|
Post by minimoi on Jul 26, 2021 23:57:31 GMT 2
YouTube ми предложи Анелия Михова не си я бях пускала от много време. Таз жена не и ли омръзна всяка сутрин да яде от тези бисквити или поне във всяко видео това закусва. После пране, простиране обяд за вечеря морски Бас(лаврак) с броколи😂😂 от телефона не знам къде е припаващата мишка. Тя също прави някакви упражнения в синьо клинче и топче. Голяма скука Милица си е в България и на мен ми стана едно носталгично от всичките тези пържени кюфтенца и как баба и и готви ❤️. Купила си някакви боклучета обеци ма им се радва много изглежда малко живна тази жена, че се беше много отпуснала и депресирала последно време. Ивелин лично на мен ми харесва с чуплива коса по-добре да не си прави повече кератинова терапия. В Инстаграм гледах сторита на Велина как прави някаква рамка и много обичам да гледам такива видеа и сторита , радват ме много сръчните хора. Аз понеже съм с две леви ръце . Някой ако следва такива канали моля да ми препоръча 😊 Анастасия за сега я харесвам сладка ми е надявам се да не излезне и тя като останалите от руската школа. Според мен е добре да спре да нарича мъжа си нон стоп моят съпруг, човека си има име Гена и някак си ще звучи по-добре. Майко мила Андреа не е в час и то се вижда от самолет да взема да спре да си показва ц…те и катеричката и да отиде да се лекува някъде много е зле. Дано накрая не направи някоя голяма простотия да вземе да се нарани качила е в стори много грозни съобщения получава и тя си изглежда лабилна . Тук някой следи ли Оксана и Джиган голямата им дъщеря имаше рожден ден и беше готино един ден само за нея без цялата банда.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Jul 27, 2021 0:10:10 GMT 2
Оратор Йонко се обяснява в коментарите, че на торбата панталон такава й била кройката - до земята. Чудя се сляпа ли е, не вижда ли, че нейният мете поне 5 сантима допълнително земята и го настъпва, което определено не е до земята, а просто изглежда като взет назаем. На мадама 1.80 ще седи добре- на 165 см просто не е за нея. Да вземе да се консултира тя първо със стилист, че тогава да дава съвети. Цокалоподобното шапо да не го захващам. И там моделът куца.
ПП. Таз Полина й е изпила чавка мозъка. Отворих да хвърля едно око, тази жена толкова се превзема, че направо е абсурдна. Отдалечавала се от роклите като трябвало да шофира и трябвало да произвежда окситоцин като се занимавала с бебето. Направо се оливат в тъпотии само и само да си пробутат умрелите реклами. То не са измислици, не са високопарни приказки за съвсем прости, елементарни неща, през които са минали всички. Добре, че е Поля Патрикова, че да открие влиянието на класическата музика над децата. Най- жалкото е, че има откачалки, които търсят инфо от тази, вместо да хванат да прочетат 5 книги с наистина достоверна и добре поднесена информация.
Смешница!
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 27, 2021 7:11:30 GMT 2
Аз следя Оксана Самойлова, Джиган пак се държи неадекватно - детето има рожден ден, той реди една след друга простотии и вулгарности в стори 😐
|
|
|
Post by Vanillia on Jul 27, 2021 7:28:37 GMT 2
Аз следя Оксана Самойлова, Джиган пак се държи неадекватно - детето има рожден ден, той реди една след друга простотии и вулгарности в стори 😐 Според мен химията между тях двамата я няма. Оксана май е с него, заради децата и един голям ПР
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 27, 2021 8:26:18 GMT 2
Аз направо се чудя какво прави с него, при положение че така я унижи, а и отдавна не е той звездата във връзката, а тя - той не е фактор на музикалната сцена (вече), а тя има собствена линия козметика, дрехи, салон за красота и какви ли още не занимания. Дечицата са много сладки, харесва ми, че не са ходещи реклами.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2021 8:35:53 GMT 2
"Всичко, което има жената тя получава само през мъжа" - Капитонова...Много е меркантилна и нагла, има късмет, че е симпатична и явно е завъртяла главата на някой чичак, та да се изявява като гуру и да учи младите момичета на меркантилност. Що за сбъркани ценности?! Изчезвал бил блясъкът в очите на жената като се издържала сама, то пък тя сигурно блести като светофар чичото като се забърше, метне ѝ 300 лева и отиде при жена си. Извинявам се ама ми писна от тази, много е заблудена. Една жена, която сама постига и се развива е много по-силна като енергия и такива жалки картинки като Капитонова не могат да се мерят с нея. Отвратително отблъскващо поведение на мутреса.
|
|
|
Post by plam on Jul 27, 2021 8:45:10 GMT 2
Мона се оплаква,че и докладвали стори на Никола където е гол. Сериозно ли си мисли,че е ок да го снима и качва в соц. мрежи по този начин? На малоумни ли се правят? Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by zahir on Jul 27, 2021 8:52:14 GMT 2
Опитах да се гледам влога на Лелчето от Созопол, обаче диалекта и за рано сутрин ми дойде в повече. Тази жена е като някакъв аграр, комбайнер, награбил камера. Не, не и не.
Капитонката дори няма да я коментирам. Мутреса-парцалеса. Просто се чудя какво правят тези девойки като позавехнат малко. Защото едно е на 25 да философстваш, друго на 40. Без образование, без интекект, без трудов стаж обаче с блеснали очи.
|
|
|
Post by minimoi on Jul 27, 2021 9:03:27 GMT 2
Аз направо се чудя какво прави с него, при положение че така я унижи, а и отдавна не е той звездата във връзката, а тя - той не е фактор на музикалната сцена (вече), а тя има собствена линия козметика, дрехи, салон за красота и какви ли още не занимания. Дечицата са много сладки, харесва ми, че не са ходещи реклами. Там всичко е ПР според мен. Тя трябваше още тогава да го зареже не после да се жалва как хората проказват бля бля . Определено тя прави много пари и сама би била много добре има хора, които и помагат с децата семейството и е ном стоп при тях не е да кажеш сама с 4ри деца. Децата иначе са много готини големи сладурчета са. Следа и Лена Перминова от руските инфлуенсъри и там бебе номер 4 Гергучи да вземе да погледне за какви Гучита и Вютони става на въпрос при нея . Брандовете се скъсват да и пращат подаръци не като на наша Герганка Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Jul 27, 2021 9:22:28 GMT 2
Гергуц нали е лъкжъри, затова си е нсправила диванчето от пелети/ палети (не знам кое е вярно) и с възгравници от Джъмбо. Аз си мислех, че е от последната колекция на Версаче, а то какво се оказа.
Между другото, абстрахирайки се от Гергуц, много ми харесва диванчето.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2021 9:26:48 GMT 2
Аз следя Оксана Самойлова, Джиган пак се държи неадекватно - детето има рожден ден, той реди една след друга простотии и вулгарности в стори 😐 Според мен химията между тях двамата я няма. Оксана май е с него, заради децата и един голям ПР Аз също хвърлям по един поглед на профила ѝ. Стана ми крайно противна с цирка който вдигнаха с уж развода ,кирливите ризи ,сторита с подкрепа и разочарование и накрая пак с него се събраха . Явно или беше за ПР или са се приели такива и ще си живеят по старо му.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 27, 2021 9:36:13 GMT 2
Пелети са малките дръвца за камина и снакса, палети са големите стойки за скалд.
На Капитонова майка ѝ колко ли е горда?! Че щерка ѝ е вечният бекъп под наем. И аз това си мислех, сега няма 30,но след време други с женска енергия ще се наредят, стандартът ще трябва да пада, възрастта да се увеличава..тя щом на 26 - 27 е с тоя побелял чичо, дето гони 50така,представям си скоро какво ще може да си позволи. Страшна женска енвргия-да ти плащат оставят заработеното на шкафа, че да можеш да си платиш горивото. Честно казано от всичките, тая руска поничка е най-евтиното,щом на 50 кинта, 2 банана и една почивка се радва така 🤣
|
|
|
Post by zahir on Jul 27, 2021 9:52:34 GMT 2
Малко офф топик, но за мен за една жена няма по-голяма независимост от това да има право на избор. Като се започне от избора на партньор, а не да се чувства принудена да си ляга до разни чичовци, за да плати наема или тренировката, до избора да си тръгне от токсични или изчерпани отношения. В този ред на мисли, Капитонката да ме извинява, но тя избор няма. Може да избира измежду мазните чичаци, бройкащи момичета като нея. Но това не я прави нито независима, нито самостоятелна. И от кога на най-древната професия и казват "женска енергия"?! Жената има много по-фина енергия, но тя се състои в това да създаде дом, живот, грижа, уют. Все неща, които са диаметърално противоположни на жената +, която Капитонката пробутва.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Jul 27, 2021 10:11:14 GMT 2
Оратор Йонко в последния епизод чува някаква по-специално дума от останалото жури и решава и тя да я ползва - “еклеТИКА” 😂
|
|
|
Post by okay on Jul 27, 2021 10:17:14 GMT 2
Ама тази дума е любима на оратор Йонко, нищо, че не знае какво означава. Капитоня нека си живее с тези ценности, не я мислете. Такива жИни винаги намират кой да ги издържа, дори да не са инфлуенсърки. Богати мъже винаги е имало и ще има, които предпочитат бръмчалки.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 27, 2021 10:17:23 GMT 2
Тя я ползва още откакто ходи да си избира неща в Икея. Все пак е прочела. Книги. Много.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Jul 27, 2021 10:41:32 GMT 2
Поне да научи да я изговаря правилно, ако не друго. А думата сама по себе си много добре описва цялостно Йонко..
|
|
|
Post by theaxe on Jul 27, 2021 11:02:21 GMT 2
Sarah Therese oще ли не е родила... Тя не ражда ли от 3-4 дни, съдейки по сторитата? Сега пък има качено видео... не разбирам, не съм раждала, ама толкова дълго ли се ражда?
|
|
|
Post by mandarina on Jul 27, 2021 11:02:47 GMT 2
Хахахаха, боже, Полина, рекламата за веро ме съсипа Каква идилия само хахахахахах. Наредила шишетата, чучнала и торбата. Това да вадиш прах за пране от чантата си вече не е нищо 😄
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2021 11:03:04 GMT 2
Едно ми прави впечатление в коментарите на мама Цици- всичките й коментира са от хора, които са ги написали много неграмотно.За тях няма главни букви, препинателни знаци и т.н. Но, какво се учудвам и аз , то краставите магарета се надушват.
Едит: Относно Мона и недоволството й , че са й докладвали ( сторитоили публикациятаза голите снимки на детето)- нормално да го направят.За мен да снимаш голо дете ( дори и своето) и да го качваш в социалните мрежи е толкова безхаберно.Не осъзнават ли хора като Мона, че някакви хора има, вкл и педофили и могат да вземат този снимков или видеоматериал и хоп в някой сайт .И после ще има да мърморят "Ама защо моето дете е в тази схема?"Еми ще е , като ти като родител сам си си виновен.Същото и на плажа- оставят ги чисто голички и някой може да си ги снима .Преди време не знам на кое българско градче( не помня за кой плаж), се говореше че имало чичковци ,които снимали по плажовете и деца или млади момичета( тийнеджърки).
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2021 11:06:49 GMT 2
Нашите инфлуенсърки съвсем се покриха. Пепето нещо тотално се изгуби даже на сторитата и все повече си мисля, че нещата не са никак розови там, но тя ще излезе с историята “имахме нужда от почивка”, а беше казала, че има нужда от много вдъхновение за лятото, а никаква я няма. 🤷🏻♀️ Телешопови и те даже Боровец не рекламират вече.. 😭😂 Галя е на море и тя тук там някое стори. Попова само безумни тъпи видеа и реклами. С една дума пълна скръб от всякъде. 🤷🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 27, 2021 11:18:23 GMT 2
Мама Сиси се има за испанка. В новият влог каза: “Ние в Испания…” 😂😂 Селоо, селооо..каква Испания
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2021 11:37:32 GMT 2
Мама Сиси се има за испанка. В новият влог каза: “Ние в Испания…” 😂😂 Селоо, селооо..каква Испания Мислех си докато съм на плажа да наваксам с видеата на мама Сиси ама ще изплаша хората като тръгна да се хиля от нищото с тъпите изказвания на Сиса. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lyra on Jul 27, 2021 11:49:30 GMT 2
Мона се оплаква,че и докладвали стори на Никола където е гол. Сериозно ли си мисли,че е ок да го снима и качва в соц. мрежи по този начин? На малоумни ли се правят? Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk Аз докладвам всяко едно стори или снимка с голо дете. Просто е недопустимо в днешно време да се правиш на неразбрал. Всякакви изроди има, не им ли трепва за собствените им деца..?
|
|
|
Post by The Judge on Jul 27, 2021 12:01:22 GMT 2
Аз пък не си губя времето. Те се разплодили и ги пускат дюс навсякъде, аз ще седна да мисля за техните деца. Като са прости на такова ниво ще си носят последствията. Изключително против съм да се снимат деца голи, да се пускат по плажа голи и изобщо не разбирам защо хората го правят. Турбо селяндурщина ми идва като започнат да си снимат децата къпани и да ги показват на родата. Втф?! Слънцето отдавна не е толкова полезно, че да е нужно да се "напече". Рай за педофилите.
|
|
|
Post by stelsko on Jul 27, 2021 12:17:46 GMT 2
Ох немога...защо ми казахте за Андреа. На последните сторита докато кълчи сланини ,хората си се къпят в басейна. Представям си какъв потрес е било за тях Жал ми е ,ама никой пък не е длъжен да и влиза в кадрите по гол г*з... Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2021 12:28:35 GMT 2
Милата Андреа... И на мен ми стана жал за нея... Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by zahir on Jul 27, 2021 12:36:38 GMT 2
Мда... При Андрея е много зле положението..
|
|
|
Post by teguhka on Jul 27, 2021 12:39:01 GMT 2
Някой гледа ли новото видео на Надя Сивкова и каква постоянна мизерия е у тях?
|
|
|
Post by amourrr on Jul 27, 2021 12:39:32 GMT 2
Идвам от сторито на Надежда (на Баланчо). Красиво момиче, обаче страшно куха лейка. Снимала се във фризьорски салон и репликата ѝ ме изуми - “Приятели, днес реших да се подстригъ” 😂😂😂
|
|