|
Post by Deleted on Jul 26, 2021 18:14:10 GMT 2
Много ми е гнусно като видя момиче да тренира с грим. Както и на плажа. Не мога да разбера, какво го прави Попова този фон дьо тен, че 1 опаковка може да не й стигне. Аз карам с 1 опаковка CC крем на Lumene почти година. По-скоро изхвърлям опаковката, защото е винало препоръчителното време, в което продуктът може да се използва, след като е отворен, а не защото съм го изхабила. Това момиче прави най-тъпите реклами евър.. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ наблъскала 100 филтъра, гримирала се като за дискотека на снимката и не изглеждала така след тренировка, ти никога не изглеждаш така, Тонке.. 🙄 Твойте тренировки 10 минути ги знаем, никога не бих си поръчала от тия именно заради реклами от всеки дето даже не е играл физическо през живота си. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by eve44 on Jul 26, 2021 18:21:12 GMT 2
На Валери в главата ѝ е само да покаже дрешките, чантите, очилата и маникюра. Не знам дори дали е осъзнала къде се намира. Не мога да възприема такова поведение, в краен случай бих оправдала само някого със сериозен здравословен проблем да се облегне или да поседне за малко. По- добре да си се снима в хотелите или с коктейлчето на плажа. Пепе не изглежда добре на последните снимки. Споделям мнението на някои от вас, че нещо я мъчи. Рано или късно, ще се разбере.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2021 18:43:14 GMT 2
Не мога да преценя дали Попова е с филтър,понеже никога не съм ползвала такова нещо,НО определено човек не изглежда така след тренировка.Аз от съвсем скоро започнах да правя тренировки в домашни условия и накрая съм потна,прегряла,червена и рошава.Не знам тя как успява да е с перфектен грим и коса и в цялостен добър вид след тренировка.Не го проумявам.
|
|
|
Post by dreamer on Jul 26, 2021 18:56:52 GMT 2
Минавам да изразя неразбирането си от Q&A видеото на Лъчо от Скандау и приятелката му. Преди време беше коментирано, че Лъчо прави тъпи изказвания. Е, вече мога да се съглася и даже да добавя, че с Ралица са се намерили. Отговарят на въпроса как поддържат искрата във връзката си. Като игнорираме тъпата смешка, че Искрата не е част от тяхната връзка стигаме до тезата на Лъчо, че искра, огън от любов са "такива тъпотии, които са свързани с големи амплитуди в отношенията" и че, за да има искра преди това трябва да е имало зверска караница. Според Ралица пък "искрата е присъща на някви хора, които не са съвсем наред с всичкия си" и имат нужда от скандали и сдобрявания. Предполагам, че в крайна сметка е въпрос на гледна точка.
Като цяло ми изглеждат повече като приятели, отколкото като влюбена двойка. Може би се отразява и начинът им на мислене. Липсва каквато и да е било емоция при тях.
Адмирирам както тяхното, така и на Тото и приятелката му да не показват децата си. Е, да и при тях стои казусът - не показвам детето, ама няма проблем да участвам в тъпите видеа на Пуфис (примерно) и да печеля пари на техен гръб.
|
|
|
Post by /*/ on Jul 26, 2021 18:57:01 GMT 2
Хаха Мила Михова е толкова бохем, колкото пишман "писателите" от кутията са интелектуалци..... Бохем за мен беше Батето Славков, интелектуалец е да речем проф. Иво Христов. А пък да не говорим, че по нашите географски ширини рядко виреят и двете породи. Мама Цица е потресаваща........ нямам нерви да я гледам. Чудя се как изобщо има и една жена да и се върже за съвет или да я вземе насериозно. Това е картинката на типичния бг мигрант. Мързелив, лежащ на помощи, не желаещ да научи език и да се интегрира. Не казвам, че всички са така. Слава богу има и много умни, читави и успели нашенци, но общия тренд е
|
|
|
Post by plam on Jul 26, 2021 19:00:48 GMT 2
Не мога да преценя дали Попова е с филтър,понеже никога не съм ползвала такова нещо,НО определено човек не изглежда така след тренировка.Аз от съвсем скоро започнах да правя тренировки в домашни условия и накрая съм потна,прегряла,червена и рошава.Не знам тя как успява да е с перфектен грим и коса и в цялостен добър вид след тренировка.Не го проумявам. Попова и "трениране" дрънки 😀😀
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 26, 2021 19:10:15 GMT 2
Пуснах си да гледам Ивана с любимци и разочарования-втори опит. Първият път я спрях, защото ми беше неприятно да гледам гърдите ѝ в това "топче". Харесвам я много, но тези топове защо са им любимата дреха , след като родят? По-лесно им е да кърмят? Пепе тук я съсипахме за тях, Ивана с нищо не се отличава, в случая може като отношение, възпитание и т.н да нямат общо, но тези топчета и тези гърди са ми NO, NO, NO.. за всяка. Друго нещо-при разочарованията, за всеки продукт преди да каже нещо се извиняваше и обясняваше как "бранда" има много добри продукти и просто при нея не е сработило, такта си е такт, но като си решила да правиш подобно видео застани с мненето си, без излишни оправдания и полемики. Попова с винце, хлебче, картофки.. ще "опъва" скоро XL размер на MP. М-ката ще е миражжжжжжжжжжжжжжж. Такава комплексарка-от лице до тяло.
Също така, Валката... Коментираше се Гергана с банският ѝ.. еми, вижте необработената снимка на Валерѝ, където е по-бански, в тази зона. Not cool.
Edit: прочетох на Попова коментара за новия АЙФОН, ако “имаш възможност” да го пробваш 😂😂😂 абе и аз съм с НОВИЯ 12 АЙФОН ама хич не ме издължава, най-малкото ъгъла на снимката не е от долу или от горе, че да пише такива глупости. И как ще ѝ обясняваме на нея как да бъде естествена, било комично. Пухкафелке, лицето ти е в безобразно състояние от всички боклуци, които му слагаш, а краката са ти далеч от това, което искаш да представиш. Малко съм груба днес, но ми омръзва да ни мислят за едноклетъчни. Особено Попова, където търка дивана, повече и от мама Сиси.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 26, 2021 19:39:03 GMT 2
Снимката на трениращата Тонка защо е размазана и на някакви точици? Не знам как за период от половин година Попова ми стана толкова абсурдна и антипатична.
Очевидно има някакви комплекси за килограмите си,обаче защо тогава иска да рекламира МР. Или да излезе и да каже в собствените си очи съм дебела и искам да отслабна и това съм аз - без грим и без да се смалява на снимките к или ако ли не по- добре да остави този вид реклами на Капитонова. Личи си как си е изпънала врата като ламята Спаска само и само да изглежда,че има слаба брадичка,която по принцип се опитва всячески да прикрие с какви ли не пози на ръцете си.
А иначе за грима преди спорт няма да говоря,защото според мен не е тренирала изобщо.Как е изразходила цяла тубичка фдт на морето за мен остава загадка.
|
|
|
Post by scalestone on Jul 26, 2021 19:43:40 GMT 2
Валката е отговорила за въжето, че е заради ковид.
Тя иначе освен хубави крака и лице, в тяло не виждам кое й е добрето. Няма дупе, ханш, талия също. Естествено това са неща, които не зависят от човек, но за мен страхотни тела имат Бадурките и Ани Джефри.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 26, 2021 20:03:37 GMT 2
Не мога да преценя дали Попова е с филтър,понеже никога не съм ползвала такова нещо,НО определено човек не изглежда така след тренировка.Аз от съвсем скоро започнах да правя тренировки в домашни условия и накрая съм потна,прегряла,червена и рошава.Не знам тя как успява да е с перфектен грим и коса и в цялостен добър вид след тренировка.Не го проумявам. Нели , няма как да придобиеш "белезите" на тренирал човек, когато тренировката ти е 7 мин кратката, 12 дългата, като това включва и времето за мазане на авокадо тостовете след това
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2021 20:22:20 GMT 2
Еха,супер.И това момиче рекламира MyProtein... преди време исках да си поръчам спортен сутиен и клин от сайта им,но се отказах и сега не съжалявам.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 26, 2021 20:28:45 GMT 2
Аз и преди съм писала, поръчвала съм си неща от My Protein и са си ок, много са издръжливи, а това че не подбират кой ги рекламира си е друг въпрос. Тонка не е критерий за нищо
|
|
|
Post by malinkakalinka on Jul 26, 2021 20:32:23 GMT 2
Гледах новото видео на Анастасия. Много ми е приятнаа,а и с всяко изминало видео става все по-добра с българския. На един от кадрите когато влизат в ресторанта,на заден план се вижда Виктория хваната под ръка с някакъв мъж. Дали това е тайното гадже ??
|
|
|
Post by mira on Jul 26, 2021 20:55:56 GMT 2
При търсене в Инстаграм, в случая Гергана търси по хаштаг, имаш опция да кликнеш как да виждаш резултатите: TOP ти дава най-вайръл популярни постове Recent просто ги подрежда по хронолия, като най-отгоре са последните публикувани със съответния таг
И Гергана явно си е пуснала снимка, кликнала е на хаштага, дала е recent и нормално нейната да е най-горе, ако я е качила непосредствено преди търсенето и/или ако хаштагът не е особено популярен (тогава има да си седи дълго време там).
Цаката е да се появиш в Explore страницата, но както знаем резултатите за всеки са различни, според историята му и интересите му.
Sent from my SM-G960U1 using Tapatalk
|
|
|
Post by carrie on Jul 26, 2021 20:58:36 GMT 2
Замислих се сега, виждам ежедневно гиваЛеи. Някоя от вас печелила ли е нещо някога?
Аз съм участвала, но без успех до момента. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mira on Jul 26, 2021 21:01:33 GMT 2
И аз отдавна я следвам. Вероятно още около 2015 г. Пишеше за всякакви теми, основно лайфстайл. На мен ми попадна в полезрението, логато говореше за някакъв стаж/работа в Италия. Много й завидях тогава, наистина. 😃 Стана ми интересно как е успяла да отиде и я последвах. Беше ми симпатична как си купуваше винаги свежи цветя, как си правеше уютни квартирите, котката и с астрологията беше доста интересна. Освен това постоянно беше по някакви обучения, които бяха и в моето полезрение през тези години. Уви, животът тече, нормално е сега всичко да й е само майчинство. За нея сигурно е успех, че вече не се боядисва и подстригва сама. За нас е поредната с партньорства. Изгуби си чара определено. Полина беше първата бг инфлуенсърка, която последвах. Беше много свежа, стилна и готина. Супер много ми харесваше как се обличаше тогава - периода 2017-2018 може би. И съм си тонирала косата покрай нейни видеа, и съм се подстригвала сама (умерено 😀), пак инфлуенсната от нея. Това беше Полина, която се боядисваше и подстригваше сама вкъщи и тази Полина ми липсва. Какво се случи там, нещо се отключи при нея и откакто роди Макси е тотално различен човек. Разменили са я в родилното с някоя педантична откачалка 😀 Sent from my SM-G960U1 using Tapatalk
|
|
|
Post by maggi on Jul 26, 2021 21:14:27 GMT 2
Ах, хора, Андреа тотално е изпаткала. Прилича ми, че постоянно е пияна или на някакви хапчета... prikachi.net/image/CTAuB
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 26, 2021 21:16:44 GMT 2
Замислих се сега, виждам ежедневно гиваЛеи. Някоя от вас печелила ли е нещо някога? Аз съм участвала, но без успех до момента. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Аз съм печелила 2 пъти, но не от популярните инфуенски. Една приятелка спечели почивка в Марково, от една доста популярна.
|
|
|
Post by ivkasmile on Jul 26, 2021 21:39:38 GMT 2
Нали казват, че лоша реклама няма, но Андреа изглежда просто просташки и евтино, не е провокативна, за съжаление. Мисля си, че много страда по Кубрат. Много грозно лъсна отзад и косата без екстеншъни, като се обърна, сторито се вижда, от преди час е е
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2021 21:51:31 GMT 2
За мен Андрейчето е на тежки лекарства.Погледа й е празен.Поведението е меко казано отблъскващо и вулгарно.Не е срамно да имаш нужда от помощ и лечение,срамно е да не си помогнеш сам на себе си.
|
|
|
Post by plam on Jul 26, 2021 21:54:20 GMT 2
Нали казват, че лоша реклама няма, но Андреа изглежда просто просташки и евтино, не е провокативна, за съжаление. Мисля си, че много страда по Кубрат. Много грозно лъсна отзад и косата без екстеншъни, като се обърна, сторито се вижда, от преди час е е На последните ѝ сторита по половин излезли цици имах чувството,че всеки момент ще припадне. Що за чупки и стойки са това? Наистина не е добре работата вече с нея. Жалко и тъжно е положението.
|
|
|
Post by wonderwoman on Jul 26, 2021 22:03:25 GMT 2
Замислих се сега, виждам ежедневно гиваЛеи. Някоя от вас печелила ли е нещо някога? Аз съм участвала, но без успех до момента. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Аз съм печелила 4 пъти. С кеф участвах в гивалея на Севито, стискам си палци. 😄 Гърдите на Попова на последната снимка изглеждат бая напращели 😳 като силиконови са.
|
|
|
Post by ivkasmile on Jul 26, 2021 22:03:49 GMT 2
Има ли живи родители Андреа, питам понеже не знам какво е положението. Ако ДА, трябва да се вземат мерки. Може и някоя глупост да направи. Едит:поредно стори, вижда се, че снима клип. И това да е пак е падение.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 26, 2021 22:14:28 GMT 2
Нали казват, че лоша реклама няма, но Андреа изглежда просто просташки и евтино, не е провокативна, за съжаление. Мисля си, че много страда по Кубрат. Много грозно лъсна отзад и косата без екстеншъни, като се обърна, сторито се вижда, от преди час е е Противно на масовото разбиране, лоша публичност (реклама) има. Доста чвсро виждаме примери за такава
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2021 22:17:00 GMT 2
Говори се,че глупостта вече я е правила.Има родители.Сега на сторитата видях,че се обръща към един мъж с "тате".В този вид аз не бих се показала пред баща си или пред който и да било освен ММ.
|
|
|
Post by Preslava on Jul 26, 2021 22:42:42 GMT 2
Пенелопе, която участваше в риалитата на Мегз е родила преди 6 месеца и чак сега се разбра след като качи снимка. Ей това вече е потайност, признавам я!
|
|
|
Post by kalea on Jul 26, 2021 23:29:18 GMT 2
Иха! Петя е родила. Може ли снимка? Тук я подозирахте де, но се е справила с потайността като цяло 😁
|
|
|
Post by The Judge on Jul 26, 2021 23:39:59 GMT 2
Mira ме е изпреварила за алгоритъма. Но е важно да си си извън акаунта, ако ще се търсиш като хаштаг. Освен това тя нон стоп манипулира снимките с гршни гвотагове и такива за жрандове, които нямат нишо общо с нея. img321.com/view/image/9a8c0b6c-3677-41f7-9fa6-58661ec814a4Една метличка, моля! Боклук има за риене. Такива парцали си имаме достатъчно, защо и руските простакеси се довлачиха тука?!
|
|
|
Post by okay on Jul 26, 2021 23:46:28 GMT 2
Всички много ми опротивяха, затова вече рядко си пускам видеа. Не съм гледала последния влог на Кристина Ян, но някой шш мЪ просветли ли защо това чудо се нарича каравана и къмпингуване? Имаш легла, маси, столове, кухня - това е бунгало. Както и на Пепон къщурките недоумявам аджеба защо е каравана? Просто е бунгало без тоалетна и баня. Ако отидеш там, не къмпингуваш, а обикновено позьорстваш. Като са големите къмпингари, да вземат по една палатка, един газов котлон и три войнишки баки, и да направят някакъв километричен преход. Или да изкарат седмица на палатка на морето. Какви са тези напъни всичко да се извърта и да се позьорства възможно най-много, не знам.
|
|
|
Post by Cherry on Jul 26, 2021 23:50:22 GMT 2
Идвам да се оплача колко нахалници са се навъдили.... Явно доста хора искат да забогатеят бързо през Инстаграм... Всеки ден получавам запитвания от пишман "инфлуенсъри" да им пращам ПР пратки и да говорят за бизнеса ми хаха Е, мерси.. А ние хората в хотелиерския бизнес? 😂 всеки ден инфлуенсъри ни пишат, като последната искаше да направим една клоуборация ?!? 😩
|
|