:36 GMT 2
А къде е Клеопатра, по-голямата дъщеря на mom of 10 Тайна? Имаше някакво обявление, но съм го пропуснала?
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Jul 26, 2021 14:56:01 GMT 2
Точно за Михова бих казала, че ми е прекалено помпозна и прекалено..прекалена ахахха Ако отдавна я следвате, ще знаете, че тя, освен модна икона, е един истински секссимвол, всички умират за нея, във всеки бар, в който влезе, мъжете се свличат по земята, върти всички на малкия си пръст и дори след години раздяла, те още ближат рани по нея..
|
|
|
Post by lygia on Jul 26, 2021 14:58:33 GMT 2
Аз харесвам Мила Михова и чета с интерес постовете й, а също и сторита й са интересни. Светът й е изпълнен с култура, бохемство и го поднася по лек и приятелски начин, без помпозност и претенциозност. Искам да издаде книга и ще си я купя първа. Стилът й на писане е страхотен. Много добре казано! И аз я харесвам. Доста различна като се има предвид, че другите тотално се самозабравиха и вече реклама в рекламата правят.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 26, 2021 15:04:19 GMT 2
На мен ми прилича на нещастна catlady, която се опитва да убеди най-вече себе си, че е нещо, което абсолютно видно не е. Сам титла "прима" не си слагаш, освен ако наистина не си зверски комплексар. И тая история яко намирисва. Тъкмо реша, че Геугана няма как да достигне ново ниво на тъпотия, и тя вземе, че избие рибата. Верно ли си изкопала до там че да питаш хората какъв бил проблема и какво си объркала относно КАШКАВАЛ. Абе това момиче няма ли кой да го освести малко?! Направо си представям ако ѝ спрат умрелия акаунт в ИГ какво ще стане. img321.com/view/image/51da851a-d47d-42c4-bafd-6d36ec813eab вайръл била 😂😂😂 Личи си, че грам няма идея как работи алгоритъмът на ИГ и защо излиза така. Турбо куха лейка.
|
|
|
Post by /*/ on Jul 26, 2021 15:08:39 GMT 2
Мила Михова има издадена книга, даже сме я коментирали тук по-рано. Издател и е Пощенка кутия за приказки - Не може да бъде. Ще ми е интересно после да споделите дали ви е харесало какво е написала.
|
|
|
Post by magica on Jul 26, 2021 15:22:22 GMT 2
Ох, точно Мила Михова адски помпозно и пренавито представя всичко. Следях я, но не мога да понеса толкова пънене. Като искаш да си софийска бохемА не е необходимо да споделяш 1203 сторита всеки ден, в които да натъртваш, че нямаш гадже, а и че си отслабнала с 200 грама. Не я bodyshame-вам, тя сама си говори за килограмите и какво е яла, колко отслабнала и тн. То тя се разболя от Ковид, супер страдалчески даваше отчет всеки ден и после се почна обикалянето по сутрешните блокове, черешката на тортата и тн ... Сега вече и тя е от готенете инфлуенски, щом и с Ая се срещат във Флоренция на негронита
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2021 15:50:21 GMT 2
За мен също е изключително странно, как интелигентни и готини момичета гледат подобен инфантил. И не, няма извинение в този случая, защото тази Сиси е пълна овца. Аз недоумявам как има хора, които я гледат, че и предизвиква толкова коментари.😬
|
|
|
Post by mandarina on Jul 26, 2021 15:51:35 GMT 2
Точно Мила Михова е изключително помпозна в изказа си, това че разрежда натруфените препратки с жаргонни/разговорни елементи НЕ я прави земен човек, а позьорка и псевдо интелектуалка. Поне за мен "бохем" е образ/концепция със съвсем различно съдържание от това, което тя уж живее/представя. Иначе жената е грамотна на български и със сигурност има някакво владеене на езика над средното ниво. Компаниите, в които се подвизава, включително тази на индивидите от "Пощенска кутия за приказки" за мен говорят за реалното й ниво, възгледи и как да кажа, за да се доближа до стила й... Ако беше винена сълза, щеше да е със слаб пигмент и нисък вискозитет, демек - блудкава
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 26, 2021 16:04:46 GMT 2
Идвам да се оплача колко нахалници са се навъдили.... Явно доста хора искат да забогатеят бързо през Инстаграм... Всеки ден получавам запитвания от пишман "инфлуенсъри" да им пращам ПР пратки и да говорят за бизнеса ми хаха Е, мерси..
|
|
|
Post by mandarina on Jul 26, 2021 16:14:46 GMT 2
И аз бях получила преди известно време, но не го пазя. И сега ме е яд, че не знам къде е, още не четях форума, и беше много смешно. Изключително самоуверено ми се обясняваше как бизнесът ми щял да има огромни ползи Естествено с топ 5 на най-популярните правописни грешки, ей тъй, за автентичност
|
|
|
Post by carrie on Jul 26, 2021 16:16:56 GMT 2
NJ с ПР пратка от NL beauty. Не знам зарафи филтъра или просто наистина нескопосано е сложила този контур.
Еми, да ме прощават, ама с филтри какво точно може да се преци за даден продукт. Излагат се сериозно…
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jul 26, 2021 16:29:37 GMT 2
Севи чистачката ръси мъдрост как времето с децата е по-важно от това да чистиш като луда. Наистина ли? Не думай… Очакван да репостне отговори от фенки, че им е отворила очите.
|
|
|
Post by ivkasmile on Jul 26, 2021 17:17:13 GMT 2
Полина направо се учудвам като я видя накичена с нещата от Алиекспрес, учудена съм и колко неподходящо дрехи си подбира да облича. Омръзна ми и постоянно да гледам сторита за кухнята на Макси, библиотеката на Макси, килимчето на Макси, по - меко, по - твърдо... А Полина чистачка ли има? Направо се депресирам колко е подредено в тях и какво е вкъщи . Детето всичко си подрежда, всичко е по конец, брей не можах да го постигна това аз с моите деца
|
|
|
Post by mandarina on Jul 26, 2021 17:36:12 GMT 2
Май има, тя е ангажирала всички в нейния блок. Едната съседка й е чистачка, другата гледачка, третата готвачка, и всичко на али експрес цена
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2021 17:43:06 GMT 2
Изумява ме Валери с глупостта си понякога. И то човек, който много пътува да няма никаква култура за тези неща. Иначе хубави снимки споделя, но понеже се обсъждаше тялото на Пепе, аз пък да кажа, че на мен на Валери не ми харесва толкова. Има хубави дълги крака, но никакви форми, изобщо не е стегната, в областта на корема също, няма дупе, все поправими неща ако не я мързи толкова.
|
|
|
Post by noclue on Jul 26, 2021 18:02:08 GMT 2
Полина беше първата бг инфлуенсърка, която последвах. Беше много свежа, стилна и готина. Супер много ми харесваше как се обличаше тогава - периода 2017-2018 може би. И съм си тонирала косата покрай нейни видеа, и съм се подстригвала сама (умерено 😀), пак инфлуенсната от нея. Това беше Полина, която се боядисваше и подстригваше сама вкъщи и тази Полина ми липсва. Какво се случи там, нещо се отключи при нея и откакто роди Макси е тотално различен човек. Разменили са я в родилното с някоя педантична откачалка 😀
|
|
|
Post by okay on Jul 26, 2021 18:07:35 GMT 2
Тъпотията Валериева е безмерна, колкото и да се гъзурчи и пътува - простотията няма как да се скрие. Соринотсори.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2021 18:13:07 GMT 2
На мен ми прилича на нещастна catlady, която се опитва да убеди най-вече себе си, че е нещо, което абсолютно видно не е. Сам титла "прима" не си слагаш, освен ако наистина не си зверски комплексар. И тая история яко намирисва. Тъкмо реша, че Геугана няма как да достигне ново ниво на тъпотия, и тя вземе, че избие рибата. Верно ли си изкопала до там че да питаш хората какъв бил проблема и какво си объркала относно КАШКАВАЛ. Абе това момиче няма ли кой да го освести малко?! Направо си представям ако ѝ спрат умрелия акаунт в ИГ какво ще стане. img321.com/view/image/51da851a-d47d-42c4-bafd-6d36ec813eab вайръл била 😂😂😂 Личи си, че грам няма идея как работи алгоритъмът на ИГ и защо излиза така. Турбо куха лейка. Не искам да спамя и досаждам ,но ми стана интересно как всъщност работи алгоритъма на Инстаграм . Не съм много на ти и не знам ,но съм забелязала и други да се хвалят ,че тяхна снимка е напред . Та ако на някой му се занимава ,моля да обясни. Мерси предварително.
|
|